Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIntamplari nu prea vechi ep.3
Autor : unqnick - 2011-07-03
Citita de 10116 ori - Nota 7.67 (27 voturi)
Capitolul 3
Eram acum amandoi eliberati de stres, am mai facut dragoste odata, de data asta aproape o jumatate de ora, am lasat-o pe ea sa schimbe pozitiile, sa mi-o suga ca apoi sa continuam partida. A avut un orgasm care a zguduit-o cumplit cand i-am dat limbi si a vrut sa termin in ea si se simta umpluta de mine.
Zaceam pe spate, tinand-o in brate.
- Ce mult mi-a placut, imi place la nebunie sa ma fut cu tine, daca nu am mai fi impreuna m-as omora sa stii.
Asta imi gadila orgoliul dar am incercat sa fiu mai relaxat.
- Sunt o droaie de barbati pe lumea asta. Apropo ti-a placut cum te-a futut Doru ? Acum o s-o facem mai des ca ne-am cumetrit.
- Sa fiu sincera, nu.
- Nu ?
- Nu. Imi place sa-i sug pula, ti-am spus, imi place cum da limbi dar nu mi-a placut. Poate ca te stiam pe tine asa de incordat, nici acum nu sunt mai dornica.
- Nu fi prostuta, asta ma face sa nu o mai fac nici eu cu Lola.
- Tie ti-a placut.
- Da, de ce sa mint ? Nu e asa de stramta ca tine dar o face bine. Sunt curios cum o suge.
- Ma faci geloasa ?
- Pe dracu’ ! Incerc sa te fac pe tine sa nu te mai gandesti la asta, poti sa te futi linistita, ai rabdat destul si in fond si la urma urmelor e un barbat misto.
- Da este, imi place ca e paros, cand eram cu ei imi placea sa stau culcata peste el sau cand faceam 69 sau ne odihneam.
- Pai vezi. Hai du-te dincolo la ei. Am vazut ca s-au fatait de vre-o doua ori pe la geam. Poate o sa futem amandoi si asa o sa fi mai relaxata, dar acum nu merg la ei.
- Vrei sa o trimit pe Lola aici ?
- Nu. Cred ca mai mult vrei sa fi cu ea decat cu el. Sa fi mai relaxata cu el, cand un barbat doreste atat de mult o femeie poti obtine de la el atata satisfactie cat nu poti sa duci.
S-a ridicat in pat si m-a sarutat.
- Sigur nu vrei sa vi cu mine ?
- Sigur.....Nu mergi mai intai la baie ? i-am amintit ca era plina de sperma.
- Nu. Vreau sa simta ceva si din partea ta, spuse ea cu fata inocenta dar imediat rase pervers.
Am ramas cu mainile cub cap rememorand o zi plina de extreme. Am privit ceasul, era 4 si in curand urma sa se lumineze de ziua. Cred ca am atipit putin, nu am visat nimic dar m-am trezit de ciripitul vrabiilor. Am deschis ochii si am vazut ca era deja lumina si ca dintr-o clipa in alta va rasari soarele.
M-am dat jos din pat si am facut un dus rapid. Prin geamul usii culisante intredeschise am vazut-o pe Carmen stand de vorba cu Doru in acelasi loc unde ne futusem aseara. Geamul special imi permitea sa privesc prin el dar de afara nu puteam fi vazut. Sotia mea statea aplecata, sprijinita cu coatele de balustrada privind catre mare. Avea un tricou de al lui Doru dar care era ridicat pe solduri lasandu-i bucile goale.
Doru era gol si mana lui paroasa ii mangaia bucile. Nu auzeam ce vorbesc dar Carmen radea vesela la ce-i spunea. Am vazut cum ajunge cu mana mai jos si ii baga doua degete in pizda si Carmen misca din fund razand mai tare. Au ramas asa in pozitia aia o vreme si Doru intetise miscarile si dupa cum isi misca Carmen cotul cred ca il masturba. Era cam incomod cred dar ramanea asa aplecata pe balustrada. L-am vazut pe Doru cum o saruta pe spate de cateva ori. Se intoarse spre ea spunandu-i ceva si am vazut ca are pula sculata.
