Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataintre noi - ultima parte
Autor : mariuta2 - 2012-09-15
Citita de 5745 ori - Nota 7.92 (39 voturi)
Simt nevoia sa fiu putin singura si ma refugiez sub dus. Las apa fierbinte sa curga dar ameteala nu pare sa treaca usor. A fost o zi incarcata, intai efuziunea emotionala a lui Carmen, apoi vinul, tigarile, sexul fierbinte de adineauri, cu o femeie, apoi in trei, iar eu, mica si speriata in baie si nu stiu ce e de facut. Ma privesc in oglinda o clipa si dintr-o data ma linistesc, dintr-o data imi surprind un zambet involuntar, complet necunoscut.
-Si ia zi, pana la urma te mariti, sau nu? Ma ia Carmen, sorbind cu sete din tigara. Ce-ai ramas asa interzisa?
-Pai, nu stiu, m-ai cam luat prin surprindere cu intrebarea asta, de fapt m-ai luat prin surprindere de tot, ma apar eu, si ma asez langa ea, stergandu-mi parul cu prosopul galben si gros (hm, cadou de la Carmen!) Unde-i Liviu, a dat bir cu fugitii?
- A plecat dupa vin, dar sa-l lasam pe Liviu in pace. Maria….urmeaza o pauza…tu faci legatura cu plansul meu de azi? Raman cu gura cascata si nu stiu ce sa spun. –Hai ca te ajut eu, ca vad ca esti socata rau, dar cred ca vreau o cafea, imi dai voie? Bineinteles…si acum cred ca incep sa inteleg…ceva din comportamentul ei…din grija ei fata de mine, de fete in general….
-Vai, Carmen, imi pare rau, n-am stiut, te vedem cu atatia baieti, credeam ca ii ai pe toti pe degete.
-Aha, si nu te-ai intrebat de ce nu raman cu niciunul din ei? In sfarsit, nu mai conteza acum, maine la 6 plec la Otopeni. Ideea e ca nu stiu cand ne mai vedem si n-am vrut sa ramana un gol intre noi. Liviu asta al tau e barbat foarte dotat si vad ca e atent cu tine. Dar mie tot imi plac mai mult femeile, stiu cum sa ma atinga. Si se uita fix la pantalonii lui Liviu, propaspat intors cu vinul.
A auzit-o! pentru ca intr-o clipa aproape ca i se deschide singur fermoarul.
-Du-te la el si ajuta-l! imi ordona ea. Ma supun, ma asez in genunchi si, privindu-l in ochi, ii deschid usurel fermoarul cu doua degete. Ma mangaie pe cap cu privirea plina de pofta, isi descheie singur camasa, iar Carmen ii trage boxerii in jos. E gol acum, in fata noastra. E gol si cu instrumentul obraznic, ridicat in sus.
-Intoarce-te cu fata la perete! Ma intorc,si astept, tremurand….ma simt mangaiata…mi se indeparteaza picioarele…si penetrata finut pe la spate. Intorc capul, o vad pe Carmen asezata in fotoliu cu paharul de vin in mana, fumand, dar Liviu ma sileste sa ma uit la perete...si impinge adanc in mine….muult….mult timp…..
-Veniti pe pat! Ma ridica de picioare, ca pe un copil pe care il duci la culcare…ma aseaza pe pat….intra iar in mine……cred ca mi s-a stramtat pasarica….penetrarea e tot mai rapida….acum sunt pe spate, cu picioarele pe umerii lui….
-Ia-o pe la spate, s-o vad! Ma ia pe la spate…si-mi place atta de mult….doamne….sa nu se opreasca….
-Nu te opri, nu te opri, nu te opri!Eu am vorbit, imi recunosc glasul, dar nu stiu cand au tasnit cuvintele astea din mine…..si nu se opreste, dimpotriva, ma patrunde si mai tare…
-Asa, da-ti drumul mai repede si lasa-mi-o mie! Da-ti drumul acum!!! Simt cum miscarile sunt si mai sacadate..mai ritmice…mai adanci…parca mai rare……simt sperma curgand….il vad pe Liviu intins si rspirand greu….dar n-am timp sa-mi revin…Carmen se repede cu limba si sterge tot…insista in cercuri mici in jurul cl...



    Login