Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa plaja
Autor : 666666666 - 2012-05-24
Citita de 20861 ori - Nota 8.07 (59 voturi)
Eram intr-o zi de primavara, pe la sfarsitul clasei a XII-a si iesisem sa ma bronzez in afara orasului pe malul raului. Mi-am cautat un loc mai retras ca sa nu fiu deranjata de muzica si de fumul de la gratare, provenite de la puhoiul de oameni ce iesise dupa saptamanile de ploi si frig. Asa ca am gasit ceva mult mai incolo o pajiste de un verde crud, curat, iar prin apa se puteau vedea pietrele. Dupa ce am curatit locul de bolovani, mi-am intins patura, apoi m-am dezbracat ramanand doar in chilotii de la costumul de baie rosu. Corpul era inca alb pentru ca nu obisnuiam sa merg la solar, asa ca m-am dat cu crema de protectie sa nu ma ard.
Mancasem acasa asa ca puteam sa stau linistita sa citesc si sa sorb din sticla de suc pe care o adusesem cu mine.
M-am intins comoda pe spate si stateam cu ochii inchisi dusa pe ganduri, pana ce am auzit niste voci de barbati care chicoteau. Instinctiv mi-am acoperit sanii cu o mana, iar cu cealalta m-am ajutat sa ma ridic in capul oaselor.
Trei indivizi la vreo 10 metri se apropiau de mine zambind vorbind despre persoana mea. Ma salutara si apoi se codira sa ramana aproape de mine cautand un loc sa-si puna paturile.
Eram putin enervata ca nu aveam liniste nici aici desi ma retrasesem de oameni la o distanta de cateva sute de metrii. Ma lasasem iar pe spate dupa ce mi-am pus sutienul ca sa nu se mai tot holbeze aia la mine.
Dupa ce am mai stat vreo 15 minute ascultand aluziile de genul: “ce faci papusa?’ sau “nu vii sa stai cu noi?’, m-am decis sa-mi iau catrafusele si sa merg mai in josul raului pentru a gasi iar un loc.
Am gasit ceva mai in jos la vreo 500 de metrii langa niste salcii, iar stuful camufla locul si mai bine. M-am dezbracat la costumul Evei, de asta data si m-am intins.
Stateam linistita pana ce am auzit miscari in stuf. Un caine rottweiler fioros a inceput sa latre, gata sa ma muste. Asa cum eram, am fugit in stuf disperata sa ma salvez de coltii fiorosi ai fiarei.
M-am urcat cat de repede am putut intr-o salcie, julindu-ma la gamba dreapta, dar scapasem teafara.
Cainele incepuse sa scotoceasca dupa mancarea pe care mi-o pusesem, imprastiind totul pe o raza de 5-6 metri.
Telefonul mobil ramasese jos, la fel si hainele. Nu aveam cum sa anunt pe cineva. Eram disperata.
La un moment dat aparura cei trei indivizi pe care-i intalnisem cu o jumatate de ora inainte plus inca unul care li se alaturase.
Rusinata, dar si speriata am inceput sa ma rog de ei sa ma ajute sa scap de dulau. Cel nou certa cainele care se lasa jos, iar doi dintre tipi venira sa ma dea jos din copac.
Se oprira sub salcie si incepusem sa negociez cu ei sa-mi dea hainele. Dar ei imi propusera sa cobor asa ca arat mai bine.
-Hai ca nu-ti facem nimic, dar arati asa mai bine, incerca unul din ei sa ma incurajeze.
-Va rog sa-mi dati macar costumul de baie si apoi mai vedem, incercam eu sa-i conving in timp ce ma intorceam cu spatele spre ei.
Enervati de maraielile mele imi zise unul din ei.
-Daca nu cobori asa cum esti plecam.
Si se indepartara de locul cu pricina in timp ce dulaul se apropie iar de mine. Incepui sa-i strig de asta data implorandu-I sa se intoarca si sa nu ma lase acolo.
Venira din nou zambind cu subanteles, dar hotarati de asta data sa obtina ce vor.
-Hai, ca nu te mancam.
Ma ajutara sa cobor jos in timp ce eu incercam sa-mi acopar sanii si gaurica de jos. Veni si al treilea frecandu-se la scula.
