Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataisn't basic, after beginning - partea 3-a
Autor : MadOne - 2012-04-19
Citita de 5204 ori - Nota 8.17 (23 voturi)
2008, octombrie
21:30, marti
Bucuresti

Ies de la dus. Saptamana de lucru incepuse ca de obicei in forta si cu obisnuitele impusaturi intre departamente. Ca sa reusesc sa jonglez printre personalitatile fiecarui sef de departament, astfel incat taskurile si targeturile mele sa fie realizate, trebuia sa ma inarmez, de la o vreme, cu toata rabdarea si diplomatia de care pot da dovada.
Telefonul, pe vibratii, face ca nebunul pe masa din living. Ma uit pe ecran, este Harlan. Raspund repede.
- Hello
- Hello, how are you, imi spune Harlan
- Ma pregateam sa ma bag in pat….
- Sa nu imi spui ca singura…
- Singura, ca de obicei, chicotesc eu, in timp ce ma uit la vibratorul ce il scosesem inainte sa ma duc la dus. S-a intamplat ceva ? intreb eu
- Ceva nu este in regula in piata. Am tot vrut sa te sun in ultimiile 2 saptamani, dar am amanat pana am avut toate datele posibile. Uite ce sfat iti dau. Este de rau in America si mai devreme si mai tarziu ne va lovi pe toti. Renunta sa mai achizitionezi inca un apartament, vinde ce ai luat pana acum, da-mi ok sa vand si actiuniile si baga capul la cutie, financiar.

Nu pricep ce vrea sa spuna. Ce e rau in America, ce ne va lovi ?... Sunt debusolata. Toate planurile mele financiare le vad ruinate. Dar nu pot sa pun la indoiala ce imi spune. Harlan este persoana care m-a maturizat, financiar si nu numai. Fusese expat in Romania la o banca si dupa ce si-a terminat manadatul s-a intors in Anglia si de atunci lucreaza la Bursa. De cand ne-am imprietenit toate deciziile mele financiare au fost in mana lui.
-----//----

2003, martie, Bucuresti

Alina si Mihai ramasesera in urma, si ca amintire si ca actiune. Ma mutasem in camin la o prietena. De ce ? Fiindca se putuse, iar cei 2 devenisera intre timp oarecum nesimtiti. Amandoi vroiau sa ma incalece tot timpul. II mai lasasem de 2 sau de 3 ori, dar fusesera slabi, pot sa spun ca cea mai excitanta partida fusese atunci cand m-au pus pe masa din bucatarie. Fusera vanjosi si scurti. Eu aplecata pe masa cu sanii la vedere si fusta ridicata. Ei , pe rand cu pulele, bagate in mine. Nu a durat mai mult de 5 minute. Au terminat si nu m-au terminat, plus ca atitudinea lor… Nu imi placea drumul asta. I-am anuntat ca plec, doar cand am plecat.

Job. O binemerita promovare. Cativa colegi in subordine, o marire de salariu si ma ocupam de relatia cu banca. Eram in plina dezvoltare si firma avea nevoie de bani, din credite. Fusese aleasa o banca mai mica din sistemul nostru bancar. Dupa analize peste analize, dosarul nosru trecuse in faza finala, cea de aprobare. Ajuns la banca, ofiterul de credit ma conduce in biroul directorului de centrala.
- Hello, I am Harlan, spune un individul din fata mea. Putin mai inalt decat mine, putin plinut.
- Hello, spun eu dregandu-mi glasul si speriata in acelasi timp.
Engleza mea nu era cea mai buna…
… … …

Dupa cateva discutii si intalniri s-a decis aprobarea dosarului cu mici amendamente, dintre care cea mai importanta a fost mutarea cardurior de salarii la ei. Deja relatia dintre mine si Harlan nu mai era protocolara. Aflasem despre despre el mai multe. Englez pur, undeva la 45 de ani, necasatorit, dar cu o prietena de multi ani. Cultivat, gentelman. La parafarea contractului de creditare cum-necum am stabilit si o intalnire la un restaurant pentru pranz, undeva saptamaan viitoare, joi.
… … …

