Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputuri partea II
Autor : gemenii - 2008-11-26
Citita de 11530 ori - Nota 8.50 (28 voturi)


“Buna” ne-a zambit. “Ce bine ca v-am intalnit.”
“Da, ce bine” a zambit Adina agreabil.
“Te simti bine draguta” a intrebat-o femeia, uitandu-se la verisoara mea. “Pari putin cam imbujorata.”
“Sunt bine” a raspuns Adina. “E doar putin cam cald aici.”
Pentru restul calatoriei am stat si am ascultat la cea avea de spus aceea femeie, ce a zis nici nu-mi amintesc, dar imi amintesc dorindu-mi sa dispara. Din pacate a stat alaturi de noi pana cand autobuzul a ajuns la mall, zicandu-ne la revedere dupa ce ne-am dat jos din autobuz.
“Woow, asta a fost fantastic” mi-a respirat Adina in ureche imediat ce femeia era la ceva departare de noi. “Nu eram sigura ca o sa ma faci sa am un orgasm inainte sa ne vada.”
“A fost un risc, Adina” am zambit. “Ce ar fi fost daca ea ne-ar fi vazut cand tu aveai orgasmul?”
Verisoara mea a ras si am pornit pana la alimentara din mall de unde am cumparat tot ce aveam nevoie inaite sa ne indreptam spre casa. Calatoria de intoarcere a fost fara nici o intamplare pentru ca autobuzul era prea aglomerat. Odata ce usile casei noastre s-au inchis in urma noastra, am lasat plasele cu cumparaturi jos si am luat-o pe Adina in bratele mele, in acelasi timp mi-am dat pantalonii si chilotii in jos si penisul meu tare mi-a saltat in sus bucuros sa iasa la lumina.
“Aici?” m-a intrebat Adina.
“Si acum” am zambit.
“Oh, da” a ras Adina aplecandu-se in fata peste masa din hol si ridicand rochita ei sus.
Amandoi eram mai mult decat pregatiti, penisul meu inca mai simtea nevoia dupa bizara noastra calatorie si repede am descoperit ca si pasarica verisoarei mele era imbibata cu sucurile ei. Cand impingeam in pasarica ei lacoma, m-am intins in fata ei si am deschis nasturii bluzitei ei pentru ca sa ma pot juca cu sanii ei si in acel moment telefonul a sunat. Intinzandu-se, Adina a luat telefonul in timp ce eu continuam sa o fut.
“Alo?” a zis Adina prin telefon. “Oh, buna, tata.”
Am zambit in timp ce ii framantam sanii ei si pompam adanc in pasarica ei, scotand un suspin de placere de la ea in timp ce Adina asculta la ceea ce ii zicea tatal ei.
“Nu totul e in regula” a zis ea. “Dan se poarta destul de… bine. Nu totul e in regula. Ma simt doar put… in intepenita. Bine, tata, ne vedem peste patru saptamani.”
Adina a pus telefonul inapoi la locul lui si a gemut cand un climax a trecut prin tot corpul ei, muschii pasaricii ei inclestandu-se pe toata lungimea penisului meu, impingandu-ma si pe mine in propriul meu orgasm.
“Wooow” a suspinat si a rasuflat ca o locomotiva Adina in timp ce ieseam afara din ea. “De asta chiar ca aveam nevoie. Si ce intorsura neateptata si excitanta cand am vorbit la telefon cu tata.”
“Imi dau seama” am ras. “Tatal tau credea ca tu si Alex o faceati.”
“Si, mare lucru, Alex poate sa ia toata vina in timp ce tu te distrezi in locul lui” a ras Adina. “Vorbind de Alex, trebuie sa vina mai spre seara, vrei sa il aman sau asa ceva?”
“Nu prea cred, pana la urma ar trebui sa ne comportam normal” am raspuns. “Cine face pe baby-sitteru pana la urma?”
