Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataJocul de carti - partea 3
Autor : felix1 - 2009-12-25
Citita de 17053 ori - Nota 8.11 (37 voturi)

Carmen se lasa pe spate si se intinse pe masa, sprijinita pe coate. Complet goala, ea mai avea pe limba gustul spermei sotului sau, lichidul lipicios inca mai acoperea cerul gurii ei si dadea o stralucire aparte rujului rosu.
Obrazul o durea un pic de la asaltul oral pe care tocmai il primise si vulva ii era umflata de la contactul cu pula lui Ionut. Cu toate ca sotul ei, Mihai si prietenul acestuia, Ionut, erau satisfacuti, ea era perfect constienta de faptul ca in camera mai sunt inca doi barbati, Luci si Traian, care erau excitati la maxim de spectacolul pe care il urmarisera, asa ca intelegea prea bine care ii este datoria: se intinse pe masa cu miscari voit lascive.
"Baieti, a fost.. a fost minunat", sopti ea cu referire la orgasmele recente. "Dar mica sclava vrea mai mult!"
Din pozitia sa, impreuna cu Ionut, Mihai putu vedea ca Traian si Luci erau acum intr-o stare de agitatie extrema. Pulele lor pareau sa aiba pulsatii incontrolabile.
Cei doi prieteni priveau la fata aflata pe masa si Traian ceru de la Mihai o rola de banda adeziva.
"Cred ca sclava noastra trebuie sa fie imobilizata. Vreau se profit de ea.. complet…" declara Traian, uitandu-se la Mihai pentru aprobare.
Mihai dadu din cap si zimbi. Acest lucru putea fi distractiv de privit, crezu el, asa ca el si Ionut se asezara inapoi pe scaunele lor si se pregatira pentru spectacol.
Traian si Luci o trasera pe femeie de picioare ca s-o mute in pozitia dorita. Cu pulpele goale cazute peste marginea mesei, fu legata de picioarele mesei. Carmen incerca sa vada ce se petrece, dar, pe cand Traian lucra la gleznele ei cu banda, Luci ii tinea bratele ferm deasupra capului preintampinandu-I orice miscare. “Ei bine”, isi zise femeia, “n-am mai incercat asa ceva, dar exista o prima data pentru toate!”
Se simtea destul de in siguranta si relaxata chiar. La urma urmei, Mihai era aici si ea stia ca nu va lasa se intample nimic rau cu ea. Cand Traian termina la glezne el ii dadu un sarut rapid pe fiecare picior.
"Oooohhhh ... gadila!" ganguri Carmen "E bine..."
Incurajat de raspunsul ei, Traian continua sa linga si sa sarute fiecare dintre picioarele ei mici, acordand o atentie deosebita degetelor date cu oja, si apoi isi plimba limba de-a lungul talpilor femeii. Apoi, satul de preludiu, Traian se opri si incepu sa isi frece capul pulii de fiecare dintre picioarele femeii.
Auzind cum Carmen gemea de placere, Traian ofta si el profund. Evident, femeia se bucura de atingerile lui. Carmen gemea acum tot mai tare. Cand Traian se apropie de vulva ei umeda si lipicioasa se opri o clipa. Carmen deveni nerabdatoare si susura disperata:
“Nu te opri, hai, da-mi-o, te rog, nu mai pot, vreau pula ta…hai…”
Barbatul insa nu lua in seama soaptele ei febrile.
Traian se alatura acum lui Luci in partea de sus a mesei, si cei doi prieteni lucrara impreuna pentru a lega incheieturile lui Carmen in acelasi mod ca si gleznele ei. Cand terminara, se oprira pentru a-si admira “opera” si fura intampinati de strigatele aprobatoare ale lui Mihai si Ionut, care stateau pe scaune si se jucau cu pulile.
"Ati prins-o la fix! Futeti-o pe curva asta mica" striga Mihai uitandu-se la sotia sa legata.
Carmen era intr-o pozitie arcuita, cu miinile si picioarele legate de fiecare dintre cele patru picioare ale mesei. Luci ii accentuase pozitia, bagandu-i doua pernute sub fund, aceasta avand ca efect o pozitie cu spatele arcuit si expunerea totala si indecenta a vulvei.
