Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Inceputuri partea I
Autor : gemenii - 2008-11-26
Citita de 10914 ori - Nota 7.43 (21 voturi)
Inceputuri partea I

Se spune ca toata lumea isi aduce aminte prima data. Pentru mine asta este foarte special. S-a intamplat cand aveam siasprezece ani si parca a fost mai mult un accident, cel putin asta cred eu ca s-a intamplat. Sase ani mai tarziu inca tot ne mai ‘distram’ impreuna regulat. Asta e cam cum a inceput totul.
Parintii nostrii au plecat intr-o vacanta prelugita de vreo cinci saptamani, practic pentru aproape intreaga durata a vacantei de vara si m-au lasat in grija verisoarei mele, Adina, care tocmai implinise optsprezece ani. Tatii nostrii sunt frati si parteneri de afaceri, si practic cei mai buni prieteni. Mamele noastre, la fel, cele mai bune prietene si lucreaza alaturi de tatii nostrii. De cand afacerea lor s-a largit asa de mult, ei mai mult erau plecati in vreo calatorie de afaceri de mai multa durata, dar mereu unul dintre ei patru ramanea acasa sa aiba grija de nevoile noastre. Asa ca de pe cand aveam vreo doisprezece ani, parintii mei si ai ei au cumparat o vila impreuna, intr-un cartier de lux din Bucuresti, si s-au mutat toti patru in aceasi casa. Asa ca eu si Adina am inceput sa ne comportam cam de mici mai mult ca sora mai mare, frate mai mic.
Cu toate ca ma intelegeam destul de bine cu Adina, nu prea eram incantat ca cineva sa fie seful meu, pana la urma cator baieti le place sa fie sefuiti de ‘surorile’ lor mai mari. De obicei cam totdeauna, unul din parinti este mai mereu acasa, si mereu aveam cineva care sa ne observe. Si eu, si Adina aveam corvoadele noastre, dupa cum le ziceam, si mereu ni le faceam cum trebuie. Aveam si libertatea noastra, puteam merge oriunde, dar sa spunem ce cum si de ce. Si eu, si Adina avem o personalitate destul de puternica, si de multe ori ne luam la harta din orice, dar cand era sa facem un front comun in fata parintilor, mereu tineam unul cu altul. Asta era prima data cand eram lasati singuri acasa, doar noi doi, si cum o stiau pe Adina o fata raspunzatoare si cu capul pe umeri, stiau ca lasa casa pe maini bune. Plus ca daca dadeam vreo petrecere, era o baragladina cu o gura cat o sura in vecini si automat le ziceau parintilor, si era vai si amar de capul nostru cand se intorceau ai nostrii.
In primele zile a fost o pace nelinistitoare intre noi doi. Ne-am achitat de sarcinile noastre, ea dand ordine si eu executandu-le, cel putin asta am crezut la inceput. Dar apoi am vazut ca si ea face la fel de mult ca si mine, si ne completam de minune. Apoi daca eu sau ea se intampla sa avem niste prieteni in vizita, ne vedeam de treaba noastra si asta basta. Cel putin cu Adina aveam mai multa libertate fata de cata imi permiteau parintii mei, asa ca totul mergea de minune intre noi.
Era pe la inceputul celei de a doua saptamani cand totul s-a schimbat, in cel mai bine pentru mine, si totul de la o, revista ce am gasit-o intr-un dulap cu perete dublu din bucatarie, unde nici nu ma asteptam sa gasesc asa ceva, sau cel putin nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa caut. Era intr-o duminica seara, afara a inceput sa ploaie cu galeata.
“Ce citesti, Dane?” m-a intrebat Adina cand a intrat nepoftita in camera mea in acea duminica dupa amiaza.
“Uh, nimic” i-am raspuns incercand sa ascund revista sub salteaua mea.
“E cam mult nimic ce incerci sa ascunzi sub saltea” a zis. “Haide, arat-o.”
