Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa pescuit cu sotia ...2
Autor : flopescaru - 2019-06-02
Citita de 18333 ori - Nota 8.32 (238 voturi)
Stăteam liniștiți toti trei pe pătură într-o liniște deplină , Roxi goală între noi plină de sperma pe sani si burta se ridică în picioare și ne cere să o ajutam sa se curețe Marius sare ca ars cu tricoul lui în mână și o sterge repede eu merg la mașină si aduc niste șervețele umede , scot câteva si i le dau lui Marius care incepe sa o șteargă usor mai mult o mângâia cu șervețele sfarcurile Roxanei au început sa iese in evidență la fel ca pulele noastre , peste putin timp Roxi se pune în genunchi în fața lui Marius prinzandul de pula sculata frecanduio ușor sa întors spre mine facandumi semn sa vin lângă ei ma prins si pe mine de pula si sa o frece usor în timp ce a început să o lîngă pula lui Marius cand pe a mea , a lipit pula mea de a lui Marius si a incercat sa le bage in gura pe amândouă a stat putin cu ele în gură după care a început să le suge pe rând, nu imi venea sa cred cu ce pofta le suge era ceva de ne imaginat simțeam că imi explodează pula de excitație.
Roxi ii cere lui Marius sa se întindă dupa care se așează la el în pula în timp ce mie imi ofera cel mai minunat oral , sugera pula ca si cum vroia sa soarbă tot din mine in timp ce sarea in pula lui Marius .
Eu nu mai rezist mult si imi dau drumul în gura ei , ca nici o data nu o scoate afară si înghite tot si continua sa suge pula cu o pofta nebună după care ma întreabă:
Pot sa simt gustul lui Marius ?
E seara ta fa ce vrei i-am răspuns...
Sa dat jos de pe El si a început să îi suge pula luc aceiași pofta până a terminat si Marius îngitind pana la ultima picătură.
Eu stăteam întins pe pătură și ma uitam la ea cat e de frumoasă la cei 40 de ani cu un corp de felină la cei 176 cm ai ei si 72 kg un fund frumos bombat niste sani potriviți destui de fermi pentru vârstă ei , chiar ma gândeam ce norocos sunt cu asa o soție și ar fi păcat sa ma bucur doar eu de poftele ei.
Ia mai pupat de câteva ori pula după ce a sorbit tot din ea si sa mutat la pula mea începând sa o suge cu aceiași pofta asezanduse cu pizda în dreptul capului lui Marius, acesta nu a stat pe gânduri și a început să o linga în pizda si sa ii mângâie sani.
Pula mea a prins din nou putere de la oralul minunat oferit de iubita mea soție, a scos-o din gura si mia spus :
Te vreau la mine in fund .
Nu am stat pe gânduri și am trecut în spatele ei , am lubrifiato cu saliva si am inceput sa o penetrez ușor în timp ce Marius ii lingea pizda.
Roxi a început să țipe de placere , cred ca am fost auziți si de la un km distanță .
Cum o futem încet în fund sa așezat cu gura la pula lui Marius .
Erau acum într-un 69 în timp ce eu imi vedeam linistit de treaba în fundul ei .
Sugand cu pofta din pula lui Marius i sa întărit di nou si lui ce
A scos pula din gura si mia cerut să mă întind lângă ei , sa dat jos de pe Marius si sa înfipt cu pizda la mine in pula tragandul pe Marius de pula aducanduio la ea în gură a lubrifiato putin si ia spus să io bage în fund , nu a stat pe gânduri și a trecut la curul soției mele patrunzandul ușor Roxi tipa cat o ținea gura de placere în timp ce noi am inceput sa ne coordonam totbine miscarile unul in pizda celălalt in cur , cum am mărit putin ritmul Roxi a început să tremure toată si sa tipe ca o posedată a avut cel mai nebun orgasm al ei după care a iesit dintre noi spunandune ca nu mai poate .
Neam ridicat toti trei in picioare si ne uitam uni la alți, Roxi încă tremura si radia de fericire , eu cu Marius eram cu pulele sculata în fața ei , sa uitat la noi si cu o voce hotărâtă ne zis : tu du-te după apa iar tu pune pe foc .
Am venit repede cu apa la luat pe Marius de pula si mia spus sa torn apa a început să io spele a pupato si a trecut la a mea la fel a spalato sa pus în genunchi si a început sa ne suga din nou cu aceiași pofta .
Sa ridicat si a spus că ne vrea pe amândoi odată în pizda , ia cerut lui Marius sa se întindă sa suit cu pizda la el în pula în timp ce mie mio sugea, după putin timp mia spus sa io bag in pizda si eu.
Am patrunso destul de usor pe lângă pula lui Marius, Roxi era super excitată cu două pule în pizda, nu cred ca au trecut cinci minute...



    Login