Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La munte cu nevasta 2
Autor : jujul - 2019-12-29
Citita de 12099 ori - Nota 6.14 (36 voturi)
Fără a privi înapoi, Mihaela se îndreptă spre bărbații care vegheau. Ea s-a îngenuncheat în fața unuia și a pus mâna pe pula. "Pot să vă sug, vă rog?" întrebă ea cu o voce sfarsita. El a răspuns desfăcându-
și pantaloni scurți și lăsându-i să cadă, dezvăluind o pula destul de obișnuita. Mihaela a atacat-o practic și am putut să o aud mormăind și gemând în timp ce o lua cât mai mult pe gât. El a apucat-o de cap și a început să tragă tare în gura ei, forțându-se adânc. Ea a gâfait de câteva ori și apoi a părut să o accepte în timp ce el a futut-o pe gât, bilele lui bătându-i bărbia. După doar puțin din asta, a scos brusc totuși. Ea isi tragea aerul, fluxurile de salivă picură din gura ei deschisă. „Rahat, aproape că am sfârșit ca tine, a gâfâit. "Această curvă este bună!" L-a bătut cel de-al patrulea tip pe spate. „Lasa nu fi suparat”.
Al patrulea tânăr era aproape la fel de mare ca cel mare și era extrem de musculos. Când și-a aruncat pantaloni scurți, chiar și pula arăta de parcă ar fi antrenata zilnic la sala. Era atât de groasă, că nu avea cum să o inghita Mihaela nimic altceva decât capul său, nu că nu încerca. După câteva minute de lins și mângâiat-o, el a luat-o de parcă ar fi fost o păpușă minusculă. El o ținea în fața lui în brațele sale masive și o coborî încet pe arborele lui pulsant. Când a intrat în pizda ei, Mihaela a început să țâșnească și să se încrețească, dar el a ținut-o constant în timp ce tot mai mult din pula sa a invadat-o. Când a fost complet introdus, s-a oprit o clipă, apoi a ridicat-o încet până când doar vârful toiagului său a fost în ea. I-a dat un mic zâmbet și i-a dat drumul. Ea s-a scufundat pe axul său, iar țipătul ei a răsunat prin pădure. "Miha! Esti OK?" Am tipat. S-a uitat în direcția mea și fără să mă concentrez cu adevărat pe mine a oftat: „Nu-ți face griji, iubitule”.
Se uită înapoi la Tip: "Vă rog să faceți asta din nou, domnule." a soptit ea. Așa a făcut. Iar si iar. Mihaela a intrat într-o transă exaltica. Ea șoptea și se înfipse în pieptul lui, în timp ce a fost sărită în mod repetat pe osul său uriaș.

Alt tip s-a ridicat în spatele ei și a pus mâna pe ea. Cel ce o futea se lăsă pe spate pe marginea mesei de picnic, în timp ce ala începea să o mângâie în sus și în jos cu pula lui . . Mângâia continuu și, în mod evident, iubea fundul sotiei. Propria mea pula a tresărit în timp la acțiunea din fața mea.Cel ce o futea se lăsă pe spate pe masă și o trase pe Mihaela în jos cum o tinea in brate. Celalat s-a poziționat în spatele ei și a pus glandul pulii în fundul ei. "Vrei o curvă?" mârâi el. "Vrei pulal mea în fund?" Mihaela abia putea să vorbească în timp ce își giră pizda pe pula uriașă . "Oh, te rog ... fă-ma curvă ... si bagati pula urâta în fundul meu!" O apucă de șolduri și cu o singură lovitură îi trânti pula drept în sus. Mihaela a mers complet. Țipând și plângând, le-a rugat să o ia dracu mai tare, în timp ce iau bătut instrumentele uriașe adânc în pizda și fundul ei. Cei doi oameni băteau în ea în timp ce-i împiedicau trupul mic între ei. Cel mare părea mulțumit să stea pe scaunul meu de gazon, de o parte, bând berea mea și urmărind momentul. S-a uitat la mine, "dracu de femeie pe care ai ajuns-o acolo, amice. Curvă de primă clasă!"

