Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInsulele Capul Verde 4. / In camera pedepselor
Autor : casiana - 2013-08-15
Citita de 9602 ori - Nota 8.32 (75 voturi)



Cele doua cupluri se plimbau distrate pe faleza Oceanului Atlantic, gandindu-se ca nu mai vor pasi poate niciodata in acel loc.
-Ce ar fi, prieteni, daca am face si noi cate o nebunie?! intreba Marius urmarind privirea prietenei sale.
-Una mare sau una mai mica? ii raspundea Lana tot cu o intrebare.
-Una mai mica, ceva in specificul insulei.
-Ar fi pacat sa plecam de aici, completa Mircea, fara sa luam cu noi un suvenir unic care sa ne aminteasca de aceste locuri exotice.
-Uitati-va, dragii mei, a exclamat Ariana in timp ce treceau in fata unui cazinou numit Ruleta ruseasca. Nu ati vrea sa intram aici? Cine stie ce secrete ascunde acest loc.

Dupa ce toti au cazut de acord, baietii au cumparat bilete de intrare, apoi s-au asezat la prima masa, unde erau gata serviti din partea casei cu cate o limonada in cupe inalte si cate o sirena desenata pe cupe. La scurt timp au fost invitati sa urce pe o scena micuta, unde urma sa ocupe fiecare un mozaic sub forma de patrat de pe dusumea.
-Care sunt regulile jocului? intreba Ariana pe organizatori.
-Va punem fel de fel de intrebari din cultura diferitelor popoare din lume, iar voi veti da raspunsul in scris, pe tablitele primite, in maximum un minut. Cine greseste va fi inghitit de adancime dar va asigur ca veti cadea pe ceva foarte moale si placut fara sa suferiti vreun accident. Acesta-i specificul jocului.
-Cine pierde isi asuma consecintele, se amuza Mircea.
-Dar cine castiga ce primeste? se interesa Lena dezinhibata.
-Daca cineva va raspunde corect la zece intrebari, va castiga 500 de dolari plus un bonus la alegere.

-Ok. Sunteti pregatiti? Putem incepe?
-Da, au raspuns in cor cu oarecare emotie in glas. Fierbeau de curiozitate sa afle ce surpriza pregateste Ruleta ruseasca.
-Pentru prima intrebare aveti un minut la dispozitie, sa scrieti raspunsul cu markere pe tablite. Cate oceane exista pe pamant?
Toti scriau febril raspunsurile: Pacific, Atlantic, Indian si Arctic. Deci patru.
-Desi pe pamant exista un singur Ocean cel Planetar, se accepta existenta consacrata a patru oceane. Bravo tuturora, ati dat raspunsul corect.
Concurentii scapand cate o interjectie de usurare, asteptau incordati a doua intrebare.
-Care este cel mai misterios vulcan din lume?
Dupa verificarea raspunsurilor moderatorul a anuntat: trei dintre concurenti ati raspuns corect: Etna din Sicilia. Marius, tu ai gresit, scriind cel mai mare vulcan din lume: Yellowstone din America. Eu v-am cerut cel mai misterios vulcan care este Etna din Sicilia. El se inalta la 3.329 de metri deasupra Pamantului, oferind o panorama spectaculoasa. Etna este considerat a fi cel mai studiat vulcan din lume, fiind impanzit cu senzori. Eruptiile din ultimele saptamani au fost neobisnuit de feroce si de explozive. In aceasta perioada, cenusa cade la distante mult mai mari decat in mod normal. Un strat de cenusa neagra acopera masinile aflate si la 50 de kilometri distanta. Legenda spune ca filozoful Empedocle a sarit in craterul acestui vulcan acum 2.500 de ani. In urma sa nu au ramas decat incaltarile sale de fier, pe care vulcanul le-a „scuipat” ulterior in afara craterului. Folosind senzori seismici, cercetatorii au descoperit ca fluxul de magma are un „puls”, fiind fortat prin orificiu intr-un ritm de 72 de batai pe minut – intamplator, un ritm similar batailor inimii umane.
-La semnalul urmator, striga moderatorul, Marius va fi inghitit de pamant! Glasul lui suna ca o sentinta irevocabila, in timp ce mozaicul patrat de sub el s-a miscat ca Marius sa dispara dintre ei. Totul parea straniu iar concurentii inghiteau in sec.
-Spuneti, voi ceilalti, daca vreti sa continuati jocul?
-Sigur ca da! Niciunul nu dam inapoi!

