Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La mare..distractie!
Autor : mrddominic - 2016-07-07
Citita de 10904 ori - Nota 4.60 (72 voturi)

Nu se anunta o vara fierbinte, dar a devenit.
Ma numesc Robert, prietenii imi spun Robi. Am plecat in prima saptamana din iulie la mare cu amicii mei. Am ajuns noaptea tarziu, ne-am cazat si ne-am culcat. Primele trei zile trecura repede, plaja, fotbal, club, bautura. Ce lipseste? O femeie! Esec maxim! Dupa cele trei zile m-am hotarat sa o las mai moale, astfel ca n-am mai iesit seara in club, n-am mai baut pana cadeam rupt, ci am hotarat sa ma duc dimineata la plaja ca toata lumea. Zis si facut!
I-am lasat dormind pe amicii mei si m-am dus la plaja de dimineata. Am inchiriat un sezlong si m-am intins la soare. Prin ochelarii fumurii ochii imi fugeau dupa orice fund de femeie, orice pareche de tate frumoase. Dupa 30 minute o familie numeroasa se aseza in fata mea. Erau vreo 7 persoane. In schimb o tipa din grup imi sari in ochi. Era draguta, bruneta, cu tenul deschis la culoare, picioare lungi, sani mari, dar fermi la prima impresie a costumului de baie. Asta nu e tot, o vad desfacandu-si pantalonii scurti si cobarandu-i incet jos, expunand 2 fese rutunde, albe, neprinse inca de soare, despartite intim de banda rosie a slipului. Slipul era innodat in lateral, o placere sa-i desfaci nodul si sa expui partile ascunse. Deja visam. O harababura incepu rapid in jurul ei, 2 copii micuti fiind alergati de parinti si bunici pentru a fi dati cu crema. Timpul trecea si am realizat ca femeia cu slip rosu era singura, posibil sora unuia dintre parintii copiilor.
Am vazut-o cum se ridica si se duce in apa. Atunci m-am gandit sa actionez. M-am ridicat si am urmat-o. Am stat si am privit-o cum se tot juca cu intratul in apa, pesemne se incalzise la soare si da, apa era rece. Mi-am luat inima in dinti si am zis:
Cam uda apa azi!
Da, un pic! Am ramas surprins ca mi-a raspuns destul de repede, cu un mic zambet. Dar, din pacate, aici se impotmoli totul, la urmatoarea mea intrebare n-a mai raspuns, ci s-a aruncat in apa.
Am iesit pe mal si m-am dus sa-mi iau o bere zicandu-mi - Nu e perioada ta norocoasa!
Asteptand sa-mi iau bericica, aud o voce in spate:
Alcool pe soarele asta, nu prea este sanatos! Era ea.
Da, dar e rece si buna!
Conversatie stereotipa, pana din vorba in vorba am aflat ca stam in acelasi hotel. Era casatorita, dar sotul ei nu venise la mare. Am vorbit diverse, eu incercand sa fiu discret. Cu greu am convins-o sa mergem seara sa mancam ceva si poate sa dansam.
Cina trecu repede, dar sticla de vin comandata desfacu barierele. Ochii mei au analizat-o cu atentie. Era imbracata cu o salopeta, nu purta sutien, astfel incat se observau sfarcurile reactionand atunci cand vantul mai adia. Am hotarat sa mergem sa dansam. In club am gasit loc la bar, dar trebuia sa facem consumatie ca sa stam acolo, asa ca un rand de cocktail ne-a apropiat si mai mult. Dansul a rupt toate barierele. Tipa incepu sa danseze aproape lipita de mine, ii simteam fundul frecandu-se de piciorul meu. Mainile mele incepura sa o atinga si sa descopere formele ei usor mascate de salopeta. Nu stiu cand am inceput sa ne exploram buzele si limbile noastre sa se atinga si retraga rapid, parca pe ritmul muzicii. Mainile mele au coborat pe fundul ei si au inceput sa modeleze intre degete carnea. Iubesc vara si rochitele extrem de fine, care te lasa să simti ce se ascunde sub ele. In acelasi timp buzele mele ii explorau gatul si urcau spre ureche, cand tipa imi spune: Cred ca m-a luat valul, hai sa mergem. Credeam ca s-a terminat, dar am iesit de mana din club, ea, apoi eu. Am plecat spre hotel, cred ca am facut o gramada, ne tot opream sa ne sarutam, iar mainile mele din ce in ce mai curajoase au ajuns si intre picioarele ei. Am realizat ca nu purta chiloti pe sus salopeta, era uda toata si buzele ei ascunse se simteau foarte bine.