“Baby sitter. Tu sa ai nevoie de asa ceva. Ha. Ma faci sa rad. Daca ai avea una care arata ca mine ai fute-o pe loc. Dar lasa asta. Ma gandeam ca am destula incredere in tine sa ramai de unul singur. Cu petrecerile sti ca avem papagal care ne zice pe loc parintilor. Daca aude cel mai mic semn de petrecere sti ca parintii nu ne vor mai lasa niciodata singuri acasa, si acum ca am descoperit acest lucru minunat tu nu cred ca o sa faci ceva care sa ne compromita urmatoarele sanse de a fi impreuna. Oricum, noaptea trecuta a fost una lunga de tot, si cred ca il conving pe Alex sa stam aici, sunt prea obosita si nu prea am chef sa mai merg la petrecerea la care vrea sa ma duca.”
In timp ce vorbeam, am luat cumparaturile si le-am pus in frigider sau in camara, lucru care ne-a lasat apoi cateva ore bune pana cand avea sa apara Alex sa facem ce vrem noi, sau asa am crezut eu. In timp ce ne pregateam si noi sa ne bucuram de trupul celuilalt, soneria de la usa a sunat. Dupa ce Adina si-a pus rochita de vara inapoi pe ea si si-a imbutonat bluza, mi-am tras pantalonii si chilotii inapoi pe mine si am raspuns la usa. Am avut noroc ca penisul imi era doar semierect si pantalonii erau foarte foarte largi, ca daca nu ar fi descoperit starea mea. Port astfel de pantaloni ca sunt obligat. Am penisul prea mare si si la cea mai mica excitatie se arata, si in public nu e prea bine sa il vada lumea, stiti cum este.
“Buna piciule” m-a intampinat Alex dupa ce i-am deschis usa si a marsaluit in hol.
“Salut, Alex” am raspuns.
Trebuie sa recunosc ca niciodata nu mi-a placut de Alex. Pe langa faptul ca imi zicea piciule tot timpul, pici pe dracu dupa vorbele de placere pe care le-am auzit la Adina azi noapte cand o futeam de nu se mai vedea numai pici nu mai sunt, simteam ca e un prefacut, unul in care nu trebuie sa ai incredere de loc, dar era problema Adinei. Din cate am auzit despre el de la alti care il cunosteau foarte bine, numai vorba era de el si mai mult doar se dadea mare ca tatal lui e cine stie ce senator. Si daca vroiam, puteam sa-l bat cand so cum vroiam, doar nu degeaba am facut zece ani de karate. Si Adina a facut karate si judo alaturi de mine de pe atunci, si daca tipul incerca vreo smecherie care sa nu-i placa avea ea ac de cojocul lui. Dar pana acum se pare ca il place, asa ca l-am lasat in pace. Stateau impreuna de vreo cinci luni. In fine, treaba lor ce fac, nu prea imi pasa. Eu stiam ca Adina e a mea cand si cum vreau eu, si daca mai are chef sa o faca si cu alti treaba ei, asa cum si eu puteam sa o mai fac si cu altele.
“Salut Alex” a zis Adina prefacandu-se ca vine din bucatarie. “Ai venit mai repede.”
“Eram nerabdator sa te vad” a ranjit Alex. “Dute si pune toalele pe tine si o sa mergem sa ne distram putin.”
“Dar, Alex” a protestat verisoara mea. “Nu trebuie sa-l las pe Dan singur pentru asa de mult timp.” Se pare ca chiar ca vroia sa stea cu mine. In timpul saptamanii trecute m-a lasat singur si o zi intreaga si nu am patit nimic. Cativa prieteni de ai mei au venit in vizita, apoi m-am dus eu pe la ei pe acasa, apoi chiar la un film si am venit seara tarziu. Verisoara mea nu a zis nimic, asa cum nici eu nu am zis nimic cand am prins-o tot in acea seara calarindu-l pe Alex pe canapeaua unde a inceput aventura noastra. Cand i-am vazut repede m-am retras in camera mea si pana a doua zi nu am mai vazut-o. A doua zi nu am pomenit nimic despre toata chestia asta si cu asta basta. Am vazut ca pot face orice si nu mi-a mai pasat de ce face ea.
