Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataisn't basic, you are in Rotterdam
Autor : MadOne - 2012-03-16
Citita de 7572 ori - Nota 8.48 (63 voturi)
In loc de introducere.
Nu va voi povesti trairi pana la detaliu, nu va voi descrie fiecare secventa din actul sexual, sau fiecare celula care explodeaza, ci va voi spune de una din experientele mele, va voi povesti in mod secvential ce a fost, cum a fost. Sper sa intelegeti ideea. Sunt o femeie de 31 ani, inalta 1,75 cm, constitutie normala (deci nu slabanoaga, dar nici extrema cealalta), cu sani potriviti corpului…
Dupa cativa ani de munca grea in domeniul in care activez, in sfarsit a venit si binemeritata promovare. Eram casatorita de cativa ani si promovarea venea la fix pentru implinirea mea personala…
Bucuresti, anul 2007. In sfarsit incepem si noi sa sa iesim din mentalitatea anacronica cu care suntem caracterizati, mai ales in materie de sex. Undeva, pe o strada oarecare, a aparut si primul club de swing. Nu, nu din acelea care se fac in mod organizat in diverse locatii, ci acela care se afla in permanenta in acelasi loc.
Reguli stricte, dar sti ca este mereu acolo si atunci cand doresti suni cu cateva zile inainte, pentru programare. Daca esti femeie intrarea este gratuita, barbatii trebuie sa plateasca (nu stiu exact cat). Mai sunt si alte regului, dar nu sunt importante acum. Am fost de cateva ori acolo, surprinzator sau nu, am gasit mai multi straini, decat romani. In general sunt oameni culti, lucreaza in multinationale sau firme mari. Cum se procedeaza ? Este un club ca oricare altul, bautura, muzica, doar ca nu te duci acasa pentru satisfacere. Agatatul se petrece exact ca si in celelalte cluburi, poate sa iti placa sau nu.Nu este nimic daca refuzi, oamenii se saluta politicos si trec mai departe. Nu fiecare vizita in acel club se termina cu sex. Daca exista o anumita simbioza intre persoane se merge in camerele aflate la etaj. Am fost de vreo 2-3 ori, timp in care pur si simplu am stat de vorba si am uitat pentru ce venisem. Se leaga amicitii, se face schimb de experiente, de locuri. Imi povestea o tipa din Germania, ca noi suntem inca inchisi si privim sexul ca ceva anormal, pe cand la ei e ceva normal si nimeni nu se uita chioras la tine, atata timp cat chestia asta se intampla intr-un cadru intim si nu faci bravada. Totodata imi spunea, cat de "basic" sunt lucrurile aici si mi-a povestit de astfel de cluburi sau astfel de petreceri din afara.
In delegatie, 2 luni. Olanda, mijlocul lui 2008. La sfarsitul unei saptamani primesc un email de la un amica olandeza intalnita in Bucuresti, la club, ii spusesm ca eram in Rotterdam, si m-a intrebat daca doream sa vad cum este o “intalnire” aici. Mi-a spus ca peste o saptamana ese organizata o “Seara a Barbatiilor” si daca vroiam sa particip, trebuia sa confirm, ca sa fiu trecuta pe lista. Evident ca am acceptat mai ales ca de cand plecasem din tara nu avusesem timp pentru mine. I-am dau un ok si am primit un replay de la ea in care imi spune, din nou, ca este o seara a barbatilor asta insemnand ca accentul se pune numai pe placerea barbatilor. Daca vreu sa refuz sa spun si nu este nici o problema. Totusi eram si mai curioasa asa ca mi-am dat ok.
A trecut si saptamana aceea si vineri seara taxiul m-a lasat la adresa “petrecerii”, o casa undeva intr-un sat de pe langa Rotterdam. O casa specifica olandeza pe 2 nivele (p+m), inconjurata de verdeata. Inca de la intrare in curte sunt preluata de cineva, care o sa aflu mai tarziu este una dintre organizatoare si ma conduce intr-o anexa a casei, cu un interior ca o cabana de la noi, amenajata cu gust si fara sa etapeze. Intru in casa, inauntru, in jur de 15 femei, iar media varstei cred ca era in jur de 30-34 de ani. Mi s-a dat un halat, am facut un dus, alaturi de inca 2 tipe, m-am cremuit, am luat un halat pe mine, goala, si am revenit. Gazda m-a luat deoparte si m-a intrebat ce impresie mi-am facut si daca sunt ok sau daca m-am razgandit. Mi-a povestit istoria acestor intalniri, cum a inceput, etc. Nu dezvolt ca nu are sens, dar e interesant cum pentru ei a cunoaste astfel de lucruri este foarte important. Mi-a spus ca seara respective este o seara a barbatului, asta insemna ca seara era exclusivista pentru ei, iar data viitoare va fi seara femeii. Existau cateva reguli care nu trebuiesc incalcate, iar daca acest lucru se intampla eram exclusi din intalnire si sa plateau anumite taxe, taxe ce sunt folosite pentru organizari (evident taxele faceau parte din joc)
Gazda ne-a anuntat pe toti cum era organizata seara. Au participat 15 barbati si 15 femei. “Postul/pozitia” fiecareia dintre noi era tema zile. Asa ca vor exista 3 "posturi" de femei in seara asta, posturi ce vor fi repartizate prin tragere la sorti.