Am simtit cum ma inrosesc la fata cand i-am dat revista xxx. Femeia goala de pe coperta parand sa strige continutul revistei. Adina a privit-o, ochii ei albastrii ridicandu-se dintre parul ei blond, apoi s-a uitat la mine.
“De unde mama dracului ai asta?” m-a intrebat.
“Am gasit-o intr-un dulap din bucatarie” am murmurat.
“Haide” a zis Adina fara sa-i vina sa creada. “De unde o ai cu adevaratelea?”
“Ti-am zis” am raspuns. “Intr-un dulap din bucatarie, cu perete dublu.”
“E ceva bun in ea?” m-a intrebat.
Sa zic ca am fost surprins la intrebarea ei ar fi ceva sub asteptari, dar asa am fost. Ma asteptam sa ma certe sau macar sa-mi zica ca nu e bine ce fac sau ca citest astfel de lucruri. Iar daca incepea aveam cum sa-i raspund, aveam si eu ac de cojocul ei. Ii ziceam ca stiu ce face cu prietenul ei cand merg amandoi in camera ei, si cu asta ii inchideam gura.
“Nu stiu” am murmurat incet, mai mult de surprindere, in nici un caz de frica. “Tocmai am deschis-o cand ai marsaluit nepoftita.”
“Lasa asta, hai mai bine sa ne uitam impreuna prin ea” am zambit Adina. “Arat-o.”
M-am asezat pe pat si ea s-a asezat jos langa mine, picioarele ei lungi lungindu-se peste asternuturi langa mine. Deschizand revista. Adina a tinut-o intre noi in timp ce ne uitam la poze. Pozele nu prea lasau mare lucru imaginatiei. Prima poza am vazut o femeie cu un penis in gura si un altul in pasarica ei, unghiul camerei aratand totul.
Restul revistei era la fel, foarte putine cuvinte si foarte multe poze descriptive de barbati si femei plus femei si femei impreuna. In timp ce incet intorceam paginile am simtit cum penisul meu gradual se ridica la aceasta ocazie. Daca as fi singur ar fi o senzatie foarte placuta, dar cum verisoara mea era langa mine tot ce simteam era jena si inconfort.
“Mai erau si altele unde le-ai gasit pe astea?” m-a intrebat Adina cand am terminat de rasfoit revista.
Ea parea sa fie fara respiratie si fata ei era putin imbujorata si transpirata, toate semnele excitatiei celor care le cunosteau. Eu cel putin inca nu le stiam pe atunci, si am crezut ca se enerveaza pe mine.
“Da” am raspuns controland respiratia mea. “Si o caseta video.”
“Ce e pe caseta?” a intrebat Adina.
“De unde sa stiu” am zis, “Nu era nici o eticheta pe ea.”
“Haide” a zis Adina dandu-si picioarele jos de pat.
Fara nici o tragere de inima am urmat-o jos in camera de zi unde am indicat locul in care am gasit revista. Adina a deschis dulapul si a luat afara cele cinci reviste, apoi s-a asezat pe canapea si a batut cu palma locul de langa ea de pe canapea indicand ca ar trebui sa ma asez langa ea, lucru pe care l-am facut.
Spre surprinderea mea ea a inceput sa parcurga revista de deasupra care era cam la fel ca cea cu care m-a gasit pe mine, cateva cuvinte, o multime de poze. Am stat acolo aproape toata dupa masa uitandu-ne prin reviste, Adina intorcand paginile dupa ce amandoi ne-am uitat bine la fiecare continut. Eram asa de absorbiti ca doar cand Adina a inchis ultima revista am observat ca trecut mai bine de o ora de cand am inceput sa ne uitam, era in jur de opt seara si incepea sa se intunece.
“Se pare ca o sa ploua” a observat Adina, punand ultima revista pe masuta in fata noastra. “Haide si ajuta-ma sa fac ceva de mancare.”
