Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa nunta la tara
Autor : pirokatek - 2010-04-30
Citita de 28749 ori - Nota 7.94 (31 voturi)
Intr-o toamna, undeva pe la sfarsitul lui septembrie, cu cativa ani, in urma am fost invitat la nunta unui var de-al meu, undeva la tara.
Am mers eu (aveam 20 de ani) impreuna cu parintii mei. Nunta se tinea, unde altundeva, la caminul cultural. Nunta de tara tipica, plicticoasa, cu muzica populara la greu, greu de suportat in cantitati mari pentru un roker ca mine. A incercat si maica-mea si matusa-mea sa ma invete sa dansez populara, dar nu se prindea nimic. Cel mult cate o hora...
Asa ca am stat la taclale cu ceilalti veri ai mei, la un paharel, ca nu ne vasusem de mult. Toti eram putin chercheliti, asa, cu chef, cum se spune. Am iesit afara la o tigara si putin aer proaspat, fara muzica populara. Tot stand si vorbind observ intr-un grup de femei care iesisera si ele la aer, o tinerica – sa fi avut si ea maxim 20 de ani, subtirica, cu tatele mari, intr-o rochie neagra cam stramta, mai lunga de genunchi, cu bretelute, cu o figura frumusica.
-Cine e ma, Dorule, aia... aia in negru de colo, ma interesez eu?
-Care, ma aaa... aia, baaaai nu o stiu, nu e de la noi. Mai sa fie, arata binisor, ce ar fi sa o incerc, ca de ale noastre, din sat sunt satul. Una sau doua sunt mai rasarite, salta mai bine in pula, alelalte... sunt varza. Nici sa suga nu sunt in stare. Ia sa ma duc eu peste ea... acum. Si var-miu, cherchelit bine porni clatinandu-se spre grupul de femei.
-Stai mai, tembelule, ca nici nu se uita la tine asa matol cum esti acum, l-am apucat eu de brat.
-Eee, matol..., oleaca..., da’ numa’ sa il arat pe Gogu... Gogutu meu si imediat ...
-Da, imediat iti sar in cap toate gastele alilalte, il opresc eu iarasi, caci se si apucase de fermoarul de la nadragii de la tolul festiv, nunta, deh!
Abia stapanindu-mi rasul, inchipuindu-mi-l pe Doru, cu stromelegul in mana mergand spre „victima”, il iau de brat si il bag inapoi in sala si il dau pe mana unui alt var.
-Gelule, vezi ma ca asta e matol rau, vrea sa ii arate pula la una, cica vrea sa o incerce, ca s-a saturat de atea de la voi de aici!
Gelu se pune pe ras si il ia in primire
-Hai, ma, sa bem ceva...
Ii las si ies afara, alaturandu-ma unui grup de barbati si femei, toti veseli, care radeau usor ametiti.
-Tusa Ana, cine e aia de colo... aia in negru, imi incerc eu norocul cu matus-mea, soacra mare?
-Aia? E... cum o cheama, ca am uitat, a lu’ Fanica din capu satului, din Aldeni... aaa Marcela, asa Marcela! Frumusica, nu? Si imi facu cu ochiul, smechereste.
-Asa e! E mai frumusica pe aici, altele mai bune nu prea am vazut..., in afara de mireasa, buneinteles, o perii eu putin.
-E lasa ca nici mireasa nu e lumina ochilor... Da’ Doamne iarta-ma ca nu vreau sa o vorbesc de rau la nunta ei, e doar putin mai curvustina, alta nu gasea si var-tu asta? isi descarca ea un pic naduful.
-Lasa, tusa, ca daca se aseaza la casa ei poate ii trece de preacurvie, cu un barbat frumos ca Dan, continui eu sa o perii.
-Sa te auda Al de Sus, gura aurita! rase ea.
-Asa se intampla de multe ori, ambii isi fac de cap inainte de nunta si dup’aia nu mai umbla prin paturi straine, se consoleaza reciproc, imi continui eu pledoaria.
