Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La pensiune !
Autor : Etersin - 2014-08-25
Citita de 13951 ori - Nota 7.46 (54 voturi)
Era iunie , si m-am inscris la un curs de proiectare a spatiilor verzi . Trebuia sa stau la curs 2 saptamani , si cum nu era in orasul meu , cautasem on-line un loc unde sa stau . Am gasit in ultimul moment , la Andreea si Stefan ce aveau o mica pensiune , la cativa kilometri de locul unde avea sa se desfasoare practica . Am ajuns acolo Duminica seara , si am fost intampinat cu multa caldura de catre gazde . Stefan era bucatar , lucra si acasa , dar era angajat si la un restaurant din apropiere . Ea , Andreea ,se ocupa de casa , o bruneta de 37 de ani , cu un fizic fenomenal , cu niste sani superbi , pe care mi-au cazut ochii de indata ce am intrat in pensiune . Posteriorul mi-a sarit in ochi in timp ce urca scarile in fata mea ca sa-mi arate camera in care urma sa stau pentru 2 lungi saptamani . Carnea de pe buci i se balansa tremurand incet si colantii care ii avea pe ea , se mulau perfect pe cracii si pe pizda ei , facand totul atat de greu de indurat !Eram incantat de camera si de ospitalitate , Stefan gatise pentru toti in seara aceea si dupa ce mi-am achitat in avans sederea , situatia devenise mult mai relaxata . Pana la urma a fost seara placuta in compania a 2 persoane minunate !
A doua zi dimineata pe la 7 , coborand spre iesire , am dat nas in nas cu Andreea . Ea inca era in pijamale , somnoroasa , eu , barbierit , parfumat si pregatit pentru prima zi de curs .
- Buna dimineata doamna Andreea ! exclam eu vazando in rochita de noapte din satin
- Buna , buna , nu ma mai lua cu doamna ca ma faci sa ma simt batrana , daca vrei cafea , am pus filtrul si in vreo 5 minute e gata .
- Da , multumesc ! i-am raspuns , normal ca vroiam sa mai stau la o cafea si sa o mai admir , cu toate ca nonsalanta ei ma cam intimida .
- Atunci fa-te comod in bucatarie , ma duc sa pun ceva pe mine si vin sa te servesc .

Ce picioare , ce sani ! si cu parul desfacut parca era o actrita desprinsa dintr-un film erotic , mai trebuia doar sa-i trag rochia in cap , sa o pun capra si sa o fut pana ii sar capacele . Imi veneau tot felul de idei animalice in cap , ma intrebam si daca are chiloti pe ea ...
Am baut cafeaua impreuna si mi-a mai povestit cate ceva din viata ei . Cel mai important de retinut era ca intre ea si sotul ei nu prea era multa caldura , ca el e plecat de dimineata devreme pana dupa masa la 17 , si ca in perioada asta nu prea calca oaspeti pe la ei ( mai ales baieti frumosi ca mine ) , imi facuse ea un compliment la care am raspuns cu un zambet larg si o privire ticaloasa .
Prima zi de cursuri a trecut cu bine , eram 20 in acest grup , dintre care 13 flacai si 7 minunate fetiscane . Am facut cunostinta cu toti , la vreo 4 le-am retinut numele dar si aici mi-a sarit in ochi Silvia , o tanara de 22 de ani , mai mica decat mine cu 3 . Foarte deschisa tipa , frumoasa si vorbareata , mult prea vorbareata , genul de femeie la care , in cazul de fata , vrei sa-i astupi gura cu pula la cat de bine arata sise prezinta . In prima zi venise cu fusta mini , o bluzita ce-i lasa buricul si piercing-ul descoperit , si tocuri joase. Stiai mereu unde se afla ca topaia mereu de colo-colo si facea zgomot . Am iesit cativa dintre noi la un suc dupa program , ca sa vorbim despre natura in general . Silvia dadea tonul bineinteles , se asezase langa mine si dupa vreo jumatate de ora de palavrageala , deja imi lungisem mana pe umarul ei si ma jucam cu parul ei blond , iar ei nu parea sa-i displaca . Nici ea nu era de-a locului , dar a mai frecventat alte cursuri cu aceeasi specialitate . Dorea sa devina designer peisagist si avea cunostine vaste in domeniu . Am stat pana seara pe la 21 in acel local , facusem schimb de numere de telefon si urma sa ne vedem in zilele urmatoare …

A 5-a zi de curs am terminato mai repede , iar eu eram incepeam sa ma simt obosit de toata informatia si de toate notitele pe care ma chinuiam sa scriu , ca sa nu cumva sa-mi scape ceva. Mai era si gura Silviei care nu tacea si se tinea scai de mine oriunde ma refugiam . Asa ca am zbughito in ziua aceea acasa , iar pe drum i-am scris Silviei mesaj ca nu am ramas ca ma simteam aiurea .