“Ah, piciul o sa fie bine” a zis Alex.
“Asa o sa fie?” m-a intrebat Adina.
“Da, sigur” am raspuns putin cam suparat pe Alex. “Dute linistita, o sa fiu bine.” Am gustat prea mult din acest fruct numit sex ca sa nu ma bucur asa cum trebuie.
Adina s-a dus la etaj in camera ei ca sa se schimbe lasandu-ma singur cu Alex.
“Nu te astepta sa ne intoarcem prea devreme pe seara” uitandu-se chioras Alex la mine.
“Dar…” am incercat sa protestez.
“Un cuvant de la tine si te pomenesti cu o buza umflata care sa se potriveasca cu capul tau mare” a sasait Alex amenintator. “Am planuri pentru diseara si nu vreau sa mi le stric.” Nu prea raspund prea bine la amenintari si ultimul tip care mi-a vorbit in felul acesta a ajuns la spital pentru o saptamana. Ca apoi tata mi-a aplicat o corectie cu cureaua pentru fapta mea e partea a doua. Nu prea imi place sa ma bat si nici nu ma prea bat dar cand cineva ma tot tachineaza si ma irita in felul asta, nu mai imi pasa ca e mai mare ca mine la statura, dau pana cand cade jos si nu-mi pasa de consecinte. Cred ca si lui Alex i-as fi umflat ochiul acolo pe loc, dar o respectam pe Adina prea mult si il suportam.
Asa ca m-am dus in bucatarie sa imi fac un sandwich, si apoi am venit din nou in camera de zi unde l-am gasit pe Alex stand pe canapea. Se uita la TV si m-am asezat pe un fotoliu si m-am uitat si eu. Nu prea am vorbit si am asteptat-o pe Adina sa reapara in liniste. Dupa vreo jumate de ora Adina a aparut. Arata foarte bine in ceea ce era imbracata, dar nu prea am avut timp sa o admir pentru ca repede Alex a luat-o in primire si tot la fel de repede au iesit pe usa.
Eu aveam de gand sa imi petrec toata ziua in bratele Adinei, si cred ca si ea tot aceleasi ganduri le avea. Cel putin la asta ne-am gandit azi dimineata. Sa facem dragoste pana cand fitosu de Alex aparea, si timpul cat el ii petrecea cu Adina, sa fie ca un fel de odihna, iar cand pleca ei sa luam totul de la capat. Dar se pare ca planurile mele au fost schimbate. Asa ca m-am dus afara la piscina sa fac cateva ture, si dupa vreo juma de ora a aparut cel mai bun prieten al meu impreuna cu iubita lui. Toti trei suntem colegi de clasa si suntem prieteni foarte buni, asa ca ne-am distrat de minune acolo in piscina. Pe la cinci i-a apucat amorezarea, aveau chef de prostii, asa ca in gluma le-am zis sa-si caute o camera. Au crezut ca imi cade cam rau faptul ca eu nu am o prietena si ca ii vad asa de fericiti impreuna, da daca ar sti ei cu cine am fost eu azi noapte. Ce sa mai lungesc mult povestea, le-am zis tot in gluma ca daca vor pot sa foloseasca camera de oaspeti si m-au lasat singur. Eu, eram cam obosit dupa noaptea trecuta cu Adina, asa ca am adormit pe canapea. Nici nu stiu cand au plecat cei doi. Pe la noua m-am trezit si m-am dus sa infulec ceva, si apoi am facut o baie. Incepeam sa ma plictisesc, asa ca m-am aventurat prin camera parintilor Adinei, apoi prin camera parintilor mei, planuind sa mai fac o rapida cautare sa vad poate mai gasesc ceva reviste ascunse. Spre surprinderea mea am gasit in camera parintilor mei ca mai era un teanc intreg, intr-o cutie din closetul lor, si apoi intr-o alta cutie am gasit trei casete. Lasand revistele, am luat casetele si m-am dus jos in camera de zi.