Confuz, excitat si frustrat mai tot timpul am urmat-o in bucatarie unde ne-am facut niste cartofi prajiti si ce am mai gasit prin frigider. In timp ce mancam, ploaia a inceput sa cada afara cu galeata, o ploaie ce parea sa cada toata noaptea. S-a intunecat asa de tare ca am tras jaluzelele si am aprins luminile.
Am ajutat-o cu spalatul vaselor apoi am luat o sticla de vin din frigider, doua pahare din vitrina si ne-am dus inapoi in camera de zi. Punand vinul si paharele pe masuta, Adina a luat toate revistele si le-a pus inapoi in dulap, de unde le-am luat. Cand s-a ridicat am vazut ca avea caseta video in mana.
“Hai sa vedem ce e si pe asta” a zis zambind vicleneste.
Trebuia sa admit ca Adina m-a surprins pana acum. In loc sa fie nervoasa de revistele, ea s-a asezat jos langa mine si s-a uitat printre ele alaturi de mine, si acum se pare ca o sa ma lase sa ma uit la caseta impreuna cu ea si pentru ca a adus doua pahare cu vin o sa-mi dea voie sa beau si niste vin, ceva ce parintii mei faceau doar la ocazii speciale.
Adina a dat drumul la TV si a pus caseta in video in timp ce eu ma asezam pe canapea si o priveam. A luat telecomanda si s-a asezat langa mine. Apoi dintr-o data s-a ridicat si s-a indreptat spre usa.
“Dane” a zis peste umarul ei. “Pune-ne niste vin pana cand ma duc si dau drumul la caldura.”
Pana cand a zis de caldura nu mi-am dat seama ce frig s-a facut in casa. Cand ea a iesit din camera, am deschis sticla de vin si am turnat, umpland paharele pana aproape de varf, ceea ce era cam de trei ori mai mult de cat imi dadeau voie parintii, dar speram ca odata ce era turnat Adina urma sa il bea alaturi de mine. Cateva minute mai tarziu, Adina s-a intors si s-a asezat langa mine din nou. Nu a comentat nimic de cat de mult am pus in pahare si fara sa ma vada am ‘ranjit’ ca am scapat fara sa zica nimic.
“Se va incalzi in curand” a zis Adina, luand o gura din paharul ei.
“A reusit tata sa repare termostatul?” am intrebat.
Cu cateva zile inainte ca parintii nostrii sa plece termostatul de pe boiler a inceput sa faca figuri, acum aveai doar doua alternative, fie zero caldura, fie caldura la maxim. Tatii nostrii intentionau sa repare chestia inainte sa plece, dar cum era vara si caldura nu s-au gandit ca o sa se racoreasca asa dintr-o data, asa ca nu stiu, poate au uitat.
“Din cate stiu eu nu” mi-a raspuns Adina. “Dar prefer sa fie prea cald decat sa inghet de frig.”
Cu asta a pornit caseta video, a luat un pahar si s-a asezat jos sa ne uitam la ceea ce aparea pe ecran.
La inceput erau cateva interferente si cativa purici, apoi muzica venea de la boxele TV si o femeie imbracata, si doi barbati au aparut pe ecran indreptandu-se spre un pat. Gustand din vinul meu am privit cum barbatii incep sa sarute si sa o dezbrace pe femeie, apoi femeia i-a privit pe barbati cum se dezbraca. In plina actiune, femeia ii sugea pe cei doi, apoi s-a asezat pe spate pe pat, in timp ce unul din barbati o futea si ea il sugea pe celalalt.
Chiar inainte sa isi dea drumul, cei doi barbati au tras afara penisurile lor din femeie si au impuscat samanta lor peste stomacul si fata femeii. In acest moment secventa s-a oprit. Adina a oprit caseta, un sfert de ora a trecut, paharul meu era gol, penisul meu tare si camera incepea sa se incalzeasca. Aplecandu-ma inainte, sora mea a luat sticla de vin si ne-a umplut paharele, umplandu-le pana la refuz, spre bucuria mea.
