Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIntamplari nu prea vechi
Autor : unqnick - 2011-07-03
Citita de 20664 ori - Nota 7.76 (49 voturi)
Cu Doru ma imprietenisem la birou, era mai mic ca mine cu vreo cativa ani, ne facea vizite si nevasta-mea Carmen il simpatiza. Doru era un brunet de 1,80 m, cu parul cret si foarte paros. Avea umor si era foarte saritor de cate ori apelam la el. Era mare crai, schimbandu-si des partenerele. Faceam concedii impreuna, revelioanele sau alte petreceri Dupa ce s-a insurat, o vreme relatiile s-au mai racit cred ca din cauza mea. Facusem niste referiri mai putin magulitoare la adresa viitoarei lui sotii crezand ca e tot asa, ca celelalte, una din fetele care poposeau in pula lui.
Lola era o tipa potrivita de statura, parul blond des ca lana, tuns scurt baieteste, cu nasul carn, cu sani si poponeata apetisante, cam afectata si foarte posesiva cu el. Glumind pe seama poftei ei nestavilite de a se fute si stiind inca de vre-o doi tipi care o futusera cred ca am facut o greseala. Relatiile s-au racit brusc, nu ne-au invitat nici la nunta dar dupa cateva luni ne-am trezit cu ei intr-o dupa amiaza si am reinceput sa ne vedem.
Acum eram doua cupluri care continuam traditia distractiilor si a prieteniei mai vechi cu Doru. Eram multumit ca ele doua se intelegeau minunat si asta ne dadea noua baietilor ceva libertate. Chiar daca o stiam mai libertina pe Lola nu-mi era frica ca o sa o corupa si pe Carmen, nevasta mea, care pana acum nu-mi daduse nici un motiv sa cred ca m-ar insela.
Ca sa nu o mai lungesc, in vara urmatoare am avut o surpriza placuta. Un serviciu dezinteresat facut cuiva acum cativa ani s-a reintors pe neasteptate ca o favoare. Imi facuse propunerea sa stam la una din vilele de la Neptun pentru ca cel care ne facea aceasta inlesnire pleca o perioada la Miami cu intreaga familie asa ca nu am mai stat pe ganduri.
In prima zi ne-am acomodat cu vila, construita pentru nomenclatura lui Ceausescu. Avea la parter un living imens, un oficiu mic, baie, iar la etaj trei dormitoare, cu baile lor, dormitoare ce dadeau pe o terasa acoperita ce inconjura intreg etajul pe doua laturi. Era destul de departe de plaje dar nu ne deranja asta.
Inca de la inceput, pentru ca faceau plajă toples, fetele nu mai purtau nici in casa sutien asa ca ne bucuram ochii privindu-le . Doru o cam privea insistent pe Carmen dar nici eu nu eram mai prejos dezbracand-o din priviri pe Lola de slipul minuscul care aproape ca o lasa goala. Doru venise cu ideea sa dansam si schimbandu-ne partenerele pe bluzurile lente, lipindu-ne asa cum eram aproape goi ne incalzisem grozav.
Eram putin gelos trebuie sa recunosc ca nevasta-mea dansa agatata de gatul lui Doru, cu sanii striviti de blana de pe pieptul lui si trasa spre el cu mainile impreunate peste soldurile ei. I-am prins pivirea si a inchis ochii parca rusinata. Am continuat sa dansez intorcandu-ma cu spatele la ei si i-am mangaiat fesele lui Lola.
O mai facusem in apa jucandu-ne si cautase des ocazia sa o mai facem, era evident ca ma incuraja. In momentul ala nu ma gandeam la mai mult, era sotia prietenului meu si stiam ca nici el nu ar fi incercat mai mult cu Carmen. Acum ne harjoneam putin, asta era tot, nu vedeam nimic vinovat in asta. Cand am dansat din nou cu Carmen aveam pula sculata bine si ea aproape ca tremura de excitare.
- M-a cam incalzit Doru, nu te superi, nu ?