O stiam eu bine pe matus-mea, daca ii faci pe plac asa cum ii place ei, obtii uor multe de la ea. Eu eram nepotul ei favorit, o periasem nitel asa ca rezultatul...
-Mai, nepoate, tu cam ai dreptate, eu il stiu pe Dan, e un armasar... nu ii mai trebuie nevestei lui alta... stii tu ce. Daca se inteleg ei, eu de ce m-as baga... Da’ tu? Ia vino incoace sa te prezint, ca prea te uiti lung la aia...
Si vijelios, tusa Ana ma insfaca de mana si ma trase spre grupul de femei de care va spuneam.
Dupa o scurta introducere formala, ma prezenta „nepotul ei de la oras, e la facultate, baiat bun... na na na...”. Eu dau politicos din cap salut toate femeile, matusa se lanseaza dand explicatii despre mine si laudandu-ma in gura mare, parca eram la targ, de vanzare.
-Da, e tanar, mancal-ar tusa pe el, ca tare e frumusel, acusi acusi ma chemi la nunta, cine stie poate iei vreuna de pe la noi ca avem fete mandre una si una... ii dadea tusa inainte. Marcela se uita la mine si incepu sa vorbeasca mai la o parte cu alta fata, apartent scarbita de moara neferecata de matusa-mea. Asta era...
Scap repede de grupul de gaste, caci ma cheama cineva inauntru. De abia asteptam, caci tanti Ana nu se mai oprea din melitat, ca asa si pe dincolo cu nepotul ei... o luase si ea putin pe ulei...
Cand dau sa plec inauntru, unde ma chema cineva, observ o privire furisa aruncata de Marcela spre mine, apoi spre cealalta fata, amandoua dandu-si coate si susotind... Opa!
„Mai merita incercat zic eu, poate iese ceva!”
Dupa ceva timp, in care fata parca intrase in pamant, formatia oboseste si in locul ei intra atotputernicul calculator, Winamp-ul sa traiasca!
Se schimba repertoriul muzical, mai ceva dance, hip hop, mai ceva rock-n roll si blues-uri. O iau pe vara-mea la dans, apoi intra un blues. Dau sa ies de pe ring, cand ma ciocnesc, ghici de cine...Marcela. Imi cer scuze, si o invit la dans. Accepta. Schimbam doua trei vorbe, ea ma tinea timid de umeri eu o tineam usor de solduri, pe care le simteam unduindu-se cu un potential... mmm... pe care nu il puteai intui din atingerea firava a mainilor ei pe umerii mei. Urmeaza alt blues, fara pauza, ea nu face nici un gest sa se opreasca, eu cavaler, o intreb daca vrea sa mai dansam, ea zice ca da si continuam. De data asta o trag putin mai aproape, ea nu protesteaza, ma tine la fel de firav de umeri dar misca din solduri bine...
Urmeaza un blues fortat, parca sa le zice. Eu o rog sa mai danseze inca unul cu mine. Ultimul, spune ea, ca deja se uta babele la ea si nu vrea sa ii iasa vorbe... Eu, nu prea aveam habar de toate astea si cred ca vrea sa rada de mine, dar vad langa usa un grup de femei, care mai in varsta, care mai tinere dandu-si coate si susotind cu ochii spre dansatori.
-Tu... esti de la oras... nu prea ai habar ce inseamna sa iti iasa vorbe printre babe, gura satului e mare si uneori tare spurcata, zice ea in timp ce dansam. Daca mai dansez inca unul cu tine...
-O sa iti faca placere, continui eu razand.
-Or sa vorbeasca ca uite a lu’ Fanica se da la ala de la oras...continua ea rosind.