In zilele trecute , raportul meu cu Andreea s-a imbunatatit , imi dadea tot felul de semne , se apleca des in fata mea sa-si faca vazut bombe-ul pe care abia asteptam sa-l execut .Am ajuns la pensiune , am facut un dus si m-am intins relaxat pe pat doar in lenjerie .La televizor tocmai incepea un film cu cowboy . La un moment data aud pasi pe scari , cineva se apropia , insa , fiind camera si intimitatea mea , am ramas nemiscat si cu speranta ca o sa fie Andreea . Ea era ! a intrat ca o sageata in camera , fara sa bata la usa .
- Vai iarta-ma , dar nu stiam ca te-ai intors asa devreme , am auzit zgomot in camera si imi era frica sa nu fie altcineva .
- Nu , eu eram , dar n-am vrut sa te deranjez cand am sosit .

S-a asezat pe marginea patului , eu am tras patura pe mine , dar mi-am lasat pieptul si abdomenul lucrat la vedere , ca sa o incing pe Andreea . Era imbracata intr-un capot de casa , lejer , iar cand s-a asezat pe marginea patului , s-a pus picior peste picior , dezgolindu-si pulpa pana sus .
Cand am masurato din ochi m-a trecut un fior de sus pana la brau si am simtit o puternica zvacnitura in pula , era o ocazie pe care nu puteam sa o pierd si sigur gandea si ea la fel .

- Ma plictisesc de moarte jos , pot sa stau si eu aici sa ma uit cu tine la film
- Chiar te rog ! am raspuns eu , era un gest atat de evident ca in filmele cu Al Bundy

S-a asezat langa mine , a inceput sa respire mai greu , statea tot picior peste picior , dar de data asta cordonul de la capot i s-a dezlegat si plimbandu-ma cu privirea pe pulpele ei , am ramas cu gura cascata cand am vazut ca nu avea lenjerie pe ea si i se ivea parul pubic , tuns scurt . M-a trecut inca odata fiorul acela dar de data asta o aveam tare ca maciuca , si trebuia sa actionez . Ca sa-i raspund si eu cu un gest la fel de vizibil , am dat patura la o parte si am intrebato :

- Andreea scumpo , nu vrei sa te invelesti ? Ea si-a aruncat privirea direct inspre pula mea sculata si a zis
- Sigur scumpule ! si cu un gest , s-a intins inspre mine si cu mana s-a dus spre patura , dar in loc de patura , m-a prins direct de pula si s-a aplecat sa ma sarute .
Ne sarutam ca doi nebuni , avea buze gustoase , sanii i s-au dezgolit singuri , capotul era doar un pretext ca sa nu se infatiseze goala . Cu o mana ii mangaiam sanii , iar cu cealalta o trageam de mijloc inspre mine , ea inca nu-si dezlipise mana de pe pula mea , iar cealalta si-o infigea cu unghiile in spatele meu . Mi-a scoso din chiloti si a inceput sa mi-o frece cu putere . I-am dat capotul la o parte si am vazuto in toata splendoarea ei de femeie , era atat de frumoasa si voluptoasa , nu ma saturam sa o ating , sa o mangai peste tot . Cand am ajuns cu mana la pizda ei a inceput sa geama de placere si mi-a strans mana intre picioare , dupa care s-a destins si s-a lasat masturbata . Cu picioarele desfacute si stranse inspre piept , ma astepta sa-i dau limbi , se inrosise toata si incepuse sa tremure cand cu limba ii atingeam clitorisul si labiile . Nu o lingeam ca nebunul , ii dadeam cate un pupic si cu limba o tachinam incet pe langa pizda , era innebunita . Degetul imi aluneca inauntrul , iar ea se unduia de placere , statea pe spate cu ochii inchisi si se bucura de tot tratamentul de care avea parte . M-am pus in genunchi si m-am lasat usor pe spate , sprijinit in maini , iar ea s-a asezat deasupra , atat de plina de dorinta , vroia sa ma calareasca . Imi ghidila pula cu pizda ei , incet incet , isi freca glandul de clitoris iar pula mea era atat de tare ca simteam ca-mi explodeaza venele de pe ea . Am luat eu initiativa , si am intinso pe spate, ea a cascat ochii ca si cum ar fi fost surprinsa . Am penetrato usor , era atat de bine , ea era fierbinte inauntru si ma invita sa intru tot mai adanc . Dupa cateva miscari , Andreea a inceput sa gafaie , si-a incolacit picioarele in jurul meu , lasandu-mi spatiu de dute-vino , iar eu dintro data , m-am infipt cu totul in ea .
- Aaaah ! asa , fute-ma tare , fute-ma adanc !
- Visez sa te fut din clipa cand te-am vazut ! i-am spus eu
- Nu trebuia sa visezi , trebuia sa ma iei in pula ta din prima zi , imi place atat de mult !
Vorbele ei ma excitau si mai mult ,dupa ce i-am incins bine pizda carnoasa i-am cerut sa se intoarca sa o iau pe la spate , sa-i tabacesc bucile la care ma gandeam de cand am ajuns aici . S-a supus imediat , s-a pus in genunchi si s-a...



    Login