Postul 1 numit "dumpster" (tomberon in limba romana):
- femeia va sta doar in pozitia capra in patru labe sau rezemata cu capul de saltea). Regula spune ca barbatii vor folosi aceasta femeie doar pentru ejaculare, anal si numai anal, si nu au voie sa ii ofere placere (adica sa fie fututa pana la orgasm). Nu va exista un contact mai mare de aprox 20- 30 secunde intre tip si tipa. Femeia tomberon va trebui ca in momentul in care un tip se va apropia de ea sa se pozitioneze astfel incat contactul sa fie cat mai scurt si barbatul sa nu fie nevoiet sa caute “gaura”. Au fost 2 pozitii pentru 2 femei
Postul 2 numit "chambermaid" (femeie de serviciu):
- femeia va sta in genunchi langa femeia tomberon. Rolul ei principal este acela de a curata barbatii, numai cu gurita, si la cererea acestora, inainte de a ejacula sau dupa, trebuie sa curete cu limbuta “mizeria” de pe femeia dumpster. Contactul nu trebuia sa fie mai mult de aprox 1 minut. Au fost 2 pozitii pentru 2 femei.
Postul 3 numit "Bunkie" (pompa de benzina in romana):
- era femeia care statea in pat sau langa pat, si care se futea cu barbatii sau barbatii o futeau sau orice altceva agreau. Isi puteau folosi orice parte fizica, dar barbatii nu aveau voie sa ejaculeze in ea sau pe ea. 11 femei au fost folosite pentru pozitia asta.
In mare, astea au fost pozitiile si astea au fost regulile. Deci sa recapitatulam. Erau 15 femei din care 2 erau tomeron, 2 curatatoare si 11 au ramas pentru a sta in pat si a se harjoni cu 10 barbati.
Eram deja excitata. S-a trecut la tragerea la sorti si din pacate sau din fericire eu am nimerit “pozitia dumpster”. Imbracate toate in halat am facut trecerea in casa si am urcat la masarda. Mansarda era cat suprafata casei, fara pereti despartitori, doar cu stalpii de sustinere la vedere si frumosi ornamenati. Nu stau sa va descriu mansarda, ci va spun doar ce era esential pentru noi si pentru desfasurarea actiunii. Erau acolo 5 paturi pentru folosit, iar in mijlocul camerei erau 2 saltele imense, ca si inaltime, dar nu mai lungi de 1/1 m. Distanta dintre ele erau de aproximativ 3 metri. Saltelele, ca si paturile de altfel, erau acoperite de perne pufoase. Acolo se aflau fix 15 barbati, imbracati in halate. Ne ocupam pozitiile conform instructajului.. "Colega" mea, de cleaning, era o austriaca, aveam sa aflu mai tarziu, undeva in jurul varstei de 32 ani.
Sa va spun cum era treaba cu saltelele. Inaltimea saltelei era in asa fel, incat barbatul cand venea nu trebuia sa se aplece sau mai stiu eu ce sa ma patrunda. Fundurile noastre, de tomberoane, erau exact la inaltimea pulelor lor, cel mult a fost nevoie de o mica ajustare din partea noastra in timpul “serviciului” pentru a potrivi fundul in pula. Langa mine s-a asezat chambermaid, iar pozitia ei era relative simpla, ea a trebuit sa stea exact cum stai pe un scaun. Colega mea a luat gelul de langa noi si mi-a uns funduletul.
In sfarsit am trecut peste primele emotii si am inceput sa imi arunc privirea prin camera, apa, bauturi, atat alcoolice cat si sucuri, erau peste tot. Toti partenerii se dezbracasera, se creasera perechi. Pana acum actiunea era doar in al doilea pat, in rest mai mult se vorbeste prin camera. Sar peste aceasta descriere si va povestec direct actiunea, numai din punctual meu de vedere. Oricum mi-a fost destul de greu sa vad ce se intampla deoarece noi 2 eram cu fundurile spre ei si cu fata spre perete, asa ca daca vroiam sa ne uitam trebuia sa stam cu capul intors.
