Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInsulele Capul Verde
Autor : casiana - 2013-06-30
Citita de 9259 ori - Nota 8.16 (88 voturi)

“Pentru mine, declara ea, problema nu se pune decat din punct de vedere muzical. Cand cant la pian, partea mainii stangi este suta la suta din Capul Verde, in timp ce mainii drepte ii permit sa faca lucruri mult mai personale" - Cesaria Evora
http://www.youtube.com/watch?v=oWYKTiqPvYA
http://www.youtube.com/watch?v=A5ZMliNUARY

Am calcat si noi, intr-un grup de patru turisti, pe urmele marii cantarete nascuta pe insulele Capul Verde, localizate in Oceanul Atlantic, la 570 de km de coasta de a vest a Africii.
O zi intreaga am petrecut pe o plaja superba, inconjurati de oameni frumosi si de muzica dulce de morna si coladera. Am alternat dansul cu inotul, apoi prietenii nostri au patruns mai adanc in apa, pana la valurile mari de a face surfing. Spre seara, desi apa si soarele ne-au obosit considerabil, am preferat o plimbare pe malul oceanului, inainte de a ne intoarce la hotel. Zona verde paralela cu plaja, emana muzica la fiecare pas. La un moment dat ne atrasese atentia un foc de tabara cu mai multi dansatori in jur. Muzica de morna ca un blues delicat si patrunzator, ne imbia, asa ca ne-am apropiat si ne-am asezat sub niste palmieri.

Dupa cateva sunete semnificative de toba, care proveneau parca din timpuri stravechi, barbatii din partea locului s-au ridicat si s-au indepartat de foc, formand un cerc mai larg in jurul lui. Doar un tanar inalt, plin de muschi luciosi, se ondula pe valurile muzicii in centrul cercului, plimbandu-se senzual in fata fetelor asezate si ele in jurul focului.
-Interesanta desfasurare de forte, sopti Marius, prietenul Lanei.
-Oare ce se pregateste aici? intreba Lana, cautand involuntar mana celuilalt.
-Hai sa stam pititi in liniste si vom vedea, ne sfatui Mircea, in ochii caruia flacarile se proiectau cu reflexii tot mai stralucitoare. Nu-i exclus sa fi intuit inaintea noastra marea confruntare!
-Tipul din mijloc, zici ca prezinta dansul seductiei, am adaugat eu. Aici parca e invers decat la noi.
-Uite ca toti beau ceva, completa Lana. Printul negru din mijloc intindea un fel de corn cu licoare, fiecarei fete.
-Observati ca fetele nu-s de pe insula doar dansatorul si baietii din cercul larg, soptea Marius catre noi.
-Sunt bastinasi, costumati la fel, cu un slip partial, legat cu ate de mijlocul lor, completam eu, la randul meu.
-Baietii sunt localnici, se vede clar, conchise Mircea, doar fetele sunt turiste, imbracate in haine si culori diferite.
-Dar nu inteleg, unde sunt prietenii, iubitii lor?!
-Mai stii, poate ele au ales aceasta oferta… dar sa ne bucuram si noi de acest pachet turistic fara sa fi platit pentru el integral!
Asa ca noi fetele, din reflex ne-am cuibarit in bratele prietenilor nostri, luand o pozitie cat mai confortabila pe nisipul cald, pentru un spectacol nocturn destul de inedit pentru noi.
Barbatul din mijlocul cercului, dupa ce servise participantele cu licoarea locala, isi continua dansul erotic, plimbandu-se lasciv de la o fata la alta in ritmul muzicii, pana una n-a mai rezistat si si-a intins mainile sa-i pipaie pieptul, apoi abdomenul. Mangaierile au fost salutate de african, pasind totusi, dupa cateva minute, mai departe, la urmatoarea fata, care, incurajata de gesturile anterioare, i-a palpat cu sete posteriorul bombat, desfacand unul dintre snururi cu care era legat slipul. Fetele bateau din palme tot mai ritmat si tot mai excitate la gandul ca acel petic de piele, care-i acoperea comorile, odata si odata va cadea... asa ca intrasera pe rand in jocul conspiratiei, lasand tot mai multe urme digitale pe trupul zvelt, cand acesta se afla in fata lor si le era accesibil.
Curios nu se ridica nimeni de pe nisip, nu se isteriza niciuna dintre fete, respectau tacit regulile jocului, savurand totusi ritmurile erotismului, batand din palme si strigand cu subintelesuri, fiecare pe limba ei, transformand astfel evenimentul monden intr-un fel de spectacol multicolor. Fiecare cu temperamentul continentului de unde a venit.
-Atmosfera se incinge, era de parere Marius, fiind primul care sparse linistea indusa de priveliste, in grupul lor, ferit de palmieri si bananieri.
-Stiti ce nu inteleg, continua Mircea, ce rol au barbatii din cercul larg, format ca un scut in jurul fetelor.
-Da, scenografia este originala, imi exprimam si eu parerea, tocmai asta-mi place, elementul-surpriza nu se lasa descoperit inainte de joc.
-Fetele il vor dezbraca imediat, prevestea Lana... dar mai departe nu se stie ce se va intampla?!
In momentul acela turistele jubiland la vederea nudului cu forme, izbucnira in niste urale de izbanda, ce sparsesera algoritmul muzical. O blonda cu sani proeminenti reusi sa dezlege si al doilea snur de la slip... iar africanul se dezvelise ca o statuie romana, aratandu-si, fara nicio jena, sabia scoasa din teaca... neagra si ea dar apetisanta prin verva ei... Bautura fara intoarcere isi facea efectul, in vreme ce pachetul turistic se dovedea tot mai profitabil pe plan personal, euforia carnala se transmitea in cerc de la una la alta tot mai amplificat. Chiar si baietii nostri, asezati in decor, incercau sa ne traga mai aproape de trupul lor, de atatea efecte secundare...
Dansatorul nu se lasa intimidat de loc de privirea publicului tot mai incins, isi urma ritualul senzual, innebunind fetele ahtiate, cu barosul, pe care il balangana inaltandu-l in ritmul muzicii, cu multa simtire si abilitate, acesta devenind astfel o recuzita indispensabila scenografiei in derulare. Fiecare dintre turistele de pe mapamond vroia sa-si puna mana pe baros, care crestea ca painea calda, tratata cu drojdie, dar cand el observa ca unele dintre fete prea se incingeau la decojit, rulat s...



    Login