Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Intamplarea din padure 3
Autor : Francezul1 - 2017-07-23
Citita de 17320 ori - Nota 5.97 (31 voturi)



Cel care o futea in cur s-a retras lasandu- l pe cel de-al treilea iar el s-a intins langa cel care o futea in pizda spunandu-i sotiei mele
ca e momentul sa-i dea si o muie
Asa ca ea i-a luat pula in gura si a inceput sa i-o suga profesionist,asacum o facea intotdeauna.ceilalti doi o futeau fiecare, in pizda si in cur.
: Au continuat pana au inceput sa ejaculeze pe rand....primul a fost cel care o penetrase anal, apoi cel c0are o patrunsese adanc in vagin si ultimul cel caruia i-o sugea si i-o inghitea toata...
Apoi a cazut pe iarba epuizata, in timp ce ei si-au luat bere din masina si au aprins tigarile.
Abia isi mai revenise, ca au zis ca vor sa continue..
Au revenit si s-au asezat in cerc in jurul ei, cerandu-i sa-i masturbeze,in timp ce trebuia sa le linga testiculele iar apoi sa-i linga pe pulile imense excitate de trupul ei fierbinte.la un moment dat a ales sa-masturbeze pe doi dintre ei cu mainile si p
: Si pe unul sa-l suga total,inghitindu-i pula cu glandul imens, inrosit si umflat.
Cel caruia i-o sugea ii ejacula tremurand de extaz, umplandu-i gatul cu sperma fierbinte: Apoi a trecut la cel din dreapta si a inceput sa i-o suga ,inghitind-o toata.din cateva miscari du-te vino l-a terminat....tot in gura ei,inghitind totul.
A urmat cel din stanga caruia i-a facut o muie cum probabil nu-i mai facuse nimeni,vreodata.
Dar nici ea nu mai inghitise atata sperma....
S-au departat din nou si au venit cu bere.i-au dat si ei o doza dar a refuzat.atunci ei i-au cerut in mod expres s-o bea, pt.ca vor s-o priveasca cum urineaza.
N-a avut ce face si a trebuit sa goleasca o doza si apoi inca una care a si ametit-o. A sesizat ca ei au golit mai multe cutii de data asta.le-a zis ca e ametita dar ei au raspuns ca e mai bine ca e asa.au mai fumat o tigara si au mai golit un rand de ber
Francezul1 : de bere si intr-un final au venit langa ea si i-au zis ca vor sa priveasca cum urineaza. A desfacut larg piciaoarele si sub privirile lor a inceput sa reverse jetul auriu,cu presiune, cu fata spre ei.fara alte cuvinte, in acelasi timp si -au dat si ei
drumul la urina pe ea, pe par, pe fata , pe sani, pe spate...apoi i-au cerut sa deschida gura ca sa-i urineze in gura.unul dintre ei a prins-o de par si a fortat-o sa deschida gura iar ceilalti doi s-au apropiat si au indreptat jeturile catre gura ei, umplandu-i-o.
: Parca nu se mai opreau, ea era uda toata peste tot si ei tot urinau, de la atata bere...
S-a intors cu spatele la ei si au continuat sa-i urineze pe spate, pe fund, in par...
S-au oprit intr-un final, si au mers catre masina sa se imbrace,iar ei i-au adus telefonul
I-au zis sa ma sune sa vin s-o iau iar ei au stat inca 12-13 min ca sa ma apropii eu si sa n-o lase singura in padure,fiind deja aproape noapte.
Am mai scris cum am gasit-o cand am venit.am mai stat cateva zeci de minute pana mi-a povestit ceea ce am scris aici, apoi i-am turnat apa sa se spele dintr-o sticla pe care o tin permanent in portbagajul masinii -si era calda i-am dat camasa de pe mine, pe pielea goala si am plecat acasa,unde am dus-o direct la dus.. Am ajutat-o sa se spele, mai exact am spalat-o eu peste tot, inclusiv pe par pentru ca era extenuata total.
Am asezat-o pe patul nostru cu cearceaf alb impecabil,cu parul negru desfacut ce contrasta izbitor cu albul imaculat si cu sanii mari revarsati usor in lateral.
