Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Jandarmii ne-au futut fetele
Autor : RazvyB - 2023-02-27
Citita de 10352 ori - Nota 5.16 (83 voturi)
A fost misto acel weekend la mare, atat de misto incat am zis ca trebuie sa revenim in aceeasi vara, numai ca banii lipseau din portofelele noastre. Aveam doar bani de benzina si de cateva beri la suprapret pentru a intra in vreo discoteca. Si totusi am revenit la mare, de aceasta data stand la cort. Ne-am pus corturile de data asta intre Mamaia si Navodari, undeva unde era pe vremuri plaja de nudisti sau poate mai este si azi. La Butoaie, parca asa se chema. Desi era campingul la cateva sute de metri distanta, noi ne-am pus cortul direct pe plaja, dar mai retras, intre cativa boscheti, pentru a nu sari cuiva in ochi.

Eram aceeasi gasca, alaturi de Ioana, prietena mea, Marcel, Emil si Roxy, sora lui Marcel, bagati intr-o Dacie 1310 ca vai de ea, dar fericiti ca vedeam marea.

Soarele a apus, dar nu ne-am retras in cort, ci am continuat sa stam pe plaja. Cand s-a lasat intunericul, ne-am dezbracat cu totii si am intrat in apa. Era o senzatie unica de libertate. Lipsa hainelor si lumina difuza a lumii ne proiecta pe noi intr-o lume lipsita de griji. Simteam doar emotia si bucuria a unor tineri scapati de sub tutela parintilor.

Am vrut sa fac o gluma si am strigat catre ei ca mi s-a parut ca vad o aripioara de rechin si am iesit cu totii tipand din mare. Am ras la mal si am intrat din nou in apa. Am stationat la apa mica in hainele lui Adam si ale Evei.

Ioana continua sa fie atrasa de Marcel, iar eu continuam sa fiu excitat sa-mi vad iubita busita de un altul. Noi 3 eram intr-un loc, la apa mica, iar Emil cu Roxy la 20-30m mai incolo. Marcel o imbratisa pe Ioana pe la spate luandu-i sanii in palme si sarutand-o pe gat, in timp ce pula i-o baga intre picioare, in afara pizdei, dar lipita de ea, lasandu-i labiile sa-i imbratiseze organu`.

Marcel: Razvane, am pofta mare s-o fut din nou.

Eu: Ioana, il vrei pe el, pe mine sau ne vrei pe amandoi?

Ioana a zambit, in timp ce avea sfarcurile stranse de atata excitare. Va vreau pe amandoi in acelasi timp, ne-a zis ea, asezandu-se in genunchi.

Ne-am dus langa ea cu pulile maciuca si a inceput sa ni le suga pe rand, masandu-ne coaiele cu mana. Tipa, prima si singura mea iubita era profesoara in ale suptului, lasand penisurile noastre sa-i patrunda cu totul in gura ei umeda si calda. Simteam limba ei la baza pulii si mai simteam cu capul penisului meu ii lovea omuletul din gat, ajungand pana la capat.

Trecea rapid de la mine la Marcel si revenea si iar se intorcea la el. La un moment dat ne-a luat ambele puli in gura si ni le sugea concomitent in timp ce pielea pulii mele se atingea de pielea pulii lui.

Era excitant s-o vad pe Ioana intr-o lumina difuza cu doua puli in gura, dar in acelasi timp ma inhiba ca pula mea sa atinga o alta. Avea gura mare, perfect incapatoare pentru cele doua puli. Am fortat impingandu-ne amandoi in ea, dupa care a dat o flegma mare pe pulile noastre pentru a se elibera de saliva din gura. Am pus-o in 4 labe, intr-o apa a marii de 30-40 cm. In timp ce valorile se plesneau usor de coapsele ei, Marcel avea madularul infpt in pizda ei si o masa cu degetul la baza gaoazei. Mie nu mi-o mai sugea, statea doar cu gura deschisa, in timp ce efectiv futeam in ea.

Marcel a babardit-o bine si imi spunea cat de bine se simte sa fie in ea. Ca e o gagica buna, care stie ce vrea. A iesit din ea, pentru a ma lasa pe mine s-o fut si n-a vrut sa intre in gura ei. Eu o futeam, in timp ce el se masturba singur pentru a-si mentine erectia activa.