Am intrat in hotel, am ajuns la usa ei cand mi-s spus: Sa fi cuminte! Doar un pic te las!
Am patruns in camera si cand am ajuns in dreptul patului m-a impins pe acesta. S-a impiedicat razand de vreo 2 ori in timp ce camasa si pantalonii mei zburara, lasandu-ma in boxeri.
-Ia te uita, inamicul s-a facut mare! Mana ei incepu sa se joace cu penisul prin boxeri.
Am simtit apoi respiratia ei prin boxeri, apoi incepu usor sa linga amprenta acestuia prin material. Eu simteam ca explodez si am tras boxerii in jos, moment in care glandul semet se ridica la 90 de grade si imediat fu cuprins de buzele femeii. Aceasta incepu sa se plimbe usor cu buzele si cu varful limbii de sus in jos pe penis, la baza acestuia miscarile limbii devenind rapide. Apoi se uita direct in ochii mei si deschise gura coborand de la gland in jos pe penis, pana a ajuns la baza acestuia. Senzatia era vibranta, tot membrul meu era in gurita ei. l-a scos apoi si incepu sa urce sarutandu-ma spre buzele mele, dar in acelasi timp mana ei se juca continuu, frecandu-mi madularul. Se ridica in picioare si-se desfacu salopeta ramanand goala. Avea niste sani mari usor lasati, cu sfarcuri maronii erecte. Se urca peste mine si se intoarse cu fundul catre gura mea. Isi desfacu picioarele si am vazut pasarica complet rasa in toata splendoarea ei. Pana sa fac sau zic ceva incepu sa se coboare cu pasarica pe gura mea si sa faca diverse miscari din bazin. Am inceput sa pup pe rand labiile, erau subtiri, dar maricele. Cu limba am ajuns la intrarea dintre ele si din cand in cand o introduceam usor in vagin. I-am simtit respiratia tot mai rapida si auzeam cate un scurt geamat. Isi schimba apoi pozitia ajungand cu fesele deasupra fetei mele. Usor cu mainile i-am departat bucile si am inceput sa o ling incet de la vulva catre anus. Din cand in cand am avut grija sa-i dezmierd zona dintre fese, iar un deget i l-am introdus in pasarica. Vaginul l-a inghitit lacom. Se umezise zdravan. Gemetele incepura sa se accentueze si sa se auda bine in camera. Tipa incepu sa-si miste bazinul din ce in ce mai rapid, frecandu-si pe rand pasarica si anusul de gura mea. Ea dadea ritmul. Cand limba mea ii atinsese acea zona intima, stramta si bine stransa , incepu sa ofteze prelung si sa-mi stranga penisul intre buze. Am inceput sa ma misc si mai repede cu limba, incercand sa penetrez acel inel stramt si cand am simtit ca e aproape de momentul maxim, am introdus rapid un deget in vagin si unul in anus si am inceput miscari ritmice, rapide. Tipa se prabusi pe spate, gemand prelung. Dupa 1-2 minute de pauza se urca peste mine si incepe sa ma sarute. Incerc sa -i ridic fundul si sa-mi introduc penisul in ea, spunandu-i: Te vreau, vreau sa intru in tine, sa-mi simti pula pana in strafunduri si o apuc cu mana de par tragand-o in jos. 
Ea zice: - Nuu, n-ai voie acolo! Te las doar in fundulet daca vrei, dar sa...



    Login