Schimband pe video, am pus prima caseta inauntru, nu era un film prea rau, nu prea diferit de cea pe care am privit-o cu Adina in seara precedenta, a doua caseta era toata numai cu sex intre femei, era placut, dar nu ma excita prea tare, mai tarziu, dupa cativa ani am aflat ca e cel mai excitant lucru posibil sa vezi doua femei cum se satisfac una pe cealalta, si apoi sa particip si eu, dar asta e o alta poveste.
Punand si a treia caseta in video, m-am asezat inapoi pe canapea sa ma mai uit sa vad ce mai e si pe asta. Pe masura ce primul cadru a aparut am ramas fara respiratie si m-am holbat la ecran uimit. Acolo in imagini color cu sunetele insotitoare erau parintii mei, mama era goala cu mainile legate la spate, tata era si el gol cu degetele lui in pasarica mamei in timp ce cealalta mana a lui masa sanii ei.
Pe ecran mama mea tipa si avea un orgasm foarte puternic in care punct tata a asezat-o in genunchi si ia prezentat penisul lui gigantic, ceva mai mare si mai gros ca al meu (cel putin acum ca sunt matur stiu un lucru, stiu cu cine seaman in acest departament, am o pula de cal si asta e doar multumita tatei) ca sa-l suga. In timp ce camera facea un zoom pe fata mamei si monstrul tatalui meu in gura ei ma intrebam cine manevreaza camera video. Chiar inaite ca si el sa aiba un orgasm, tata a tras monstrul lui afara din gura mamei si a spreiat toata incarcatura lui pe sanii mamei. Apoi s-a mutat afara din scena, camera miscandu-se haotic ca si cum ar fi fost data din mana in mana, si un alt barbat, pe care l-am recunoscut ca pe unchiul meu, tatal Adinei, a intrat in cadru.
Unchiul a pus-o pe mama sa il suga la fel, si-a spreiat incarcatura peste fata ei cand si-a dat drumul, apoi s-a dat la o parte si o alta femeie, matusa si mama Adinei, a intrat in cadru. Ea a lins ramasitele de pe trupul mamei si fata, apoi a urmat o scena lezbiane intre mama si matusa. La un punct oricine controla camera a facut un zoom asupra limbii matusii mele care se serpuia inauntru si-n afara pasaricii mamei mele, urmata de o alta scena de aproape a matusii mele cand implanta trei degete in pasarica mamei mele.
Cand matusa s-a dat la o parte de pe trupul cutremurand al mamei mele am crezut ca asta e finalui filmului. Apoi tata si unchiu si femeie au aparut din nou in cadru si in timp ce tata o futea pe mama in fund si unchiu in pasarica, matusa s-a mutat deasupra fetei mamei ca sa o linga in pasarica. Chiar inaite sa isi dea drumul tata si unchiu, doi frati care se aseamana in toate departamentele, si-au tras monstrii afara din pasarica mamei si au impuscat incarcatura lor peste ea, si camera a mai facut un zoom asupra actiunii lor, cred ca era matusa care nu mai aparea in cadru, apoi filmul s-a terminat.
Suspinand am vrut sa opresc caseta crezand ca s-a terminat si m-am oprit cand ecranul s-a mai aprins din nou. Inca odata o priveam pe mama, inca odata avea mainile legate la spate, de data asta nu parea sa fie doar tata in camera pentru ca el trebuia sa se miste ca sa faca cate un zoom la camera din cand in cand. Am privit cum tata a futut-o pe mama in gura, pasarica, apoi fund, de fiecare data tragand afara din ea ca sa spreieze samanta lui peste ea cand isi dadea drumul, apoi scena s-a schimbat, mama era singura, mainile ei legate in fata si cineva, am presupus ca era tata, opera camera.