Joi. Tot ce economiseam din banii pe care nu ii mai dadeam pe chirie se duceau pe haine bussines. Pantofi, rochii, bluze albe, etc. la ora 13 ies din birou si ma indrept spre restaurant. Harlan era acolo. Discutiile veneau de la sine, destule..
- Ce vrei de la viata ? m-a intreba Harlan
- Nu vreau mediocritate, nu vreau sa devin un stereotip, vreau independenta, dau eu un raspuns de ma doare capul.
- Esti o persoana frumoasa, inteligenta, o sa reusesti. Unele depind numai de tine, dar cu altele pot sa te ajut, imi spune Harlan
Printre altele imi expune teoria pietelor emergente, cresteri-descresteri financiare, etc. Multe aveau sens pentru mine, altele nu
- Este momentul sa investesti in imobiliare, imi zice.
- Nice, raspund eu ca tampita, dar de unde bani.
- Ai un salariu bunicel, poti sa iei credit.
- Nu imi da nici o banca credit fara garantie si avans.
- Stiu eu o banca care iti va da, daca faci asa cum zic eu.
- Asa cum zici tu din ce punct de vedere ?, intreb eu strengareata.
- Financiar, of course, raspunde Harlan, zambind.
… … …

Aprilie, sfarsitul lunii.
Harlan s-a ocupat de tot dosarul. Relatia dintre noi devenise una de amicitie si de incredere. Povestisem destul de multe lucruri. Gasisem un apartament in Taberei, 2 camere, decomandat, etajul 7. Banii s-au virat azi la ora 14. La ora 19, fostul propietar ma asteapta sa imi predea cheile. L-am suant pe Harlan sa vina. Sampania era la mine. Ajung la ora 19:30. Propietarul si Harlan erau deja acolo. Era o situatie tampita. Harlan nu vorbea romana, iar propietarul, in varsta si care deja se mutase la tara, nu vorbea o boaba englezeste. Preiau cheile, si raman cu Harlan in apartament. Mobila veche ramasese acolo. Ne plimbam prin camerele prafuite si cu o stranie senzatie de aducere a vremurilor de dinanite de ‘89, desfac sampania. Sunt toata numai un zambet. Incep sa ii povestesc cum voi arunca toata mobila, cum voi face apartamentul asa cum vreau eu, cum voi locui in el. Natural si fara fortare, il pup pe obrajori. Imi intoarce sarutul, direct pe buze in timp ce ma strange in brate. Bratele mele fac acelasi lucru. Niste picaturi de sampanie, din paharul lui, se varsa pe spatele meu. Din greseala. Nu mi-am dat seama, am crezut ca o face intentionat, asa ca ii vars si eu pe gat, cateva picaturi. Radem amandoi. Exista un moment de liniste, nu dureaza mult, poate 1 secunda, maxim 2. Lasam amandoi paharele jos si sarim unul la altul. Eu speriata si excitata, el matur si calculat. Intram in dormitorul apartamentului si cadem in pat. In aer se ridica o ceata de praf. Nu coteaza. El masiv, eu inalta, el intins pe pat, eu in genunchi peste el. El imi freamata sanii prin camasa, eu imi desfac parul. Nasturii mi se desfac unul cate unul, de catre el. Eu incerc sa ii desfac cravata si nasturii. Se rasuceste, ma ridica si se ridica. Isi desface singur camasa, imi dau jos rochia ramanand in bichini si sutien. El ramane doar in boxeri. Imi desface dintr-o miscare sutienul si ma rastoarna in pat. Acelasi praf se ridica inundandu-ne. Imi indoaie genunchii si imi scoate chilotii. Incepe sa ma sarute pe picioare, urca in sus, trece pe langa vagin si continua in sus, spre sani, spre gat. Acum am ocazia sa ii pun mana pe madular. Il freamat prin boxeri. Apuc cu cealalta mana si ii trag in jos. Ma uit la pula lui. Proportionala cu corpul, nu lunga, normala, usor groasa. Este ras scurt in jurul ei. Este prima pula ingrijita pe care o vad. Il intorc si incep sa il sarut peste tot. La un moment dat, o baga in mine, incet, pula lui deschide usile pizdei mele. Este placut si ma las in ea si incerc sa asimiliz si sa ma bucur de toate senzatiile. Infipt in el, ma aplec pe el si ii acopar pieptul cu sanii. Mainile lui sunt pe fundul meu si il ajuta sa efectueze o miscare aproape imperceptibila. Ma rastoarna se urca pe mine.
- Este bine? Ma intreaba el in timp ce pompeaza in mine .
- Este foarte bine, raspund eu strangand cersaful invechit in maini.