“Ei” a zambit Adina, “Asta a fost ceva.”
“Ma intreb daca mai e ceva pe caseta aia?” am murmurat.
Adina si-a facut vant cu mana si a luat o gura de vinul ei inainte sa-mi raspunda,
“E al naibii de cald aici” a zis. “Scuza-ma daca imi desfac cativa nasturi, apoi o sa repornesc caseta si o sa mai vedem daca mai e ceva actiune pe ea.”
“Fa cum vrei” am zambit, “de fapt o sa ma alatur si eu, cel putin eu pot sa-mi dau camasa jos.”
De ce am facut acest comentariu nu stiu, poate ca era o combinatie de vin si excitatie, dar cand cuvintele au parasit gura mea am privit-o pe Adina si pentru prima data mi-am dat seama ca ea e mai mult decat verisoara mea, ea era o femeie. Pentru prima data am privit-o ca pe o femeie, parul ei blond pana pe umeri, ochii ei de un albastru adanc, nasul ei mic si buzele ei pline faceau sa aiba un chip foarte atragator, apoi ochii mei s-au avantat in jos pe umerii ei, apoi in jos la sanii ei mari si frumosi. Putin rusinat mi-am intors privirea de la trupul verisoarei mele si mi-am facut de lucru dandu-mi jos camasa in timp ce mainile ei s-au ridicat sa deschida cativa nasturi de la bluza ei de vara.
“Ce vrei sa spui?” m-a intrebat Adina.
“Ce?” am intrebat-o surprins.
“Ca cel putin tu poti sa-ti dai jos camasa.”
“Oh, asta” am ras. “Pai, este in regula pentru barbati sa isi dea jos camasa in companie compusa.”
“Asculta piciule” mi-a zambit. “Daca as fi vrut sa-mi dau jos bluzita asta as face asta.”
“Oh da?” am zis, gura mea avand o viata a ei singura.
“Da!” mi-a raspuns.
Cu asta si-a dat bluza ei mica de vara, a luat telecomanda de la video, a pornit caseta si s-a asezat inapoi pe canapea. Pentru un scurt moment m-am holbat la sanii ei deabia continuti in sutienul ei dorintelat, apoi mi-am intors atentia la ecran. Era mai mult pe acea caseta, de data asta erau doua femei facand sex impreuna, amandoua folosindu-si gurile, degetele si limbile una pe alta inaite ca una dintre femei sa se opreasca pe un penis artificial si a futut-o pe cealalta femeie pana la un climax cu el. Inca odata scena s-a oprit cand Adina a oprit masina, alte douazeci de minute au trecut, jumate din vin a disparut si picioarele mele erau plina de traspiratie.
“Woow” a suspinat Adina. “Sunt foarte infierbantata.”
Zambind m-am ridicat, simtindu-ma putin ametit cand am facut asta, si mi-am dat jos pantalonii scurti, acolo era un destul de mare cort in pantalonii-chiloti mei, dar nu m-am prea gandit la el.
“Asa e mai bine” i-am zis Adinei. “Pacat ca tu nu poti sa faci la fel.”
“Pot si eu” mi-a zis razand, scotand limba la mine. “De fapt si o sa fac asta.”
Adina s-a ridicat si repede si-a dat jos jeansii inainte sa se aseze din nou jos, aplecandu-se ianite ca sa ia sticla de vin si sa imparta ultimul continut in parti egale intre paharele noastre apoi a pornit caseta din nou.
A treia si ultima scena era o orgie intre sase barbati si patru femei, barbatii le aveau pe femei in diferite pozitii si cate trei pe una, gura, pasarica si fund, o femeie a fost fututa in toate gaurile ei in acelasi timp inaite ca scena sa se termina si caseta sa ajunga la un sfarsit.
