Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Intalnirea -2
Autor : carlys - 2016-05-29
Citita de 7849 ori - Nota 6.84 (32 voturi)
A fost seara noastra magica, din Old House, undeva in centrul Bucurestiului interbelic, “Micul Paris”!…

Vechiul meu coleg imi facea poze de zor…eram amandoi deja infierbantati bine. El, care se gandea ca momentul mult asteptat se apropie din ce in ce mai mult. Eu, care ma infierbantam stiindu-l pe el privindu-ma cu nesat cum ii expun cele mai intime zone ale corpului meu, in amanunt si pana la detaliu, dar fara a ma atinge – inca!

Insa atingerile au venit in curand. Pe neasteptate, dar atat de firesc, din nebunia fotografiilor ne-am trezit deja mangaindu-ne, imbratisandu-ne, sarutandu-ne nebuneste. Si – in sfarsit! – a lasat definitiv aparatul pe masa…pentru a ma ridica in brate si a ma purta pe sus pana in dormitorul lui din casa sa veche.

A fost seara noastra magica, din Old House, undeva in centrul Bucurestiului interbelic, “Micul Paris”!…

Si dimineata ne-a prins inca imbratisati, in patul sau mare cu asternuturi atat de pufoase.

.

-Stii…mi-ar place sa ne mai vedem si in continuare…

Propunerea lui a venit atat de firesc. Si chiar ma asteptam sa vina, si m-am bucurat ca a venit.

-Cred ca as putea aranja asta…cred – i-am raspuns.

Pentru el era usor. Sotia lui era plecata in strainatate cu un contract pe o perioada mai mare de timp. Din cand in cand, venea ea in Bucuresti si uneori pleca el la ea. Doar in concedii stateau mai mult timp impreuna – petrecandu-l, de fiecare data, prin strainataturi, diferite colturi exotice ale lumii.

Pentru mine era un pic mai greu. Desi eu si sotul meu inca ne mai iubim, avem totusi o relatie oarecum mai libera. Spun “oarecum” pentru ca sotul meu este, in continuare, tot foarte posesiv, iar libertatea noastra, a fiecaruia, se incadreaza in anumite reguli pe care ni le-am impus reciproc, in consens. Si stiam foarte bine ca, daca ieseam inafara acestor reguli, as fi starnit gelozia lui.

Ma uitam la barbatul in bratele caruia inca stateam in asternutul moale. Pentru acest barbat, pentru seara noastra magica petrecuta in Old House…da, pentru el, pentru ceea ce ar mai putea inca urma intre mine si el…da, pentru aceste lucruri ar trebui sa aduc ceva imbunatatiri, ceva “acte aditionale” la regulile pe care le am cu sotul meu.

De foarte multe ori, actionez dupa primul impuls. Si, aproape de fiecare data, imi iese bine cand imi urmez instinctul. Fiindca, daca stau sa cantaresc toate avantajele versus dezavantaje, daca ma tot gandesc si razgandesc…ei bine, atunci sunt mari sanse sa imi pierd curajul avut in primul moment de inspiratie.

-Cred ca as putea aranja asta…cred – i-am repetat. Dar…chiar iti doresti asta? Esti sigur?

-Sigur ca da! Dupa trei zile…Fara a mai socoti si anii…Seara trecuta mi-a demonstrat din plin ca nu am asteptat degeaba cele trei zile…plus anii!

-Iti doresti asta cu orice pret?

-Da…dar…

Da, isi dorea asta cu orice pret…dar era nedumerit…simtea ca tocmai am inceput sa “uneltesc” ceva si nu se putea dumiri ce…

-Iti doresti asta in orice conditii?

-Ce pui la cale, Doamna? Inca vreun show cu o alta rochie neagra de plasa?

-Asteapta sa vezi, doar!

De foarte multe ori, actionez dupa regula “pusului in fata faptului implinit”. Si, aproape de fiecare data, imi iese bine cand imi urmez instinctul.

Si, cel mai bine, imi iese cand se combina primul impuls cu faptul implinit. Iar, acum, aveam ocazia…

“Ori la bal, ori la spital!”, mi-am spus in mintea mea. “La propriu, nu la figurat! Dar, daca e sa nu ajung prin vreun spital…si iese de bal…ce bal va fi…iar eu, marea castigatoare!”