-Unde ai fugit de noi? Daca te papa lupul? Ma intreba cel ce venise.
Unul din spatele meu incerca sa ma mangaie pe fese cu scula umeda deja. In timp ce celalalt incerca sa ma sarute.
-Hai nu fi fraiera , incerca sa-mi sopteasca in timp ce buzele lui ardeau de nerabdare.
Cel din spate imi lua mana fortat si mi-o puse pe madular ghidandu-o ce sa faca. Eu incercam sa protestez, tragandu-mi mana de pe organul lui si spunandu-le ca trebuie sa plec.
Incepusem sa negociez cu ei ca nu pot si ca trebuie sa plec, timp in care cel din fata ma tinea de amandoua mainile si incerca sa ma sarute, suierandu-mi la ureche ca o sa fie bine. Al treilea ce venise imi freca frenetic sanii, in timp ce cel din spate incerca sa ma aplece in fata, impingandu-ma de ceafa.
-Hai ma ce faci? Nu ne vede nimeni aici si te simti si tu bine, incerca cel din fata sa ma convinga.
Nici nu observasem ca venise si la patrulea, proprietarul cainelui, care incerca sa-mi distraga atentia cu intrebari de genul cum ma cheama, in care parte a orasului stau. Tot el il potoli pe cel din fata care scosese limba si incerca sa ma mozoleasca, mirosind a tigari.
Am inceput sa negociem, eu incapatanata, iar ei dornici cu sculele lor scoase deja afara umede de dorinta.
La insistentele lor i-am anuntat ca nu o mai luasem niciodata sus pentru ca imi era greata, in fund nu incercasem, dar normal o facusem cu fostul meu prieten.
-Macar freaca-ne, imi propuse cel cu cainele.
Am fost de acord cu asta crezand ca voi scapa doar cu atat. Am luat penisurile celor doi din lateral si am inceput sa le-o frec stangaci.
-Asa,ok, ahh, spunea cel cu cainele, timp in care cel din fata incerca sa ma pupe pe gura.
Am protestat ca miroase a tigari si ca mi-e scarba. Cel din spate se lasa flexat de genunchi, astfel incat penisul lui sa intre printre picioare, alunecand pe pielea dintre anus si vagin. L-am avertizat. M-a asigurat ca se opreste si nu intra in mine.
Nu puteam sa fiu atenta in toate directiile, asa ca tipii se intelegeau din priviri ce sa faca. Nu ma grabeau, pentru ca timpul e in favoarea lor. Ba incepusem sa port o discutie cu ei in timp ce mainile mele se mai schimbau in frecarea sculelor lor. Aflasem ca au in jur de 30 si ceva de ani si ca erau colegi la ceva unitate militara. Mai multe detalii nu-mi mai dadusera, doar ca au iesit pe mal sa faca plaja.
Timida eu incercam sa ma feresc de scula celui din spate a carui cap se oprea la intrare intre labile vaginului.
Atunci cel din fata ma apasa de cap sa cobor ceva mai jos pentru a ii saruta penisul.
-Doar il pupi. Daca nu-ti place te lasam.
-Dar n-am mai facut niciodata, incercam eu sa le explic situatia.
Cel din spate isi baga mana dreapta prin fata ghidand capul penisului sa intre ceva mai mult in mine. Pana m-am trezit deja era tot. Am sarit ca arsa, iesind din teapa si apostrofandu-i ca nu asa ne-a fost intelegerea.
Intre timp cel din fata aduse lucrurile mele, si intinse apoi patura, facand un culcus in stuf numai bun de facut sex. Ma trasera fortat si ma intinsera pe spate, in timp ce eu incercam sa negociez ca doar cu mana le-o fac si in rest nimica .
Stateam in fund cu genunchii apropiati si capul plecat plangand ca nu pot s-o fac.
-Doar ne-o pupi, incerca unul sa ma indublece aplecat. Apoi s-a ridicat in picioare si mi-a varat penisul decalotat pana mi-a atins buzele.
L-am pupat in sila in timp ce-mi stergeam lacrimile de pe obraji. Asa-mi trebuie daca am venit singura la plaja imi spuneam in sine.
