Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataJurnalul unui bull - 3 - Inceputul povestii de astazi – noaptea la ei.
Autor : crissto - 2012-11-11
Citita de 15764 ori - Nota 8.00 (36 voturi)
Dupa plecarea domnului X si a Iuliei mi-am chemat secretara, am rezolvat problema urgenta care ma facuse sa ii rog sa plece. Spre seara mi-am chemat secretara si i-am comunicat ca incepand de maine va prelua conducerea unei sucursale din alt oras, ca urmare a increderii pe care o aveam in experienta sa. Parea fericita, dar si trista in acelasi timp, spunandu-mi ca ar trebui sa o las macar cateva luni sa se acomedeze cu ideea de a parasi orasul. Am ramas ferm pe pozitie si am rugat-o sa nu insiste. O sa se intoarca in 1-2 ani ca adjunct al meu si atunci va intelege actiunile mele.
Asteptam cu nerabdare sa merg la noi mei prieteni, insa trebuia sa caut neaparat un motiv plauzibil in fata sotiei mele, sotie care este foarte geloasa si atenta cu tot ce se intampla in jurul meu. Dar, se pare ca aveam noroc. Sotia mea ma suna si imi spune ca vrea sa mearga impreuna cu o prietena la Bucuresti la o piesa de teatru si ca se va intoarce a doua zi. M-a intrebat daca as vrea sa merg cu ea. Ii spun ca am foarte multa treaba, si daca doreste ii pot da soferul sa o duca. Lucrurile erau rezolvate si totul parea in avantajul meu.
Spre ora 20,00 merg acasa, fac un dus si ma pregatesc de plecare. Pe drum opresc la o florarie si cumpar un buchet din 35 de trandafiri albi, superbi.
Ajung la cei doi acasa si bat la usa. Aveam inca emotii, cu toate ca imi spuneam intr-una ca doar ii cunosc foarte bine si nu au secrete fata de mine. Imi spuneam ca sunt doi oameni frumosi, norocosi, si ca ar trebui sa fiu eu fericit si calm ca ma alesesera pe mine. Dar emotia era tot mai intense. Si trebuie sa recunosc ca in continuare, chiar si dupa 5 ani de cand ne cunoastem, am aceeasi emotie de fiecare data cand ma intalnesc cu amandoi sau separate cu fiecare.
Imi deschide Iulia, era dezbracata, avea parul ud:
- Buna dragule. Intra. Scuza-ne putin, venim imediat! Tu te rog intra si simta-te ca la tine acasa, sau chiar mai comod daca vrei. Si ma saruta pe buze apucandu-mi mana si conducand-o usor spre pizda ei proaspat epilate si spalata. Vezi, sunt pregatita pentru tine. De astazi sunt a ta pentru totdeauna!
Am intrat in living si asezandu-ma pe canapea m-am servit cu un pahar de vin rosu. Am dat drumul la televizor si am dat peste un canal de filme porno. L-am lasat aici privind si zambind in sinea mea. Imi spuneam ca dupa tot ce mi se intamplase in ultima vreme scenele din film mi se pareau amuzante.
Iulia apare tot dezbracata, incaltata doar in pantofi cu toc foarte inalt si subtire si parul prins in doua codite. S-a asezat langa mine si a spus ca vrea sa stam putin de vorba pentru a stabili cateva reguli.
- Dragule, stiu ca inca nu esti pregatit pentru tot ce se intampla si ca vrei sa inveti totul si de aceea, de fiecare data cand ne intalnim tu vei stabili limitele pana unde mergem. Asa cum ti-am spus eu voi fi tarfa ta, voi fi si profesoara ta de sex, iar el, el va fid oar o tarfa ce va face ce ii spun eu sau tu si va trebui sa invete sa fie o tarfa.
- Iulia, sti, eu nu sunt inca pregatit sa fac sex cu un barbat. Il pot accepta sa ne priveasca, il voi pune sa imi linga sperm ape care o voi depune in tine sau pe corpul tau, il voi obliga poate sa accepte sa te las gravid, dar nu cred ca sunt inca pregatit sa fac sex cu un barbat.