Cred ca i-a spus sa i-o ia in gura, dar Carmen i-a luat-o in mana masturbandu-l lent si lipindu-se cu fata de tufa de par de pe pieptul lui a continuat sa i-o frece. Doru a insistat, i-a pus mainile pe umeri impingand-o usor sa se aplece sa i-o suga dar nevasta-mea a ras tragandu-l de mana spre dormitorul nostru. Nu puteam sa mai stau asa, incat am deschis complet usa si lui Carmen i s-a luminat fata. Tinandu-l inca de mana m-a luat dupa gat sarutandu-ma.
- Te-ai sculat iubitule ? Noi n-am dormit de loc.
- V-ati futut, ce era sa faceti.
- Nebunele astea au avut chef una de alta, n-am prea avut loc decat putin iar Carmen a avut mai mult chef de vorba. Era sa inghet afara asteptand soarele.
- Pai hai sa ne uitam, uite cred ca acum rasare
- Da-l in pizda masii spuse Carmen nerabdatoare, o sa ne uitam maine, acum avem altceva de facut. Vreau sa o fac si cu tine si cu el, sa vad cum este. Tu mi-ai spus asta, imi sopti la ureche sa nu o auda Doru.
M-am uitat la el si vazandu-i pula sculata m-am gandit ca e adevarat, nu prea avusese parte de favorurile lui Carmen.... sau mai stiu eu ? Vazandu-mi privirea nevasta-mea mi-a luat pula moale in mana razand. Flutura mana spre Doru si acesta veni docil langa ea lasand-o sa il masturbeze incet.
- Nu e drept, uite cum unul e cu ea bat si altul cu nasul in pamant. Cum cealalta nu cred ca o sa se culce va trebui sa ma ocup putin de asta.
Se urca in pat in genunchi si se apleca spre mine oprit la marginea patului si incepu sa mi-o suga intarind-o repede. Doru nu mai astepta invitatie, ocoli patul si isi lua pula in mana incercand sa o potriveasca. Carmen intinse o mana la spate si il ajuta sa nimereasca intrarea apoi se apasa facand-o sa intre definitiv. O tinea de solduri si isi privea preocupat pula cum intra si iese din pizda nevesti-mii.
O vreme nu l-am mai bagat in seama urmarind-o pe Carmen cum imi suge pula si dadeam doar foarte putin din solduri nevrand sa o inec. Nu reusise niciodata sa mi-o ia pe toata in gura si nici nu aveam de gand sa o fortez. Pe a lui Doru vazusem ca reusise sa o inghita dar a lui era pe trei sferturi ca a mea. I-am prins privirea si pentru prima data nu si-a plecat ochii. Am intins palma si i-am spus.
- Facem pace ?
- Facem !!! a spus bucuros si a batut palma cu mine.
Carmen nu a inteles bine ce am zis si a iesit din pula lui ducand mana la tampla salutand parca,
- Am inteles sa traiti !!!!
S-a intors si a asteptat sa o patrund pe la spate. A gemut de placere cand am intrat in ea apoi s-a aplecat si a inceput sa i-o suga lui Doru.. Cred ca acum era in culmea fericirii. Sugea o pula asa cum marturisise ca ii place si avea in pasarica pula care o satisfacea pe deplin. Era randul meu sa ii vad ovalul pizdei largit la maxim prin care patrundea si iesea madularul meu.
Dupa un timp n-am mai rezistat, am iesit din ea si m-am lasat mai jos incepand sa o ling. Limba mea trecea peste pizda ce fusese penetrata pe rand de Doru si de mine, peste samburele intarit al clitorisului si peste anusul care zvacnea cand il atingeam si pe care tanjeam de atata vreme sa il penetrez. Cred ca a avut un orgasm mic pentru ca nu l-a mai supt pe Doru, s-a impins peste fata mea tremurand si gemand.
Am vrut sa o patrund din nou dar i-am mai admirat putin bucile si buzele pizdei care ma asteptau. Vazand ca nu o penetrez a crezut ca vreau sa mi-o ia din nou in gura si s-a intors facandu-l pe Doru sa mormaie deziluzionat dar s-a grabit imediat sa intre in ea. Intra usor in pizda largita de mine dar se citea pe fata lui cat este de incantat.
