Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lavinia - 40, o aniversare in alb si negru (partea a II-a)
Autor : RedFox2023 - 2023-05-15
Citita de 5488 ori - Nota 2.39 (201 voturi)
Sărbătorirea împlinirii vârstei de 40 de ani începuse în acea după amiază de vineri cum nu se mai poate mai bine pentru Lavinia, cu o partidă strașnică de sex în compania lui Maurice, un tip de culoare de 29 de ani de care aveam să ne convingem că are toate calitățile unui bull autentic. Lavinia avea să-mi spună despre el după acel weekend că l-a simțit „până în uter”. Premiera premierelor a fost că pentru prima oară în viața ei, contracțiile păsăricii Laviniei au fost atât de puternice la finalul partidei, când Maurice a terminat în ea, încât pentru câteva minute bune a rămas comprimată pe scula lui ținându-l captiv în ea.

După prima partidă cu Maurice pe care v-am povestit-o în postarea anterioară, Lavinia a zăbovit jumătate de oră în dușul camerei de oaspeți de la parterul casei. Când a ieșit din baie venind spre livingul în care o așteptam toți patru, Dragoș și Kendral (celălalt tip de culoare pe care i-l făcusem cadou de ziua ei) s-au ridicat imediat și i-au mers în întâmpinare luând-o fiecare de mână și însoțind-o până în mijlocul camerei unde au început amândoi să-și plimbe mâinile pe tot corpul ei proaspăt revigorat.

- Cu blândețe, băieți, măcar la început, încă nu mi-am revenit pe deplin!, i-a îndemnat ea aruncându-i o privire plină de înțelesuri lui Maurice.

E adevărat că băieții erau nerăbdători s-o aibă, mai ales că tot ce se întâmplase înainte le stârnise poftele la maximum. Lavinia i-a îndemnat pe amândoi să se așeze pe canapea în timp cea ea a îngenuncheat și a început să le frece sculele în erecție pentru ca mai apoi să le facă oral alternativ sugândul pe unul în timp ce cu mâna îl ținea cald pe celălalt. Dragoș a fost primul care s-a ridicat de pe canapea și a mers în spetele Laviniei pentru a-i linge păsărica precum un câine în călduri în timp ce ea se delecta oral cu uriașa sculă neagră a lui Kendral. După alte câteva minute, Lavinia s-a pus deasupra acestuia înfigându-se ușor în sula lui până când păsărica ei a înghițit-o aproape în totalitate. Dragoș s-a urcat în picioare pe canapea lângă ei pentru ca Lavinia să-l poată satisface oral în timp ce începuse deja să culiseze ritmic în penisul musafirului de culoare. În câteva minute a venit și primul orgasm al soției mele care îl strângea puternic de buci pe Dragoș ținându-i scula în gură în timp bazinul ei se mișca puternic îndesându-și păsărica tot mai mult și mai adânc în bărbăția lui Kendral. Când a eliberat penisul lui Dragoș pentru a putea să respire, ciocolatiul s-a ridicat cu ea în brațe de pe canapea, a întins-o pe covorul pe care o futuse și Maurice și a început să-i lingă cu poftă păsărica zemoasă, Dragoș sărutând-o pătimaș pe gură în timpul ăsta și frământându-i sânii. N-a trecut mult și limba lui Kendral i-a stârnit un nou orgasm soției mele. Cei doi au făcut schimb de locuri, doar că Dragoș a început să o penetreze lăsându-l pe afro să o sărute și să o mângâie de data asta. Băieții au ținut cont de îndemnul Laviniei și, deși au schimbat de multe ori pozițiile și au întețit considerabil ritmul, trioul soției cu ei nu a mai fost la fel de intens precum partida pe care a avut-o cu Maurice. Asta nu înseamnă că au lipsit momentele de delir și de abandon total din partea ei, mai ales când era penetrată de Kendral. După aproape o oră și un orgasm final în stilul ei, care a prins-o cu scula lui Dragoș în gură și a celuilalt în pizdă, Lavinia s-a desprins de ei, s-a întins pe spate și le-a cerut să ejaculeze pe ea. În secunda doi, eu și Maurice eram de asemenea lângă frumoasa mea soție frecându-ne frenetic sculele pentru a o stropi. Eram patru inși îngenuncheați în jurul ei masturbându-ne în transă pentru a-i oferi ceea ce ceruse. Am explodat aproape toți în același timp inundând-o cu sperma noastră pe față, pe păr, pe sâni, pe abdomen, în gura deschisă, peste tot. Lavi a mai avut un orgasm în acele momente în timp ce se lingea pe buze pentru a înghiți din lichidul vieții pe care si-l aduna cu o mână de pe față până spre gură, iar cu cealaltă își freca intens păsărica.