In patul de langa mine erau 3 barbati si evident 2 bunkie. Se vorbeste de orice, de vreme, de fotbal, etc, mai putin de cine, ce si cu ce se ocupa fiecare. In acest moment bunkile erau mangaiate peste peste tot. Am inceput sa ma excit, dorindu-mi si eu acele mangaieri, mai ales ca imi inchipuiam ce urmeaza. la un moment una dintre ele a fost intinsa in pozitia misionarului si primul tip s-a urcat pe ea in mod clasic si a inceput sa i-o traga puternic. Nu a stat mult pe ea si in ea si a urmat si celalalt barbat in aceeasi pozitie, urcat pe ea, strivit sub greutatea lui, tras in ea. Nimeni nu era stresat, nimeni nu era presat sau presa pe careva. In timp ce observam lucrurile astea l-am vazut pe primul tip venid spre mine. O avea teapana si am vazut-o,dar mai ales cred ca am simtit-o zvacnind, pulsand.
- Cabreza-te, mi-a spus.
Mi-am desfacut bucile cu mainile, atat cat am putut. Pozitia devenise foarte incomoda, deoarece trebuia sa stau in pozitia capra, dar avand mainile ocupate, trebuia sa ma sprijin cu o parte a capului in pernele de pe saltea, iar sanii se lasau spre gatul meu. Mi-am curbat spatele si am ridicat fundul bombat sus, si m-am pregatit sa o primesc. A impins-o puternic, rozeta mi-a cedat din prima si l-am primit in adancurile mele, dar in acelasi timp am simtit cum un curent de durere ametitoare mi-a strabatut fundul, corpul, cred ca si niste lacrimi mi-au umezit ochii. Cu gura in perne, probabil ca am scos niste sunete vagi.
- 1 secunda , 2 secunde, 3 secunde, am numarat. Stiam de reguli si nu vroiam sa le incalc, vroiam sa mai stau, sa mai revin.
I-a tasnit lichidul, am simtit cum mi-a incalzit interiorul. Durerea s-a disipat, m-am excitat, iar pasarica mea incepea sa roseasca de dorinta. Imediat tipul a scos-o din mine si a trecut la colega mea. Trebuia sa i-o curete. Penisul tipului se mlostise, asa ca tipa i-a luat-o toata in gura pana la coite. Scopul ei era sa curete, asa ca asta a facut. Se ducea cu gurita adanc spre el, probabil ca sugea cu limba in timpul asta si iesea de acolo; a repetat operatia asta de cateva ori, la final ea si-a scos limba si a curatat imprejur.
Am revenit in pozitia de capra normal, sprijinindu-ma in maine, si am intors capul sa ma uit la ce se intampla in pat. 2 dintre ei o facusera sandwich pe o tipa si pompau la ea. Stiam ca nu e pozitie comoda pentru cel care o futea din fata, fiindca orice femeie in pozitia asta tinde sa ii ofere fundul celui care o fute anal, impingand bazinul spre pula lui, iar cel care i-o trage in pizda nu prea are spatiu de manevra, stiu asta fiindca am trecut de nenumarate ori prin pozitia asta.
Cel care a ejaculat in mine s-a dus la tipa si i-a infipt-o direct in gura. Era curata gata de actiune, mai ales ca acel "cleaning" efectuat de colega mea avusese si rol de regenerare a penisului. Uitandu-ma la ei s-a apropiat un tip de la un alt grup de actiune.
- Pregateste-te, mi-a cerut.
Repede mi-am desfacut bucile, astfel incat omul sa nu aibe probleme. Tipul a bagat-o si s-a opintit in mine.
- Hoooo, auch, am zis in gand, fortandu-ma sa ma imping cu capul in saltea
M-am cabrat tot corpul, cu gatul si capul in perne. Imediat ce s-a opintit in mine, a stat lipit fara sa continue miscarile si cred ca dupa vreo 4-5 secunde i-am simti sperma indundadu-ma.
- Ia-o in gura si curata tot, i-a zis colegei mele de saltea.
De data asta tipul o avea inca erecta si oarecum peste medie, asa ca austriecei i-a fost mai greu cu curatatul, din cand in cand se ineca, dar isi continua treaba. Tipul a plecat multumit, cel putin asa am crezut atunci. Am simt cum un firicel cald se prelinge pe coapsa mea. nu stiam exact cum sa procedez, daca reveneam in 4 labe se scurgea, daca stateam in continuare asa, nu puteam sa intorc capul sa vad si eu actiunea.
Eram din ce in ce mai ocupate. Langa tipa tomebron de langa mine venisera 2 barbati pentru prima ejaculare. Unul dintre ei m-a observat ca devenisem libera si a venit sa se scape de sperma grea. Sa apropiat de mine, mi-a vazut sperma de la ultimul tip
- Fa-i curat, i-a spus tipei de langa mine. asta nu stiam ca se poate, imi zic in gand
S-a ridicat de pe canapéa, mi-am ridicat fundul catre gura ei. Ea si-a scos limba si prima ...



    Login