Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La ski - O sauna mult prea fierbinte!
Autor : mrddominic - 2016-04-05
Citita de 8492 ori - Nota 5.28 (57 voturi)


Dimineata m-am trezit pe la 9. Eram singur. Pe noptiera am gasit un bilet: Nu te-am trezit, dormeai prea frumos. Cand pleci sa lasi cheia jos la panou. Poate ne vedem pe partie.
Cand am urcat la mansarda, m-am intalnit la usa cu Remus:
Pe unde umbli maestre, de 10 minute te tot caut. N-a ramas vorba ca mergem pe partie. Nu-mi spune ai gasit companie. N-am scapat fara sa-i povestesc, nu prea a crezut tot, dar ca am fost cu o tipa ii era clar. De Tibi am aflat ca se stricase la stomac rau si statea in camera.
Am ajuns si la ski noi doi. Am stat pe partie pana la inchidere, apoi am coborat pana in statiune. Ne-am oprit sa bem ceva la un apres-ski. Cand am intrat la bar era Raisa singura. Am salutat-o si ne-am pus langa ea, facandu-ne greu loc pe langa tipi care o flancau. Tipa era luata un pic de alcool. Dupa prezentari, am inceput sa discutam. Am aflat ca Olesia e cu cei de la pizzerie la medic, unul din cei din grup a avut un accident si se parea ca ar avea o fractura la mana stanga.
Remus era fascinat de tipa si de jovialitatea acesteia. Am observat ca si ea il placea, radea de fiecare data la glumele acestuia ( nu era prea priceput, dar avea un farmec personal). Am stat vreo doua-trei ore si ne-am ametit bine de la bautura. Raisa desi a baut poate chiar mai mult ca noi, era foarte bine dispusa si dezinhibata. Am plecat cu totii sper vila, unde Raisa a propus sa ne vedem la o sauna. Am urcat initial in camere sa ne facem dus.
Remus era cel mai dornic sa mearga. A ajuns, cred, primul acolo. I-am gasit in sauna pe amandoi. Raisa statea pe prosop goala, Remus avea insa prosopul infasurat, amandoi vorbeau si radeau. Cred ca era in jur de 8 seara. Dupa ce am intrat Raisa spuse:
Am ramas singuri aici, mai intrase un cuplu, dar au plecat. Azi e nocturna si spectacol pe partie, nu prea cred ca e lumea pe aici.
Si propui ceva, zise Remus.
Da, eu sunt singura goala, voi cu prosoape, credeti ca n-am mai vazut un penis. Daca sunteti atat de pudici, plec. No fun.
Nu termina de zis ca Remus se ridica si-si scoase prosopul, lasand sa i se vada penisul usor sculat. Glandul golut incepea sa ia pozitia de drepti. Era circumcis, avusese o problema medicala prin adolescenta, imi povestise demult. M-am conformat si eu si i-am zis:
Ei, ce parere ai? Iti place ce vezi? Tipa isi desfacu usor picioarele si-si trecu incet un deget printre labii. Erau roz, complet epilate si micute, in schimb clitorisul proeminent.
Cam blegute putele voastre, ori eu nu sunt suficient de atragatoare, ori alcoolul e vinovat. Discutia aluneca apoi strict in domeniul sexual. Dupa cateva minute, noi o mangaiam, iar tipa se juca cu cele doua scule doritoare de pasarica. Remus o lua de cap si o intrepta sper penisul sau erect. Acesta disparu rapid in gurita tipei, care o baga si-o scotea cu tact. Apoi incepu sa o suga precum o acadea, intai o lingea de jos cu limba pana la varf, dupa care o lua intre buze si o sugea rapid. Dupa cateva minute in care eu parca eram absent, se ridica si se aseza in patru labe, cu fundul spre Remus. Gura si limba ei se dedicara penisului meu. Limba acesteia incepu sa se miste rapid in jurul madularului meu si sa coboare pana pe scrot, aspirand usor cate un testicul si revenind rapid la nivelul glandului. Aici il cuprindea cu buzele si se juca cu miscari rapide ale limbii pe el. Era fantastica. In spatele ei Remus era cufundat cu toata fata intre fesele tipei, uneori se auzea cate un clipocit. Dupa un timp se intoarse catre el si zise: - Patrunde-ma, te vreau in mine! Mainele ei ma prinsera de fese si imi lua penisul tot in gura. Incepu sa suga in ritmul in care Remus pompa in vaginul ei. Miscarile de du-te vino si imaginea ce se desfasura in fata, au facut sa ejaculez rapid. Sperma tasni in gura acesteia. Tipa continua sa suga penisul ca si cum nimic nu s-a intamplat, tragandu-ma sper ea, cand Remus iesea si o impingea in mine, cand penisul lui intra pana in strafundurile ei. Nu a durat mult si am revenit in forma, cand tipa zise:
Nu nu in fund, ahh! Ii simtii unghiile cum intra in carnea mea. Remus arata victorios, depasise rezistenta anusului Raisei. Miscarile erau mai lente acum, iar gemetele fetei mai puternice. Remus se lasa si ridica lent deasupra fundului care se misca usor sub el. Vocea sa se auzi:
O ce cur ai. Ma inebunesti! L-am vazut cum se incordeaza deodata si a impins violent in trupul Raisei. Terminase. Dupa ce s-a retras satisfacut si a iesit din sauna, probabil pentru un dus revigorant, Raisa m-a pus sa ma asez si s-a urcat in bratele mele. Am simtit cand usor si-a introdus penisul in vagin si s-a lasat in el. Am simtit muschii vaginului cum se strang in jurul lui. Mainile mele i-au cuprins fesele si am inceput sa o ridic si sa o las in penis. Concomitent ma saruta cu limba si cu varful ei se juca cu buzele mele. Cand o lasam puternic in penis, penetrarea adanca si brusca o facea sa scoata cate un usor geamat. Limba ei incepu sa coboare de pe buzele mele, catre gat si apoi sa urce spre urechea dreapta. Cu un glas suav incepu sa-mi spuna:
N-ai vrea sa ma patrunzi la fel si in fundulet! Am vazut cum te uitat cand penisul amicului tau intra si iesea din anusul meu. Mintea deja incepu sa-mi creeze imaginea penisului meu in gaurica ei. Vedeam cum capul penisului meu se opinteste usor in anus, pana cand reuseste sa invinga rezistenta acestuia si sa patrunda in fundul ei.
Nu a durat mult si tipa se urca cu picioarele langa mine, cu o mana m-a prins de gat, iar cu cealalta usor isi aranja penisul in dreptul anusului. Am simtit apoi acea senzatie de impotrivire a orificiului ei, apoi penisul disparu intre fesele tipei. Era usor dilatata. Miscarile de du-te vino au urmat rapid, tipa ridicandu-se din penis pana cand doar glandul mai ramanea inauntru. Sanii se miscau la fel de ritmic sus-jos. Cand am simtit ca imi vine sa-mi dau drumul, m-am tras din ea si ne-...



    Login