- Am vazut ca te lipeai de el ca o ventuza, am mormait eu.
- Nu fi rau, imi place ca e paros, ma gadila asa de placut, ce a fost asa rau in asta ? Crezi ca nu am vazut cum se da la tine Lola ? Cred ca daca nu as sta cu ochii pe ea te-ar fute de fata cu bietul Doru. Poate ar trebui sa o las. Ce zici ?
- Nu vrei sa mergem sus ?, simt ca-mi explodeaza coaiele.
Am sarutat-o pe gat si parca a fost strabatura de un curent electric. S-a desprins de mine si tragandu-ma de mana, a luat-o spre scari sa ajungem la etaj.
- V-am lasat copii, noi avem ceva de vorbit, le arunca Carmen trecand pe langa ei.
- Futere usoara, imi ura Lola privindu-ma intens.
- Noni, sa lasati usa deschisa sa vedem si noi ce vorbiti, imi arunca Doru.
I-am facut semn cu degetul mijlociu ridicat in sus si Carmen s-a catarat in carca mea. Am dus mana la spate sa o tin de buci si am simtit ca e uda zdravan intre picioare. Cred ca au vazut si ei pentru ca au ras si mi-au strigat ceva dar n-am inteles. Am inchis usa, ne-am aruncat slipurile si ne-am repezit unul la altul. Am sarit peste preludiul care ne placea tot atat de mult ca si sexul propriuzis.
Inca de la inceput, cand ne-am cunoscut, de cele mai multe ori obisnuiam sa o las pe ea sa mi-o suga si daca eram prea excitat nu era deranjata daca ejaculam repede, inghitea si continua sa mi-o suga fara sa mi se culce pula asa ca urma o cursa de galop de aproape o jumatate de ora intrerupta de reprizele mele de cunilingus in care eram expert.
Pana cand ne-am cunoscut, Carmen avusese destui parteneri carora poate trebuia sa le "multumesc" pentru ca nu mai fusese nevoie sa o mai invat nimic, doar ca ne perfectionasem si ne sincronizam acum perfect. Sunt destul de dotat si ma asigurase de multe ori ca nu va mai avea nevoie de alt barbat niciodata.
Acum eram amandoi prea excitati de prima zi de plaja, harjoneala din apa si pipaielile de mai devreme, asa ca nu am mai rezistat mult. Ne futeam gafaind puternic privindu-ne in ochi. O facusem pachet cu genunchii la piept izbind-o puternic si cand cel de al doilea orgasm al ei a sosit, am ejaculat si eu adanc in ea. M-a strans cu picioarele dupa mijloc si m-a tinut in ea o vreme respirand greu amandoi.
Imi suporta greutatea si nu ma lasa sa cobor de pe ea asa ca mai impingeam cate putin cu pula care nu vroia sa se inmoaie. Ne-am sarutat indelung si a slabit putin stransoarea, ridicandu-ma si eu putin, ramanand totusi infipt in ea.
- Ai fost pornit tare scumpule, ofta ea. Nu m-ai lasat sa ti-o sug putin.
- Nici tu nu erai mai putin nerabdatoare. Fugi la baie ca am de gand sa iti gust lindicutul.
- De ce nu o faci acum ? se pisici ea. Te deranjeaza sperma ? doar e a ta ?
- Nu comenta !
Am pleznit-o peste fund si a iesit din pula cu un plescait fugind la baie tinandu-se cu mana intre picioare sa nu–i curga sperma. A revenit si am intrat dupa ea sa fac dus.
- Nu vrei sa te spal pe spate ?
- Nu. Pune mai bine ceva de baut, intr-o clipa sunt inapoi.
Am iesit stergandu-ma pe cap cu un prosop si am vazut-o in pat stand cu picioarele desfacute tinand de picior doua pahare pe jumatate cu vin negru. Usa era deschisa si am vrut sa o inchid. Din dormitorul alaturat se auzeau gemetele puternice ale lui Lola si am simtit intepaturi placute in pula.