Ne continuam dansul, eu o trag putin mai aproape, piciorul ei era chiar intre ale mele si cand facea pasul inainte ma atingea exact intre picioare. Mi se cam sculase, caci dansam un pic mai lipiti, tatele ei ma atingeau uneori si erau destul de mari, chit ca decolteul era mai mult decat decent. Mai ales, mainile mele nu gasisera nicaieri vreo urma de chilot prin rochie... Interesanta, fata asta, foate interesanta! Ea cred ca a observat ca unul dintre cracii pantalonului meu e putin umflat, caci ma atingea mai des cu coapsa acolo... O fata plina de contradictii, Marcela asta!
Se termina dansul.
-Multumesc, mi-a facut placere sa dansez cu tine. Dansezi foarte bine, bag eu un mic text.
Ea imi multumeste si pleaca, stergandu-se usor de mine in aglomeratie. Se termina si cu Winamp-ul si se rentorc lautarii...
O tulesc repede afara pana sa nu apuce sa reinceapa populara. Ma uit dupa fata dar nu o mai zaresc.
Apar in schimb ai mei.
-Noi plecam sa ne culcam, e aproape 5 dimineata si plecam spre casa pe la pranz. Mai stai?
-Un pic, vreau sa vorbesc ceva cu ... Gelu si vin si eu ca m-am saturat de nunta la tara cu populara lor...!
Ai mei rad si pleaca. Eu ma tot uit dupa Marcela. Nimic!
Suparat ma duc spre buda caci ma presa vezica, dupa tot vinul baut.
Aici era o alta chestie de care am ras toata seara cu verii mei. Buda era in spate, o dugheana din zidarie cu trei compartimente cu cate o gaura in podea, destul de curatica, culmea! Nici urma de separeuri barbati – femei! Se ajungea acolo ocolind printre peretele caminului cultural si un gard de tabla de la un depozit de materiale de constructii de langa. Damele mergeau, ca mai totdeauna in grup organizat. Cateva tineau de sase intre perete si gard sa nu vina vreun barbat si celelalte rezolvau necesitatiele, apoi faceau schimb. De multe ori s-au ivit mici neintelegeri cu diferiti nuntasi cu nevoi, unii mai chercheliti, altii mai treji si grupurile organizate de doamne care faceau de paza, caci aproape in permanenta erau cateva femei la buda. Nunta mare de 300 de persoane, ce vreti!
Sunt oprit la randul meu de gardiene.
-Nu se poate, sunt doamnele, este ocupat!
-Ia mai duceti-va dracului, ca e a treia oara cand ma intoarceti din drum, zbiara unul in spatele meu, bine afumat, cu camasa pe jumatate scoas din pantaloni, cu slitul deschis prin care ii atarna un colt de camasa.
-Cum iti permiti, domnule... veni imediat raspunsul indignat al cucoanei.
-Imi permit ca vreau sa ma pis si eu! Acum!
-Asteapta sa termine doamnele intai, marlanule! il repezi alta mai infipta.
-Da’ ce sa mai astept, io vreau acu’ ca doar ma pis, nu va fut si ce parca nu ati mai vazut pula...
Se starni taraboiul. Noi astia mai tineri ne stricam de ras, betivul cu mainile in solduri si slitul desfacut ii dadea inainte, ca el vrea sa se pise la buda, ca „cilivizatii” nu prin boscheti si ca „muierili” sa se pise mai putin si mai rar ca l-au innebunit de cap...
Pe scurt, grupul de la buda a iesit mai repede aranjadu-se din mers fuste si rochii si grupul de barbati a intrat. La noi nu era nevoie de paza... Eu ramasesem ultimul, caci una dintre cabine avea usa blocata si nu se puteau folosi decat doua. De jur imprejur era gard de tabla si un spaltor pe peretele caminului cultural. Ca un facut, nici un barbat nu se pisa pe gard, toti asteptau randul la buda.
-Nu se pisa nimeni pe gard caci daca trazneste aici in spate, proprietarul caminului cultural nu mai da posirca pe datorie, are el o pasarica cu asta, imi explica unul binevoitor. Asa i-a cumintit acu’ doi ani pe toti, cand a facut buda asta, ca putea aici de nu mai zic...
