Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataJocul de carti - partea 2
Autor : felix1 - 2009-12-24
Citita de 12882 ori - Nota 8.10 (42 voturi)
Mihai se aseza iar la masa, iar Carmen se retrase inapoi la locul ei, un pic mai inapoi. Acest lucru era totusi ciudat, se gandi Mihai. Gandul de a o expune in continuare pe Carmen prietenilor lui ii facea pula la fel de tare ca piatra! Cu greu isi dadea seama de ce avea un sentiment de genul asta, dar in secret dorea ca ea sa le arate ..... totul si, poate mai mult! Carmen era o femeie extrem de pasionala si el o stia prea bine: cu cat el pierdea mai mult, cu atat mai mult ea s-ar da in spectacol!
Mana urmatoare Mihai pierdu iar potul si Carmen trebui sa-si dea jos pantalonii scurti. Leganandu-se lasciv, Carmen se afla in fata mesei, si pastrand picioarele perfect drepte, si-a scos cu incetinitorul pantalonii scurti, tragandu-i centimetru cu centimetru in jos peste coapsele ei albe permitandu-le sa cada usor pe podea. Vazand zambetul larg de pe fata lui Mihai, ceilalti jucatori au ovationat femeia si Carmen ramase doar intr-o pereche de chilotei albi cu dantelute fine.
Mihai nu a piardut urmatoarele doua maini, asa ca sotia sa a asistat la joc acoperita doar de chilotii si incaltata cu pantofi cu toc. Mihai a reusit sa piarda urmatorul meci, dar a fost doar o victorie mica pentru Ionut, pentru ca femeiusca a sustinut cu fermitate ca ea isi scoate doar pantofii.
Barbatii erau acum intr-o stare de excitare totala, asa ca abia jucara mana urmatoare. Luci a castigat si Carmen s-a apropiat de el cu pasi de felina.
"Ei bine, Luci", a scancit cu vocea ei de fetita "Mi-au ramas doar chiloteii. Vrea stapanul ca mine sa ii scot?"
"Nu .. Vreau sa fac eu asta," a raspuns Luci cu vocea usor incordata. "Stapanul tau vrea sa iti tii mainile la spate."
"Da, stapane. Sunt sclava ta si trebuie sa ma supun!" a spus ea imediat.
Luci a prins cu degetele chiloteii femeii si a inceput sa ii traga in jos peste soldurile ei.
Mihai putu vedea o portiune mica umeda, in partea din fata a bikinilor, si si-a dat seama ca si restul baietilor au vazut-o de asemenea. Aplaudara toti cand pizda lui Carmen iesi la vedere. Buzele pizdei erau umflate si ei putura vedea in mod clar picaturile mici de umiditate care ii straluceau pe labii.
Toti cei patru barbati erau zapaciti de-a binelea.
"Ei, m-am tinut de cuvant, nu?!" rase Carmen, dar vocea ei era tensionata si respiratia mai rapida decat de obicei.
"Sa continuam cu jocul?" intreba Mihai, incercand, fara succes, sa-si ascunda greu erectia.
"Castigatorul mainii urmatoare o va tine pe Carmen in poala, bine?" arunca el bomba.
A fost randul lui Carmen sa fie surprinsa.
Atitudinea lui Mihai in aceasta situatie se schimbase in mod dramatic. Initial, ea fusese ingrijorata de faptul ca el ar putea incerca sa opreasca totul, dar acum el parea mai dornic decat oricine sa vada ce se poate intampla. Carmen ii zambi pentru a-l lasa sa stie ca ea e de acord in continuare cu situatia. Femeia era asa infierbantata, ca nu mai putea sa se abtina. Mirosul ei excitant se raspandise in camera si ii atragea pe barbati.
Intre timp se asezase inapoi in scaunul ei, acum pe deplin goala.
In timp ce cei patru o priveau, ea isi departa picioarele si isi trecu degetul aratator alene printre labii. Se cutremura usor si inchise ochii, cand degetul rece ii atinse clitorisul tare. Scoase un oftat lung, repetand procesul de cateva ori.
Deschizand ochii, fu constienta de faptul ca barbatii o urmareau intr-o tacere socata.
"Ei bine, nu are nimeni de gand sa joace carti pentru mine? Pentru ca, in cazul in care nimeni nu castiga, atunci nimeni nu va primi asta!" vorbi Carmen si isi departa picioarele putin mai mult.
Imediat Luci a inceput sa imparta cartile. Fiecare jucator voia cu disperare sa castige si au trecut mai multe minute inainte ca Ionut se depuna triumfator pe masa un full, cu o tuse convulsiva si sugrumata.
Carmen i se aseza in poala.
"Stai putin" spuse Mihai "Daca ai de gand sa stai pe genunchii lui, trebuie sa te asiguri ca o faci confortabil. Ia-i penisul in tine!"
Ionut privi naucit de fericire cum Carmen ii desface repede blugii. Mana ei se strecura in interiorul chilotilor lui, si Mihai vazu o expresie de bucurie pura pe fata lui Ionut. Degetele zvelte ale lui Carmen cuprinsera cu fermitate penisul stralucitor, capul violet al acestuia facand un contrast fermecator cu unghiile ei roz.
Apoi ea isi pendula piciorul peste el, si folosindu-si cu dibacie mana, isi introduse incet penisul lui in pasarica ei dulce. Era atat de umeda, ca pula se cufunda in vaginul femeii cu un plescait puternic.
"Mmmmmm .... aaahhhhhhhhhh .... se simte mult mai bine", gemu Carmen. Pula lui Ionut se strecurase in vaginul ei roz cu usurinta, asa ca ea era asezata in poala lui, cu spatele la el.
Ceilalti trei barbati se uitau hulpavi, intr-o tacere incordata. Din pozitia sa, chiar in fata ei, Mihai putea vedea cum sfarcurile sotiei sale sunt tari in continuare,
Femeia se foi putin si se aseza mai bine in pula lui Ionut.
Toate gandurile la joc erau pierdute acum, asa ca Mihai se hotari. Isi descheie prohabul blugilor si isi scoase pula afara. Pula ascutita si lunguiata avea capul umed si lipicios. Mihai se apropie rapid de sotia sa in timp ce corpul ei se misca viguros in sus si in jos pe penisul prietenului sau. El ii baga violent mana in par si ii intoarse capul spre el.
"Deci ... esti mica noastra sclava, nu?" vorbi el cu o voce adanca, dominatoare.
"Da, stapane" susura Carmen.
"Atunci, asa sa fie. Suge penisul stapanului tau, mica mea curva" continua Mihai apoi trase capul ei bagandu-i penisul intre buze.
Carmen absorbi in gura penisul sotului sau. Se ineca atunci cand Mihai ii forta gatlejul, dar permise apoi sotului ei sa alunece cat putu de mult, adanc in jos.
Traian si Luci se asezara acum pe fiecare parte a ei, cu pulele scoase. Carmen se agata disperata de testiculele lor, umplandu-si palmele de globurile grele pline de sperma. Cu o pula in pasarica, o alta in gura ei si mainile ocupate, Carmen era extrem de activa.
Mihai putu auzi suspinul ei adanc, cand orgasmul ei se apropie, si putu simti vibratiile gatului femei...



    Login