M-am ridicat din bratele vechiului meu coleg, inca nedumerit, m-am ridicat din pat si, goala, m-am indreptat spre bufetul unde imi lasasem telefonul. M-am aplecat pe bufet, oferindu-i barbatului din camera privelistea curului meu mare, rotund si bombat, frumos scos inafara…Il priveam, pe furis, in oglinda si vedeam cum se uita, tintit, la curul meu. Asa ca am desfacut picioarele si m-am aplecat si mai mult, sa-i ofer si o vedere cat mai frumoasa si spre pizda mea. Aveam ceva emotii…fluturasi in stomac…doar jucam o carte mare…dar posibil foarte castigatoare…voiam sa adun toate atuurile in mana mea…In aceste conditii, am luat telefonul in mana…si am sunat.

.

Se intamplase ca sotul meu sa fie plecat, cu treburi, inafara Bucurestiului. In aceste imprejurari (fericite!) am putut sa petrec minunata noapte din Old House. Da, stiu ce veti gandi: “Cand pisica nu e acasa tocmai la momentul in care ar trebui sa fie…soarecii dau o raita prin casele interbelice de prin centrul Bucurestiului!”.

Urma sa se intoarca in acesta seara. De obicei, vine destul de tarziu…asta daca nu cumva il atat eu in vreun fel anume…de se pune imediat pe drumul spre mine…

-Iubitel…esti atat de ocupat, sau pot sa-ti povestesc un pic despre curul meu obraznic?

-Intotdeauna curul tau e mai presus de toate…doar stii ca, mereu, alerg dupa el!

-Stau aplecata…chiar acum…iar curul meu mare, rotund si bombat, e tare frumos scos inafara…Si am si picioarele larg desfacute…stii ce vedere frumoasa ai avea catre pizda mea, daca ai fi, acum, in camera cu mine?

(Trageam cu coada ochiului in oglinda, spre barbatul care era, acum, in camera cu mine si ma auzea ce vorbesc, tare si clar, la telefon, cu sotul meu. Ba, mai precis, eu eram in camera lui…iar el era, in continuare, tot nedumerit, insa linistit in contemplarea pizdei si curului meu…)

-Ramai asa…bag benzina chiar acum si o si pornesc catre casa…sa te gasesc cu pizda umezita!

-Asa ma gasesti, cu siguranta! Cu pizda foarte umeda! Ah…era sa uit! M-am intalnit cu un vechi coleg si vrea sa organizeze un mic party diseara, la el acasa, o casa veche de prin centrul Bucurestiului – o mica orgie, de fapt…Te intereseaza?

-Ai innebunit?

-S-ar putea ca da.

Ceva momente de pauza. Simteam cum se joaca, fix atunci, cartea mea cea mare si probabil castigatoare. Daca nu m-oi trezi, cu ochii umflati si vineti, prin vreun spital. Si l-am mai si chemat pe asta mai devreme acasa, sa mi-o traga. La ochi…sa vezi ce o sa mi-o traga, dar la ochi!

Pauza se lungea. Si imaginea mea, cu ochii umflati, mi se contura din ce in ce mai clar!

-Orgie, ai spus? Sau n-am inteles eu bine?

Isi diminuase tonul vocii. Oare din cauza socului ce i l-am produs?

Fuck, primul meu impuls cu fapt implinit cu tot! Fuck-fuck-fuck! Ma fute asta la ochi, ma baga in spital!

-Te-ai intalnit cu un vechi coleg? Si pune de-o orgie?

Acum vorbea deja tare. Adio bal, sa-mi pregatesc un prosopel, halat si papuci…pentru spital!

Si, culmea, vechiul meu coleg, care probabil ca se dumirise, intre timp, unde bat…dar care nu simtea, ca mine, tensiunea din telefon…tocmai incepuse sa si-o frece, in pat, uitandu-se la mine cum ramasesem cu curul bombat, frumos scos inafara si pizda larg desfacuta, la vedere…Fuck, ce moment de luat la laba si-a gasit si astalalt! Fuck, toti barbatii din lume!

-Eh, nu ma lua in seama, iubitel, poate am avut si eu vreun moment de nebunie…asa, asteptandu-te pe tine sa vii acasa la curul meu…

-Scuza-ma ca am facut pauza atat de lunga…tocmai am platit pentru benzina si nu puteam vorbi, mai ales tare, sa ma auda tot...



    Login