Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ioana rupta-n pizda de burlacite
Autor : RazvyB - 2023-03-17
Citita de 12861 ori - Nota 6.57 (67 voturi)
Din doi ani de relatie au devenit 7. Plecasem la facultate amandoi in Timisoara si am cam rupt-o de prietenii de pe langa casa parinteasca, ei plecand la studii in Bucuresti. Era un nou inceput, iar sexul in grup il lasasem si pe el in urma, o simpla amintire doar. N-am fost un tip foarte posesiv, asa ca i-am dat Ioanei spatiu si n-am verificat-o unde era, dar nu lasa senzatia ca s-ar vedea cu altii. Adevarul nu-l stiu nici astazi.

Am terminat facultatea, ba chiar ne angajaseram, asa ca urmatorul pas era casnicia. Era prima mea iubita si ce mai futusem pana atunci futusem de fata cu ea. O iubeam, ma iubea si ne doream sa trecem la urmatorul nivel. Asa ca intr-o zi am cerut-o de sotie, iar ea a acceptat. Am avut un an la dispozitie sa ne organizam nunta si am revenit cu organizarea ei intr-o locatie de pe langa Bucuresti.

Ne-am reunit cu Marcel, Emil si Roxy. Mai pastrasem legatura cu ei. Vorbeam la telefon, dar de vazut ne vazusem rar.

Marcel ma trase deoparte cu cateva zile inaintea nuntii. Bai, tu esti sigur ca ea e aleasa ta? Plm, nu vreau sa bag bete in roate, dar tu esti un tip pasional si romantic, iar ea are o sexualitate exacerbata in ea. Gandeste-te ca tu o sa vrei copii, iar tare imi e ca ea o sa umble brambura in sat. Vorba vine, ca stateam la oras.

S-a cumintit omule, i-am spus eu. Vrea familie, vrem amandoi copii. A fost misto futangeala cand eram mai mici, dar timpul trece peste toti, lasa urme, iar urmele produc urmari.

De fapt urmarile produc urme, completa Marcel. Eu iti zic, o persoana ca ea imi e greu sa cred ca s-a cumintit. Sincer, esti prietenul meu, cred ca meriti pe cineva mai bun tie.

Omule, iti zic ca s-a schimbat. E pregatita pentru noul pas.

Hai sa o testam, atunci, daca esti atat de sigur. Si daca pica testul, macar nu ramai cu regrete.

Si cum vrei s-o testam?

Ai incredere in mine, raspunse el.

Se gandise Marcel bine si se duse la Roxy, sora lui: Surioara, stiu ca esti prietena cu Ioana. Dar si Razvan este prietenul meu si avem in comun mai multe decat ai tu cu ea. Sincer, nu cred ca tipa il merita si vreau sa demonstram asta.

Roxy: Si ce vrei sa faci?

Marcel: Pai ma gandesc ca daca ma dau la ea si o fut, o sa se scoata spunand ca a fost o scapare de-a ei sau ca a vrut o ultima aventura inainte de nunta. Fraieru` ala o sa o creada si va merge cu nunta mai departe. Trebuie sa pregatesc totul pentru a avea un impact mare asupra lui si am nevoie sa-i spui ca tu te ocupi de petrecerea ei de burlacite si apoi sa o lasi in seama mea.

Zis si facut. Roxy se conforma. Simtea si ea ca Ioana nu e pregatita pentru casatorie si parca realiza ca nunta asta n-ar fi trebuit sa aiba loc.

In seara de burlacite, Roxy o lua de acasa si o lega la ochi, in timp ce intrara amandoua in masina si plecara la drum prin Bucuresti spre apartamentul lui Marcel fara ca Ioana sa stie exact in ce consta surpriza.

Intrara in apartament si in continuare Ioana era legata la ochi. Era un bal mascat si fiecare invitat avea cate un costum si o masca pe fata. Printre invitati eram si eu, cu o masca mare ce imi acoperea intreaga fata si nu mi se vedea nimic. Eram de nerecunoscut.

Ioana a fost servita cu o serie de shoot-uri de absinth, pentru a intra direct in atmosfera placuta.

Marcel catre Ioana: Ioano, urmeaza un mariaj lung pentru tine si am o surpriza. Vreau sa-ti dau ceva care sa te tina toata perioada asta.

Ioana zambi. Ceva lung? intreba ea.