Ioana era dilatata, pula lui Marcel cu o circumferinta mai lata o lasa mai larga pentru ca eu s-o fut. Nu ma excita suficient incat sa-mi dau drumul, asa ca am facut schimb cu Marcel s-o futa din nou. Am mers la apa si mai mica, doar vreo 5 cm si Marcel s-a intins pe nisipul ud, tragand-o pe Ioana peste el. Il domina femeia, ondulandu-se aievea brizei marii, in timp ce eu stateam in fata ei cu pula infipta in gura ei.

Ioana poate avea orgasm intr-o singura pozitie, atunci cand ea sta deasupra si controleaza miscarea bazinului ei. A simtit ca orgasmul se aproprie si m-a impins din gura ei afara, strangandu-l pe Marcel de brate si accelerand ondularea soldurilor peste el. Miscarile de inainte si inapoi ma excitau teribil si simteam ca avea sa vina primul ei orgasm oferit de alta persoana in afara de mine.

Prietena mea expulzeaza o mare cantitate de lichid vaginal si se dilata teribil dupa un orgasm. Asa avea sa se intample. Ea tremura toata, iar Marcel radea avand sentimentul ca fute cum trebuie, de a reusit s-o duca in acest timp.

N-am mai incercat s-o futem. Era toata stinsa si larga. Nu mai avea sens. Ne-am spalat pulile in apa sarata si ne-am indreptat spre mal.

Emil cu Roxy iesira din apa si venira langa noi. Amandoi ne simteam nefinalizati, dar pentru Marcel optiunea Roxy nu ar fi parut una reala, fiind sora lui.

Le-am povestit ca Ioana tocmai avusese orgasm, iar Roxy ne-a impartasit ca ea n-a experimentat aceasta senzatie niciodata. Ca nu stie daca n-a intalnit partenerul potrivit sau pur si simplu nivelul ei de excitare nu poate atinge un nivel atat de profund.

Roxy, i-am zis eu, ajuta-ne cu finalizarea momentan, ca e naspa sa n-o ducem la capat si poate te ajutam si noi pe tine cu vreun orgasm.

Roxy se apleca peste mine si imi sugea pula din aplecat. O aveam semi-erecta si o priveam cum se juca cu ea plimband-si limba pe ea, incercand s-o intareasca. Emil incepu sa-i linga pista sarata de la apa marii. Era perfect epilata fata de prietana mea care avea o intreaga padure de floci. Emil parea insetat de pizda ei, iar ea gemea datorita ambelor parti, fiind atat linsa in pizda, cat lingea pula la randul ei.

Marcel ii dadu pula Ioanei la supt doar ca s-o lubrifieze, apoi il dadu` pe Emil la o parte si-i baga pula in cur propriei lui surori.

Incepu s-o futa iepureste, in timp ce Roxy abia mai rezista cu pula mea in gura fiind impinsa spre coaiele mele de miscarea puternica din cur. Marcel ejacula direct in gaura curului si striga spre noi: Urmatorul!

Emil se conforma. Era excitat. I-o baga in cur si el futand-o pe pilot autmat. Finaliza si el. Era extenuat, iar Roxy debusolata.

M-am ridicat si m-am dus la spatele ei. Am incercat s-o fut in cur, dar simteam sperma prietenilor mei si nu era deloc excitant. Am scos-o din cur si i-am bagat-o in pizda. Am futut-o tare si repetat pana mi-a venit sa ejaculez, apoi am scos-o din ea si m-am masturbat pana i-am stropit intregul spate, pentru a n-o lasa insarcinata.

Am cazut amandoi pe nisipul ud zabovind cateva minute in sir. Apoi am intrat in mare si ne-am spalat.

Se facuse deja miezul noptii. Asa ca ne-am bagat in cele doua corturi si am adormit.

Trecusera vreo 3 ore doar, ca ne-am trezit cu o lanterna in ochi si cu un stigat: jandarmeria Constanta.

Voi stiti ca n-aveti voie sa campati pe plaja si ca amenda este 30.00...



    Login