Al treilea și-a revenit suficient pentru a se ridica pe masă și a apucat-o pe Mihaela de părul ei, întorcându-și capul spre pula. Instantaneu gura i s-a deschis și el ia bagat pula pe gât. El a apucat-o pe ambele părți ale capului și a folosit gura pentru a o fute. Cei trei tineri au rămas așa pentru ceea ce părea pentru totdeauna, nu se lăsau niciodată nu oboseau , în timp ce își bagau ritmic organele în frumoasa mea soție sexy. Privind-o cum își scot si isi baga in taoate gaurile, a fost o tortură extremă, încât nici măcar nu puteam să-mi ating pula umflată și dureroasă.
Cred că cel din gura a început să vină prima dată, dar în curând toți cei trei bărbați s-au mormăit și s-au aruncat și mai tare și mi-am dat seama că își descarcau pulile in Mihaela. Cel ce ținea capul ei de stomacul lui, în timp ce cocoșul îi era adânc în gât. Instrumentele lor intrau și ieșeau din fund și păsărică atât de repede încât erau o neclaritate. Pula din gura ei îi înăbușea țipetele, dar îi vedeam corpul zvârlind și știam că trebuie să vină singură. Sperma lui ieșea din pizda ei în jurul cocoșului său și zbura prin aer. A terminat să-și arunce încărcătura în fund și a scos-o cu un pop audibil. De unde m-am așezat, am putut să-i văd fundul stând larg deschis și o piscină de aburi iesind din ea Cel din fata s-a urcat de pe masă în jos lăsând un șir lung de sperma agățat de bărbie ei.
Unul a spus „Du-o acolo și las-o să se curețe din nou. Cred că în sfârșit este pregătită pentru mine”a zis cel mare. Cel ce o futea in pizda s-a ridicat cu ea, încă încalcat pe el, și a mers spre copacul meu. S-a ridicat peste mine și m-am trezit să privesc pula lui îngropată adânc în păsărică. Bilele lui mari, păroase, îmi atârnau centimetri de la nas. Nemernicul mi-a dat cu ochiul în timp ce un flux de sperma a început să-mi scurgă pe față. Încet, a ridicat pe Mihaela de pe pula până a ieșit. Nu eram pregătit pentru torentul de sperma fierbinte care a scăpat imediat din pizda ei. M-a stropit pe față și mi-a alergat pe piept. Globuri uriașe din acesta mi-au alunecat pe corp și s-au adunat în jurul picioarelor. El a ținut-o acolo cu pizda în fața mea și mi-a ordonat să o curăț. Eram obișnuit cu gustul de acum și așa am pornit, încât am început cu nerăbdare să ling și s-o sug.

Ea a rămas acolo sărutându-mă în timp ce tipul se îndepărtă. Am auzit pași grei care se ridicau langa copac și am simțit o prezență mare care stătea peste noi. "OK, curvă. E timpul spectacolului." Spuse cel mare în timp ce își dezlega pantaloni scurți în fața noastră. Eu și Mihaela ne-am speriat amândoi când ne-am uitat la cel mai mare instrument pe care l-am văzut vreodată. Părea că aparține unui taur! Venele masive s-au încolăcit și s-au lovit în jurul unui ax ușor la fel de gros ca brațul meu. Capul umflat și purpuriu era mai mare decât un butuc; chiar gaura din vârf a fost supradimensionată. Bile de dimensiunea portocalelor atârnate într-o pungă uriașă cu păr. Nu-mi puteam imagina decât ce avea să facă cu acea scula monstruosa micutei Mihaela.

