Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIubirea unei mame
Autor : fightclub2 - 2020-08-03
Citita de 20431 ori - Nota 8.74 (123 voturi)
Povestea ce urmeaza este partial reala. Personajele exista si mi-a fost povestita de protagonista insa evident, nu in detaliu si sunt sigur ca nu a mentionat tot. Voi incerca mai jos sa combin realitatea cu imaginatia mea si sa va ofer o povestire interesanta....

Este inca o seara cand Dani a adormit foarte tarziu. Sunt obosita si disperata. Pana in urma cu 4 luni am avut un job bun si i-am putut oferi tot ceea ce si-a putut dori. Acum, de cand cu aceasta blestemata de pandemie rezervele se termina si nu stiu ce voi face...chiar nu stiu.
Ma asez langa el in pat. E o garsoniera mica si nu avem decat un singur pat. ii place sa se arunce in el si sa adoarma in ce pozitie apuca...Eu, ma intind langa el, uneori pe marginea patului si il iau in brate,il sarut pe cap ,pe parul lui lung si castaniu si adom intr-un final. Doar asa pot adormi..El ma linisteste si imi face, pentru moment ,gandurile sa dispara.
Uneori, noaptea, ma incaleca si ma strange in brate. Il las, chiar daca imi este cald si este greu. I-am lipsit atat de mult....Poate singurul lucru bun din aceasta perioada este faptul ca stam mult impreuna. Banii si siguranta dinainte se plateau cu absenta mea. Aveam un apartament inchiriat si dormeam in camere diferite...nu trebuia sa il mut singur intr-un pat doar al lui atat de devreme.Clar i-am lipsit...off, cum ma strange. adorm fericita ca il am, macar pe el.
A doua zi m-am trezit transpirata leoarca. A fost atat de cald peste noapte si Dani a dormit pe spatele meu aproape tot timpul. Nu stiu ce voi face noaptea viitoare. Se anunta canicula si va trebui sa aleg - ori il dau jos de pe mine, ori dorm in chiloti. Pijamalele si trupul lui cald deasupra mea sunt o combinatie foarte dificila in aceasta perioada.
Trebuie sa fac un dus. Este 8.30 si am interviu la 10.Am facut baie cu o seara inainte dar sunt prea translirata si ravasita sa ma duc asa. E un job dificil, se lucreaza in ture dar macar salariul va fi decent si voi lipsi doar noaptea cand el oricum doarme.
E la calculator. De la 8.30 e deja postat acolo...Si are doar 8 ani...oare va deveni dependent? Mi-e groaza de asta! ii pot oferi alternative? deocamdata nu!...
imi iau repede din dulap o rochie de vara, cat de cat serioasa, cat de cat sexy, o pereche de chiloti si fug in baie. Nu trebuie decat sa dau jos transpiratia, sa imi aranjez parul ,sa ma imbrac si sa fug. Am timp....cred.
- Mami...Vreau sa fac pipi... se aude din spatele usii.
- Dani, termin imediat ,te rog...
- Mami, nu mai pot...se aude iar vocea rugandu-ma...
Trag repede draperia dusului din doua bucati si il invit inauntru.
Aud usa cum se deschide si il vad prin draperia semi-transparenta cum sta in usa.
- Faci sau nu? ii spun pe un ton rastit.
Se indreapta repede spre WC, ridica colacul si asteapta...
Eu am terminat si vreau sa ies din cada. Intarzii la interviu si nu pot sa ies....
- Ai terminat?! intreb grabita si enervata.
- Nu....nu-mi vine...nu stiu...se aude vocea lui deznadajduita.
ies din cada, alegand sa ignor faptul ca ma va vedea goala si incep sa ma imbrac. E cu spatele la mine dar tot nu face pipi.
- Dani?...de ce nu faci?
- Mi-e frica ca iar voi face ud in jur...ieri m-ai certat...
- Off mama, tine putulica cu mana drept spre apa si o sa vezi ca nu mai faci pe langa...Ii spun eu in timp ce imi trag chilotii negri de dantela pe mine si rochia alba cu picatele negre, alegand deliberat sa nu pun sutien fiindca vocea celui cu care urma sa am interviu parea a unui barbat de varsta mea...Aveam nevoie de acest job!
