Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Iolanda cea inocenta si Jamal Pula-de-cal
Autor : toni-iasi - 2020-02-25
Citita de 13586 ori - Nota 1.58 (437 voturi)
O chema Iolanda. Avea 19 ani si intrase la Medicina, la Bucuresti. Era din Bacau si avea 1m76. Era blonda naturala. Dumnezeu o facuse lunga si blonda, cu picioare perfecte si o clama de par buclat si auriu, dar cu un chip putin placut vedere: avea un nas lat, nari mari si dinti incalecati. Si cosuri. Si era si peltica. Fusese deflorata de un verisor la 17 ani, cand era beata. o experienta trista, care o dezgustase de barbati. Barbatii aia de pe strada care, toti, desi nu era frumoasa la chip. și avea și coșuri, ii lingeau cu ochii gambele perfecte si matasoase, fara fir de par, ci doar cu un puf aproape invizibile, cum doar blondele au. Ii era ciuda ca in ea fermentau si multe nevoi sexuale, dar si o greata de barbati.

In Bucuresti decisese sa locuiasca la verisoara ei, Cici, si ea studenta la medicina, in anul 4, care statea in vila sotului ei, un arab din Iordania, Jamal Wafez. O vila de 5 camere, foarte eleganta, in Dorobanti. Erau plini de bani.

Verișoara Cici era o brunetă de 1m70, frumoasa-foc, tupeistă, desi cam plinuta si cu glezne cam grosute. Jamal, arabul ei, era un tip scund si atletic, cu un chip perfect. Parca era Aladin din desenele animate si Iolanda din prima clipa fusese fascinata de el. Mai ales ca era foarte educat si curtenitor.

Din prima clipa fusese insa deranjata de modul sexual in care amandoi o priveau si se comportau, modul in care amandoi ii analizau fara jena picioarele si sīnii, si toata faptura ei blonda. Ii era ciuda pe ea, ca era si deranjata, dar, undeva in strafunduri intoxicata de efluviile lor sexuale.

Toata casa lor mirosea ciudat a parfumuri orientale aduse de el din Levant care si ele o starneau sexual, in pofida vointei ei.

Seara Cici ii vorbea vrute si nevrute, si apoi intr-o zi, privind-o ciudat, cu un zambet crispat in coltul gurii ii spuse: „Iolanda, stii ca arabii au nonstop fantasme sexuale cu blonde inalte ca tine? Cu picioare fara par si mătăsoase?”. Iolanda se uita la ea cu scīrbă. „Ceee? Ce-mi spui mie asta?????”. Si plecă repede in camera ei, imbufnata si iritată, cu inima zvacnind. Ce aluzie ii facuse nebuna aia? Voiau un trio cu ea?

Se gandi sa plece din casa aia. Erau doi detracați. Dar nu pleca. Ceva secret si murdar din ea o facea sa stea acolo, ceva ca o curiozitate bolnavicioasa.

Apoi Cici recidivă. In alta seara, dupa ce bause un gat de gin, venise in camera ei (ea se bagase in pat si citea inainte de culcare), se aseza pe pat langa dansa, o privi in ochi (era rosie-rosie), o mīngīie pe piciorul gol si ii sopti: „Iolanda... Iartă-mă... Stii ca Jamal viseaza la picioarele tale de blondă? Nu vrei să-l ajuti? Nu mai doarme noaptea. Apropo, ce-ai zice sa iei in tine de un organ de 21 centimetri? Așa o are Jamal, serios. Știi de cand vrem o fată cu care să-l īmpărțim? Hai, te rog, fii a noastră, odata, te rog. Poate īn provincie la voi nu s eface, dar aici in București multi fac sex īn trei...”

Exasperată, Iolanda se ridica brusc, si o impinse din pat. „Esti dusa? Ce tot imi spui asa ceva?? Nu-s dementa ca voi. Hai marș. Eu maine plec, sa stii.”.

Cici iar rase incet, cu sclipiri ciudate in ochi, sopti „Vaaai, dar nu trebuie sa pleci...” si iesi din camera.

Iolanda se tranti in pat la loc, respirand accelerat, cu inima bubuind. Credea ca viseaza. Unde nimerise? Apoi isi dadu seama cu groaza ca deodata vaginul i se umpluse de un lichid fierbinte si ca era infiorator de excitată sexual de cele zise de vară-sa.
Se perpeli apoi toata noaptea.
Apoi visa ca Jamal o dezbraca si verisoara ei rade satisfacuta cand arabul isi scoate afara mataranga aia. Si apoi el ii desface pulpele...
Se trezi speriata, rusinata si nervoasa.