Pentru o mai buna pozitie s-a postat cu penisul exact in fata mea, decalotandu-l si asezand capul gros pe buze.
-Hai acum te rog, ceva mai mult, imi sopti.
Am inchis ochii si am deschis putin gura, simtind cum scula groasa intra si se opreste. Ceilalti trei barbati urmareau spectacolul pe care-l ofeream
M-au intins pe spate si doi au venit din lateral ca sa le fac sex oral, unul se chinuia sa-mi desfaca picioarele linistindu-ma ca vrea sa-mi dea limbi. Incet a reusit, iar degetele lui butucanoase pline de saliva au inceput sa patrunda inauntru.
Al patrulea s-a urcat pur si simplu peste burta mea, varandu-mi prohabul intre sani si ghidandu-mi mainile spre cele doua scule ce se aflau la capul meu.
-Acolo trebuie sa le tii, imi spuse pe un ton ironic.
Am protestat impotriva celui asezat pe burta mea care se lasa pe mine cu toata greutatea de simteam ca ma sufoc. Atunci s-a ridicat la insistentele celor doi care se chinuiau sa-mi astupe gura cu sculele lor belite, dar si a celui care ma freca la pasarica ce doriea sa intre in mine.
-Na hai ca te-am lasat sa-ti faci treaba, imi spuse in timp ce se ridica in picioare.
Ceilalti doi de la capul meu imi varara pe rand penisurile, tragandu-ma de par cand spre stanga cand spre dreapta.
Am simtit ca pricioarele imi sunt ridicate si ceva gros imi cauta intrarea in vagin. Pana sa ma dezmeticesc era deja inauntru, umplandu-ma la maxim.
Am incercat din nou sa ma smiorcai ca nu are prezervativ si sa nu se intample ceva neplacut pentru mine. Atunci tipul m-a linistit sa stau cuminte ca si-a facut analizele obligatorii care li se cer la unitate in fiecare an.
Cu picioarele pe umerii lui ma putea patrunde la maxim cu penisul lui destul de gros, si tinand seama ca eram destul de stramta simteam cum paraie ceva inauntrul meu.
-Oaaa ce o simt, spuse cel ce ma lucra.
Cei care imi dadeau sa sug se lasasera pagubasi ca nu aveau pozitie. Astfel ca se dusera in spate sa urmareasca spectacolul oferit de scula celui care ma patrundea.
Unul l-a avertizat san u varieze in mine ca aveau de gand sa ma reguleze si ei. Apoi isi frecau sculele cu ochii impainjeniti la mine care ma straduiam sa resist.
-Ma lasi in tine sau o iei in gura? Ma intreba cel de pe mine.
-Ce?
-Iti las sperma in pizda, sau o iei in gura? Ma intreba a doua oara enervat ca pun atatea intrebari.
-Nu in mine, te rog.
-Atunci guraita mare, spuse in timp ce se ridica de pe mine si-si indrepta sexul spre buzele mele.
Il ajuta un coleg sa imi desclesteze gura spunandu-mi:
-Hai ca scuipi afara daca nu-ti place.
Am deschis gura incet si am simtita ca ceva sarat si cald ma inunda. Apoi am incercat sa scuip intr-o parte, stergandu-ma pe buze de lichidul lipicios si scarbos. Am simtit atunci ca deja ma patrunse unul din nou. Nu apuca sad ea de doua ori ca am simtit cum se unfla mai tare si ma inunda scremandu-se.
Am incercat sa protestez, darn u aveam cu cine sa vorbesc. Ca deja unul mi-o bagase fara sa mai stea pe ganduri.
In timp ce ma smiorcaiam tipul se ridica de pe mine si imi spuse>
-Stai sa-ti trag un clei in cur.
Nu steam ce vrea sa faca numai ca ma pusera in patru labe , in timp ce doi imi desfacura fesele la maxim, iar altul imi cauta anusul cu un deget. Am incercat sa lespun ca ma doare si ca nu am mai facut asa ceva, dar degeaba.
Am simtit cum ceva gros ma forteaza si o durere cumplita ma facea sa urlu. MAm tresarit lasandu-ma pe burta, si straduindu-ma sa scap.
-Ce naiba tu, ca era sa intru tot. Capul pulii er...



    Login