Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataisn't basic, just relax - partea 9-a
Autor : MadOne - 2012-09-08
Citita de 4662 ori - Nota 8.48 (21 voturi)
Noiembrie 2005

Toamna ramane in urma pasilor mei ce strabat aleile blocurilor. O ploaie marunta si rece de noiembrie se abate asupra mea. Binenteles ca loc de parcare nu gasesc in jurul blocului in care locuiesc si ma vad nevoita sa caut ca o nebuna un loc de parcare. Oare nu ar trebui sa ninga, ma intreb in gand. In sfarsit reusesc sa parchez. Aerul rece imi brazdeaza obrajii si ma trece un fior pe sira spinarii. In masina era cald, afara este rece. Si mai este si ploaia asta. In sfarsit sunt in casa, dau caldura la maxim, dau drumul la apa cada. Imi scot repede din sacose tot ce am cumparat, imi fac o salata, imi pun un pahar de vin, ma dezbrac din mers si ma afund in apa fierbinte. Iau o gurita de vin ma las pe spate si ma gandesc la ce am de facut.
Lucrurile sunt asa cu sunt si eu trebuie sa ma gandesc ce am facut, ce fac si ce am de gand sa fac. La job lucrurile sunt in miscare, am fost cumparati de o multinationala, ne-am mutat intr-un sediu nou, au inceput sa apara figure noi, majoritatea manageri straini de la sediul central din Olanda. Din pacate tot mai multi dintre noi, cei care eram de la inceput, pleaca sau sunt fortati sa plece. Aici trebuie sa abordez cumva situatia. Nu am de gand sa imi pierd jobul si mai ales beneficiile jobului (cariera, bani, etc). Trebuie sa vorbesc despre asta cu Harlan. Referitor viata mea persoana, nu stiu ce vreau, unde vreau sa ma indrept, dar stiu ce nu vreau. Nu vreau sa fiu o femeie comuna, nu vreau sa ma pierd in banalitati, vreau sa imi traiesc viata si cel mai important, pentru mine, vreau sa reusesc sa in viata, dar in acelasi timp sa raman si demna. Nu am nevoie de cineva constant in viata mea, dar cateodata, ca acum, parca as vrea sa fie cineva langa minem cu care sa vorbesc, cu care sa imi impart unele ganduri. Brrrr, parca si gandul ma sperie cand ma gandesc la asta. Clar nu sunt facuta pentru viata de cuplu. Parca si apa se raceste, Inca o gura de vin. Hmm, imi zic in gand. Referitor sex. Si acum imi aduc aminte cum am inceput sa descopar beneficiiile sexului. Si sunt asa de norocoasa. Am citit azi ca un procent infim de femei pot sa aibe orgasm vaginal fara prea mult efort. Si eu sunt printre ele. Si cum mai sunt…, oricum as da, nu imi trebuie sa ma frec mult de cineva sau de ceva si am orgasm. Norocoasa de mine.
…//…
Decembrie, 15, 2005
- Avem o invitatie, imi rasuna glasul lui Harlan telefon.
- Unde, unde ? intreb eu ca o copila ce afla ca trebuie sa plece in vacanta.
- Familia Seller.
- Gata, ii dau drumul ? intreb eu
- Da, si deseara au inagurarea. Invitati de seama, iti dai seama.
- Hmm. Nu stiu ce sa zic Harlan. Cum naiba au gasit ei clientii in Bucuresti, intreb eu
Un ras isteric se aude in telefon.
- Crezi ca or sa fie multi invitati romani ? Exista o intreaga procedura, te prinzi tu ce si cum.
- Pai si ce o sa facem acolo?
- Vedem, vizitam, bem ceva. Oricum sunt ultimile mele 2 saptamani in Bucuresti. Stii ca ma intorc in Londra.
- Da stiu. Poate mai rezolvam rapid cu un credit VIP. Am nevoie de bani
- Pentru ce naiba ai nevoie ? ma intreaba
- Sa fie acolo. Ca doar mi dai cu doabanda mica, mica, mica, rad eu
- Vin sa te iau pe la 22.
Restul zilei se scurge usor. Este vineri si mai este si mijlocul lunii decembrie> Nu imi aiu niciodata concediu in decembrie. In jobul meu, decembrie este o luna fara prea multa activitate.
