Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataJoaca si...atat.
Autor : deeaBca200 - 2020-04-05
Citita de 7545 ori - Nota 7.73 (37 voturi)
Mă trage de păr în timp ce sug pula. O vrea și mai adânc iar eu aproape că mă înnec atunci când o simt pe toată în gât. În timp ce o sug simt cum altcineva mă apucă de șolduri și mă trage spre el. Încă un bărbat care vrea să mă fută. Sug pula în timp ce simt cum o alta intră în mine, izbindu-se violent. Începe să mă fută atât de tare încât nu mai știu cum să stau. Spatele mi se arcuiește involuntar și stau capră sugând mai cu poftă de parcă nu mai văzusem pulă până atunci. Simțeam o foame acută de a fi futută. Dar, știi cum se spune...ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se împlinească. Oho, și încă cum.
În timp ce sunt futută în pizdă și sug pula în același timp, încerc să o iau și pe cea de a-3-a. O iau în mână și o frec apoi încerc să fac cu rândul.
Ajung să le sug și să le ling pe ambele simultan în timp ce pizda îmi este futută atât de tare încât îmi vine să îmi dau drumul, dar rezist. Mă fute repede și tare, în timp ce cu cealaltă mână o mângâie ușor și mai bagă câte un deget, moment în care încep să gem și îmi simt picioarele cum tremură de plăcere.
Un pic ciudată senzația de a simții 3 puli în tine, dar mă face să mă simt în al nouălea cer. Vulnerabilă, dominată, dar în același timp, am și eu partea mea de stăpânire a situației.
Băieții încep să facă cu schimbul până când mă trezesc că sunt împinsă ușor pe pat și aud o voce ce îmi șoptește.
-Relaxează-te, asta s-ar putea să doară , în timp ce își linge ușor buzele și îmi aruncă o privire perversă.
Nu știam ce va urma dar aveam o bănuială fiindcă toți 3 se apropiau din ce în ce mai mult de mine, cu pula în mână, frecând-o ușor și începând să mă sărute. Unul pe buze, unul pe gât iar celălalt îmi mângâia sânii în timp ce îi strângea ușor în palme și îmi lingea sfârcurile.
M-am aplecat ușor în față ca să pot ajunge mai repede și am deschis gurița.Stăteam pe burtă și sugeam o pulă atât de tare în cât aveam impresia că va exploda. Hihi, în curând. Iar eu aveam să mă bucur de tot lăpticul. O sugeam și o lingeam pe toată, de la cap până la coițe. Lingeam coițele în timp ce am simțit cum mi se desfac picioarele. Am început să zâmbesc.
-Îți place? , mă întreabă în timp ce intră brusc în mine și face mișcări de du-te – vin-o aproape într-un ritm perfect.
-Ah...fu-te-mă, vreau pulă.
Cel de-al 2-lea a venit pe la spatele meu, și m-a așezat astfel încât să stau un pic mai sus cu fundul. Fără prea multe atenționări, mi-a băgat-o și a început să se miște ușor, moment în care am simțit că mor de durere.
-Încă mai vrei pulă?
Încercam să nu țip, mușcându-mi buzele. Strângeam atât de tare cearșaful în mâini și încercam să mă gândesc doar la plăcere.
Eram futută în pizdă și în fund simultan, în timpce sugeam pula. Tot corpul îmi tremura și încercam să mă calmez. Eram mângâiată la pizdă și sărutată pe tot spatele pentru a nu mă mai gândii la durere.
După câteva minute durerea a început să se transforme în plăcere. Nu mă gândeam că voi trăii asta vreodată. Mă simțeam folosită într-un fel, dar dominarea era prea mare și nu aveai cum să nu fii excitată la maxim. Eram foarte udă.
Am mai rezistat așa câteva minute bune, apoi m-au lăsat să mă odihnesc un pic. Nu prea mult, fiindcă deodată îl văd pe unul din ei cum se apropie de mine cu un bici în mână și o lesă. M-am lăsat dusă de val și m-am gândit să fac ce spun ei, deocamdată.
M-am tot răsucit d...



    Login