Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataJurnalul unui bull
Autor : crissto - 2012-10-23
Citita de 12678 ori - Nota 8.37 (64 voturi)
Capitolul I - Inceputul

M-am hotarat, pentru multi dintre voi, incepand de astazi sa va impartasesc din experienta mea, experienta care pentru multi dintre voi cred ca sigur este fantezie si care poate devina realitate, asa cum a devenit pentru mine. Pentru cei care au curajul sau vor sa incerce sa isi puna in aplicare fanteziile uneori, le raspund la intrebari.
Totul a inceput in urma cu 5 ani. Tocmai se anuntase ca am fost numit director la o societate foarte mare. Urma sa conduc 200 de oameni, cu un contract de management pe o perioada de 10 ani. Eram cel mai tanar director din istoria societatii. Aveam doar 31 de ani. A trebuit sa discut cu fiecare salariat in parte. Asta mi-a luat 2 saptamani. Eram epuizat.
Secretara mi-a spus ca urmeaza sa vina in vizita domnul X cu sotia, patronii celei mai mari societati de constructii din oras.
La ora programata au intrat in birou. El, un domn in jur de 45 de ani, ea o doamna, care nu arata mai batrana de 28 desi stiam ca erau de aceeasi varsta.
- Buna ziua! Felicitari Domnule Director T.! imi intinse mana domnul X
- Buna ziua! Multumesc!
- Sotia mea, Iulia!
- Incantat Doamna! Si ochii mi-au ramas atintiti in decolteul generos. Avea niste sani superbi. Corpul perfect, se vedea ca fusese la sala.
Apoi a continuat discutia timp de 30 de minute, fara prea multa importanta. Domnul X s-a scuzat si a vrut sa mearga la toaleta. Am ramas singur cu Iulia.
- Tony, pot sa-ti spun asa, nu te superi nu? Ce parere ai despre X, crezi ca s-ar supara daca ti-as arata sanii? Am vazut ca nu iti mai iei ochii de la ei! Zambi Iulia catre mine.
Eram socat si nu stiam ce sa raspund, ochii nu se mai ridicau din decolteul ei. Avusese un impact puternic asupra mea fraza ei.
Ea se ridica incet si mi se aseaza in brate incepand sa ma sarute. Am raspuns sarutului si am inceput sa ii mangai fundul. Am bagat mana pe sub fusta si am ramas surprins, nu purta chiloti. Am inceput sa o mangai, doua degete fiind déjà in interiorul ei. Era uda si tremura, iar limba ei se juca pe buzele mele. Ne-am sarutat cateva minute, iar ea a juisat abundent in palma mea. S-a lasat usor sub birou, mi-a deschis slitul si mi-a scos pula afara. Cu miscari usoare a inceput sa-mi linga capul pulii, pana cand toata pula , si nu e mica (aproape 19 cm) au disparut in gura ei. Am ejaculat repede si abundent. Avea gura plina de sperma si imi arata cum se joaca cu ea. Atunci a intrat si X.
- Ce faceti, vad ca nu v-ati plictisit si si-a luat sotia in brate si a sarutat-o. Draga, ce gust minunat ai. Vad ca ai reusit sa-l termini pe Domnul Director.
Eram socat. Credeam ca va iesi scandal si ca va afla toata lumea, ca o va suna pe sotia mea.
- Stai linistit draga. Nu sunt suparat. Eu fac orice mi se cere de catre Iulia. Te urmarim de ceva vreme si esti minunat. Te vrem langa noi. Noi practicam swing, iar eu sunt cuckold. Asa ca, pentru a te ierta, diseara esti invitatul meu la cina. Sa vi cu sotia ca sa nu avem discutii ulterior.
- Dar … Domnule… paream eu incurcat.
- Nu , stai linistit, nu ii vom spune nimic. Doar ca merit si eu sa vi la mine dupa ce ti-am gustat sperma si eu si sotia mea, nu? Nu ii vom spune, nu multa lume accepta asta. Iti promitem noi, si doar nu crezi ca practicam asta de putin timp, si cu toate astea nu ne-a aflat nimeni pana acum. Te asteptam diseara la ora 19,00.
Apoi, el s-a ridicat si a plecat, spunand:
- Iulia, mai vreau sa-l gust odata, si a iesit.
Iulia s-a asezat in genunchi si mi-a desfacut din nou pantalonii. A inceput sa ma suga. O tineam de par si incercam sa intru cat mai adanc in gatul Iuliei, impingeam cu ura. Mi-am dat drumul, parca eram nefutut de mult.
S-a ridicat, m-a sarutat usor pe buze si a plecat fara sa zica nimic.
Eram tacut. Am pornit calculatorul sa vad ce aflu despre ei. Am citit despre cuckold , despre bull. Atunci am inteles ce a vrut sa spuna.

Capitolul II – Incep sa invat

Seara, impreuna cu sotia mea, am ajuns la ora 19,00 la ei acasa. Ne-au intampinat jovial.
- Buna seara! Bine ati venit! Va rog, poftiti!
Am intrat si ne-am asezat pe canapéa in living, servind un coniac. Stateam de vorba. Sotia mea a dorit sa mearga la toaleta, fiind condusa de X, care s-a intors destul de repede. S-a asezat langa mine, mi-a facut semn sat ac, si mi-a desfacut slitul la pantaloni.
- Stai linistit, se aude daca vine sotia ta, zice Iulia, care s-a asezat in genunchi in timp ce a inceput sa imi suga pula, tinuta in mana de X. Din cand in cand Iulia ii spunea: vezi, asta este pula, nu ce ai tu, iar X, ma freca si i-o indesa in gurita Iuliei.
Am auzit zgomot, si precipitate ne-am asezat la locurile noastre. Sotia mea a venit si totul a revenit la normal. Ne-am ...



    Login