“Baieti, veniti, vreau sa ma luati, haideti…”
"Tacere acum, sclavo", a spus Traian pe un ton deliberat aspru. "Stapanul tau vrea sa ti-o dea pe tate!"
Ca sa se asigure de tacerea femeii ii lipi o bucata de banda adeziva peste gura.
Traian, acum complet gol, urca pe masa si incaleca pe pieptul lui Carmen. Ea era lipsita de puterea de a rezista, chiar daca ar fi vrut, asa ca “agresorul” o avea in puterea sa; barbatul isi lasa greutatea pe abdomenul ei si imediat ii apuca un san in fiecare mana. In timp ce el storcea si ii rasucea sanii cu mainile lui calde, Carmen lua cunostinta de o miscare de la celalalt capat al mesei. Intorcand capul intr-o parte, putu vedea in continuare cum sotul ei si Ionut stateau cu ochii pe ea, astfel incat ghici ca miscarea venea de la Luci.
Luci isi plasa limba pe clitorisul tare, si o simti infiorandu-se. Luand acest lucru ca pe un semn de incurajare a supt putin si si-a plimbat usor limba pe mica ridicatura. Acest lucru, evident, a avut efectul dorit: simti corpul ei incordandu-se si a fost recompensat cu o gura plina de fluid vaginal. Avusese intotdeauna mandria de a da limbi excelente, si continua sa suga si sa linga la crapatura ei umeda pana cand corpul ei se rasuci, tremurand, convulsionat in chinurile unui orgasm zdrobitor.
Din pozitia sa de deasupra, Traian era, de asemenea, constient de orgasmul lui Carmen.
Ochii ei erau inchisi si capul ii tremura dintr-o parte in alta si cate un geamat lung continua sa scape de pe buzele rujate. Traian se excitase si el de-acum si o ameteala placuta il cuprinse. Era gata sa varieze. Penisul ii era umflat, si, cand Carmen deschise ochii si se uita direct la el, barbatul icni si dezlantui un torent de sperma. O tinu de sani pana cand bilele i se golira intre sanii ei, samanta fiindu-i ejaculata cu destula forta ca s-o stropeasca pe piept, pe fata si chiar pentru a ateriza in parul blond.
Mihai si Ionut, intre timp, priveau cu un interes pasionat. Pulile lor erau acum erecte. Cand Traian cobora de pe masa, cu o expresie epuizata pe fata, toti ochii ramasera pe Luci.
"Ce zici daca as fute-o pe aceasta sclava in cur, Mihai", intreba el.
Cu un zimbet fericit, Mihai incuviinta, dandu-i consimtamantul sau. Sotia lui nu avea prea multe de spus in aceasta problema si nu a fost consultata. La urma urmelor, ea acceptase de buna voie sa se transforme intr-o sclava sexuala si, evident, trebuia sa indure toate incercarile la care era supusa!
"Dar ia-o incetisor, da?" a spus totusi Mihai "I-am tras-o in anus doar o singura data si tu esti un pic mai mare decat mine!"
Luci se apleca si dezlega picioarele femeii.
Apoi I le ridica in aer si I le puse pe umerii sai. Ii vedea clar rozeta stransa. Luandu-si madularul solid in mana, el incepu sa ii frece capul de pizda umeda a lui Carmen, si gemete necontrolate de excitare se desprinsera de pe buzele acesteia.
Barbatul isi freca penisul, lubrefiindu-l, colectand cat de multa umiditate putu dintre labiile partenerei sale. Dupa asta, Luci isi directiona penisul gros si umed spre gaura stramta a rectului muierustii, si incepu sa intre incet.
Ceilalti trei spectatori, acum cu erectii reinnoite, se mutara mai aproape sa urmareasca peripetiile anale ale sclavei lor sexuale. Se uitau la penisul lui Luci, mare, greu, gros, disparand incetul cu incetul in rectul lui Carmen si sorbeau icnetele ascutite ale acesteia. De o parte si de alta, fiecare dintre cei trei barbati ii framantau acum corpul. Sanii ei erau m...



    Login