Lung si gros pentru inceput, raspunse Marcel, in timp ce se aseza pe canapea si o lua la el in poala frecandu-si pula prin pantaloni de curul ei ascuns de o fustita scurta. Ioana se aseza apoi in genunchi, il deschise pe Marcel la prohab si incepu sa-i suga maciuca pana la coaie. Sugea cu pofta. Saliva pe ea si o plimba prin toate colturile gurii, atingand-o atat cu limba, cat si cu buzele. Se mai ajuta din cand in cand de mana s-o frece de la baza, dar mana o folosea cu precadere s-o tina ridicata in sus.

Ceilalti barbati se dezbracara, dar isi pastrasera mastile pe fata. Erau inca 8 tipi si cu mine. Incepura toti sa si-o frece precum intr-un film porno. Marcel se ridica de pe canapea si isi propti maciuca in pizda ei care de aceasta data era perfect epilata, nu plina de foci cum era pe vremuri. Ii dadea din scurt si adanc, ea stand in 4 labe pe canapea, el in picioare pe covor. Un altul se duse la fata ei sa-i caute gura. Ioana o lua la supt. Mainile ei se orientara spre coapsele tipului care erau groase si puternice. Avea un penis mai mic, dar gros care ii umplea intreaga gura.

Ioana traia cu impresia ca aici vor fi doar Marcel si Emi, dar pula asta era clar ca nu era a lui Emi. Ioana reactiona si isi scoase esarfa de pe fata, in timp ce Marcel futea in draci la ea, ea statea inexpresiva, nevenindu-i sa creada cate pule vede in jur. Nu ma recunoscu. Nici nu avea cum. Era bauta si lumina era difuza.

Marcel: Ioana, o sa-ti scoatem sexul din cap in noaptea asta, crezi ca ne faci fata?

Ioana a replicat sec, desi era inca sub influenta uimirii: voi incerca.

Atat asteptau baietii sa auda. O luara la pula.

-Vreau sa ma futi tu, Marcel, strigase Ioana in timp ce o futeau doi necunoscuti.
-Ba nu, vreau pula, nu conteaza ce pula vreau doar sa ma fut! replica apoi confuza.
-Pari destul de excitata, a a spus Marcel.

-Da-ti ciorapii jos, i-a spus Marcel. Dar Ioana nu apuca ca tipul din spate ii rupse cu totul in timp ce o futea cu bestialitate si sete.
-O sa ai parte de pula... in seara asta. Pula multa spuse unul dintre ei.
S-a dezbracat complet apoi, s-a trantit in pat si a spus ca nu mai rezista, sa i se aduca un pahar cu apa. Eu eram super excitat asa ca nu a fost decat o formalitate sa potrivesc pula la intrarea in vaginul ei care era atat de umed incat lichidul vaginal de la pizda se prelingea pe labiile carnoase si incep sa pompez. Aveam masca pe fata, ea confuza, habar n-avea ca eram eu. In timp ce o futeam imi imaginam cum ar fi fost sa intre pula lui Marcel in pizda ei, sa o umple si sa o faca sa geama. Ma excita imaginea asta mai mult decat s-o fut eu insumi.
Dupa putin timp in care am pompat ca un nebun in pizda ei, am intrebat-o:
-Ai vrea sa te futi cu altu`?
- Da, da, striga ea.
-Dar nu stiu daca o sa fac fata, sunt atat de multi incat nu stiu daca in pizda mea poate ramane lubrifiata pana va fut pe toti.
Nu am mai rezistat si am ejaculat atat de mult, parca nu as fi futut de o luna zile. Direct in pizda ei, fara rezerve.
Ioana nu a parut foarte incantata ca am terminat asa de repede, dar eu eram atat de excitat incat si cele 5 minute in care am futut-o, pentru mine in starea in care eram erau o adevarata performanta.
In acea seara in mintea mea se perindau imagini cu Ioana si Marcel, cu pula lui Marcel croindu-si drum prin pizda ei si toata noaptea numai asta am visat.
Marcel cand a vazut-o pe Ioana a ramas vizibil impresionat de felul in care rezista fututa din atatea parti si o privea consternat.

Am facut o pauza de hidratare si am mai continuat sa bem cateva pahare de vin. Ioana incepuse sa vorbeasca cu baietii, in timp ce acestia o atingeau cu penisul in diferite zone ale corpului. Unul ii ba...



    Login