Camera video incet se apropia de trupul minunat al mamei, si credeti-ma in acele imagini si chiar si acum, arata foarte bine, facand niste close-up-uri asupra mainilor care erau ocupate intrand si iesind din pasarica ei, se pare ca tata vroia sa o inregistreze pe mama in timp ce se masturba. Pe ecran mainile legate ale mamei s-au miscat afara din cadru ca sa aduca un vibrator pe care l-a folosit pana cand a avut un orgasm, in care punct filmul s-a oprit. Excitat de ce am vazut pe ecran, am luat casetele pana in camera parintilor mei si le-am pus inapoi de unde le-am luat. (Un lucru vreau sa va zic si sa fie clar, niciodata nu s-a intamplat, nu se intampla sau nu se va intampla ceva intre mine si mama mea, asta vreau sa stiti din start. Toata aceasta povestire si poate altele din viitor au legatura cu relatia ce s-a infiripat intre mine si verisoara mea Adina si alti si altele, dar niciodata nu s-a intamplat ceva intre mine si parintii mei de natura sexuala, sau intre Adina si parintii ei, sau orice alt lucru de natura sexuala.)
Pe cand ma intorceam sa plec afara din camera am observat ceasul din camera lor si am vazut ca e aproape de miezul noptii. Se pare ca Alex a primit ceea ce vroia pana la urma, Adina va fi plecata toata noaptea. Putin dezamagit si fara prea mult chef de somn m-am dus in camera mea, m-am dezbracat si m-am asezat pe pat. Penisul meu indreptat spre tavan in toata gloria si maretia lui in timp ce ma pregateam pentru vreo doua sau trei masturbari care sa ma satisfaca. Apoi am auzit sistemul de alarma pornind, apoi oprindu-se cand cineva forma codul de acces. Numai Adina putea fi.
“Dane” a strigat Adina de la parter cateva secunde mai tarziu.
“Da” am raspuns si eu.
In caz ca nu era singura mi-am pus un halat barbatesc pe mine inaite sa cobor la parter. Am gasit-o in camera de zi si parea sa fie foarte nervoasa.
“Ce mai e?” am intrebat.
“Tampitul ala de Alex m-a dus la o petrecere” mi-a raspuns.
“Si?” am incurajat-o.
“Toata ziua s-a comportat ca un adevarat gentelman, fara fitele lui, doar un tip dragastos de care tie mai drag sa te indragostesti. Apoi mai spre seara m-a condus acasa la un tip urat ca mama padurii pe care niciodata nu l-am mai vazut. Vroia sa fac sex cu tipu ala in timp ce el se culca cu prietena tipului. i-am tras una in boase ca sa-si aminteasca de mine acolo in fata celor doi si am plecat. M-am plimbat vreo trei ore prin oras cu masina lui doar ca sa ma linistesc, apoi am venit acasa.”
Am crezut ca nu i-ar strica ceva de baut, asa ca m-am dus pana la micul bar din camera si am scos afara niste bauturi si i-am turnat un pahar de sherry. Dandu-i paharul de jumate, m-am dus pana in bucatarie si am pus sa se incalzeasca niste lapte. Adina tocmai isi termina bautura cand i-am dus niste lapte. Luand cana de lapte, mi-a zambit si mi-a zis. Voia buna a revenit pe chipul ei.
“Fa-mi o bucurie Dane!” a zis Adina. “Da-ti jos halatul si doar lasa-ma sa ma uit la tine.”
“E placerea mea” am zambit dandu-mi jos halatul de casa.