- Las-o asa, ai vazut ce a zis Doru. Vrei sa mergem sa ne uitam la ei ?
- Esti nebuna. Nu e de ajuns ca se aude in toata statiunea ? Imi inchipui cum o tortureaza parosul ala.
Am ezitat putin dar am lasat totusi usa deschisa si am venit langa ea ciocnind paharele. Carmen si-a baut paharul dintr-o data si am facut la fel.
- Sa nu te pilesti, ai facut-o si mai devreme !
- Vreau sa-mi fac de cap, daca nu esti de acord caut pe altul.
- Pe dracu’ eu pentru ce sunt aici ?
Urmatoarea repriza a durat mult, imi place sa-i sug lindicul si sa-i gust sucurile parfumate la fel de mult cum ii place ei sa suga pula asa ca am schimbat rolurile de cateva ori prelungindu-ne placerea. Dupa ce am futut-o bland si lent de data asta, facand curse lungi, simtind capul pulii cum cerceteaza si recunoaste fiecare centimetru din pantecul ei, am lasat-o pe ea deasupra sa se desfasoare.
Uitasem ca lasasem usa deschisa iar gemetele si icnetele noastre se impleteau pana cand au ajuns sa se sincronizeze ajungand unul singur, puternic si patimas. Se lasa acum mai mult sa fie atinsa pana in fund, primind cu placere izbiturile capului dur. Stiam ca vrea sa inghita asa ca dupa ce a avut inca un orgasm si corpul i s-a mai linistit s-a ridicat de pe mine iar eu in picioare in mijlocul patului m-am lasat masturbat si am ghidat cu precizie jeturile de sperma in gura ei.
- Sa sti ca face foarte bine la ten !
Ne-am intors amandoi si i-am vazut pe ceilalti privindu-ne. Doru isi mangaia pula sculata iar Lola isi lua mana dintre picioare ducand-o la gura sugandu-si degetul. Ne cercetau lacomi cu privirea si ne zambeau pervers. Pot spune ca suntem o pereche reusita. Am aproate 1,82 m putin mai inalt ca Doru, sunt blond cu ochi albastri si nu am deloc par pe piept sau brate doar putin pe picioare. Am facut destul sport la viata mea. Nu mai aveam spatele si talia de acum cativa ani din bazin dar inca mi se vedeau patratelele de pe abdomen. Micutul cu care o cucerisem pe Carmen era inca sculat si impingea spre ceilalti cu cei 22 de cm ai sai.
Carmen era inalta, aproape cu o palma mai scunda decat mine, cu parul lung negru albastrui. Cu un bronz frumos, ciocolatiu, avea o piele de invidiat iar sanii nemaipomenit de frumosi si tari erau la fel de bronzati. Refuzase sa se epileze la pasarica dar avea grije sa isi tunda parul regulat si carliontii negri contrastau cu pielea alba unde pielea nu se bronzase. Se lipi de mine si ma facu atent.
- Ei ce ai ramas asa ? N-ai mai vazut o femeie goala ? Sau te uiti la Doru ?
Am izbucnit cu totii in ras si Lola trecandu-si o mana peste talia sotului ei ne intreba.
- Ne primiti si pe noi sau vreti sa mergem jos ?.
Era prea mult pentru mine, asa ca i-am luat-o inainte lui Carmen.
- Mai bine mergem jos, e mai mult spatiu.
Au luat-o inainte si am privit-o pe Carmen parca intreband-o "ce facem acum ?". Nu mi-a raspuns. A intrat in baie unde s-a aranjat putin si si-a pus o pereche de chiloti albi din aceia cu snurulet in fund. Eu mi-am pus niste bermude si am pasit dupa ea descult. Sanii i se clatinat apetisant si am oprit-o in loc lipind-o de perete. M-am aplecat si i-am sarutat si supt incantat sfarcurile. Dupa un timp m-a impins privindu-ma cu regret parca.
