Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa drum
Autor : LauraRadu - 2015-03-24
Citita de 11815 ori - Nota 7.91 (75 voturi)
Bun. Asta e despre un f…sex mai usor, dar mai special.
Si e de pe drum.
Pentru o lunga perioada, drumurile multe pe care trebuia sa le fac in tara, le faceam cu masina. Acum, mai nou, am mers mai mult cu trenul, cu cuseta, cand e mai lung, ca ofera mai multe posibilitati de…relaxare. O sa va povestesc, daca o sa vreti. Dar in ocazia pe care o sa v-o povestesc, am plecat cu masina. In urma cu vreo trei ani. In iunie-iulie, nu mai tin minte, dar cam asa. Aveam un BMW maro-bej, metalizat, cu interiorul de piele crem deschis. Motorina. Misto, imi placea foarte mult. Nu era cel mai puternic, dar foarte confortabil. Trebuia sa ajung la Craiova, ceea ce am si facut, repejor. Am mers la intalnirea pentru care plecasem, am discutat cele de discutat si, pe seara, am mers la masa, la restaurant, cu cei de la firma de acolo. Pentru ca toate mersesera bine, atmosfera era degajata, iar cei patru barbati si doua femei, cu care eram la masa, se comportau cu mine ca si cu o colega de-a lor. Poate cu putin mai mult respect si, barbatii, flirtand mai fatis decat cu colegele lor. Care erau foarte dragute, de altfel. Mai ales una, Sanda, inalta, bruneta, cu niste sani imensi, de intindeau camasa asa tare ca nasturii te-asteptai sa-i sara dintr-un moment in altul. Avea o voce putin ragusita, ochii migdalati, fata si purtarea mai barbatoasa cumva, dar buna rau, cum s-ar zice. Genul de nu prea spera barbatii sa aiba vreun succes. Si foarte haioasa. Ne-am placut repede. Ei s-au cam pilit pana la sfarsit, ca ajungeau repede acasa, eu am baut toata seara vreo trei pahare de vin cu totul, ca aveam de condus pana la Bucuresti. Toate au decurs normal, mancarea a fost buna, atmosfera si mai buna, glumele decente, mai putin cateva ale sefului, care isi permitea sa fie mai deocheat un pic, mai ales la adresa ospataritei care ne servea si a celeilalte colege, Iulia, cu care cred ca avea mai multe de impartit, de fapt, in particular. Dar cum nu era treaba mea, pe la zece jumate, pentru ca se inserase de tot si eram plecata de dimineata la drum, am anuntat ca ma retrag. Am mai revenit cu picioarele pe pamant, am reluat in treacat cum ramasese relatia noastra de afaceri dupa discutia avuta si am mers la masina. M-au condus Sanda si doi baieti, ne-am pupat, respectiv strans mainile si am plecat.
Inainte de autostrada am oprit la o benzinarie, am facut plinul, mi-am luat o guma, un redbull, am mers la toaleta si am plecat spre Bucuresti. Dupa vreo jumate de ora sau putin mai mult, mergand incet, cu 100 la ora, in general, timp in care ascultam muzica si imi faceam planuri pentru seara, acasa, ca era sambata, m-au luminat din oglinda niste lumini puternice, colorate, pe neasteptate. Era o masina de politie. Au trecut pe langa mine incet, uitandu-se in masina mea atent, si o mana a iesit pe geam tinand un baston pe care il flutura in sus si-n jos, semn sa opresc. Asa am si facut, am tras pe dreapta iar masina lor a oprit mai departe in fata mea. M-a strafulgerat o idee. Evident, mai deocheata. Ce-ar fi…?...si, in timp ce dadeau cu spatele si opreau chiar in fata mea, am scos dintre actele ce le tineam in parasolarul de deasupra capului, talonul masinii si l-am aruncat in torpedo, la repezeala. Mi-am desfacut inca doi nasturi de la camasa cat sa se vada usor macar jumate din sani si m-am asezat de parca i-am asteptat, plictisita, pe politisti. Cel din dreapta a iesit si a venit in dreptul geamului. Avea pana in 30 de ani, inaltut, cu fata osoasa si sprancene negre, groase.
- Buna seara, agent “nu stiu cum”, actele la control.