Pentru cateva minute am pozat pentru ea apoi m-am asezat pe canapea langa ea, punand bratul meu in jurul umerilor ei si luand-o in brate in timp ce isi bea laptele. Am stat in liniste pentru minute bune, si apoi verisoara mea s-a aplecat in fata, a pus cana goala pe masuta, s-a intors cu fata inspre mine si m-a sarutat cu foc. Miscandu-mi mainile mele peste trupul ei am deschis rochia ei, apoi sutienul ei. S-a ridicat si si-a dat jos rochia, tragand si chilotii odata cu ea si s-a asezat in poala mea cu fata la mine, penisul meu alunecand incet in pasarica ei umeda.
“Mmmm” a murmurat Adina. “Exact de ce am nevoie.”
Incet Adina s-a ridicat si apoi s-a lasat in jos pe penisul meu, gradual miscarile ei devenind mai rapide in timp ce excitatia crestea trimitandu-ne pe amandoi din ce in ce mai aproape de climax. Cu un planset Adina dintr-o data s-a impins tare in jos, pasarica ei inclestandu-se in jurul penisului meu cand a avut un orgasm puternic, senzatia m-a facut si pe mine sa-mi dau drumul, crema mea grabindu-se dea lungul penisului meu in graba sa iasa afara sa o umple cu caldura ei pana la refuz. Inca mai statea in poala mea, soldurile ei zdrobindu-se, rotindu-si pasarica ei inclestata in jurul penisului meu inca tare ca piatra, capul ei dat pe spate in timp ce suspinetele si murmurele si gemetele ei umpland toata camera.
“Wooow asta a fost fantastic!” a gafait Adina cateva minute mai tarziu cand s-a dat jos din poala mea.
“La fel” am zis inca gafaind ca o locomotiva.
“Cu toata ca mi-ar placea sa…” a inceput Adina sa zica.
“Oricand, oriunde, in orice loc” am zis zambind. “Timpul este acum, locul este aici, si unde e in pasarica ta.”
Cu un zambet verisoara mea s-a asezat pe covor si si-a tinut bratele intinse inspre mine, o invitatie pentru care nu am asteptat-o de doua ori. In timp ce ma asezam intre picioarele ei am simtit cum penisul meu aluneca in pasarica ei, si sarutand-o pasional am inceput sa-mi impung penisul adanc si incet in pasarica ei, facand dragoste foarte incet cu ea, asa cum din acea clipa o sa ne placa sa facem de foarte multe ori.
“Cred ca ar trebui sa ne mai odihnim putin” a suspinat Adina cand stateam acolo unul in bratele celuilalt, revenindu-ne, o ora mai tarziu.
Cumva cumva, am ajuns intr-un pat amandoi, in patul meu de data asta. Cum am ajuns in pat am facut dragoste inca odata apoi am adormit unul in bratele celuilalt si inca legati la mijloc. In timpul noptii ne-am mai trezit de vreo cateva ori si am mai facut dragoste pasional si apoi am adormit din nou.
Marti, cand m-am trezit in jur de zece dimineata eram pe patul meu, spate si cu o erectie numai buna pentru Adina. Mi-am intors capul si am vazut-o dormind foarte linistita langa mine. Candva, nu stiu cand, in timpul noptii am tras cearceaful peste noi. Adina era intoarsa cu fata inspre mine si parea asa de frumoasa cum dormea acolo. M-am intors si eu intr-o parte si pentru nu stiu cat timp am privit-o cum doarme. Asa de frumos dormea incat parca nu mai vroiam sa o trezesc. M-am tot gandit sa o trezesc sau nu. Pana la urma m-am decis sa merg si sa fac un dus.
Dupa ce mi-am terminat dusul, aveam o erectie si nu cred ca Adina s-ar fi suparat daca as trezi-o intr-un mod cat mai placut. Asa ca incet m-am dus inapoi in camera mea si am pasit inauntru pana la patul unde dormea asa de frumos. Era pe chipul ei un zambet pe care in timp l-am vazut de foarte multe ori, era zambetul unei femei total satisfacuta. Gentil, ca sa nu o trezesc dintr-o data, am tras cearceaful in jos de pe ea scotand la iveala trupul ei frumos si bine proportionat, apoi mi-am folosit mainile, din nou foarte gentil sa nu o trezesc, ci doar sa o excit in somn.