Era sambata,
Iesi in oras si reveni pe la pranz foarte tulburata, si intr-o stare de excitatie sexuala infioratoare, ilogica si grea. Un diavol din ea tot ii zicea „Fă-o cu ei... Fă-o cu ei, va fi bine...”.
Era un sfarsit foarte cald de septembrie.
Descuie usa vilei și īncă din holisor le auzi gemetele de plăcere din living.
Ceva īn ea intuise că nebunii īi vor face asta
Iolanda paraliză in hol, nestiind ce sa facă. Cu inima zvīcnind.
Puse mīna pe clanță, decisă să fugă afară. Cum ar fi făcut o fată normală.
Dar ceva (poate acel Diavol), o opri. Și deveni... anormală.
Prin corp incepura sa i se scurga niste fiori de placere nefirească, pana in tălpi.
Din vilă se auzeau icnetele lor. Jamal și Cici făceau dragoste. Gemeau in cor. Ca ei să audă. Că doar auziseră yala.
Dīrdīind, ca drogată, Iolanda facu apoi acel ceva de neimaginat: merse īn living.
Rămase īn ușă și văzu: pe canapea, Cici, goală, īși călărea energică arabul. Cu ochii spre ușă. Fara grabă, plinuța ei verisoară se ridica si se cobora īnfiptă pe un mădular cafeniu, enorm, neomenesc, ca de cal, care apărea si dispărea in sexul ei umflat, ud de secretiile ei de femeie. Care se vedea īntre bucile mari si rotunde, cam grase.
Fara să opreasca dansul sexual, Cici o privi disperată, vorbind printre icnete.
„Iolandaaa.... Aaaah... Ce faci baby?.... Aaahhh...Te uiti la noi cum ne futem?... Nu mai fugi sa-mi zici ca-s cu capul?... Aaaahhh... Te rooog... Vinooo...”.
Tot ca drogată, Iolanda, roșie pana la rădăcina parului, lasa poseta sa-i cada si, fara sa-si ia ochii de la cele doua organe sexuale care se īmperecheau ritmic, intră fărp jenă in livingul spatios. Inalta, blonda, parfumata, cu rochia si sandalele ei albe.
Corpul cafeniu al lui Jamal contrasta innebunitor cu pielea alba a verisoarei ei.
Apoi se gandi ca pielea ei de blonda e mai alba.
Pe masura ce se apropie de ce doi parteneri ce copulau, gemetele lor se inteteau.
Jamal si Cici copulau acum amandoi cu ochii la ea. Penisul animalic plescăia de fieare dată cand dispărea īn scoica lui Cici.
Iolanda inspira mirosul din living, miros de corpuri goale, secretii si deodorante.
Deci asa miros filmele porno?
Acum statea dreapta, in picioare, la un metru de canapea.
Tremurand, rosie si holbandu-se fara rusine la actul lor sexual.
Amandoi ii strigau acum numele in cor. Asta o umplu de o placere enorma si simti clar cum din vulva i se preling secretii pe picior. Jamal striga si ceva in araba.
Iolanda ingenunche apoi langa ei, tot privindu-le actul sexual. Mădularul lui Jamal, de la prezența blondei in living, se facuse asa de mare ca pe Cici aproape ca o durea.
Tot privind acolo, Iolanda apoi se decise să le ajute plăcerea și isi puse mainile ei mici si fine pe coapsele paroase ale lui Jamal - care, surprins, dete un strigat mare.
Coapsele unui barbat care copuleaza. Fierbinti si incordate.
Apoi mainile ei calde urcara pe coapse pana la organele lor sexuale care se acuplau si Iolanda, timida, dar curioasa si decisa sa-i ajute, incepu sa dezmierde deopotriva testiculele enorme ale lui Jamal si labiile verisoarei care salta disperata pe acel madular.
Aceasta atingere venita neasteptat din initiativa ei, ea, Iolanda care refuzase tot pana atunci, ii facut sa strige foarte tare de placere, si livingul rasuna de aceste strigate spasmodice.
Din care se ridica mai ales chiraitul lui Cici care incepu sa zvacneasca in contractiile unui mare orgasm.
Cum nu mai avusese.
Cici se zgudui īndelung... apoi, golita, se pravali gemand peste Jamal.
Iolanda vazu apoi cum Jamal o dă la o parte pe Cici, ca pe un sac, nemaiavīnd ochi decīt pentru ea. Arabul se ridică apoi in picioare dinaintea Iolandei (ramasese in genunchi) si atunci ea putu sa-i vada mădularul.
Animalic, cafeniu, cīt o banana africană soi mare.
Zvīcnind in sus, către lustra. In sus si catre ea.
Mădularu mirosea a parfumul intim al lui Cici. Si inca era ud de secretiile verisoarei.
De uluire, Iolanda īși puse palma la gura. Se holba la mădular, clatinand din cap.
Jamal il arcuia dinaintea ei, gemīnd si gemīnd.
„Iolanda... Īdzi blace bula lu Jamal? Ejti aja vrumoasă... Văleu... Vadă dulge ji vrumoasă... Jamal de adīda dimp visat la o blondă... Ti rog vrumoaso, acuma bubă sula lui Jamal......Bub-ooo... Aguma... aguma...”.
Iolanda aproape ar fi rīs de vorbele stalcite ale arabului, daca toata fiinta ei nu ar fi fost concentrată pe acel mădular ca de cal. Pulsand in aer, catre ea.
Arabul dinaintea ei voia ca ea sa-i „pupe” madularul.
Apoi blonda Iolanda, coruptă și resemnată, apucă in mainile ei mici sulanul enorm si - pentru prima oară īn viață - īncepu să sărute un penis. Care nu era orice penis, ci un organ sexual ca de cal.
Ținu deci īn palme sulanul tare și noduros și īi sărută incet capul umflat, sub ochii lui Cici, care, pe canapea, isi revenise din contractii.
Jamal atins așa, răcni tare de tot. Si se scutură ca electrocutat.
Asa tare ca Iolanda se sperie.
Cici rase incet.
„Daaaa baby... Asa fac arabii cand ii ling blondele... L...



    Login