- Puteai sa le spui ca mai ramanem putin....acum ne asteapta......sunt si asa destul de excitata nu ma starni si mai mult. De ce nu ai vrut sa ramana cu noi ?
Am privit-o iritat dar n-am zis nimic. Ceilalti stateau pe canapelele inguste asezate fata in fata si am tresarit cand am ajuns in dreptul lor. Nu se mai imbracasera, erau complet goi, doar Lola avea in picioare papucii de plaje cu talpa groasa.
- Esti caragios, pe bune ! ma lua in primire ea. Scoate-ti dracului budigaii aia ce crezi ca ma impresionezi cu scula ta ?
Eu eram de alta parere si ma imbracasem dintr-o pudicitate elementara, facusem asta din instinct. Am privit-o pe Carmen care parea complet goala cu bucatica aceia de chilotel si mi-am plimbat privirea de la Doru la Lola. Foarte firesc Carmen se intoarse spre mine dand din cap a aprobare si isi trase chiloteii in vine aplecandu-se si oferindu-le celorlalti posibilitarea sa-i vada acum pasarica.
Ma astepta sa mi-i scot si eu incantata de ce vedea ca intotdeauna. Ramasesem cu bermudele in mana putin nervos pe ea pentru dezimvoltura cu care se dezbracase. Eram singurul fumator, moderat ce-i drept, dar acum simteam nevoia de o tigare.
- Ma duc sa-mi iau tigarile, le-am spus.
- Ia-i si pe astia, imi arunca Carmen cliloteii.
Cand m-am intors nevasta-mea statea langa Doru si Lola imi facu semn sa stau langa ea. Pusesera deja cate ceva de baut in pahare si am luat si eu unul. Canapelele scurte, de fapt niste fotolii mai largi erau din piele si racoroase. Doru statea lipit de Carmen cu picioarele lui paroase si o mana trecuta pe spatarul canapelei peste gatul lui ei.
Spuneam ca deobicei bancuri porcoase, vorbeam vrute si nevrute, despre sex in special si spectacolul era atat de excitant pentru toata lumea incat atat eu cat si Doru aveam pulile sculate. Nimeni nu comenta asta dar simteam cu totii tensiunea sexuala care se lasase peste noi ca o ceata care ne cam intuneca mintile.
Nu-mi convenea situatia, nu o mai vazusem pe Carmen stand goala in fata unui barbat si acum lipita de prietenul meu ma scotea din minti. Ma simteam cumva vinovat fata de ea si mi-era frica ca Lola sa nu ma dea de gol. Avusesem si mai aveam o aventura cu una care se dovedise apoi ca era verisoara buna cu Lola si chiar ma vazuse cu ea. Discreta, nu imi facuse decat odata o aluzie dar evident nu-i spusese lui Carmen.
Eram prea tensionat ca sa mai ma formalizez de cei din fata mea. Carmen il mangaia pe picior pe Doru jucandu-se cu parul lui sarmos si cotul ei i se atingea clar de madular. Doru isi coborase bratul de pe speteaza tinand-o de gat si palma ii acoperea acum un san fara sa-l mangaie insa. Se juca doar cu varful degetelor pe sfarc.
Ma privea intens si am simtit deodata mana lui Lola cum se aseaza pe pula mea inconjurand-o cu degetele. Atat Carmen, cuibarita la pieptul lui cat si Doru imi fixau acum madularul apucat bine de Lola. Se lasase o tacere stanjenitoare si simteam cum imi bubuie tamplele.
Avusesem de atatea ori ocazia sa o fut pe Lola inainte de casatoria lor dar si dupa, insa ma abtinusem din cauza prieteniei mele cu Doru. Aveam senzatia ca Doru nu avea aceleasi scrupule si ca nu va dura mult si de ce ma temeam se va intampla. Lola sparse tacerea cu un glas voalat de excitare. Isi trecuse un brat pe dupa ceafa mea lipindu-si sanul de mine.
- Noni, ai avea ceva impotriva daca Doru s-ar culca cu Carmen ?