Iese din mine si incepe sa imi sarute gatul, sanii, burtica. Imi ridica genunchii. Imi saruta buricul si coboara in jos, in jos. Imi saruta labiile. Limba lui umezeste peste tot. Sunt excitata. Stiu ca voi avea parte de prima mea partida de cunilingus. Imi desface labiile si se infinge cu limba intre ele. este placut. II simt caldura buzelor, ii simt ritmul lent al jocului limbii lui. Imi ataca vulva, ba nu, imi ataca clitorisul. Oftez, gem, gesticulez. Ma incordez.
- Mai repede Harlan, ii spun eu stand intr-o stare de suspendare orgasmica.
Harlan isi da drumul la limba si accelereaza. Simt ca imi vine, simt. Ma incordez. Dau drumul la cearsaf si ii indes, cu mainile, capul in pizda mea. Imi dau drumul,, vaginul meu este inundat de propriul sirop. Cad intr-o stare de letargie totala. Ma relazez. Harlan se duce dupa paharele de sampanie. Ma uit la el, pula lui incordata imi aduce aminte ca el e la rand.
- Trebuie sa termini si tu.
Incep sa il sarut. Deodata ma panichez. Ma destept si imi dau seama ca omul asteapta sa i-o iau in gura. Nu pot face asta acum. Nu stiu de ce. Credeam ca sunt pregatita. Ma las pe spate.
- Harlan nu pot acum.
- Atunci avem o problema, imi spune. De ce nu poti ?
- Nu stiu, m-am gandit, stiu ca sunt pregatita, dar nu pot.
- Va trebui sa o faci, maturizarea vine si de aici.
- Da stiu, ii spun. Dar acum nu pot. Stiu ca te superi, dar..
- Nu ma supar, uite cum facem. Cand esti pregatita ma anunti. Dar acum, in compesatie, te fut asa cum vreau
- Fara nici o problema, fa orice, dar nu te supara.
Momentul de stanjeneala disparuse. Harlan ma ia si ma intinde pe spate in pat. Imi ridica genunchii.
- Sunt aproape sa ejaculez, imi spune. Am sa ti-o trag puternic de vreo 4-5 ori, sacadat. Te va durea. Vreau sa te ti bine.
- Ok, spun eu nestiind clar despre ce vorbeste.
Isi fixeaza pula in “buzele” labiilor mele. Sta asa 2 secunde. Poooc. Pula lui a intrat prin vaginul meu precum miscarea un topor cand spinteca butucii. Am simtiti ce simte probabil butucul de lemn cand intalneste lama toporului si se sparge. Ma doare, strang din mani, inchid ochii. Stau cateva secunde in mine. Iese si isi fixeaza din nou falusul intre labiile mele. Sta cateva secunde. Pooooc. Nu mai pot, nu mai pot… Se pregateste a 3 oara, dar ceva se intampla cu mine, in mine, anticiparea durerii ce va veni, incepe sa imi produca… placere. Sunt cotrariata. Pooooc. Simt durere, simt placere, cum este posibil ? ma intreb in gand. A patra oara a fost si ultima oara. Sperma lui imi inunda vaginul si ma spala. Ma mai freaca de cateva ori, lichidul lui sarind in mine precum picaturile de apa.
Iese din mine, si se lasa langa mine. Iau camasa mea si imi sterg pasarica, iau camasa mea si ii sterg pula si in jurul ei.
- Nu te vei muta aici, imi spune el. In maxim 2 saptamani il aranjezi cum poti si il dai la inchiriat, imi zice Harlan
- Pai si eu ce fac ?
- Cel mai bine ar fi sa faci cum te sfatuiesc eu. Nu ai nevoie de atata intimitate data de un apartament. Esti tanara. Aparatamentul trebuie sa se plateasca singur.
… … …

Am facut cum m-a sfatuit. Dupa o luna apartamentul era inchiritat. Rata la banca se platea din chirie.

… … …
Dupa 1 luna si ceva ma duc sa platesc prima rata. Ajung tarziu. Il sun pe Harlan. Dupa 5 minute paznicul imi deschide usa. Urc direct in biroul lui.
- Am venit sa imi platesc rata, spun eu
- Casieria este inchisa, lasa banii la mine si platesc eu maine. Mergem la Pub ?
Pub era impropriu spus. In 2003 Pub-ul era un fel de crasma ceva mai evoluata.
- Nu acum, acum am venit sa imi platesc prima rata, zic eu, uitandu-ma direct la el.
- Doar ce am spus…. da sa replice Harlan
- Cealalta rata spun eu, in timp ce ma apropii de el.
Ma gandisem mult de atunci de cand fusesem fututa de primul barbat matur, Harlan. Nu il satisfacusem. Barbatul asta ma ajutase mult, iar eu ramasesm blocata. Am discutat cu prietena mea despre sexul oral. Ne...



    Login