- Dragule, nu-I nici o graba. Vei face cand vei fi pregatit si numai daca vei vrea. Dar, am o intrebare. Astazi, la tine in birou, nu pareai deranjat cand ti-a scos pula afara si ti-a bagat-o in pizda mea. De ce?
- Da, ai dreptate. Acum imi dau seama ca mi-a atins pula si chiar mi-a placut ideea. Nu stiu ce sa iti spun. Poate ca eram prea excitat.
- Stai linistit. Il vei fute numai daca vei vrea sic and vei vrea. Deocamdata eu sunt tarfa ta. El trebuie sa invete sa ajunga o tarfa. Deja cand imi vine mie ciclul foloseste si el tampoane. Poarta doar lenjeria mea pe care am purtat-o eu cu o zi inainte. Iar in prezenta ta, de acum inainte, va sta doar imbracat in lenjeria mea si legat la ochi. Hai sa-l chemam si pe el.
- Sper ca atunci cand ma intorc te gasesc dezbracat! Si se ridica zambind. M-am dezbracat si stateam intins pe canapé utitandu-ma la filmul ce rula.
Apar amandoi. Ea superb sip area excitata, el imbracat in lenjerie de dama, legat la ochi si cu o curea legata la gat.
Iulia s-a asezat langa mine si a inceput sa ma sarute. El, aszat de Iulia in genunchi la picioarele mele, a luat un scaun mai mic si mi-a ridicat usor picioarele.
- Lasa-l sa iti maseze picioarele. Se pricepe sit e vei relaxa iubitule.
- Bine tarfa mica ce esti. Si incep sa ii sarut sanii, muscand usor din sfarcuri. Iulia gemea si se juca cu man ape coaiele mele. Se ridica usor si se aseaza in pozitia 69. Am inceput sa-I sarut si sa-i ling labile in timp ce ea imi sugea pula. In tot acest timp simteam o usoara mangaiere pe talpi iar din cand in cand aveam impresia ca degetele de la picioare imi sunt supte. Dar eram prea preocupat de pizda dulce din fata mea. Am simtit sucurile Iuliei inudandu-mi limba si am continuat sa o ling.
Iulia s-a ridicat tremurand si l-a impins pe el cu fata in sus. S-a pus cu pizda deasupra fetei lui si privindu-ma imi spune:
- Hai iubitule, vino si fute-ma. Infingete adanc in mine.
- Imediat Iulia
Si m-am infipt in pizda ei minunata. El o lingea si eu o futeam adanc. Din cand in cand pula imi scapa lovindu-l pe el peste fata. Parea ca nu il deranjeaza. Ma retrageam repede si o bagam din nou in pizda Iuliei. Am futut-o cred ca mai bine de o jumatate de ora. Cand am ejaculat Iulia s-a tras brusc din pula mea lasandu-ma sa imi sara sperm ape trupul lui X. Eram epuizat si nu ma puteam opri din tremurat. Iulia continua sa ma suga. Am ejaculat din nou in gura ei, dar simteam ca ma dor toti muschii. Ma futusem si ejaculasem mai mult decat o facusem in ultimii ani vreodata.
Am mers sa fac un dus si o gasesc pe Iulia stand pe canapé, iar domnul X in genunchi ii masa usor picioarele.
- Iubitule, am o intrebare.
- Da, Iulia, spune.
- Ai incercat vreodata sa inhalezi Poppers?
- Nu Iulia, nu iau droguri.
- Ha ha ha, rade Iulia. Nu sunt droguri. Sunt afrodisiace. Uite ce scrie pe sticluta: Poppers sunt lichide afrodisiace super concentrate, cu efecte foarte rapide de excitare sexuala, ce actioneaza imediat dupa inhalare. La ora actuala poppers sunt cele mai cunoscute si folosite afrodisiace de petrecere, in cluburi, discoteci sau la petreceri private. Utilizarea comoda si efectele erotice excelente, fac din poppers un afrodisiac tot mai apreciat, atat la distractii cu prietenii in disco sau club, cat si in cadrul intim de cuplu. Se folosesc simplu, ca odorizante afrodisiace de camera, prin deschiderea recipientului poppers in incapere pentru cateva minute, sau prin inhalare di...



    Login