- Buna seara, dar am facut ceva gresit, am intrebat, uitandu-ma in ochii lui asa, ca un om cu bani care e deranjat de ceva.
- E doar un control de rutina, doamna.
Am aprins lumina, am dat parasolarul in jos, am scos husa de plastic in care tineam toate actele si i-am intins-o, toate cu gesturi lente, plictisite. Intinzand mana pe geam cu actele i-am vazut privirea fixata in decolteul meu. A scos hartiile din husa, s-a uitat la fiecare si m-a anuntat:
- Va rog sa-mi prezentati si talonul, ca lipseste.
- Nu se poate, trebuie sa fie acolo, mai uitati-va, am zis.
Le-a rasfoit din nou.
- Aici nu e, cautati-l in masina.
- Toate actele le tin la un loc, dati-mi sa vad si eu. Si am intins mana, indreptandu-
mi spatele in scaun, in asa fel cat camasa sa se duca spre fata si decolteul sa se largeasca. De unde privea el, de sus, sigur imi vedea si sfarcurile acum. Mi-a intins actele si eu am cautat printre ele de cateva ori.
- Nu stiu ce sa zic, trebuia sa fie aici, am zis si m-am uitat gales in ochii lui.
- Stiti ca se da amenda pentru lipsa unui document ?
- Stiu, dar eu sunt in regula cu toate documentele, nu stiu ce s-a intamplat.
- Dati-mi actele inapoi sa merg sa scriu procesul verbal.
I le-am intins iar cand a vrut sa le ia le-am tinut strans inca si i-am zis:
- Nu as vrea sa apara undeva ca am fost plecata din Bucuresti in seara asta, nu putem aranja cumva. Decolteul meu era din nou largit mult. El, uitandu-se cand la sanii mei, spre satisfactia mea, cand in ochii mei, zice:
- Ce sa aranjam ?
- Pai, voi sa fiti indulgenti cu mine si eu sa fiu recunoscatoare cu voi.
- Doamna, nu stiu la ce va referiti.
A tras de acte. Eu tot nu le-am dat drumul. M-am lasat mai mult spre el, iesind putin pe geam. Acum intre sanii mei si ochii lui aproape nu mai era nici un obstacol. Imi dadeam seama ca e asa, dupa privirea lui.
- Adica voi sa plecati bucurosi dupa intalnirea noastra si de mine sa nu stie nimeni ca am trecut pe aici, am zis zambind ademenitor. A tras iar de acte si le-am dat drumul. Mi-am retras si mana si capul, neluandu-mi privirea din ochii lui.
- O sa ma fac ca nu am auzit ce-ati spus. Va rog sa ramaneti la masina. Si a plecat spre masina lor.
- Eu zic sa auziti si sa intelegeti ce-am spus. Si sa-i spuneti si colegului. Iar eu va astept aici cu o propunere, am zis mai tare in urma lui. Am stins plafoniera si l-am urmarit cum intra in masina. Si-a scos sapca din cap si s-a intors spre coleg, vorbindu-i ceva. L-am vazut pe coleg cum se uita in oglinda. Vorbeau intre ei. Eu am aprins iar lumina, am luat o tigare si am aprins-o, mi-am trecut mana peste par, lasandu-l pe coleg sa ma vada cat mai bine in oglinda retrovizoare. Dupa vre-o doua minute au coborat amandoi, si-au pus sepcile, si au venit la geamul meu. Colegul avea spre 50 de ani, mai scund un pic, cu o burta respectabila si o mustata corecta sub nas. Cel tanar tinea actele mele peste un carnet.
- Doamna, amenda pentru lipsa unui document e de la….a reinceput cel tanar. Stateau amandoi unul langa altul cat sa poata vedea amandoi pe geamul meu. Clar il informase pe coleg despre decolteu.
- Nu ma intereseaza amenda, v-am mai spus.
- Ar trebui sa va intereseze, ca trebuie sa o platiti.
- De platit, nu am probleme sa platesc, procesul verbal nu vreau sa-l primesc, atat.
- Pai si cum sa facem ?
- Eu v-am spus si mai devreme. Sunt dispusa sa va fiu recunoscatoare in asa fel cat sa plecati de aici satisfacuti, la schimb pe discretia dumneavoastra. Vorbeam rar si apasat, incercam sa par respectuasa dar provocatoare. Imi convenea ca le vedeam ochii doar la sanii mei.
