Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIntalnire cu niste oameni minunati
Autor : crissto - 2019-03-18
Citita de 13568 ori - Nota 8.40 (94 voturi)
prima parte a povestirii este despre ceva ce mi-a fost dat sa traiesc, si apoi, cu acordul unor prieteni, am sa va povestesc despre ei, …, cele doua povestiri avand legatura.

Dupa cum stiti, nu am si nu aveam experienta swing pana la conferinta de la Timisoara cu acea frumoasa familie de medici. Am ezitat mult timp pana am avut curajul sa imi propun sa mai caut. Asa ca in ultima perioada am devenit destul de activ pe site si incercam sa vorbesc cu cat mai multa lume. Nu prea aveam success. Totdeauna ne opream cand le spuneam ca discretia este esentiala pentru mine, avand in vedere ca sotia mea nu stie si nici nu vreau sa afle vreodata. Asta pana cand am intalnit un cuplu, norocul meu sa fie si din oras cu mine, care a inceput sa discute cu mine. De fapt discutam doar cu partea masculina a cuplului. La inceput mi-au cerut fotografii dar nu am trimis. Am mers pe idea sa vorbim, sa ne intalnim la o cafea si apoi vedem daca mergem mai departe. El, sa-i spunem Alin, si ei Mihaela, a venit singur la intalnire. Mi-a spus ca va veni singur, ca vom discuta si ca daca totul va fi corespunzator, vom merge la etapa urmatoare: o cafea si o intalnire cu sotia lui.

Discutia la cafea se prelungise. Eram de 2 ore impreuna si vorbeam doar tampenii, despre politica, economie si alte lucruri normale. Nimic despre intalnirea si discutiile de pana atunci de pe site-ul unde ne cunoscusem. Ma gandeam deja, ca nu aveam prea mult noroc. Eram pe punctul de a ma retrage. Am cerut nota, cu eleganta am platit (alin nici nu a observant cand am facut asta). Cand m-am ridicat si am vrut sa salut:
Alin: Ai treaba acum? As vrea sa mergem pe la mine sa iti cer parerea intr-o problema personala. Si a zambit.
Eu, putin timid: Ok! Mergem.

Am ajuns. Eu l-am urmat cu masina. Am intrat in curtea unei case superba. Portile s-au inchis dupa mine.
Alin a sunat la usa . A aparut o femeie blonda, subtire, stand in usa. Ma intrebam daca poarta lenjerie sub rochia superba. Nu puteam sa cred ce se intampla. Era pentru prima data cand voit, de data asta, imi inselam sotia (sau asta imi doream).

Cand am urcat scarile am vazut o femeie dragalasa, cu o piele fina si alba, par blond si ochii de un albastru intens acoperiti de ochelari cu o rama neagra. Sânii ei nu păreau mari, dar puteam să imi imaginez caum ii cuprind cu mana mea, iar picioarele ei erau super sexy. Ma invitat în sufragerie. Mi-a atins cu degetele fine spatele, mi-a spus să mă relaxez și mi-a spus că sunt asa cum i-a povestit Alin. Am ezitat câteva secunde, apoi m-am îndreptat în camera de zi. Alin si Mihaela erau de fapt foarte cool . Mi-au cerut scuze pentru modul discret in care ne-am intalnit, ca pe ei nu ii deranjeaza ca sunt casatorit si ca sotia mea nu stie. Alin mi-a spus că iubește să-și vadă fata în acțiune cu străini și să-i spună ce să facă în timp ce se uită din colț. Am fost invitat să stau lângă Mihaela pe canapea, iar Alin, stătea într-un fotoliu in coltul camerei. Luminile erau slabe, muzica in surdina la televizor și pe masa de cafea am observat 2 vibratoare imense. Alin si-a luat o bere si Mihaela s-a asezat langa mine servind o gura de sampanie. Părea nervoasă, dar amândoi păreau oameni foarte cool. Oricum, după aproximativ 10 minute de discuții inutile și puțin plictisitoare, Alin a preluat controlul și mi-a spus să o sărut pe Mihaela. I-am luat capul în mâna stângă și am tras-o spre mine. I-am simtit limba moale si catifelata cum imi atinge buzele. Mirosea atat de bine …. ma simteam foarte greu. Purta și ciorapi de plasa, și tocuri înalte, pe care nu le observasem înainte. Ne-am sărutat, iar apoi Alin mi-a spus să-mi scot haina.
Alin: Ce zici? Iti place Mihaela?, la care am răspuns pur și simplu: "Foarte sexy".

