Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataiubita mea , sotia mea .....un mic star porno
Autor : mishulica - 2009-01-28
Citita de 13221 ori - Nota 8.38 (37 voturi)
era in vara anulu 2008 , sarbatoream 5 ani de la nunta , eram doar noi 2 acasa , o atmosfera romantica.
dupa ceva pahre de vin am inceput sa ne giugiulim si sa povestim tot felul de prostioare .iau paharul de vin in mana sa-mi fac curaj si trecand peste toate o intreb scurt si la obiect: auzi iubito, care este fantezia sexuala a ta , cea mai ascunsa ? ea sfioasa si rusinoasa se uita in ochi mei si cu un glas stins imi sopteste: vreau sa ma fut cu 2 barbati..
fara sa stau pe ganduri , o imbratisez o strang tare in brate si o sarut dulce ,. in sinea mea radea micul diavol ascuns . am retinut dorinta , am asezat-o pe lista de cadouri a moshului si am asteptat .
a trecut vara ,toamna , au trecut si sarbatorile de iarna , si era timpul sa ii indeplinesc fanteziile.
fara sa ii zic nimic rezerv o camera la o mica pensiune din cluj la cativa pasi de casa , o invit acolo sub pretextul ca vreau sa schimbam putin aerul .
ii spun sa-ia acel compleu negru extrem de sexy care ar baga orice barbat in boala , mai luam la noi si niste jucarioare pe care le mai folosim noi din cand in cand si plecam.
ajungem la locatie intram deschid o sticla de sampanie pun cate putin in pahare , iar in paharul ei pun cu acceptul sau niste afrodisiace destul de puternice.
dupa ce bem mare parte din licoare incepem si ne sarutam ne mangaiem , ne excitam oral unul pe celalalt . eu ma termin destul de repede dat fiind gradul mare de excitare si gandurile care imi inecau mintea. imi spune sa plec sa fac un dus ca vom continua mai tarziu .plec , fac un dus rapid dupa care ma intorc in camera. o mai sarut putin dupa care pleaca si ea la dus . ii spun sa se spele bine , sa nu se grabeasca , sa vina imbracata foarte sexy doar pentru mine , sa fie machiata ca o curva.....
pleaca si dupa ce ma asigur ca a dat drumul la apa sun la tel 2 tipi care asteptau in sala de mese a pensiuniii semnalul meu . acesti vin in camera , erau 2 tipi cu care vorbisem pe un site de swinging , nu ne cunosteam deloc ne mai vazusem doar de cateva ori pentru a stabilii intalnirea. acestia fara a sta mult pe ganduri se dezbraca ramanand numai in chilotei. se opreste apa in baie, uremeaza o pauza , cred ca se machiaza si se imbraca sexy, doar pentru mine numai ca va avea o mare surpriza , in locul meu in pat sunt doi tipi , bine facuti , necunoscuti , care o asteapta.. o asteapta doar pe ea ....sotia mea.
relaxat imi iau un pahar de vin si ma asezz mai retras intr-un colt al camerei ..... asteptam.....se aude un zgomot dinspre baie ......vine...... din holul camerei ma vede asezat in coltul opus doar pe mine....... zambeste..... face niste miscari lascive..... este superba....simt ca mi se taie respiratia ...... ii fac semn sa intre in camera .....ma refuza , si sta in hol continuind sa faca gesturi extrem de senzuale..ma provoacafara ca macar sa banuiasca ce o asteapta in camera... este frumoasa. o sorb din priviri. isi da jos chiloteii si miii arunca ....ramane boar intr-un babydol negru foarte transparent si intr-o pereche de ciorapi cu portjartier este superba.......se mai misca putin in hol dupa care intra in camera ......unde ...SURPRIZA.......pe pat erau intinsi cei 2 care o asteptau.
ramane fara cuvinte se rusineaza vrea sa dea inapoi , nu are cuvinte , se uita dezorientata nu intelege... pana sa-si revina unul din cei doi o prinde de mana si o trage usor spre el , se opune , dar nu prea tare , se ridica si al 2-lea si o prinde de cealalta mana tragand-o usor in pat , ii saruta mana si ii spune ca il cheama C ... , se prezinta si al 2 lea foarte elegant el este D..., ea ramane fara cuvinte , se uita in jur si nu intelege .
C ia un pahar de sampanie il pune in mana si foarte diplomat incepe sa vorbeasca cu ea.dupa cateva minute C incepe mai timid sa o mangaie pe picior , ea seuita spre mine , ii zambesc si ii dau aprobator din cap , e ok iubito , esti regina serii . imi intoarce zambetul si intelege ca este surpriza pentru ea.
intra si ea in joc impinsa probabil de cele cateva paharele de sampanie si de efectul afrodisiacelor.
cei doi incep si o saruta pe sani, are niste sani tari e super excit...



    Login