- Fetelor eu plec mai devreme, ma acoperiti voi ? arunc din treacat niste vorbe spre colegele din open office, dar nu mai astept sa si aud raspunsul. Stim noi cum sa procedam.

Direct la centrul Beauty. Aveam ultima programare pentru procesul de epilare totala. Am dat o gramada de bani, dar sunt multumita. Sper. Plimbare prin Unirea, ceva cumparaturi si acasa.
Timpul trece greu. Ma gandesc la discutiile avute cu sotii Seller. Sunt tare curioasa ce au facut acolo si ce o sa fie. Ce bine ca o sa fie si Harlan cu mine. O sun pe Jonette. Este déjà in Norvegia. Imi promite o surpriza. II spun unde ma duc. Pentru ea un astfel de loc este ceva normal. O intreb de surpriza. Nu vrea sa imi spuna. Apel in astepatare. Ma uit si vad ca ma suna Harlan. Inchid cu Jonette. La naiba si nici nu sunt gata.
- Asteapta-ma te rog, ii spun
- Binenteles
Saracul Harlan, intodeauna un domn. Gandul imi fuge la el, si la actiuniile noastre. Contrar asteptarilor, Harlan nu m-a futut asa de mult pe cat ar fi putut sa o faca, poate de 10 ori, asta daca punem si cand i-am supt-o prima oara. Oare cand o sug la cineva se pune ca futut ? Nu stiu, ma intreb si eu. Ce tampenii imi trec prin gand. …

Parcam pe o laterala a casei, o casa cu gradina. Eu cu Harlan ne nimerim sa intram in acelasi timp cu 2 doamne, la 32-35 de ani. Se comporta atat de natural. In curand imi dau seama si de ce. Toti sunt straini si aproape toti au un fel de a se comporta, gentelmeni. Separa atat de bine lucrurile. Sotii Seller ne asteapta in foaier.
- Bine ati venit, ne spun ei, va rugam sa intrati si sa ne predati noua paltoanele. Ne ocupam noi de ele.
Intram inuntru. Atata de normal este interiorul. Totul este decorat precum precum un bar intim, lumiinile sunt difuze, iar in centrul este un bar cu servire. Luam loc pe o canapéa mai retrasa, iar pe masuta din fata noastra se afla déjà un meniu.
- Harlan ce au toti la maini ? intreb eu, fiindca observasem ca aproape toate persoanele aveau niste bratari sclipitoare de diferite culori.
- Doar deschide un meniu, imi zice, si si mi-l intinde.
Il iau il rasfoiesc. Este un meniu care contine doar bauturi, de toate feluriile, iar pe ultima pagina se afla lista cu specialitatea casei.
- Un system interesant, spun eu cu voce tare.
Si intradevar este interesant imi spun in gand. Pe ultima pagina se aflau deserturile cu urmatoarele denumiri: “simple is better”alb, “view is good” galben, “hammer and anvil” red.
3 denumiri foarte intuitive. Incerc sa ma relaxez si sa ma comport normal, Recunosc ca ma simt stresata si nu stiu de ce. Ridic capul si incerc s a privesc canapelels si mesele din jur, 14, 15 persoane.
- Ce doriti sa serviti ? Langa noi a aparut discret o tanara, de varsta mea, imbracata business-casual.
Ma uit la Harlan, ma uit in meniu
- Un wisky cu gheata pentru mine si la desert cred ca am sa incerc un “view is good”, isi spune dorintele Harlan, privind direct la mine.
- Un pahar de vin alb te rog si ca desert la fel, spun eu
Dupa cateva minute apar si bauturile.
- Desertul il puteti servi oricand dupa ora 12:10 la etaj. Cautati lumina galbaneza si ne inamaneaza 2 bratari de culoare galbena. Ne punem amandoi bratarile la mana.
In jurul nostru lumea converseaza. Nu imi dau seama daca se cunosc sau nu, dar oricum vorbesc ca si cum se cunosc. Vad ca unii fac cunostinta, dar mai toata lumea se trage catre bar. Ne ducem si noi. Intr-o germana perfecta, cel putin mie asa imi suna in ureche, Harlan inra in vorba cu un cuplu. Tare urat imi suna limba asta, dar in sfarsit trece pe engleza
- Ei sunt din Munchen, oras unde eu am locuit 5 ani, imi spune Harlan in timp ce se intoarce spre mine.