Mi-a spus apoi să încep să-i masez păsărica prin chilotei. Am făcut-o … Mihaela a început să respire puțin mai repede. Era deja umedă și simțeam degetele cum aluneca pe chiloteii de dantela. Vroiam sa o gust. Emana un miros de femeie in calduri. Era superba. Respira sacadat. Foarte curând mi-a împins ușor degetele si mi-a certu sa ma opresc. Apoi, ea se aplecă într-o parte și am început să ne sărutăm din nou. Mana stanga a Mihaelei imi mangaia pula deja erecta, frecandu-mă prin blugi. Eram excitat și simteam pula pulsând împotriva rezistenței hainelor mele.

În timp ce o sarutam pe Mihaela, m-am uitat la Alin și mi-am dat seama că și-a scos pantalonii și isi mangaia incet pula.
Apoi am auzit următoarea comanda a lui Alin: Dezbrac-o!

I-am scos încet sutienul, și am început să-i ling sanul, apoi am trecut la celălalt. Ea a strigat ușor, iar respirația începu să se accelereze din nou. Am început să-i frec din nou păsărica, apoi am întors-o pe spate pe canapea, i-am scos chiloții și m-am aplecat ușor și am început să-i tachinez clitorisul cu limba. Era foarte umedă și foarte gustoasă. Picioarele ei se ridicau în aer, odihnindu-se pe umerii mei, mi-am învârtit limba în jurul clitorisului, gustând sucurile ei dulci. Mâinile ei mi-au luat partea din spate a capului, împingându-mă mai mult în păsărică, și foarte curând i-am băgat limba adanc. Acum gemea mai tare și fără nici o avertizare, am simțit un lichid dulce acrisor care nu se mai opera cum imi inunda gura, …, și mi-am dat seama că i-am oferit un orgasm uimitor. M-am ridicat si am sarutat-o. Tremura inca. M-am asezat pe canapea langa Mihaela si am privit din nou la Alin, care acum era complet gol, dar în aceeași poziție si isi freca pula in continuare.

După ce si-a revenit, Mihaela mi-a desfacut blugii si eu imi trageam camasa peste cap. Mi-a împins pantalonii pe podea și i-am simțit mâinile mângâindu-mi picioarele, coapsele, fundul, înainte de a ajunge în cele din urmă la penisul meu deja A inceput s ail frece, în sus și în jos, încet la început, apoi mai repede. Nu puteam să cred că stau dezbrăcat în fața unei femei care nu era soția mea, fiind masturbate si suptă de ea, în timp ce sotul ei ei stătea dezbrăcat pe un scaun, excitat, și se masturbează privind la ceea ce făceam noi.Apoi am simțit limba Mihaelei tachinând capul rosu si umflat al penisului. Era bună. Stia sa ma faca sa tremur. În curând, întregul meu penis a alunecat în gura ei Acest lucru a durat aproximativ cinci minute si am explodat o cantitate enorma de sperma. Mihaela lingea tot fericita. S-a ridicat, m-a sarutat fugar pe obraz, a mers la Alin si a inceput sa il masturbeze in timp ce se saruta cu acesta. Alin a ejaculat abundent in palmele micute ale Mihaelei. Desi ejaculasem, faptul ca o priveam pe Mihaela si acea scena am constatat ca eram inca tare.

Dupa ce a ejaculat, Alin mi-a cerut să mă așez pe canapea si m-a intrebat daca vreau sa o fut pe Mihaela. Am spus da. Mihaela a venit si m-a incalecat si ma saruta, in timp ce cauta cu mana pe pula mea, gaura ei umeda. Am vrut sa ma ridic sis a caut un prezervativ, dar Mihaela ma oprit, spunând că nu poate rămâne însărcinată și că este curate. Mi-a prins pula si a inceput sa se lase cu pizda pe ea, cm cu cm, pana cand am simtit pula complet înăuntrul ei. Alin statea gol langa noi, cu capul apropae de picioarele Mihaelei, privind cum ne impreunamt. Ea începu să se salte in penisul meu înapoi și înainte, încet la început, apoi mai repede, mai repede și mai rapid, pe măsură ce ne-am găsit ritmul. Brațele ei erau în jurul gâtului, mâinile mele erau pe fundul ei și parca simteam cea mai strâmta păsărică din lume. Buzele ei le-au găsit pe ale mele și ne sărutam.
În curând simt corpul Mihaelei cum se tensioneaza, si ea dădu un țipăt lung, și îi simțeam sucurile curgându-se pe pula și pe picioarele mele.
Eram foarte fericit și am început să imping adanc in păsăric&#...



    Login