Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ioana K
Autor : Sisi_orade - 2017-12-19
Citita de 13927 ori - Nota 5.69 (42 voturi)
Glory hole
Numele meu este Ioana K. si am sa va povestesc intamplari din tineretea mea. Intamplari pe care cred ca orice fata le are, iar dupa ce este la casa ei isi vede de familie.
Lucram ca educatoare la o gradinita din Oradea avand un salar de , dar totusi munca cu cei mici ma facea sa raman, plus vacantele de vara sau de iarna destul de lungi.
Trebuia sa-mi completez veniturile intrucat locuiam intr-o garsoniera cu chirie. Asa ca am cautat tot felul de job-uri cum ar fi: bona, chelnerita, camerista, muncitoare la o fabrica etc. Multi m-au refuzat ca doreau ceva de lunga durata nu pe perioada de 2 luni de vara.
Intr-o noapte navigand pe net am dat de un club Glory Hole din Amsterdam care cauta fete pentru a lucra. Am inceput sa ma documentez despre ce este vorba. Apoi am trimis un mail.
A doua zi mi-a raspuns prin alt mail.
Clubul era in Amsterdam (Olanda) si cautau fete pentru sex. Conditia era sa ai peste 18 ani in rest nu conta aspectul fizic. La asa ceva se pastra anonimatul. Ca fata intrai pe o usa separata apoi te dezbracai intr-o cabina semiluminata, te asezai pe un scaun , sau in genunchi si asteptai sa intre penisurile pe niste gauri facute in peretii din rigips.
Erai platita in functie de ce faceai si cat faceai. La oral , normal sau anal cate 10 euro/ mascul.
Avanatjul era ca erai anonima.
Pe site era si un film in care o tipa prezenta clubul intr-un mod cat mai clar de ce aveai de facut.
Am mai continuat cu intrebarile si am primit raspuns prompt. Asa ca m-am decis sa iaua vionul pana acolo si sa incerc.
M-am cazat la un pension ieftin si am pornit sa caut adresa acelui club. Am ajuns in fata unei usi care era inchisa si pe care scria Glory Hole Men.
Am sunat si a venit o doamna care avea in jur de 60 de ani vopsita blonda imbracata in sport. Mi-a zambit si mi-a spus ca sa merg la cealalta usa de dupa colt unde este intrarea femeilor.
Am luat-o dupa colt si am ajuns in fata unei usi pe care scria Glory Hole Women. Era inchisa asa ca am sunat si mi s-a deschis. Era tot doamna care m- a intampinat din nou cu un zambet. Apoi m-a intrebat in engleza daca sunt prima data acolo. Pe scurt mi-a facut instructajul ce aveam de facut. Sa nu-mi fie frica ca totul este discret , tocmai de aceea sunt doua intrari ca sa nu fiu vazuta de barbati.
Am intrat pe un hol intunecat apoi am deschis usa unei cabina semiluminata. Din motive de scuritate nu m-am dezbracat si am stat jos pe scaun. Am dat o privire in jur si am descoperit ca inauntru pe langa scaun mai era un bol cu prezervative, un tub cu gel, ceva pachete cu servetele umede si uscate.
Pentru a fi mai usor eram imbracata intr-o pereche de blugi si o camasa cu maneci scurte, iar parul meu lung si blond l-am prins intr-o coada pentru a nu ma incomoda. Am stat pe scaun si am asteptat sa apara ceva la nivelul gaurilor din perete. Unele erau mai sus altele mai jos.
La un moment dat am vazut ca intra prin gaura din spatele cabinei un penis semierect. Am pus mana pe el si am inceput sa-l decalotez. Mi-am apropiat buzele de el si am inceput sa-l sug. Barbatul a inceput sa se intareasca si am simtit ca o mana incerca sa ma pipaie pe sani.
M-am retras si am observant ca unul isi bagase mana printr-o gaura lateral. Am sarit in picioare si am observant ca mai erau vreo 3 penisuri prin perete care asteptau.
Am pus prezervativul pe primul penis de care ma apucasem si am inceput sa-l sug. Apoi brusc m-am intors cu spatele, mi-am dat jos pantalonii si chilotii, aplecandu-ma in asa fel incat barbatul sa poata patrunde.
Nu cred ca au durat mai mult de 10 minute si tipul a ejaculat , retraganduse din gaura. Ceilalti doi care si-o frecase-ra urmareau cu ochii prin gauri ceea ce se intampla.
A urmat al doilea pe care l-am supt vre-o 2 minute si pana sa-I pun prezervativul si-a dat drumul in gura mea. Cred ca am facut urat. Am scuipat pe jos lichidul seminal. A urmat al III-lea pe care l-am preferat direct in vagin. Tipul se chinuia sa o bage, dar nu reusea ca nu ii era sculata. M-am chinuit vreo 5 minute si l-am lasat balta.
La un moment dat am auzit-o pe patroana, femeia de 60 de ani care a batut la usa sa deschid.
- Darling, please open the door.
Femeia imi adusese un pahar de suc rece si 30 de euro, rugandu-ma sa mai stau si sa ma dezbrac.
Am mai stat gandindu-ma ca déjà castigasem 30 de euro in 30 de minute, bani pe care nu-I faceam in tara nici in 4 zile.
Au urmat altii 2 pe care ii preferam sa o iau pe la spate in vagin. Unul lucrase destul de bine al doilea mai slabut. De abia avea erectie.
Am mai avut cativa barbati pe care incercam sa-i satisfac cu mana din cauza ca nu aveau erectie. ...



    Login