Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIncest cu o minora - partea a III-a
Autor : vampir007 - 2014-11-27
Citita de 13400 ori - Nota 7.97 (35 voturi)
- Dar ce faceti dragilor aici?
- Aaaa, mama da ce faci acasa la ora asta? Intreaba fata speriata. Inima i se face mica si respiratia i se opreste, uita sa inspire aerul ce devine din ce in ce mai greu in acea incapere.
Cei doi raman cu ochii holbati la femeia care incearca sa para serioasa dar un zambet ii tradeaza bucuria, acum si fata ei este femeie. O liniste apasatoare se lasa in camera. La un momentdat barbatul rupe tacerea.

- Mihaela, te rog nu te lua de fata eu sunt capul rautatilor .... Este intrerupt brusc
- Lasa ca stiu eu ce curvulita am la casa, nu-i mai lua tu apararea, unchiule si ca tot veni vorba si pizda mea are nevoie de pula, nu te mai obosi sa iti tragi pantalonii pe tine! Spune femeia cu superioritate in timp ce fica ei incerca sa isi acopere goliciunea.
- Tu ce faci? Ti-e rusine de mine acum, dar cand umblii in pizda goala prin casa si eu iti fac observatii tu ce imi zici? Ca fetele mama. Acum ridica-te in picioare curvulit-o!
Fata face intocmai fara sa scoata un sunet si de rusine sta cu privirea in pamant.
Oare ce are mama de se comporta asa, niciodata nu a fost atat de autoritara se intreaba fata in gand. Barbatul, care este asezat pe scaun o priveste pe micuta, Ema se uita si ea cu coada ochiului spre el si niciunul nu intelege ce se intampla. Mihaela sesizeaza semnul de intrebare de pe fetele celor doi si spune:
- Ati fost rai si pentru a va disciplina aveti nevoie de mine si veti face doar ce zic eu. Se apropie de fata o prinde de fata cu degetele ei,t o strange facand in asa fel incat buzele Emei sa se tuguie, ii ridica capul, o priveste in ochi si tipa la o distanta de cativa centimetrii. Ai inteles?
- Da mama! Raspunde Ema putin speriata.
- Stapana! Asta sunt eu pentru tine acum! Mihaela priveste apoi catre cumnatul ei ii pune un picior pe genunchi.
- Tu ai inteles? priveste incruntata spre el.
- Da stapana! raspunde barbatul aproape serios.
Mihaela iubea romantismul, ii placea sa fie mangaiata cu petale de trandafir, iubea sa se joace in parul partenerului, iubea sa isi simta trupul mangaiat de varful degetelor unui barbat atent si totusi acum simtea ca vrea sa fie altcineva. Vroia sa isi vada fica facand sex cu unchiul ei, vroia sa ii manipuleze pe amandoi, vroia sa fie personajul cel rau si ii iesea acest joc.
- Suge pula aia, ii ordona fetei care inca privea in gol si pentru ca nu avea nici o reactie o prinde de par si o indreapta cu guara spre pula unchiului, micuta deschide gurita si cu pofta incepe sa ii linga coaiele si pula unchiului.
Mama ei se pune si ea in genunchi si ii urmareste fiecare miscare fetei coordonand capul acesteia. Barbatul se lasa pe spate lipindu-se de peretele rece.
- Asa curvo vad ca te pricepi ai avut un profesor bun. Asa, acum baga pula in gura.
Ema deschide gura si inghite imediat madularul barbatului. Mama ei inca o tinea de par si ii impingea capul spre intimitatea barbatului. Pula ii ajungea deja in gat, se ineaca si tuseste.
- Ce faci Ema? Tipa mama ei la ea!
- M-am inecat stapana! Ii zice fata speriata.
- Pai asa se face? Si femeia prinde penisul erect il linge privind-o pe fata ei in ochi si deodata pula dispare in gura femeii, reapare dupa cateva secunde si dispare din nou.
- Vezi cum se face?
- Da mama!
Si in secunda urmatoare o palma se lipeste de fata fetei inrosindui obrazul moale.
- Stapana, stapana iarta-ma!
Desi in pozitie de aparare mama ei o prinde cu o mana de dupa cap si o impinge spre pula barbatului.
- Suge-o cum ti-am aratat! Si fata prinde pula in mana si incepe sa o suga si sa o bage cat mai adanc in gurita ei.