Adina a suspinat in somnul ei in timp ce degetele mele o excitau pana aproape de un nou climax, simtind ca se trezeste incet, m-am catarat intre picioarele ei si mi-am varat penisul in pasarica ei umeda. Incet am impins in si-n afara ei aducand-o mai aproape si mai aproape de un climax. Cand intr-un final si-a dat drumul Adina s-a trezit, trupul ei raspunzand in intregime la pomparile mele, suspinetele, tipetele si gemetele ei de placere umpland camera. Cu o ultima pompare mi-am dat drumul din nou in ea, sucurile mele erupand adanc in pasarica ei, parca lovind fundul vaginului ei si apoi ricosand inapoi in capul penisului meu, si apoi prelingandu-se pe langa penisul meu afara din pasarica ei.
“Asta da alarma” a zis Adina respirand ca o locomotica cand m-am dat la o parte de pe ea.
Dupa vreun sfert de ora de saruturi foarte pasionala ne-am dat jos din pat si ne-am dus la baie unde am facut un dus impreuna, excitandu-ne unul pe altul sub spreiul cald al apei, si am terminat prin a mai face inca odata sex acolo sub dus, ea cu fata la perete si eu pompand-o de la spate. Apoi ne-am uscat unul pe celalalt si apoi ne-am dus in bucatarie sa halim ceva.
“Am ceva sa-ti arat” i-am zis razand conspirational in timp ce mancam. “Dar mai bine iti arat dupa ce terminam de mancat.” A incercat sa ma faca sa-i zic ce e, dar vroiam sa fie o surpriza pentru ea.
Imediat ce vasele erau spalate, i-am zis Adinei sa mearga in camera de zi, iar eu m-am dus pana in camera parintilor si am luat caseta cu parintii nostrii. Cand Adina a vazut cine sunt personajele principale ale casetei a stat lipita cu privirea pe ecran, fascinata si excitata de ceea ce privea.
“De ce” am intrebat cand caseta s-a terminat. “Avea mama mainile legate?”
“Bondage, sclavie” mi-a raspuns Adina. “E un fel de variatie.”
“E placuta?” am intrebat.
“Nu stiu” a ras Adina, “Dar o sa aflam in curand.”
Dupa ce am pus caseta inapoi unde am gasit-o, Adina s-a dus in camera ei, ne-am intalnit inapoi in camera de zi. Am fost surprins sa o vad avand o esarfa de matase de la una din hainele ei si un tub de crema lichida.
“Leaga-mi mainile la spate” mi-a zambit Adina. “Si apoi fa cu mine ce ceea ce i-a fost facut si mamei tale. Foloseste crema inainte sa ma futi in fund.”
“Esti sigura? De chestia cu fundul vreau sa zic” am zis.
“Mai mult decat sigura. Nu-ti fie frica, am mai primit-o in fund si inaite, dar niciodata n-am avut una asa de mare ca a ta” mi-a raspuns in timp ce s-a intors si si-a pus manile la spate.
Gandul in sine sa o leg pe verisoara mea era foarte excitant. Luand esarfa am infasurat-o in jurul incheieturilor mainilor ei nu prea stramt si apoi le-am innodat. Adina a testat legatura incercand sa scape din ea si a zambit cand a vazut ca nu poate sa scape din legatura. Apoi am strans tubul de crema si l-am intins pe un deget si am uns toata zona fundului ei, apoi mi-am uns din nou degetul mi-am introdus degetul in gaura fundului ei. Era asa de stramt ca deabia puteam sa-mi introduc degetul.
Scotand degetul afara din fundul ei, l-am u...



    Login