Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa baie
Autor : casiana - 2013-02-23
Citita de 5571 ori - Nota 7.94 (49 voturi)
Vad silueta ta prin usa cu sticla, cum te dezbraci de pantaloni cu miscari lejere, scotand la iveala doua picioare bine formatate, pline de muschi si par. Te indrepti catre baie cu prosopul pe umăr si bineinteles, fluierand o melodie cunoscuta. Urmaresc cu privirea indelung dansul ritmic al celor doua painicute bine-coapte din componentza fundului tau, ferme, apetisante. Simt chemarea lor dar mai aman atingerea directa a trupului tau care ma inspira.
As putea intra in baie deodata cu tine dar prefer sa te pandesc fara sa stii, vreau sa te surprind in elementul tau cel mai spontan fara regie, fara incluziuni exterioare. Vreau sa te savurez din postura unui copil, care e constient ca face ceva nepermis si indiscret, cum ar fi panditul prin gaura cheii, care nu intra in codul bunelor maniere nicidecum. Dar asa pot savura miscarile tale instinctuale, cu care iti dai jos boxerul, protejand organele tale genitale, pe care le scoti la vedere, tinandu-le cu grija in mana.
Prin gaura cheii de la baie mi se deschide o panorama a nudului masculin care se inalta chiar in fata mea, in splendoarea lui, daca ai deschide usa te-ai ciocni cu privirea mea infometata dar nu... tu esti preocupat doar de tine, de corpul tau, saltand un picior in vana plina cu aburi, in timp ce incerci sa evaluezi temperatura apei. Aplecat fiind deasupra apei, in despicatura dintre picioare vad o ciorchina de struguri, penisul si testiculele atarnate de abdomenul tau, lucrat cu sudoare la sala de fitness. Ma apuca o dorinta de a te strange in imbratisarea mea dar aman senzatia contactului fizic in favoarea contactului ocular. Te savurez fara sa stii, e secretul meu si al corpului care-mi apartine si care ma slujeste sau pe care il slujesc eu. Ceea ce este cert e faptul ca suntem unul in slujba celuilalt. O slujba pe care nu o poti lepada o viata intreaga. O intrecere, in care, cand sufletul, cand corpul se declara invingator. Iar tu, ca persoana, mereu esti provocata sa arbitrezi un meci imprevizibil intre trup si suflet.
Te vad foarte vag prin aburii ridicati, silueta ta care se creioneaza ca un desen pe faianta baii, ma incita gandul sa te cuprind in grafica gandurilor mele. Dar nu este timp nici acum, nici alta data pentru lucrurile frumoase. Te fotografiez cu interiorul meu cum te scufunzi in vana sau in van si incerci sa traiesti existenta ta fluida in absenta mea. Atat pot spera sa ma aflu in gandul tau.
Aici intervin eu care nu vreau ca apa calda sa te abureasca intr-acolo sa uiti de existenta mea. Vreau sa traiesti cu mine clipele de daruire totala. Si deschid usa, corpul meu infasurat doar intr-un muslin transparent in culorile primaverii si ale venirii. Pari surprins ca am ales un moment atat de tarziu sau unul prematur dar ochii tai lucesc cu luminita iubirii. Simt cum a reactionat prima data sufletul, apoi incet-incet trupul tau scufundat.
Ce fac in continuare? Tot ce-mi dicteaza spiritul si clipa de fata. Ma dezbrac de capotelul transparent iar tu imi urmaresti misca...



    Login