Am ramas blocat. Nu stiam cum sa ies din situatia asta. Eram un tip de comitet, tineam la poante, aveam replica intotdeauna, eram suficient de vulgar sa nu ma rusinez, dar acum...
- Ce zici ? am ingaimat eu.
- Sa se futa cu Doru ! repeta ea.
M-am uitat la Carmen. Indraznise si ea sa-i ia pula in mana si Doru ii framanta sanul stang facand-o sa deschida gura intr-un geamat neauzit. Era clar, urma sa o facem schimbandu-ne partenerele dar eu cel putin nu eram deloc pregatit pentru asta. Avusesem fantezii de swingeri cu Carmen, urmarind acasa filme porno dar doar atat cat sa ne starneasca pasiunea. Mi-a trecut prin cap ca daca ma ridic si o iau de acolo, am sa ma fac doar de ras.
Mersera prea departe si Carmen, mai mult ca sigur, se va fute cu el la Bucuresti sau poate nici nu va astepta pana acolo. Asta era ocazia sa o fut si eu pe Lola si se parea ca ei doi se intelesesera in privinta asta si Doru chiar o incurajase. Fusesem cam papagal si ma deranja asta, chiar ma gandeam ca nevasta-mea, cu acordul lui Lola se futuse deja cu prietenul meu si acum jucau un teatru ieftin pentru mine sa nu ma simt prost.
- Dragilor, sa fie intr-un ceas bun ! La o femeie tacerea inseamna DA ! Cred ca si la barbati e la fel, nu e asa Carmen ? izbucni Lola in ras.
Fara sa mai astepte, se rasuci si ma incaleca chicotind. Imi apuca pula cu mana si o ghida asezandu-se in capul pulii care zbarnia parca. Se infipse greu dar salta si se cobora de cateva ori reusind sa intre aproape toata.
- Nu sta asa de lemn ca ma superi, imi sopti la ureche. Cred ca doreai sa ma futi la fel de mult ca si mine. Las-o pe Carmen....se descurca si singura.....ooohhhh ce pula groasa poti sa ai !!!!
Incepu sa se frece infipta in pula si se vedea ca o atingea serios pana in fund pentru ca tresarea din cand in cand apasand-o prea tare. O tineam de buci si am raspuns in sfarsit sarutarilor ei cu pasiune. Ma consolasem cu ideea ca sotia mea e dispusa sa se futa cu Doru si ma bucuram totusi de pizda care nu era chiar asa de stramta ca a nevesti-mi dar stia sa ma mulga si sa se miste facandu-ma imediat sclavul ei.
Carmen se rasucise spre Doru continuand sa il masturbeze si acesta ii saruta sanii. Tipa scurt cand acsta ii stranse mai tare un sfarc intre buze si se uita spe mine. Peste umarul lui Lola o priveam cat este de excitata si parca speriata. Am clipit din ochi si a luat-o drept aprobare asa ca s-a intors spre prietenul meu mangaindu-i umerii si spinarea paroasa.
Doru avea deja pula sculata dureros si o impinse bland de cap pe Carmen spre madularul sau. Parca deabia asteptand asta, s-a lasat cu capul in poala lui si parul ei bogat a acoperit totul ca o umbrela. Vedeam numai cum salta si coboara capul si eram constient ca avea pula lui in gura. Eram acum curios sa o vad si asta m-a facut sa gem iar Lola crezand ca i se datoreaza ei a inceput sa ma stranga mai tare cu pizda. Ma saruta pe gat si ma musca usor de umar cand capul pulii se turtea de strafundurile ei.
Parca ghicindu-mi gandurile ceilalti parasira pozitia aceea inghesuita si acum Carmen in genunchi pe canapea ii sugea pula lui Doru care se ridicase in picioare. Dupa un timp se apleca sa ajunga intre bucile ei si ii baga degetele in pizda penetrand-o si scormonind-o, starnind imediat o liorpaiala datorata inundatiei serioase dintre picioarele ei. Nu-mi venea sa cred cu cata pofta face treaba asta sotia mea, il lingea si sugea, saliva abundent peste madularul pe care continua sa il frece. Mormaiturilor ei de satisfactie si gemetelor lui le raspundeam si noi cu icnetele lui Lola si gemetele mele.