Am început să protestez că nu are cum să poată intra în ea și să o lase într-o singură bucată când i_am văzut privirea flămândă în ochi. Se apropia aproape reverențial spre ea, cu mâna ei mică întinsă după dimensiunea ei. O apucă pe jumătate în sus, neputând să-și ridice degetele nici măcar pe jumătate. Se îndreptă spre o poziție îngenunchiată în fața lui și trase ușor lungimea arborelui cu degetele ei delicate. Venele ca frânghiile pulsau și se umflau sub atingerea ei și întregul lucru se răsucea de parcă era viu. Se aplecă în față și-i acoperă vârful capului cu gura și încercă în zadar să se încadreze mai mult în ea. Nu avea cum să ajungă mai mult de jumătate din cap între buze. S-a tras înapoi și am privit-o cum își învârte limba în jurul vârfului, apoi o băgă în adâncime în puțul lui. A venit rândul lui să gâfâie în timp ce ea își folosea limba pentru a-i desfata pula lui. Gaura lui era suficient de mare pentru ca ea să-i curgă limba înăuntru și în afara ei. Nu mai văzusem niciodată ceva asemănător. El a apucat-o de cap și a îndepărtat-o: „Doamne e cam imensa”. Ea a chicotit adânc în gât și a ținut o strângere strânsă pe axul său. "Care e băiatul mare? Nu-l pot lua?" Ea s-a ridicat în fața lui, ținându-și încă cocoșul. Cu o voce sexy, ea a spus: „Cred că pot să o iau. Dacă mergi încet la început. Vreau ca soțul meu să vadă asta de aproape, așa că de ce nu mă bagi chiar aici în fața lui?" Se întoarse cu fața departe de mine și se aplecă la talie. Păsăricile ei umflate, folosite, sclipite de sucul ei, iar șuvițele de sperma se uscau pe coapse. Nu o văzusem niciodată să pară atât de sexy. Ea se întoarse și își întinse obrajii fundului cu mâinile, deschizându-și ambele găuri. "Sunt pregatita sa o bagi în mine!"

El s-a mutat în spatele ei, cu spatele la mine, întunecându-mi vederea. El a apucat-o și a tras-o spre el, apoi s-a tras până când s-a sprijinit de copacul de care eram legat. Era atât de înalt încât ma incalecat si a mai ramas destul spatiu intre bilele lui si fruntea mea. Acum pizda lui Mihaela era în fața mea și puteam să miros sucul de păsărică al ei. Ala întinse mâna și o apucă de șolduri, ridicând-o spre cocoșul lui. El a ținut-o afară în fața lui, pizda ei arătând foarte minusculă în timp ce polul său masiv a împins-o pe deschiderea ei. Întotdeauna atât de încet, el a tras-o spre el și am urmărit cu uimire cum capul lui de cocos își îndepărta buzele, oprindu-se, întrucât întâmpina o anumită rezistență la deschiderea păsăricii. Nu a renunțat totuși și a continuat să tragă asupra ei încet până când păsărică a pierdut bătălia și capul lui i-a intrat în gaură. Mihaela trase un suflu ascuțit și o arcuie pe spate. Ea scoase un mormăit scăzut din adâncul gâtului, care se crestea în volum, până strigă: "OH FUTEMA!!! Fiu de curvă, ești atât de TAREEE !!! Dă-mi dracu, nenorocitul, betește-l pe uriaș înțepă mai adânc în mine !! " Picioarele îmi tremurau și pula îmi tremura în timp ce priveam din ce în ce mai mult din parul său alunecând în soția mea. A ajuns cam la jumătatea drumului și a început să-și pompeze păsărică încet, dar în curând a alunecat și a ieșit din ea din ce în ce mai repede. Se ghemuise oarecum pentru a se alinia păsăricii ei, dar acum se îndreptase, ridicandui picioarele de pe pământ. Ea a fost literalmente impilată pe axul său, în timp ce el o mișca înainte și înapoi, folosind pizda pentru a-și scoate instrumental. Bilele lui îmi băteau vârful capului cu fiecare împingere și aveam o vedere perfectă a parului său uriaș care împărțea pasarica. Buzele ei erau întinse până la limitele lor . Mihaela țopăia și gâfâi în timp ce pula lui invada din ce în ce mai adânc. Era atât de umedă, încât sucurile ei se strecurau în jurul axului său și se scurgeau pe pieptul meu. Unul dintre ceilalți tipi a venit și a stat în fața ei. I-am putut vedea doar picioarele, așa că nu știam care era, dar am putut vedea că el a pus mâna pe cap și i-a dat pula sa suga. Tipul își crește ritmul, trăgându-l pe Mihaela înainte și înapoi pe arborele său. Celălalt tip a încetat să o...



    Login