-Bravo lui, rad eu.
In sfarsit, imi vine si mie randul, intru in cabina si incep operatiunea. Vezica plina de pocnea de golit, apoi, camasa de varat inapoi in pantaloni si de aranjat, gaura cea noua de la curea nu se vroia in nici un chip patrunsa de catarama.... asa dureaza mai mult pana ies din cabina, dar nu ma grabeam stiind ca nu mai e nimeni dupa mine. Ias, fac doi pasi si cat pe aci sa ma impiedic, caci mi se desfacuse siretul de la pantof. Ma aplec sa il leg si in clipa aia raman masca.
Eram la vreun metru de usa blocata a ultimei cabine, cand aceasta se deschide si iese Marcela, cu rochia ridicata sus de tot, deasupra taliei. Era cu o prietena, si ea cu poalele in cap. Mai tarziu am inteles ca faceau asta ca sa nu le murdareasca de pe jos cand se asezau pe vine. Nici una nu purta chiloti, dar nici nu aveau nevoie. Pornind de pe coapse pana inspre buric era o adevarata jungla... paroasa, in care cu greu vedeai ceva care sa semene cu o pizda. Am ramas tablou, pe vine, cu sireturile intre degete si cu ochii la parul lor. Ele ma vad, prietena da un mic tipat si se acopera imediat, dar Marcela mai zaboveste pret de cateva secunde, surprinsa peste poate ca vede un barbat chiar acolo.
Amandoua ramasesera in urma din pricina plecarii precipitate a companiei lor feminine si se incuiasera in cabina de buda, cand aparusera barbatii. Crezand ca nu mai e nimeni iesisera, dar dadusera peste mine.
Eu ma leg la siret, ma ridic si imi cer scuze:
-Va rog sa ma scuzati, nu stiam ca mai e cineva... dintre doamne... domnisoare...
Ele se fastacesc putin, apoi Marcela zice:
-Nu face nimic, doar ne-ai speriat...
-Asa este, ne-ai tras o spaima zdravana, adauga prietena ei. Si sa iti fie de bine, si imi facu cu ochiul. Eu raman inca o data tablou.
-Sa stii ca nu trageam cu ochiul la voi...
-Eee, lasa si tu...
-Dar...
-Bai vere, aud eu din spate, ce „puliticos” esti! Ma intorc si il vad pe Doru rezemat de colt. Era mult mai treaz de cum il lasasem.
-Cum adica, ma mir eu, nu trebuia sa le cer scuze domnisoarelor ca l-am surprins mai... indecent?
-Ooo, ba da, dar nu asa se cer scuzele...
-In definitv, ma enervez eu, ce vrei tu?
-„Ce vrei tu? ma ingana el, Ia buna pace, / Si de n-o fi cu banat, / Gogu’ meu ar vrea sa ieie / o pizda la scarmanat” recita el solemn, descheindu-se le slit.
M-a bufnit un ras nebun de acea parodie eminesciana din fundu’ curtii. Culmea e ca si fetele radeau in hohote, Marcela se tinea cu mainile de burta de ras, facu doi pasi in fata si se rezema icnind de umarul meu. Surprins, am cuprins-o de umeri razand in continuare. Dar ce m-a uimit a fost ca prietena Marcelei a pornit razand spre Doru, l-a apucat de pula scoasa prin slit si l-a tras, asa ca pe un cainde de lesa spre o usa in gardul de tabla. Doru, ascultator ca un catel a urmat-o dincolo de usa. Eu ramasesem cu Marcela care inca se scutura de ras:
-E poet, varu’ asta al tau... poet nu gluma! A vrajit-o imediat pe Diana...
-Ce mai e trubadur... rad eu in continuare.
-Ce mai veri, zice ea, unul poet cu pula mare, altul dansator...
-Cu pula tare... completez eu ducandu-i mana la slitul meu bombat.
-Daaaa? Ia sa vedem!