“Woow” a respirat Adina. “Asta chiar ca a fost una fierbinte.”
“Interesanta utilizare a varfului sticlei” am ras la o scena de pe caseta. “Desi cred ca era una special facuta pentru chestia aia.”
Langa mine Adina, imbracata doar in sutienul si chilotii ei dorintelati, a ras. “Binenteles ca a fost o sticla obisnuita” a zis ea. “Tu nu crezi ca ar face una speciala ca sa se potriveasca in pasarica unei femei? Oricum, ai dreptate, chiar ca parea interesant. Ma intreb…”
Vocea ei s-a sters si am vazut-o cum se uita la sticla goala de pe masuta.
“La ce te gandesti?” am intrebat-o.
Mi-a arunca o privire diavoleasca si apoi s-a uitat la sticla din nou.
“Nu cred ca esti serioasa” am ras. “Tu nu esti in stare.”
“De ce nu?” m-a intrebat, vocea ei nu chiar asa de stabila, de sigura.
“In primul rand tu nu ai indrazni cat timp sunt prin preajma” am raspuns.
“Punem pariu?” a ras Adina.
“Intru” am zambit. “De fapt te provoc.”
Fara sa ma las intimidat m-am lasat pe spate pe canapea simtindu-ma foarte increzator in mine.
“Bine” mi-a raspuns Adina.
Aplecandu-se inainte ea a luat sticla, uimit si excitat de actiunea ei am privit cum isi da la o parte bifurcatia chilotilor ei la o parte si incearca sa impinga sticla in pasarica ei. Chilotii ei si mana tinandu-i intr-o parte insemna ca nu puteam sa vad nimic, dar stiam ce incerca sa faca pentru ca tocmai am privit chestia asta pe caseta si ma excita. Am simtit cum pulsul meu incepe sa creasca cand m-am gandit cum sticla de vin aluneca in pasarica verisoarei mele, sticla alunecand delungul pielii ei.
“La naiba!” a injurat Adina. “Asta nu merge?”
“Ti-am zis eu” am zambit.
“Mai vedem noi” mi-a raspuns.
Punand sticla pe canapea langa ea, Adina s-a ridicat si repede si-a dat jos chilotii. Cand se aseza jos am prins o ocheada a pasaricii ei rasa la zero si asupra labiilor umflate. Luand sticla, Adina a deschis picioarele ei putin, dandu-mi o priveliste asupra pasaricii ei roze, apoi a presat gatul sticlei la pasarica ei, de data asta am vazut cum varful sticlei aluneca in ea fara nici o dificultate. Cum varful rece al sticlei a alunecat in Adina a gafait, apoi a suspinat.
“Vezi” a zis intr-o voce nesigura. “Ti-am zis ca se poate.”
In timp ce vorbea, mainile Adinei se miscau cu o voie a lor, impingand si tragand gatul sticlei inauntru si-n afara pasaricii ei intr-un ritm lung care evident ii dadea placere. Respiratia ei a devenit rapida si grea in timp ce mana ei se misca mai repede, ochii ei s-au inchis si era ca si cum ea a uitat ca eu mai eram acolo. Fascinat m-am miscat ca sa am o priveliste mai buna asupra gatului sticlei care se misca inauntru si-n afara gaurii ei.
Mana libera a Adinei a alunecat in sus pe corpul ei sa cupeze unul dintre sanii ei, degetele ei presand in pielea pliata a materialului sutienului ei, in timp ce devenea si mai excitata degetele ei presate mult mai tare in pielea ei. Mana ei s-a miscat dealungul sanului ei si i-a acordat multa atentie inainte sa alunece inapoi la punctul de inceput. In secunda ce a trecut, Adina cumva a desfacut sutienul ei din capsa dintre cupele sutienului si materialul s-a deschis intr-o parte, cealalta parte ramand la locul ei numai pentru ca mana ei strangea globul sanului ei.