O durea tot corpul, vaginul, anusul, gura...cu toate astea, mi-a zis ca a avut un orgasm puternic in momentul cand era penetrata simultan in pizda si anal de pulile mari ale celor doi .
Nu mai avusesem astfel de experiente, de fapt simultan cu trei.
Am sarutat-o pe gura superba,care cu doar 2 ore inainte fusese plina de sperma si de urina acelor golani si am mers in celalalt dormitor.
Dimineata am plecat la serviciu iar ea a ramas sa se odihneasca, fiind si in concediu.
Pe la 16 cand am revenit era inca in pat, asa cum o lasasem, spunand caii vine sa vomite si nu se poate da jos din pat nici macar sa mearga la baie sa urineze.i-am adus un lighean din baie si am ajutat-o sa se aseze deasupra lui ,sa urineze,dupa care mi-a cerut sa-i fac programare la ginecolog si internistul specialist pentru a verifica daca e totul in regula vaginal si anal.
Am programat-o a doua zi la ambele consultatii.la ginecologie a mers repede , era totil in regula doar vaginul putin inflamat.la internist a trebuit sa-i faca o injectie de dilatare a anusului si cu un aparat special i-a departa marginile inelului anusului introducand o crema.apoi, spre surprinderea mea a introdus mai intai doua degete iar apoi usor usor toata mana pana dupa incheietura in anus.a zis ca vrea sa verifice muschiul anal, dupa intromisiunile acelor pule mari.era si aici totul in regula dar ne-a dat interdictie sex anal 10 zile. Doctorul era un tip la 60 ani, bine facut, barbat elegant, frumos si manierat, chiar un tip deosebit.Il cunoscusem de la sotia mea care ii fusese pacienta cu ani in urma la bucuresti,pe cand era studenta si isi incuse viata sexuala cu sex anal,fiindu-i teama de ruperea himenului.tipul cu care o facuse avea o pula foarte groasa si n-a stiut cum s-o penetreze, asa incat i s -a rupt inelul --anal, sange, dureri, sperietura....Asa incat a fost nevoita sa caute un cabinet specializat, cu toata rusinea ce o implica o consultatie, mai ales in anii aceia, imediat dupa 90.
El a ras cand ea i-a povestit ce facuse si a poftit-o la consultatie.
I-a cusut acea ruptura, a pus un pansament si i-a zis sa treaca dupa ce se vindeca din nou, impreuna cu cel cu care era atunci si care ii provocase ruptura.
Respectivul nu a vrut sa mearga iar ea s-a suparat tare si a rupt rel.cu el. A mers singura, s-a dezbracat pentru consultatie si doctorul a verificat-o fiind totul in regula.
Apoi, i-a zis ca si el cu sotia lui o fac anal si ca ii poate spune cum se face fara sa ai probleme precum cea pe care o avusese ea.
Ea a zis ca vrea sa-i explice si nu intelegea cum o va face .Cu degetul, a zis doctorul si i-a explicat cum trebuie penetrat anusul.il privea pe doctor si se simtea atrasa de el, mai ales ca acum era singura ; la final ea a zis ca a inteles dar ca nu stie daca si practic va reusi sa-si bagea ea penisul acolo.si fara alte cuvinte s-a apropiat de doctor si a facut primul pas sa-l sarute pe buze.acesta a reactionat pozitiv si ea l-a innebunit cu buzele ei senzuale, in timp ce cu mana ii scotea pula afara.si de data asta daduse peste una la fel de groasasi lunga, asa ca incepu sa se teama .el il zise s- linga bine si s-o umezeasca iar apoi i-a introdus crema multa in anus.A pus-o s-o ia in mana si sa-si bage usor glandul, pana intra tot.Asta a si facut iubita mea si a intrat toata, fara probleme.