Ma ia de mana si ma duce prin aceiasi usa. Ajungem intr-o mica curte, plina cu butoaie de bere, lazi cu bautura si multe altele.
Doru era deja ocupat, Diana stand pe vine intre picioarele lui sugand de zor.
Eram putin intimidat, caci nu mai avusesem parte de partide in grup. Dar se pare ca Marcela era mult mai putin intimidata, caci isi dadu imediat rochia in jos lasand liberi o pereche de sani drepti si tari.
-Uau, vere, facu Doru!
-Ce belesti ochii la tatele ei, pula mare, ale mele nu sunt frumoase? Diana se ridica in picioare etaland cu mandrie niste balcoane generoase cu sfarcuri adolecentine.
-Ba da, flocoaso! Acu’ las vorba si suge sa il aduci pe Gogu in forma maxima, ca altfel nu iti gaseste gaura in padurea ta de jos!
M-am rezemat de o lada cu nu stiu ce, Marcela s-a lasat pe vine si ea...
-Var’tu e pula mare, ia sa te vad si pe tine, oraseanule!
Nu a mai apucat sa zica ceva caci pula mea sculata bine a pocnit-o direct peste fata, de doua ori. Cand a dat sa deschida gura sa zica ceva, i-am bagat-o drept pe gat.
-Na! Ia vezi, cum e?
-Mmmm, a facut ea, incepand sa suga. Dupa cateva „fumuri” trase bine s-a oprit si mi-a zis:
-Tare, suficient de mare, rasa, miroase bine a pula cu un pic de gust de pisat.
-Unde vroiai sa ma spal, de abia am iesit de la buda?
-Uite ca te spal eu, na!
Si Marcela incepu sa ma suga de parca viata ei depindea de asta. Si mai tare, si mai incet si cu limba si cu buzele si la varf si la baza, in tot acest timp masandu-mi coaiele.
Intre timp Gogu lu’ Doru luase pozitie maxima de drepti, Diana statea capra cu tatele pe un vraf de pungi de pufuleti si varul meu o iscodea in cautarea intrarii. Pesemne ca era uda bine, caci a intrat in ea ca in branza, zmulgandu-i un mic geamat de placere.
-Vreau si eu! Marcela mea, care la dans mi se paruse timida era o adevarata vampa, preluand conducerea. Ba nu, vreau sa ma lingi in pizda!
-Ce, ai innebunit, flocoaso, nici nu stiu unde sa ti-o gasesc, apoi sa o mai si ling...
-Daca vrei sa ma futi, oraseanule, trebuie intai sa ma lingi, sa imi scoli cum se cuvine lindicul, asa paroasa cum sunt. Ia uite, face si nazuri! Esti invatat numai cu rase?
-Da, tu te-ai ras vreodata?
-Da, demult, da’ ma ustura asa ca a fost ultima oara.
Desi imi repugna oarecum, eram curios sa vad cum e o pizda paroasa. Ce e drept era cam prea paroasa, dar hai sa vedem.
Am luat-o in brate si am pus-o cu curu’ pe lada de care statusem eu rezemat si am luat-o la limba. Era ciudat, mirosea a pizda, un pic cam tare dar nu neplacut si a sampon.
-Ma spal des cu sampon, ca sa nu miros... m-a lamurit ea.
Cum nu era chiar asa de ingrozitor, ci doar mai ... altfel, am lins-o cat am putut de bine, ba i-am bagat si doua degete in pizda si nu m-am lasat pana ce vaginul nu i s-a contractat pulsand pe ele. Ii prinsesem colul intre aratator si mijlociu si cand vaginul se contracta degetele se strangeau storcandu-i colul sau alunecand pe el. Pe langa degete, udandu-i din belsug coama se revarsa sucul pizdei excitate.
In timp ce ultimile zvacniri se consumau in adancul vaginului ei, m-am ridicat, mi-am scos pantalonii si m-am aplecat peste ea pe lada aia.
-Tu stii cum miroase o pizda, blanoasa? am ...



    Login