Intr-un final a inceput sa faca pipi si chiar daca isi tinea puta cu mana, sunetul stropilor pe gresie insemna clar ca si de data aceasta rata tinta.
- La naiba, iar uzi pe jos! m-am trezit tipand la el...
S-a oprit brusc si a ramas incremenit acolo. Imi parea rau pentru el si eram foarte nervoasa pe mine ca nu ma pot controla...copilul nu are nicio vina ca eu sunt in ntarziere, disperata..
- Hai iubitule, uite, ia mana asa...,tine-o drept spre apa din centru, asa... Am inceput sa ii ghidez eu mana atingand usor degetele lui, prinzand cu grija puta aceea mica si subtire....
- Asa mama, vezi? nu mai faci pe langa! L-am laudat eu bucuroasa chiar daca, din pacate, daca nu il tineam eu ferm, traiectoria jetului era tot una defectuoasa.
Cand a terminat l-am pupat apasat pe obraz si i-am luat cucul in mana scuturandu-l usor de ultimile picaturi.
- Uite, asa se face cand termini? da? sa nu mai uzi chiloteii..
Dani chicotea si se alinta in bratele mele in timp ce eu il scuturam si, pentru o secunda am simtit cum puta i se intareste in degetele mele. M-am speriat si i-am dat drumul...am fugit inapoi in camera.
In fata oglinzii...mi-am dat seama ca cele 3-4 kg luate in perioada pandemiei faceau rochia sa crape pe mine si ca puteai ghici exact ce fel de chiloti port mai ales ca erau negri si rochia era totusi...alba.
"arat ca o tarfa...." mi-am zis in gand si uitandu-ma la ceas am spus ca mai bine intarzii 10 minute decat sa aterizez acolo ca o pocnitoare. Am inceput iar sa caut in dulap si fara sa gasesc ceva curat cat de cat respectabil am decis sa schimb macar chilotii cu unii albi si mai mici. Am dat usa sifonierului la o parte ,ca sa ma schimb in spatele ei. Dani era din nou la calculator cu spatele la mine dar am zis sa fiu precauta....
Mi-am ridicat rochia, am dat chilotii negri jos ,i-am tras pe cei albi si, privindu-ma in oglinda...am observat doua lucruri : aratam totusi sexy chiar daca prea sexy si asta intr-un final nu era un lucru rau si...Dani se uita la mine cum ma verific in oglinda desi personajul lui din joc, neglijat, murea.
- Esti frumoasa mami, te vor angaja! sunt sigur!
L-am privit cu dragoste, l-am pupat inca o data, l-am instruit sa ma sune daca are nevoie de orice si am fugit pe usa. Tot drumul in capul meu au rulat trei idei - cum va fi interviul, cat de neprofesionst imbracata sunt si...erectia lui de la baie ,capatata sub atingerea mea. Ciudata asociere de idei, stiu.
In ziua aceea, la pranz...am simtit pentru prima oara un sentiment de liniste si siguranta. M-au angajat chiar daca la interviu a fost o femeie si imi dadusera un avans din primul salariu fiindca in ziua aceea se dadea avansul si m-au ous sa aleg - primesc si eu sau astept pana luna viitoare. Evident ca am acceptat. Eram asa de fericita incat le-am si zambit muncitorilor care m-au fluierat cand am trecut pe strada aceea cu lucrari...
Am ajuns acasa incarcata de cumparaturi ,cantand vesela o melodie auzita in autobuz.Dani mi-a sarit in brate si nici nu a trebuit sa-i zic ca stia deja!
- Felicitari mami!...
Toata dupa-amiaza si seara am petrecut-o impreuna. Am colorat, am facut exercitii din tema de vacanta si am povestit.
Dani crescuse in ultima parte a vietii lui cu parintii mei cu care eu nu aveam o relatie extraordinara mai ales dupa ce divortasem. Am fost nevoita sa il las la ei multe zile pentru ca lipseam si exact cum ma asteptam mama nu il ajutase sa se dezvolte. Il alintase si rasfatase tinandu-l in acelasi timp inchis in casa. Era, in multe feluri si matur si prea copil pentru varsta lui.Fix cand ma hotarasem sa nu il mai las acolo si sa-mi iau un job mai putin solicitant ca sa ma pot ocupa de el a venit pandemia si vazandu-mi optiunile rest...



    Login