Iubita mea nu si-a mai facut prieten oficial in restul facultatii.A devenit amanta unui profesor mai in varsta ca ea cu 20 de ani caruia i se pusese pata pe frumusetea e;,cu acesta nu facea decat sex oral si uneori anal dar avea dimensiuni medii, ceva de genul 16/5.in rest , o futea tot anal si oral doctorul, pe care-l aducea in camera din camin unde locuia singura.Apoi, cand a terminat facultatea si a plecat in provincie, a rupt legatura cu el.Cu profesorul se mai intalnea in vreo camera de hotel sau chiar in masina, cand trecea repede prin oras dar il rezolva repede, cu o muie veritabila inghitind si sperma.
Am aflat de faptul ca pastrase legatura(fara sex sau intalniri) cu profesorul,dupa multi ani de cand eram impreuna.Am fost de acord sa mearga la bucuresti sa faca sex normal cu el-asta dupa ce am dezvirginat-o eu, pentru ca era curioasa cum e si cum o va fute mosul-avea 45 ani atunci.sa recunosc ca ma incita gandul s-o stiu fututa de un alt barbat.Numai ca deja pizda ei era abonata mea, si chiar nu i-a placut cum a futut-o.
Acum imi spunea de acel orgasm la dubla penetrare si ma gandeam cine sa fie al doilea. poate doctorul...dar era prematur sa aranjam pana nu se refacea fizic.Eram curios totusi cum ar fute-o profesorul asa ca am hotarat sa il cooptam pe acesta.
In zilele urmatoare l- a sunat si i-a zis ca vrea sa se intalneasca dar la un hotel din afara orasului nostru.A fost de acord si am stabilit intalnirea.L-am asteptat eu la punctul de intalnire, ea era deja la acel hotel.Retinusem o camera tripla, nu camera separata pentru el.N-am mai pierdut timpul.
L-am adus in camera, erau doua bai,intr-una a intrat el iar intr-una eu si sotia mea .si noi si el aveam fiecare un aparat de ras, pentru ca vroiam sa fim toti 3 complet epilati la sex si ea se epilase anal special pentru asta, dar pubian si in jurul pizdei imi placea s-o privesc cum se face total cu lama.
Am iesit imbracati in halatele de baie si am mers pe terasa camerei;am comandat fructe si sampanie. Ne-am asezat la masa de pe terasa si am inceput sa discutam despre subiectul intalnirii.
Dupa ce am golit prima sticla de sampanie, eram in masura sa discutam direct.Si am facut-o, spunandu-i despre ceea ce se intamplase in padure.A fost de acord s-o facem in trei si i-am zis ca as vrea neaparat sa vad cum isi baga pula in sotia mea si cum ii penetreaza vaginul.Am luat paharele inauntru si am intrat in dormitor .Am aruncat halatele si am ramas toti trei goi.Ne-am privit reciproc, in primul rand sculele intrate in erectie.Arata bine pentru 60 ani si pula era la dimensiuni numai bune pentru curul nevestei mele.
Ne-am apropiat toti 3 si ne-am atins mainile, si eu si el prinzand-o de cate-o mana pe sotia mea si apoi, amandoi, am inceput sa-i mangaiem fundul apetisant.Ea s-a asezat cu fundul pe masa si a desfacut picioarele, aratandu-ne o
Parerile celorlalti
Francezul1 : Am hotarat sa incep eu si m-am aplecat la picioarele ei incepand sa-i sarut gleznele fine si urcand cu sarutarile mai sus , spre coapse si ajungand la piersicuta umeda deja.
Peofesorul a venit si i-a cuprins sanii in palme sarutand-o pe gura.
O lingeam cu pasiune,iar ea, excitata il masturba violent pe profesor.
Acesta rezista insa (auzisem ca barbatii mai in varsta ejaculeaza mai greu),iar ea era innebunita de placere.ca sa fim mai eficienti, am luat-o si am asezat--o pe pat, rezemata de : perna ,iar proful a venit cu pula direct la gura ei, insfacandu-i-o lacoma.
Nu era prima data cand i-o sugea,de cand era sotia mea, dar era prima data cand eram de fata Si i-o sugea cu multa pasiune, aproape ca eram gelos...,cand acesta o mai si mangaia pe parul negru, pana la umeri ... Incalzirea era deci facuta, trebuia sa trecem la scopul intalniriii, adica pizda si cur, simultan.
Si daca....