- Doamna, stiti ca conform legii, mita se pedepseste aspru ? Incercati sa propuneti bani unui organ ? a intervenit colegul, aplecandu-se spre geam. Am iesit un pic in intampinarea lui, ca mai devreme, lasand o mana sa atarne pe portiera in jos. M-a distrat exprimarea lui.
- Domnule, cine a vorbit de bani ? Si de propus, eu nu am facut nici o propunere, ba dimpotriva, asteptam de la dumneavoastra o propunere. Si, in plus, eu cred ca am in fata doua organe, nu unul.
Asa mi-a venit sa zic. Si a avut un mare efect. I-am lasat masca. Au ramas blocati. Treceau pe langa noi din cand in cand masini, dar ei parca erau intr-o poza. Nu au miscat cateva secunde. Apoi colegul, s-a indreptat de spate, s-a uitat la cel tanar, s-a uitat la mine, iar la celalalt, s-a aplecat din nou la geam, a venit mai aproape de mine si, parca sa nu ne auda cineva, zice:
- Vreti sa spuneti ce inteleg eu ?
- Eu ma gandesc ca am in fata doi barbati curajosi, care stiu si ce vor si ce pot. Nici
sa-mi ziceti ce intelegeti nu puteti ?
- Ati consumat bauturi alcoolice ?
- Am baut doua pahare de vin. Nu. Nu sunt beata. Stiu si ce fac si ce zic.
- Si ce ziceti ?
- Zic asa: vreti sau nu vreti ? am spus rar si accentuat, apropiindu-ma cu fata de
fata lui ca mai aveam un pic si-mi intra mustata in gura. A stat un pic asa, s-a retras putin, dar nu s-a indreptat, s-a uitat la cel tanar.
- Tu ce zici ma ?
- Nu stiu ce sa zic.
- Propuneti ceva, asta sa ziceti…i-am impulsionat eu.
- Mai bine propuneti dumneavoastra mai intai, ca sa ne dam seama, zice colegul cu burta. M-am indreptat in scaun, mi-am lasat capul pe tetiera si, cu gesturi atente, uitandu-ma pe parbriz la masina lor, mi-am pus mainile pe sani, le-am lasat incet in jos conturandu-i prin camasa, am deschis inca un nasture, inca unul si apoi ultimul. Am tras un pic de camasa in lateral, m-am intors cu fata spre ei si am zis:
- Acum va dati seama ?
Aveau din nou expresia aia de blocati in timp. Ma distram copios in sinea mea. Si incepeam sa ma excit, simtindu-mi tatele pe-afara.
- Doamna, noi suntem politisti in timpul serviciului, nu stiu cum sa…
- Mai devreme intelesesem ca am de-a face cu doua organe, am zis, mangaindu-mi
lasciv un san si zambind la el. Ia, dati-va un pic sa va arat!...si am deschis portiera. Am coborat din masina si am mers incet spre spatele masinii.
- Unde mergeti ?
- Sa va arat portbagajul, i-am raspuns peste umar. Mi-am scos agrafa cu care-mi
prinsesem parul, l-am desfacut cu mana scuturand capul. Stateam cu spatele la ei, in pantalonii de costum bleumarin, in care intra camasa alba, incaltata in pantofi de piele intoarsa ablastru inchis. Cu toc subtire si inalt. Veneam totusi de la o intalnire de business.
- Se vede bine ? am intrebat.
- Da. A ingaimat cel tanar, fara convingere.
- Nu esti convins. Am privit peste umar catre ei, stateau si priveau fara sa miste. M-
am intors, am trecut pe langa ei, si m-am oprit un metru in fata masinii, in lumina farurilor mele.
- Unde mergeti ?
- Sa va arat mai bine portbagajul,…si am ras. Am aruncat agrafa pe jos in fata mea
si m-am aplecat sa o iau, tinand ganunchii drepti si impingand fundul cat mai mult in afara. Am prins agrafa si am ramas asa, am intors capul spre ei, privind de jos:
- Acum se vede mai bine ?
- Acum se vede foarte bine, a zis mustaciosul cu burta.
M-am intors si m-am pus cu fata aproape de fata celui tanar. Eram la aceeasi inaltime cu el.
- Ar mai fi ceva sa va arat ?
- Nu, a raspuns el.