M-am uitat la movila si forma sanului expus, sfarcul, la o foarte mica distanta, intarit si parand sa se roage dupa atentie. O tentatie caruia nu i-am putut rezista. Aplecandu-ma inaite incet am inceput sa i-au erectul sfarc in gura mea si sa-l sug, limba mea presandu-se in fugarindu-se in jurul tariei lui.
“Oh, da!” Adina a suspinat in timp ce ii sugeam sfarcul.
Mana ei s-a miscat de la sanul ei si s-a miscat inapoi pe ceafa mea, tragandu-ma mai tare inspre ea, sutienul alunecand jos eliberand sanul ei complet. Intinzandu-ma am luat celalalt sfarc intre degetele mele si l-am strans putin, rotindu-l intre degetele mele in acelasi timp.
“DAAA” a suspinat si s-a cutremurat Adina.
In timp ce ma jucam cu sfarcul ei cu gura si degetele mele, mana ei libera a alunecat peste coapsele mele, pe cortul facut de penisul meu. Am gafait in jurul pielii din gura mea in timp ce ea gentil imi strangea erectia. Apoi cealalta mana a ei s-a miscat din nou, alunecand in sus pe pantalonii mei scurti ca sa impinga elasticul in jos. Senzatia mainii ei inchizandu-se in jurul pielii erectiei mele era ceva electric si am gemut odata cu placerea ce mi-o dadea.
Pierdut in placere, mi-am dus mana libera pe abdomenul ei plat, apoi in jos la pasarica ei, cautand si gasind micul mugur de piele de care am auzit asa de multe, clitorisul ei. Cand l-am gasit am presat gentil pe el cu degetul meu, apoi l-am mangaiat intr-o miscare circulara. Adina a inceput sa geama si mana a inceput sa alunece in sus si-n jos pe toata lungimea penisului meu. Puteam sa simt cum corpul ei se cutremura in timp ce devenea din ce in ce mai excitata, respiratia ei devenind parca un sir lung de suspina.
Gatul sticlei a alunecat din pasarica Adinei si, tinand degetul meu presat de clitorisul ei, mi-am scufundat doua degete in gaura ei umeda, pielea ei alunecand si inclestandu-se de ele in timp ce le miscam inauntru si-n afara.
“Ohhhh, daaa!” plangea Adina. “Ooooh, daaaa!”
Mana ei s-a prins de pantalonii mei scurti si mi-am ridicat corpul putin sa ii las sa alunece pana la genunchii mei, pentru scurt timp lasand pasarica ei in pace ca sa pot impinge ultimul articol de imbracaminte jos de pe mine, apoi mi-am reintors atentia la pasarica verisoarei mele. Inauntru stiam ca ce fac e gresit, dar nu ma puteam oprii. Placerea pe care o simteam a pus stapanire asupra mea. Adina a inceput sa se cutremure, partea inferioara a trupului ei impingandu-se in sus in degetele mele, vocea ei crescand in timp ce avea un orgasm; asa de violente erau cutremurarile ei ca a cazut jos de pe canapea pe podea, tragandu-ma si pe mine cu ea, degetele mele inca scufundate in pasarica ei, gura mea inca inchisa in jurul sfarcului ei.
“Wooow!” a suspinat Adina. “Te rog fute-ma Alexe!”
Cuvintele ei m-au facut sa cred ca Adina credea ca eu eram actualul ei prieten, Alex. In excitatia ei ea isi imagina ca el ii facea toate aceste lucruri minunate. Cu toate astea mi-am alunecat limba in jos pe corpul ei pana cand a venit in contact cu clitorisul ei. Cu parfumul sucurilor verisoarei mele indemnandu-ma mi-am rotit limba in jurul in jurul sfarcului ei senzitiv facand-o sa planga din nou de placere.