Lola ma musca pana la sange de umar apoi ma saruta parca sa-si ceara scuze, era prea excitata, se vede treaba ca madularul meu o scosese din minti si ma gandeam ce fraier fusesem ca nu raspunsesem avansurilor pe care mi le facuse de atatea ori. Era o femeie dominata de pasiune si era un punct mare castigat de mine, stiam ca va fi o relatie de durata cu stirea sau fara stirea lui Doru.
Nu mai imi pasa de ceilalti, impetuozitatea ei ma molipsi si pe mine. Nu-mi era indiferent dar nu mai vroiam sa-l vad pe Doru cu o fute in gura pe nevasta-mea. M-am ridicat cu Lola in brate, infipta bine in pula, cautand un loc mai bun de futut. Salta agatata de gatul meu in timp ce mergeam clatinandu-ma prin camera si tipa puternic facandu-ma sa ma opresc in loc.
- Te doare ?
- Putin.....nu ma baga in seama , o sa treaca....m-ai despicat putin dar imi place asa, tip si de placere sa stii....
- Vrei sa mergem sus ?
- Nu, nu....ramanem aici, nu vreau sa o scoti ....... arunca mai bine niste perne pe jos, imi sugera ea.
Am aruncat cam aiurea pe jos pernele de pe fotolii impingandu-le cu piciorul apoi m-am lasat mai intai in genunchi apoi am lungit-o pe spate. Acum eram putin ascunsi de spatarul canapelei si am inceput sa ma misc in ea. Am crezut ca s-a scapat pe ea dar juisase asa de puternic si mult incat aveam amandoi pubisurile fleasca de zeama ei lipicioasa.
Aroma puternica a pizdei ei ma facu sa-mi scot pula din ea si sa ma reped flamand sa ling zeama care tasnise mai devreme. Protestase putin cand am iesit dar cand mi-a simtit limba cum ii linge conturul gaurii ramase putin cascate de grosimea mea, scanci si ma apasa pe cap strivindu-mi nasul de pubisul ei epilat. Fusesem de atatea ori asa de aproape sa fac asta dupa ce ma tachinase si intaratase asa ca ma dedicam cu totul placerii mult asteptate.
Chitai excitata cand limba care facea curse lungi si apasate dintre bucile ei pana pe pubis ii atinse anusul. Dupa cum s-a deschis putin mi-am dat seama ca voi avea parte de ceea ce Carmen imi refuzase atata vreme, sa o fut in cur. Eram intradevar prea gros dar nu-mi pierdusem speranta ca o va face intr-o buna zi. Mi-a cerut sa o las pe ea deasupra si am vazut ca asa ii place mai mult, sa aiba ea controlul.
Salta si se unduia infipta in pula si statea putin aplecata spre mine. Eu o sprijineam tinand-o de sanii elastici, strangandu-i si framantandu-i. S-a lasat peste mine si am tinut-o dupa umeri incepand sa o penetrez de jos in sus izbind-o puternic. Imi soptea la ureche incurajari si indemnuri gafaite, excitandu-ma si mai tare
- Ce bun esti....aahhh...asa, mai tare....ce mult imi place....sa nu termini .... aaahhhhh cred ca eu o s-o fac ... aaaaaaaahhhhhhh.
Al doilea orgasm fu insotit cu alte jeturi care se scursera printre picioare gadilandu-ma intre buci. Aveam flocii plini de spuma si zeama de a ei, pula miscandu-se mult mai usor in ea. Am lasat-o sa se linisteasca si sa se miste foarte incet, sa-si consume orgasmul. De dupa canapea o auzeam pe Carmen cum tipa si geme iar Lola se salta si se indrep...



    Login