- Serios, nu mai vreti sa vedeti nimic ? am facut eu cu o fata lunga de parca m-ar fi
facut sa plang.
- Adica da, vreau.
- Ce ?
- Aaaa, orice.
- Am impresia ca v-am intimidat. O sa intru inapoi si o sa astept propunerea voastra,
de cum sa rezolvati cazul.
Asa am si facut, am intrat in masina, cu acelaseasi miscari, mi-am pus mainile pe rama geamului, cu coate cu tot si cu barbia peste palmele suprapuse, asteptand. Colegul, s-a miscat primul.
- Nu stiu doamna, ce sa zic. Ar trebui sa facem cumva totusi.
Clar, nu erau nici foarte destepti.
- Eu zic sa va urmez pana la urmatoarea pasarela si sa tragem masinile acolo un pic.
- Bine.
Si, ca doi scolari, au plecat la masina, au pornit, si am mers cateva minute. Pe autostrada Bucuresti – Pitesti, din timp in timp, sunt niste poduri peste sosea. Ne-am oprit la unul din asta. Ei au oprit dupa el, eu am facut dreapta si am parcat la cativa zeci de metri, langa peretele podului. Au dat cu spatele si m-au urmat. Au parcat in spatele meu. Au iesit amandoi.
- Nu stingeti luminile alea ? am strigat pe geam.
S-au conformat. Si au venit, din nou, in fata geamului. Am aprins lumina in masina.
- Deci, v-ati gandit cum rezolvati cazul ? Sau macar cum il incepeti ?
- Dumneavoastra cum ati dori ? zice tanarul. Statea in dreapta mea, si celalalt in
stanga. Intind mana spre coleg, il apuc de camasa si-l trag spre mine.
- As vrea sa am mai intai organul in fata.
- Nu vreti sa stingeti lumina, ca trec multe masini…
Am stins-o si m-am intors. Mi-am pus barbia pe marginea geamului. Stateau amandoi.
- Mai astept ? intreb.
- Ce doriti ?
- Ma papagalilor, zic, scoateti pulile odata ca ma razgandesc !
L-am urmarit pe asta din fata mea cum isi desface temator slitul fara sa deschida cureaua si-si scoate scula afara cu un gest de parca ar face pipi la copac.
- Desfa cureaua si trageti pantalonii in jos, i-am ordonat. A facut repede.
- Acum apropie-te. A pasit in fata. Statea cu organul in dreptul gurii mele.
- Bagami-o in gura. A luat-o cu mana si mi-a pus pula lui semi sculata, micuta dar
rotunjoara, intre buze. I-am dat cu limba de jur imprejurul capului.Si am tras ca din trabuc. L-am apucat cu o mana de camasa de deasupra si l-am tras spre mine. Mi-a intrat in sfarsit in gura. Stateam cu barbia pe marginea geamului si il miscam cu mana tragandu-l de camasa. Sa intre si sa iasa. I s-a sculat repede de tot si atunci l-am impins cat sa-i iasa din gura mea si i-am zis:
- Prinde-ma cu mana de ceafa. El si-a pus mana in parul meu. Asa, zic, acuma fute-
ma in gura, domnule politist. I-am vazut pula cum se salta singura intr-un gest reflex. I-a placut sa ma auda vorbind asa. Mi-a bagat-o in gura si a inceput, tinandu-ma de ceafa, in sfarsit, sa ma futa. Dupa putin, am intins mana dreapta, pe la spatele lui, cu degetele desfacute in aer. Am simtit pula celuilalt in palma. Am inceput sa o frec. Astalaltul, burtosul, a inceput sa dea din ce in ce mai repede si sa gafaie. Eu ma concentram mai mult pe cealalta, care era mai mare si pe ce se marea, era chiar o pula de luat in seama. Doua trei minute a durat si mustaciosul si-a dat drumul. Am simtit sperma calda si multa cum imi umple gura. I-am frecat-o cu mana stanga si am lins-o si am supt incet din ea, pana s-a linistit. Am inghitit fara sa zic nimic. Am deschis portiera, am scos picioarele afara si l-am asezat pe tinerel intre ele. Si l-am bagat adanc in gura. A oftat. L-am tras tare pana i-a intrat capul pulii in gatul meu si l-am tinut asa, nemiscat. Apoi i-am supt-o incet si cu pofta. I-o lingeam pe lungime, ii luam capul in gura si i-o frecam repede cu mana. L-am lins pe coaie, ma rog, i-am facut o muie destul de performanta. La un moment dat l-am impins usor, m-am ridicat si m-am indreptat spre porbagajul masinii mele tragandu-l de pula sa ma urmeze. In cei cativa pasi facuti, mi-am desfacut pantalonii si am inceput sa-i trag in jos . M-am pus intre masini, m-am intors cu fata spre el, m-am dat doi pasi in spate si, lasandu-mi cu miscari de striptease pantalonii in jos pana la glezne, apoi scotand cate un pantof, tragand pantalonii si punand pantofii la loc, i-am zis:
- Domnule politist, as vrea sa va rog, daca vreti sa fiti amabil, sa ma futeti. Uitati, am
o pizda foarte dornica de pula si pregatita pentru asta. Daca ar fi lumina ati vedea ce freza frumoasa are, asa la lumina lunii, o sa puteti doar sa vedeti ce calda, ce uda si ce primitoare e.