Pentru un timp am savurat gustul clitorisului ei cu limba si gura mea, degetele mele inca pompand inautru si-n afara ei, apoi mi-am miscat degetele la o parte si mi-am lasat limba sa le ia locul. Gustul sucurilor ei in gura mea era dulce si umed, nerabdator am lins la pasarica ei, impingand limba mea cat de adanc puteam ca sa lapai la izvorul ei.
“Wooooooww!” a suspinat si s-a cutremurat Adina. “Oh, da, Alex, e asa de bine ce faci!”
Cateva minute mai tarziu Adina din nou a inceput sa se cabreze, mainile ei au inceput sa traga de umerii mei in timp ce suspina de placere.
“Fute-ma!” a suspinat. “Fa-o acum ca nu mai pot!”
Am lasat-o pe Adina sa traga trupul meu, stiind ca odata ce vedea ca eram eu, jocul se va termina, dar ochii ei au ramas stans inchisi, gura ei deschisa si invitanta in timp ce ma tragea in jos peste corpul ei. Buzele noastre s-au intalnit si am simtit o scanteie de placere in timp ce o sarutam pe verisoara mea, simteam cum penisul meu se preseaza dealungul pasaricii ei si mi-am ridicat trupul pana cand am simtit cum bulbul penisului meu se impingea in gaura ei umeda.
Adina a gemut in gura mea cand m-am presat inaite, penisul meu tare ca piatra alunecand in pasarica ei usor, tragand afara placerea mea am impins in ea usor, muschii pasaricii ei prinzand penisul meu in timp ce aluneca din ce in ce mai adanc. Apoi eram in ea, toata lungimea mea inconjurata de caldura pasaricii ei, sucurile ei izvorand in jurul penisului meu. Pentru un moment am stat nemiscat bucurandu-ma de aceste senzatii pe care le simteam pentru prima data, apoi mi-am miscat o mana in sus la sanul ei si am inceput incet sa-mi alunec penisul afara din ea.
“Ooooohh, wooow!” a suspinat Adina despartind buzele noastre.
Gradual mi-am lasat ca miscarile mele sa devina si mai repezi. Simteam cum excitatia mea crestea, bilele mele se adunau in timp ce ma apropiam din ce in ce mai aproape de climaxul meu. Adina si-a scufundat capul in umarul meu, tipete de placere ecoand prin intreaga camera, corpul ei zvarcolindu-se si cutremurandu-se sub mine in timp ce avea inca un orgasm. Inclestarea pasaricii ei pe penisul meu m-au trimis peste culmea rezitentei mele si cu o ultima pompare am simtit cum sucurile mele se grabeau fierbinte dealungul penisului meu ca sa explodeze afara in pasarica ei.
Gafaind ca sa imi recapat respiratia, am cazut in fata, capul meu odihnindu-se pe carpeta langa capul Adinei. Simteam cum pasarica ei se inclesta in jurul penisului meu care inca era adanc implantat in ea si gradual am simtit cum excitatia mea creste din noi si penisul meu se intarea in ea.
Incet mi-am miscat trupul, alunecand penisul meu in si-n afara pasaricii ei, excitandu-ne pe amandoi cu aceasta miscare. Verisoara mea a inceput sa gafaie si sa suspina sub mine in timp ce urca inca odata inspre un orgasm puternic, trupul ei intalnindu-mi fiecare pompare. Ridicandu-ma m-am uitat in jos la chipul Adinei in timp ce imi pompam penisul in ea, futand-o pentru a doua oara, gura ei deschisas intr-un suspin de placere, pleoapele ei inchise in timp ce se bucura de acest moment. Inca odata am simtit cum bilele mele se aduna si verisoara mea se cutremura in timp ce amandoi am ajuns din nou la punctul climaxului, la punctul din care nu ne mai puteam intoarce.
“Ooooooh, Alex, vin inca odaaaaatttaaaaa!” a plans si a suspinat Adina, ochii ei deschizandu-se larg. “DANE!”