Mama fetei se ridica si se indreapta spre iesire. Fica ei incepe sa planga si se opreste din supt. Barbatul o prinde in brate protector si o saruta pe cap.
- Nu plange micuto hai sa ii facem jocul asta mamei tale, ea face doar pe dura dar sa stii ca nu e asa in realitate.
- Da stiu dar acum ma sperie, nu am vazut-o atat de serioasa niciodata si ...
Unchiul o saruta apasat pe gura. Si ii explica:
- Daca ne jucam cum vrea ea nu o sa ne para ca e asa de rau, tu sa ma asculti pe mine, o lasam sa isi faca de cap este bucuria ei, probabil asteapta de ani buni sa isi indeplineasca fantezia asta. Sa o lasam sa fie cum vrea ea. Bine Ema?
- Bine unchiule, spune fata reluandu-si activitatea dar inca cu ochii in lacrimi.
Apare si femeia nu dupa mult timp dezbracata complet cu un vibrator in mana dreapta si cu o varga in cealalta, se uit la cei doi care par ca nu s-au miscat din locul lor. Fica ei a reusit sa invete miscarea, acum toata pula barbatului disparea in gurita fetei asa cum si mama ei facea fara sa se mai inece.
- Bravo, vad ca lectia asta ai invatat-o fata mea. Spune Mihaela mangaindusi pe cap copila. Acum sa vad cum lingi pizda, vino aici!
Femeia s-a intins pe pat, cu coapsele larg deschise, si fata ei vine prin dreapta patului se urca si se aseaza in genunchi in fata pizdei mamicei ei.
Ema nu era la prima experienta de genul asta, a mai incercat sexul cu fete si chiar ii placea sa linga vula si sa suga clitorisul. Ii placea enorm sa guste din pizda prietenei ei Maria, zicea ea ca are un gust special si se intalneau destul de des pentru partide de sex ca intre fete. Nu ii venea sa creada ca acum are ocazia sa o guste pe mama ei. Lacrimile uscate pe obraz, devin amintire, o amintire urata ce se transforma acum in dorinta, dorinta de a gusta din pizda care ia dat viata, din pizda moale si frumoasa a mamei ei.
- Ce te uiti asa, linge-mi pizda curvulit-o.
- Imediat stapana. raspunde fata apropiindu-si buzele de labiile mamei sale, sarutandu-le.
Nici Mihaela nu era straina de aceste jocuri intre fete, in liceu pizda ei a fost dezmierdata de colega ei de camera cu care a locuit 4 ani de zile asa ca avea asteptari mari de la fica ei. Barbtul le privea fara sa intervina, stia ca acest joc era doar intre mama si fica, pentru ele aceste momente aveau insemnatate uriasa, puneau baza unei relatii mama fica mai stranse. Acum erau legate una de alta nu numai printr-o dragoste materna ci si trupeasca. Trupurile lor deveneau unul si barbatul le privea fara a scoate un sunet.

Mamica tremura si fica ei saruta in continuare pasarica Mihaelei si femeia o prinde pe tanara minora de par, o strange intre coapse si isi da drumul lichidelor inecand-o pe micuta.
- Ti-a placut? Intreaba femeia.
- Da stapana! Raspunde Ema intrand in sfarsit in jocul mamei ei.
La un semn barbatul se aproie de cele doua, o saruta pe mama dupa care aceasta il prinde de obraz si il conduce spre fica ei, ii comanda sa o linga pe fata si acesta se supune fara nici o ezitare.
Mihaela se ridica de pa pat ii lasa pe cei doi sa se sarute si sa isi mangaie trupurile goale, ia vibratorul si se duce in spatele ficei ei, o mangaie pe funduletul alb si ii ordona sa stea in patru labe. Ii departeaza bucile si se uita la rozeta ei, se apleaca si o saruta, coboara apoi cu limba spre vulva moale si cauta sa intre in vaginul acesteia. Unchiul isi saruta in continuare nepoata stand in sezut pe pat, Ema cu o mana ii mangaie penisul erect cand deodata simte cum mama ei ii baga vibratorul puternic in funduletul ei micut, aceasta scoate un strigat, inc...



    Login