Carmen ma stia prea bine, a folosit micile ei trucuri, dornica sa-mi simta sperma asa ca nu a durat prea mult si m-am descarcat fiind cuprins de frisoane scurte. Sperma mea de dimineata e intotdeauna groasa, cremoasa si abundenta dar acum a fost putina, ultima data ejaculasem cu mai putin de doua ore mai devreme.
Avand acum mai multa libertate, Doru a inceput sa o pistoneze puternic si cand a fost aproape gata a ezitat putin, stiam ca doreste mai presus de orice sa termine in gura ei dar Carmen i-a cerut gafaind.
- Nu te opri....da-i drumul asa.....termina in mine......
A continuat dar o miscare gresita a facut ca pula sa alunece pe noada lui Carmen si jeturile firave de sperma sa se astearna pe salele ei. N-a mai reusit sa o bage inauntru si si-a sters pula de bucile ei. Carmen s-a intors si l-a sarutat luandu-l in brate.
- Of, ursuletul meu paros nu s-a obisnuit inca cu mine. De ce te-ai grabit asa prostutule ? Mai vroiam sa ma futi, parca esti un iepuras.
Am vazut ca Doru avea un strop de sperma pe buze si mi-am dat seama ca il sarutase fara sa inghita ca lumea sperma mea. Am mers pe rand la baie. Initial Carmen a vrut sa faca cafea dar pardida placuta de sex ne toropise si ne-am intins pe pat cu Carmen intre noi.
- Cred ca o sa dorm un pic ne anunta ea. O sa iau in brate ursuletul asta paros ca sa visez frumos.
Se intoarse spre Doru culcandu-se peste pieptul lui imblanit mangaindu-l incantata si ma trase langa ea sa o iau in brate. Simtindu-mi pula care nu mai vroia sa se culce, isi ridica un picior lasandu-ma sa o penetrez apoi il lasa la loc.
- Cred ca acum ma invidiaza toate femeile din lume, mormai cu glas slab apoi imediat incepu sa respire linistit adormind. Cred ca am dormit asa cateva ore pana cand ne-a trezit Lola. Eram in aceeasi pozitie, mai aveam inca pula in nevasta-mea dar era doar moale si groasa.
- Bravo bai berbecilor, m-ati lasat sa dorm singura ?
Carmen se intinse ca o pisica, cascand si frecandu-se de mine.
- Da’ noi ce crezi ca am facut ?, am dormit ca niste valize. Chiar, cat e ceasul ?
- Mai bine scoala-te si fa niste cafea ca e aproape 12. Mai mergem la plaje ?
Doru s-a ridicat din pat si a luat-o in brate pe Lola giugiulind-o.
- Ne-am jucat doar putin mamicule. Azi noapte m-ati tinut pe tuse asa ca i-am tinut de urat lui Noni.
Au plecat la ei si am coborat in living dupa Carmen. Eram imbracati cu costume de baie si tricouri iar eu umflasem deja cele doua saltele duble. Intr-un tarziu au coborat si ceilalti dupa ce Lola isi luare portia. Ma simteam usor, plin de voie buna si am tinut-o in brate pe Lola cat si-a baut cafeaua. Doru se dusese sa se uite la masini iar Carmen mai stransese si arnjase urmele distractiei de ieri.
Am luat-o agale spre plaja ocolind lacul interior si am cautat pe plaje un loc unde sa nu ne trezim cu o minge in cap sau sa fim improscati de nisip de copii care fugeau unii dupa altii. Era foarte cald, la ora asta multi plecau de la plaja dar asta era bine pentru ca nu mai era inghesuiala de dimineata. Fetele si-au scos sutienele si am vazut barbatii luandu-le in primire si holbandu-se la ele insistent. Lola cu Doru au fugit in apa iar eu cu nevasta-mea am ramas pe saltea.
- Nu-mi place plaja, de maine mergem mai bine la piscina.
- Statea pe burta si ma gadila placut cu degetele pe piept sarutandu-ma din cand in cand.
- Ma iubesti ?
- Ti-am mai spus-o de atatea ori. Da, te iubesc !,te iubesc !, te iubesc ! E bine ?
- Da, dar imi place sa o aud de la tine.
- Cine iti mai spune asta ?
- Sunt destui, da nu-i bag in seama.
- Si Doru ti-a spus asta ?
- Da.
- Ma privi lung si se lipi de mine cuibarindu-se pe bratul meu.
