Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataJurnalul unui bull 2
Autor : crissto - 2012-11-07
Citita de 7877 ori - Nota 8.31 (32 voturi)
Zilele treceau si eu deveneam tot mai ingrijorat. Nu mai primisem nici un semn de la cei doi, iar la telefon nu imi raspundea nici Iulia, nici X.
Mi-am spus singur ca poate a fost doar o gluma si ca pana la urma ar trebui sa iau partea frumoasa a lucrurilor si ca mai invatasem ceva in viata.
Intr-o zi, dimineata, cand imi beam linistit cafeaua citind niste contracte, secretara ma anunta ca doamna Iulia a venit si asteapta sa intre la mine.
- Sigur, cum sa nu intre. Si, indifferent cine ma va cauta sunt ocupat, sar eu vesel pentru a o primi pe Iulia.
Iulia, o prezenta distinsa si imbracata intr-o rochita scurta, isi face aparitia si intra zambind:
- Buna dragule. Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la telefon, dar sti, noi femeile avem o perioada a lunii cand nu vrem sa fim deranjate. Nu este neaparat cazul meu, darn u steam totusi cum sa abordez discutia cu tine dupa intalnirea de acum cateva zile. Si zambind, m-a luat in brate sarutandu-ma.
- Buna Iulia. Ma bucur ca ai venit. Sincer, nu am stiut cum sa reactionez. Totul s-a intamplat foarte repede si am crezut ca am gresit cu ceva.
- Stai linistit, ma asteptam sa fi putin surprins. Totusi, trebuie sa recunosc, ai reactionat mai bine decat am crezut, si ai facut o impresie foarte buna.
- Scuze, ce nesimtit sunt. Doresti un ceai, o cafea?
- Da, te rog mult, un ceai daca se poate.
Ma ridic si ii cer secretarei san e aduca doua ceaiuri. Ii spun apoi, ca pana nu o chem. Nu sunt disponibil pentru nimeni. Inchid usa in urma secretarei, cu cheia. O prievesc pe Iulia, zambeste:
- De ce inchizi usa? Vrei sa faci ceva? Iti e frica sa te afisezi in public?
- Nu, nu e vorba de asta, par eu incurcat.
Dar ea se ridica si ma opreste:
- Am glumit dragule. Oricum, iti ceream eu sa inchizi usa, stai linistit.
- Sti, nu stiu ce sa spun si cum sa o spun, dar Iulia, chiar am ramas placut surpins de atitudinea ta, si esti fenomenala. Din acea zi visez mereu la felul tau unic de a te juca cu sperma. Nu vreau sa te simti jignita ca vorbesc direct, dar cred ca este cazul sa imi pot permite asta?
Si zambind incep sa o mangai pe picioare, urcand usor sub rochita pentru a ajunge la labile ei pe care le doream.
- Dragule, te rog nu te grabi. Vreau sa discutam putin. Sti, sotul meu este “cuckold”.
Si apoi incepe sa-mi povesteasca ce inseamna asta si cum au ajuns sa faca asta. Eu nu mai ascultam demult ce spune. O descaltasem si desfacandu-I picioarele ii sarutam cu grija talpile si pulpele fine, urcand cu limba spre labiile ce incepeau sa se desfaca de dorinta. Mi-a prins capul si ma apasa sa o patrund cu limba, dandu-mi sa gust aroma dulce a pizdei ei frumoase. Continua sa vorbeasca si sa povesteasca. A fost cuprinsa de orgasm si a inceput sa geama puternic, tremurandu-I tot corpul de placere. Se lasase linistea in birou si am lasat-o sa termine.
- Deci dragule, ai auzit ceva din ce ti-am spus? Spune ea plina de farmec si rosie la fata.
O Privesc, zambesc si ii spun:
- Iulia, stiu ce inseamna “cuckold”. M-am documentat. Sincer nu ma mai intereseaza detaliile si nici argumentele tale pentru el ca de ce este asa. Din acest moment, tu esti amanta mea, iar in prezenta lui esti doar o tarfa pe care o voi regula pana va urla de placere si el va avea obligatia sa te tina “umeda’. De accord?
- da iubitule. Exact. Dar, mai avem o conditie, de fapt eu mai am o conditie: in prezenta lui si a noii tale secretare, pe care o vei angaja de maine, ma vei trata pe mine , pe ea si pe el ca pe niste tarfe imputite. Separat, te vei purta cu noi foarte elegant, iar cand ne intalnim doar noi doi, vei face dragoste cu mine si nu voi fi tarfa ta. De accord?
- De accord Iulia. Dar acum, eu as vrea sa imi dau drumul in fundul tau. Te deranjeaza?
- Stai sa dau un telefon, te rog. Si imediat formeaza un numar si se aude el raspunzand:
- Buna draga mea Iulia! Este ok?
- Da tarfa ce esti. Misca la noul meu iubit in birou si ai grija cum te comporti. Toate sunt asa cum ne-am asteptat, dar ai grija.
In cateva minute secretara il introduce pe el in birou. Inchidem usa din nou, iar el incepe sa se dezbrace, ramanand in pielea goala, doar cu o centura de castitate. Se aseaza in genunchi in fata mea si privind in pamant spune:
- Domnule, daca nu va este cu suparare, vreti sa imi...



    Login