- Incantata spun eu, in timp ce le privesc bratariile. Sunt albe amandoua.
Discutiile curg una dupa alta, despre orice si oricum. Este ca si cum ne-am afla la un restaurant. Lumea incepe sa se ridice, cei care au bratari, cei care nu au, fiindca sunt si de acestia sunt la bar ori stau in continuare confortabli in fotoliile sau la mesle lor, Nu sunt multi. Ii numar in gand vreo 3-4 din total. Cuplul din fata noastra se scuza si se retrage
- Pacat ca nu ne vedem sus, ne spun ei
Mai comandam inca un rand de bauturi iar dupa 10 minute ne ridicam se mergem sus. Acum incep sa ma furnic cu adevarat. Pot sa spun ca la un moment dat chiar uitasem de ce sunt aici. Ma fortez sa nu ma gandesc ci doar sa descoper. Urcam scarile si dam intr-un hol larg cu camere de o parte si de alta. Observ o luminta sau de fapt este un led tocami deasupra usii din stanga. Ma uit mai atenta si si vad ca la fiecare usa sunt 3 beculete in cele 3 culori si imi dau seama ca in functie de cerere ele se aprind si “onoreaza” cererile. Intram amandoi in camera. O camera amenajata exact ca una de hotel si chiar si cu baie. Dau drumul la televizor, Harlan nu apuca bine sa deschida minibarul ca pe usa intra un cuplu. Facem cunostiinta. Jorg si Maria din Austria.
- Imi pare bine sa va cunosc, spune Maria
Maria este o tipa cam pe la 37-39 de ani. Mai scunda decat mine, sani rotunzi, tunsa scurt. Isi mai face intrarea inca un tip. Intr-o engleza nu prea curata spune:
- Cred ca am nimerit bine.
Da nimerise bine, si ce bine nimerise. 2 tipi masivi si Maria. Maria e scunda. Bauturiile din minibar trec din mana in mana. Maria si Jorg se saruta. Eu si cu Harlan ne retragem pe fotolii.
Rene, tipul care a venit ultimul isi mai toarna un pahar de wisky. Maria si Jorg se saruta in continuare iar Rene li se alatura. Mainile lor freaca prin bluza neagra tot corpul Mariei. Maria se ridica in picioare se apropie de Jorg si ii scoate bluza si il impinge pe spate. Ii ridica tricoul se apleaca si incepe sa il sarute pe burta. In timpul asta Rene ii ridica fusta in sus si ii trage chilotii in jos. Se apleaca, sa ii scoata, Maria ridica pe rand cate un picior si chilotii zboara langa noi.
Ma uit, ma uit si imi doresc sa vad mai mult.
Maria ii trage blugii lui Jorge, ii trage si chilotii si vad cum scula lui se ridica instant ca si cum ar fi asteptat de ceva timp se iese. Proaspat ras, Jorg sta pe spate cu mainiile sub cap in timp ce gura Mariei se intinde sa o adulmece, sa o inconjoare si intr-un final sa se infiga in ea. O pula groasa direct proportionala cu proprietarul, Jorg fiind un tip de 1.90 si probabil vreo 95, 100 kg. Rene da fusta la o parte si de aici de unde sunt eu vad un fund de femeie neted, proaspat ras, si cu labiile excitate. Este pupata pe fese de Rene si nu dureaza mult si acesta se apleaca putin si isi infinge gura in pasarica ei. Maria inca este in picioare si aplecat ala 90 grade ca sa suga pula.
- Pune prezervativul, ii spune Maria in timp ce intoarce capul catre Jorge.
- Da-mi te rog unul, imi spune Rene in timp ce isi scoate botul din labiile Mariei
Vazusem cateva prezervative intr-un bol, langa televizor. Iau unul il desfac si ma duc la Rene. Acesta se ridicase in picioare; isi desfacuse panatalonii. Ma apropii de el , ii scot pula din boxeri, una mai lunga, dar si...



    Login