- Mi-a impuiat capul, mi-a spus-o de fiecare data cand ramaneam singuri......dar uite ca dupa ce ne-am futut nu mi-a mai spus-o. Nu-l credeam, dar imi facea placere totusi.
- Pai ai zis ca ieri a fost prima oara cand ati facut-o, am fost eu putin derutat.
- Da. Pai eu ce am zis ? De cand m-a futut, a uitat ca ma mai iubeste golanul rase nevasta-mea.
Suparator si sacaitor ca o musca, un gand nu imi dadea pace. Nu mai avea importanta pentru viitor dar inca mai aveam dubii ca nu s-au futut inainte de a veni cu noi la mare. "Ce barbat nu o fute pe cea care ii suge pula, il masturbeaza si mai ales ce femeie rezista sa-i dea limbi, sa-i placa si sa nu ceara sa fie si fututa ? " Am sarit ca ars si eu si Carmen cand ne-am trezit udati de stropii reci de catre prietenii nostri care venisera din apa.
- Era sa ma pis pe mine, spuse Carmen suparata cand Doru vru sa o imbuneze sarutand-o.
- Eu am plesnit-o peste buci pe Lola dar nu m-am suparat.
- Cum e apa ? m-am interesat.
- E misto dar la mal e cam murdara, are alge si ganganii din alea care inteapa.
- Vrei sa intram si noi ? am intrebat-o pe Carmen
- Nu. Mai stam o ora si cred ca ne ajunge pe ziua de azi. Poate mergem la piscina.
- De ce nu va duceti sa va clatiti ochii, sa-mi spuneti daca ati vazut ceva gagici misto ne indemna Lola.
Am plecat spre o terasa si ne-am asezat cu cate o bere rece in fata. Doru era jovial, acelasi prieten pontos si degajat ca mai inainte. Stanjeneala de ieri disparuse si se comporta firesc. La fel si eu nelasand sa se vada ce era in capul meu. N-am mai rabdat si l-am intrebat.
- Doru, trebuie sa-mi spui sincer, nu trebuie sa ma minti, nu ai de ce. Relatia noastra nu va avea deloc de suferit. Ma cunosti si sti ca am trecut amandoi prin atatea si bune si mai putin placute.....
- Ce pula mea ma iei pe la Ploiesti ? Despre ce e vorba ? E ceva de la birou ? ...e in legatura cu Lola,.... cu Carmen ?
- Cu Carmen !
- Asa ! Care e treaba ?
- Vreau sa fi sincer. Ai futut-o pe Carmen ?
- Pai ce dracu Noni, n-ai vazut cu ochii tai ? rase Doru.
- Nu face pe prostul, sti ce vreau sa spun. Inainte de asta. V-ati futut ?
- Ba, spre rusinea mea, nu. NU bai, ai priceput ?, nu a vrut sub nici un chip.... dar asta trebuie sa-ti spun ..... stii....daca nu iti spuneam care era treaba cu noi si daca nu o faceam ......
- Spune, nu te opri. Te ascult.
- Bai sa sti ca am vrut sa o fut. Nu am fortat-o, am vrut sa vrea si ea,.... daca imi puneam putin mintea ce mare lucru era sa i-o bag. Ma masturbam si imi spuneam ca o sa-mi scot parleala. Daca nu o faceam acum, cand ne intorceam la Bucuresti fi sigur ca nu mai scapa. Nu ti-am spus-o niciodata dar n-am vrut sa fiu mai prost ca tine. Trebuia sa-mi iau revansa.
- Ce revansa ba nebunule ?
- Uite care e treaba Noni, esti prietenul meu. Am tinut cont de treaba asta si nu ti-am reprosat nimic. O pula in plus sau in minus care intra in Lola nu mai conteaza stii care e damblaua noastra, swingul.
- Vrei saspui ca eu si Lola ?
- Da. Ce?... nu ai futut-o ?
- De unde pana unde ....esti diliu ?
- Ea asa mi-a spus.
- Ce dracu ba ? Pe cuvantul meu de onoare.
- Ah fut-o’n gura mi-a zis asta ca sa ma dau la Carmen. Si ea aflase ca te-ai futut cu Lola si cred ca mai avea putin si ne se mai tinea asa tare.. De asta am facut ce am facut si ajunsesem unde ajunsesem. Cum ne-a imbarligat pe toti smechera.