După încă un duș rapid al ei, au urmat vreo două ore liniștite în care toată lumea a stat îmbrăcată, am discutat diverse, am mâncat câte ceva și am băut șampanie. După cină, Dragoș a plecat să-și facă alergarea de seară, iar Lavinia a urcat spunând că merge în dormitorul nostru pentru a se schimba în ceva mai lejer. Maurice era deja într-unul din dormitoarele de la etaj, așa că in living am rămas doar eu și Kendral care a început să-mi laude soția pentru stilul ei de a face sex și pentru modul cum arată. Ne-am mai turnat un pahar de șampanie, am mai povestit una, alta fără să ne dăm seama că Lavinia întârzie să coboare. Până când de sus au început să se aude gemete ușoare de satisfacție și plăcere.

I-am făcut semn lui Kendral să urcăm și am găsit-o pe Lavinia în acea poziție a ei cu picioarele întinse și desfăcute la maxim în timp ce avea deja orgasm de la limba groasă și senzuală cu care Maurice făcea minuni în păsărica ei excitată la maxim. Fără să mai aștepte, Kendral s-a dezbrăcat imediat și s-a pus lângă Lavi în pat pentru a o săruta și a-i mângâia corpul în timp ce ea îi mângâia scula erectă. M-am așezat pe fotoliu pentru că urma ceva de zile mari, soția mea albă ca spuma laptelui prinsă la mijloc între doi masculi negri, o imagine super hot, un Oreo sexual de toată frumsețea. După ce a lins-o mai bine ca nimeni altcineva, Maurice a intrat adânc în pizda ei mai mult decât primitoare, iar Kendral și-a poziționat falusul în așa fel încât Lavinia să îl poată suge cât mai bine. Pot spune că au întors-o și au futut-o cei doi tauri pe toate părțile făcând-o din nou să urle de plăcere, să ceară mai mult și să-și piardă mințile de excitație atunci când intensitatea sexului atingea cote paroxistice. Primul a terminat puștiul Kendral stropind-o pe spate, excitat la culme de imaginea Laviniei zvârcolindu-se pur și simplu în pulele lor imense și negre. Rămasă la discreția lui Maurice, Lavinia a avut parte de un nou regal sexual în care a ajuns de mai multe ori în pragul leșinului sau la delir din cauza intensității de neimaginat cu care o futea negrul. Și, din nou, finalizarea a fost una explozivă, Lavinia având contracții și convulsii atât de puternice încât iarăși l-a luat captiv pe Maurice în pizda ei până când replicile orgasmului ei final s-au stins și păsărica ei a început să se relaxeze permițându-i acestuia să se elibereze din strânsoare.

Noaptea care a urmat a fost una în care Maurice și-a dovedit din plin potența și virilitatea sexuală, niciun număr neconsumându-se fără implicarea lui. De fapt el și Kendral au fost protagoniștii principali, dar nici Dragoș n-a lipsit prea mult din peisaj. Stingerea s-a dat spre dimineață, Lav...



    Login