Descoperirea ei despre cine o futea a venit prea tarziu, cu violente cutremure un orgasm sa rupt prin tot corpul ei, plansetele ei de placere umpland urechile mele.
“Nu, Dane, nu…DA, wooow, daaaaaa” a tipat Adina ca o urlatoare cand inca un orgasm s-a rupt prin tot corpul ei “Fute-ma Dane, fute-ma!”
Pubisurile noastre se zdrobeau impreuna in timp ce eu pompam mai tare si mai repede, bilele mele plesnindu-se zgomotos de fesele ei.
“Woow, Dane” a suspinat verisoara mea. “Nu te oprii! Vreau sa te simt cum viin in mine din nou!”
Am privit-o in ochi cand inca un climax s-a rupt prin corpul ei, pleoapele ei pe jumate inchise de aceasta placere imensa, excitatia si dorinta ei clar vizibile. Apoi am simtit caldura sucurilor mele crescand in timp ce se grabeau pe toata lungimeea penisului meu. Cu un geamat lung si puternic m-am scufundat adanc in pasarica ei, crema mea fierbinte umpland-o pana la refuz.
“Oh, DA” plangea si suspina Adina. “DA, DAA, DAAAAAAAAA!”
Pentru un minut bun am continuat pomparile mele, penisul meu incet pierzandu-si din tarie, pana cand am tras afara din corpul ei cutremurand si m-am intors sa stau langa ea. Am stat acolo in liniste, singurul zgomot fiind acela al respiratiei noastre intorcandu-se la normal. In mintea mea savurand memoria momentelor minunate de mai devreme, in acelasi timp simtindu-ma putin vinovat de cele intamplate si intrebandu-ma ce o sa zica sau o sa faca Adina odata ce o sa-si revina. Langa mine am simtit cum verisoara mea se misca. M-am ridicat si m-am uitat la trupul ei minunat si nud, memorand fiecare linie si curba a ei in timp ce mai aveam posibilitatea.
Adina ma privea. “Dane” a zis moale. “Sti ca ce am facut e gresit.”
“Stiu” am raspuns privind-o in ochi si imaginandu-mi ce va urma.
“Trebuie sa ramana secretul nostru” a zis. “Nimeni, in special mama si tata, nu trebuie sa afle despre asta.”
“Stiu” am raspuns,
“Trebuie sa fim” a continuat Adina. “foarte atenti.”
Stand uitandu-ma in jos la trupul verisoarei mele am simtit o senzatie crescand in stomacul meu, si penisul meu a inceput sa prinda muschi din nou, dupa nici un minut in alta situatie m-as fi retras in camera mea sa incep sa ma masturbez.
“Dane” a zis Adina. “Intelegi ce-ti zic?”
“Inteleg” am zambit suparat. “Trebuie sa fim atenti de ceea ce tocmai am facut.”
“Si o sa mai facem” a soptit Adina. “Aseazate.”
Surprins, m-am asezat in timp ce verisoara mea se ridica, s-a uitat in jos la mine si mi-a zambit, apoi si-a serpuit trupul si capul ei a disparut din fata ochilor mei.
“Woow!” am suspinat in timp ce limba ei se serpuia dealungul lungimii penisului meu semierect.
Fara sa-mi vina sa cred, am stat acolo in timp ce verisoara mea lingea penisul meu, aducandu-l inapoi la viata in cateva clipe inainte ca sa inchida capul in gura ei. Sentimentul buzelor si limbii ei alunecand in jos pe penisul meu m-au facut sa gem de placere si am suspinat cand limba ei a inceput sa se roteasca partea inferioara a capului penisului meu. Adina a inceput sa-si alunece gura in sus si-n jos pe penisul meu, luand cam jumate din el in gatul ei ca mai mult nu putea din cauza lungimii si grosimii lui, limba ei dezmierdand partea inferioara si ...



    Login