Am mai luat cate o bere si ne priveam inca nedumeriti.
- Cred ca e mai bine sa nu le spunem ce am vorbit, e jenant pentru toata lumea.
- Da. Daca tot am ajuns aici, am vazut ca iti place sa te futi cu ea. Cum e ? ma intreba Doru.
- E buna, imi place, si face totul pana la capat am ranjit eu.
- Apropo’ de asta. De ce nu vrea Carmen sa inghita. O suge cu atata placere, sa nu te superi dar mi-a zis ca ii place mai mult cu mine decat cu tine, si uite ca nu vrea sa inghita.
- Nu vrea ?, nu vrea !, i-am taiat-o.
Am mai luat niste doze de bere sa mergem la ele si Doru mi-a facut cu cotul. Langa saltele erau doi tipi care vorbeau cu fetele noastre. Lola ne-a vazut si le-a spus ceva razand iar tipii au privit inspre noi si s-au repezit pe cearceaful lor. Ii remarcasem mai devreme cum se holbasera la ele.
- Cum e fetele ? Ati avut ceva companie ?
Carmen arata cam agasata si intinse mana dupa o bere. I-am desfacut-o si am ascultat-o pe Lola.
- Am pus pariu cu Carmen ca in doua minute dupa ce ati plecat tipii aia o sa vina la noi. Cam golani dar arata bine.
M-am uitat spre ei si ne priveau cu ostilitate si asta m-a amuzat.
- S-au oferit sa ne unga cu crema, continua Lola, ne-au invitat la ei la cort in camping.
- Numai pe voi ?, rase Doru cu gura pana la urechi.
- Sictir, il gratula Lola. Sunt cam toape dar cred ca sunt buni de futut.
M-am uitat la Carmen era agasata in continuare. Pielea ei nu lucea asa ca mi-am dat seama ca numai Lola beneficiase de tratamentul lor cu crema. Se lasa pe spate in coate ca sa isi bronzeze fata si spuse cu ochii inchisi.
- Doamne Lola, cat de inconstienta poti fi, ai vazut ca aveau pula sculata si gata ai zis ca poti sa ii luam in probe. Cum poti sa faci asta cu miste necunoscuti. ? Cred ca au macar tricomonas daca nu si altceva.
- Pai ce, nu sunt prezervative ?
- Ooaahh, se scutura Carmen cu dezgust, Cu prezervativ ! Ce oroare.
Ma uitam la Lola cum vorbea de fata cu Doru dar acesta nici nu o baga in seama, ii lua doza goala din mana si o puse peste celelalte in punga sa le arunce.
- Mai taci din gura, ii spuse plictisit. Iar imi pui placi din astea sa ma faci gelos ?
- Nu pe tine, pe Noni !
- Aaa, nu stiam. Fierb de draci am ras eu.
- Sa ma fut ! Mi-ati stricat tot cheful ! Hai sa ne caram, poate acasa gasesc pe cineva dispus sa ma futa.
Am sarit in picioare si am avut impresia ca tipii respectivi s-au ghemuit gata sa o ia la goana. Mi-era mila de ei. Niste cacaciosi care nu-si cunosteau lungul nasului. Tipele noastre aveau clasa, aratau nemaipomenit si nici noi ca masculi nu eram de colo. Uitandu-ma la budigaii lor turcesti pe care scria mare cu auriu Dolce & Gabana mi-a venit sa rad. Am plecat spre vila si intorcand capul i-am vazut ca ne urmareau
- Ce dracu isi inchipuie astia. Ce le-ai zis ? am intrebat-o sictirit pe Lola.
- Au crezut ca suntem frantuzoaice, unul din ei o rupea putin.
- Poate ne trezim cu ei in casa si ne dispare ceva.
Pe aleea de langa lac nu era nimeni. Lola se intoarse si in cel mai autentic stil de mahala incepu sa-i injure.
- O, futu-va’n gura de coarde, va dadeati frantuzoaice muistelor, bagami-as.....
Am facut doi pasi spre ei si au luat-o imediat la fuga. Ne era foame dar nu puteam merge asa la restaurant, fetele aproape goale cu snuruletul printre buci,...



    Login