Am scos si chilotii si i-am aruncat spre burtos. Camasa flutura pe umeri larg desfacuta, picioarele lungi, urcate pe tocurile inalte, le tineam departate si un pic indoite si, goala cum eram, ma mangaiam cu mainile pe corp. M-am intors cu spatele am indoit si mai mult genunchii si am scos fundul cambrandu-ma lasciv.
- Vreti sa va bagati pula in mine, domnule politist ?
S-a apropiat si m-a udat cu saliva pe labii. Eu mi-am pus toata saliva din gura in palma si i-am aplicat-o pe pula. Ne umezeam reciproc. Mi-a dat mana la o parte si mi-a infipt pula in pasarica. Care oricum era foarte uda si pulsa de bucurie. Si m-a futut. M-am asezat cand pe o masina cand pe alta, dar in principiu m-a futut pe la spate vre-un sfert de ora. L-am chemat si pe colegul lui, dupa un timp. In timp ce asta continua sa ma futa, din ce in ce mai tare, ii frecam mustaciosului pula si, dupa ce a inceput sa se intareasca un pic iarasi, am luat-o iar la supt. I s-a sculat de tot pana la urma.
- Domnule politist, pot sa va rog sa-l lasati si pe colegul dumneavoastra sa-si bage
pula in mine, ca nu stiu cand o sa mai aiba ocazia sa futa asa o pizda ca a mea ?! au ras amandoi. Au schimbat, si acum il sugeam pe tinerel, sa-l odihnesc un pic, in timp ce colegul lui dadea din cur fericit. M-am batut cu pula pe fata, i-am facut si-un pic de deep iarasi si dupa vreo alte zece minute colegul, la cei aproape 50 de ani lui, gafaind rau de tot zice sacadat:
- O sa-mi dau drumu sa stiti !
- Pai hai cu felul doi ! si m-am asezat pe vine frecandu-i pula cu mana repede si
tinandu-i capul intre buze. N-am frecat mult si i-a tasnit iar, aproape tot cat prima oara. Si iar l-am lins o perioada si l-am supt ca intr-un rasfat.
M-am intors spre cel tanar si frecandu-l usor ii zic:
- Cu ce pot sa mai fiu de folos organului de politie ?
- As vrea sa va mai fut.
- Va rog. Doar sa-mi spuneti cum sa stau.
- Deschideti portbagajul.
Asa am facut. Am mers la masina, am apasat butonul, am deschis portbagajul.
- Veniti aici.
Am mers la el si m-a pus iar capra dar cu miinile spijinindu-ma in portbagaj.
M-a cracanat mai mult si m-a impins, cu fruntea sa ating mocheta. Am simtit pula cum ma plesneste pe labii si pe fese si pe anus. Era jumate flasca.
- Nu vreti sa va mai sug pula ?
- Nu. Ramaneti asa. Si si-a indesat-o mai mult cu mana, in pizda mea. Si a inceput
dute-vino. Cu mana stanga ma tragea de abdomen spre el si cu dreapta ma apasa de spate sa ma tina cu capul cat mai jos si cu fundul cat mai in afara. In mai putin de-un minut avea iar pula foarte foarte tare. Era foarte excitat. Ii placea ...



    Login