Da, imi veni in gand intamplarea din padure, cand era fututa de 3 barbatimnu de doi.si pe moment, incitat de ceea ce se intampla, desi stiam ca era posibil sa regret, am hotarat sa-mi chem un foarte bun prieten, caruia ii placea enorm sotia m
mea, dar habar n-avea cum ne punem noi in practica fanteziile sexuale.
Am continuat pana am facut-o sa juiseze-in gura mea, apoi am lasat-o cu proful, in aceeasi pozitie si am fugit la baie
sa-l sun pe prietenul meu.
I-am zis sa urce in masina si sa vina la hotelul respectiv si in drum sa cumpere 12 doze de bere.
sa-l sun pe prietenul meu.
I-am zis sa urce in masina si sa vina la hotelul respectiv si in drum sa cumpere 12 doze de bere.
12 doze? Ce facem cu atatea, a intrebat el....
Nu mai intreba si vino repede, am zis eu grabit, spunandu-i si nr.apartamentului de la hotel
Am revenit in dormitor....se schimbasera pozitiile.... Mosul era intins pe spate iar iubita mea in pozitia de luat pe la spate in pat, i-o sugea vartos.am si venit in spatele ei deoarece pula mi se sculase rapid la vederea lor si am patruns-o ca un taur n
nesatul, toata, pana a icnit.am continuat s-o patrund in tump ce ea contra cu curul superb si lingea scula Se apropia momentul s-o futem in ambele gauri si cum mosul o avea mai mica decat a mea, am gandit sa o futa el in cur, oricum era obisnuit, de pe vremea cand ii era studenta
Pentru asta, m-am intins eu pe pat,iar ea a venit si mi-a intrat in pula groasa si sculata la maxim,s-a intins peste mine, iar mosul a patruns-o pe la spate in anusul obisnuit cu scula lui.
Acum era asa cum isi dorise ea dar si eu.ne sincronizam perfect.cand se ridica in miscarea ei in pula, il contra pe mos, apoi cand se infigea in pula, impingea si mosul, la maxim in curul iubitei mele.ii placea si citeam satisfactie in ochii ei minunati.v
Vroiam sa nu ejaculam, macar pana sosea ai prietenul,care avea o pula destul de mare si belita total.: Si iata ca se aud batai in usa....amandoi se intrebau cine poate fi...am zis ca merg eu,ei sa continue. Am deschis si i-am zis in soapta sa se dezbrace si sa intre la baie .iar apoi sa vina in dormitor am luat dozele de bere si am mers in dormitor ca sa am ce explicatii sa dau in legatura cu cine era la usa.
: Am revenit in dormitor si am mers si am sarutat-o pe gura, in timp ce mosul o futea puternic, infigandu-i-o toata...
Ea mi-a zis ca vrea sa i-o dau in gurita si m-am asezat din nou pe pat, ea a venit si mi-a luat-o la supt in timp ce proful o futea fara intrerupere.
La un moment dat a aparut in cadrul usii prietenul meu.iubita si mosul nu-i vedeau fiind cu spatele.acesta se uita si nu stia ce se intampla,caci pe sotia mea n-o vedea la fata iar pe el oricum nu-l cunostea.
Trebuie sa recunosc ca am avut rezerve in a-l chema pe prietenul meu acolo dar era prea incitant si am I-am facut semn sa se apropie usor de noi....
Sotia era prea preocupata de ceea ce i se intampla si nu a vazut ca cineva e la 1m de ea si cu o pula facuta par, ce pleznea de cat de excitata era
Cand a vazut cine era femeia pe care o futeam noi, a ramas masca....nu si-ar fi inchipuit niciodata ca eu si sotia mea facem astfel de lucruri. Momentul in care ea l-descoperit s fost unul aparte, in sensul ca ea s-a oprit total din ceea ce facea si l-a intrebat:ce faci tu,aici?
El a ramas fara cuvinte....pai...am venit sa aduc berea...
In pielea goala?
a zis ea....
Uite ca a venit momentul pe care-l astepti de mult, dar sotul mei acum afla.,
Si s-a uitat la mine, spunand ca o sa mi explice A zis ca mai vre...



    Login