Marius a cazut pe niste saltele confortabile, in timp ce descoperea ca tunelul subpamantean ii rezerva ceva deosebit, un acvariu urias in care inotau sirene de toate culorile.
-Mai sa fie! Parca as fi in lumea povestilor lui Andersen! Fenomenal! O priveliste unica! Am mai vazut acvarii mari cu fel de fel de pesti chiar si cu rechini… dar cu sirene niciodata!
-I s-a cerut printr-un microfon sa intre prin niste camarute consecutive in acest peisaj si sa participe la ora de inot la sfarsitul careia putea sa aleaga pe oricare dintre sirene.
-Ok. Ma duc. Nu ma pot lipsi de o asemenea experienta. Ar fi chiar o pedeapsa adevarata. Respectand instructiunile si trecand prin mai multe anticamere si coridoare a reusit sa inoate si el umar la umar cu cele trei sirene din povesti. Trezit dupa prima uluire, s-a orientat spre o sirena alba, costumata in verde cu sclipiri argintii. Nu stia unde sa se uite mai intai, la corpul ei bine proportionat, la sanii aproape dezveliti sau la picioarele lungi si senzuale. Fara sa vrea insa privirea s-a intalnit cu ochii altei sirene care se plimba relaxata in fata lor. Avea ochii albastri ca o papusa si se ondula doar din corp fara sa faca vreo miscare din maini.
-E ca un peste, se gandea Marius, vrajit de spectacolul oferit si a schimbat brusc directia de mers. Ar fi dorit s-o ajunga dar cand sa-si intinda mana atinsese de fapt o alta sirena, o mulatra reusita cu un posterior bombat si coapse puternice.
-Nici nu stiam ca exista sirene mulatre, ii venea sa rada sau sa strige daca ar fi putut, dar in acel mediu subacvatic, in loc de cuvinte numai bulele de aer se ridicau cu mare viteza la suprafata. Mai am doar zece minute sa ma pronunt si eu nu sunt de loc decis! Ce sa fac? Acum cand am si eu ocazia sa aleg, ajung in postura asta imposibila.
Dar am voie oare sa aleg? Ce or zice Lana? Ca asta nu e o pedeapsa, mai degraba un premiu! Iar eu ar fi trebuit sa-l refuz. Dar daca ajunge si ea intr-un asemenea loc, ce va face? Nu asa ne-am inteles de la bun inceput sa savuram cate o nebunie de pe aceasta insula? Dar nebunia asta ar fi mai mica sau mai mare? Off! Cate mustrari de constiinta. Si uite timpul a expirat iar eu trebuie sa ies din acest acvariu monumental.
-Marius, pe care ai ales-o dintre cele trei sirene?
-Nu te supara dar timpul fiind mult prea scurt nu m-am putut decide… daca ar fi dupa mine le-as alege pe toate.
-Te rog sa intri pe usa pe care scrie camera de odihna iar acolo te poti relaxa in voie.

In mijlocul camerei trona un pat imens imbracat in materiale transparente care semanau cu niste petale de rozmarin si brandusa. La bar puteai alege din diferite racoritoare care se dovedeau ulterior amestecate cu alcool dar cu un iz de izvor exotic. Marius s-a asezat pe un fotoliu de culoarea ferigii si in timp ce savura licoarea necunoscuta, gandindu-se la sirenele frumoase, apare o blonda inalta cu parul ravasit peste piept de nici nu-ti puteai da seama la prima vedere daca ca e topless sau nu. Pasea sublim spre el oprindu-se in coltul camerei ca sa dea drumul la o muzica suava. Barbatul, reactionand in timp util, o intampina cu un pahar de bautura din specialitatile oferite. Blonda cu pletele lungi dansa in fata lui un dans din partea locului care aducea de fecioare dar si de sirene. Imbrobodindu-se in multiplele ei voaluri l-a condus spre pat iar el culcat intre petalele de flori, ii urmarea miscarile diafane total cucerit. Atat de mult se bucura de pedeapsa lui ca a reusit sa uite de lumea exterioara, dedicandu-se in intregime acestui joc exotic.
Nu stia cum dar in cateva secunde a ramas fara bermude si tricou iar cand a constientizat ca se plimba un inger pe pielea lui si-a inchis ochii… doar atunci si-a deschis din nou cand i se parea ca aripile ingerului s-au inmultit, detectand mangaieri atat pe abdomen, pe umeri si pectorali dar si in zona fesierilor… Ce se intampla oare, se intreba. Oricat de fenomenala e o femeie nu poate patrunde in atatea locuri simultan. Si ce sa vezi? O sirena cu ochii albastri spre azur se ondula in pat pe langa trupul lui asteptand sa fie receptionata de seismograful masculin. Iar mulatra apetisanta cu un trup care ascunde enigme si cu o privire de femeie dornica astepta si ea reactii din partea unui barbat nehotarat, necugetat si napadit de vise.

N-a putut alege dintre ele dar a ajuns ales el de catre toate cele trei muze. Oare acum ce ar trebui sa faca? Sa se duca la baie pentru o pauza? Dar nu-si simte picioarele. Sa mai bea ceva intaritor sau racoritor? Dar nu-si simte buzele. Si-ar opri mana dar nu se poate controla in acest tavalug al sentimentelor ori al senzatiilor si porneste in explorarea celor trei zane aterizate in camera pedepselor.

Pe blonda a prins-o de plete si a sarutat-o cu o sete aprinsa dupa gustul ei de floare de tei, apoi si-a strecurat mainile pe sanii frumos zugraviti in umbra voalurilor. Vai cat ii placea sa prinda in palme cele doua...



    Login