Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputul unei prietenii minunate- Patricia (p1)
Autor : lizuzambet - 2011-10-18
Citita de 10199 ori - Nota 8.38 (82 voturi)
Din ciclul “ce mama naibii se intampla” am revenit cu un nou episod din noua mea viata. Cumva eram atrasa inspre o noua directie. Dupa cumplita vacanta de vara la Mamaie a urmat minunata vacanta din Italia unde l-am cunoscut pe Ionica. Ionica va face parte din mine pe viata caci zilele acelea petrecute impreuna au fost magnifice. A trebuit sa se prefaca bolnav ca sa aibe 2 zile libere, sa avem posibilitatea sa ne facem de cap. Si Dumnezeule, ce ne-am mai facut de cap. Ionica isi arogase un fel de postura de profesor de sex. Si recunosc ca era materia mea preferata. Mi-a explicat cum functioneaza un barbat si ce ii place din punct de vedere sexual. Mi-a explicat cum functioneaza o femeie. Mi-a aratat filme pornografice si apoi puneam in aplicare pana ce ma ustura pizda. M-a invatat cum sa sug “cu talent” o pula si mi-a lins pizda si gaurica curului de m-a innebunit. A incercat sa isi bage pula lui imensa in curuletul meu. Zicea ca o sa-mi placa mult... dar nu stiu ce sa zic, desi fluturasii pareau incitati de ideea de a o avea si “in partea cealalta”... m-a durut prea tare si a renuntat sa mai incerce. Dar mi-a futut pasarica de mi-a zapacit-o. Dupa ultimul futai, dinainte de plecare, mi-a cerut sa jur ca nu spun la nimeni despre ce s-a intamplat, caci el ar pati lucruri rele. Cum sa ii fac rau minunatului meu amant? Doar il iubeam. De aceea am si raspuns afirmativ cand m-a intrebat daca vreau sa ma viziteze cand vine in tara, de sarbatori. Da, Da, Da! Fluturasii erau innebuniti.
Ajunsa acasa m-am dat in stamba fata de prietenele mele de la bloc care pareau intimidate de noua mea atitudine. N-am suflat o vorba din ce mi se intamplase in aceasta vacanta dar cumva, si pe buna dreptate, eram schimbata... imi disparuse inocenta. Ce m-a incantat a fost sa vad ca Adi, vecinul de la 6 incepu sa-mi dea atentie. De fapt nu doar el... ci cam toti baietii de la bloc. Dar mie imi placea de Adi si i-am dat de inteles. Am fost surprinsa sa constat ca Ionica ridicase stacheta la un standard prea inalt pentru un pusti ca Adi... care desi era cu aproape 4 ani mai in varsta ca mine parea de nivelul lui Dani, prima mea iubire. Iar asta ma dezamagi foarte tare si imi zbura cheful. A fost greu sa scap de Adi care dvenise prea insistent.
Apoi a inceput scoala. In prima zi de scoala la reintalnirea cu colegii am aflat ca Patricia... o fata “problema” mai mare decat noi cu 1 an ramasese repetenta si acum o mostenisem noi. In prima zi asta a insemnat doar subiect de barfa, intre noi astea vechi. Dar Patricia deveni element cheie in povestire cand, la ora de Romana ce se tinea in Cabinetul de Limba si Literatura Romana, profesorul o aseza langa mine. Bancile erau de cate 3 scaune si Bogdi lipsea. Am avut 45 de minute sa o studiez pe furis. Avea un profil frumos cu un nasuc carn si buze frumos conturate. Se machia, strident as spune caci era singura dintre cele 21 de fete din clasa 8-a C care purta machiaj. Avea unghiile facute dar culoarea albastru mat se mai dusese in unele locuri si trebuia retusata. Purta blugi cu talie joasa, stramti, incat ii scotea in evidenta picioarele grosute si fesele generoase. Purta o geaca de blugi neagra si dedesubt un maiouas stramt si scurt incat i se vedea buricul. Nu parea sa se fi schimbat de anul trecut. Si nu paruse sa schimbe vreo vorba cu noi, noii ei colegi. Pana in momentul in care imi observa telefonul mobil... un telefon scump facut cadou de tata la plecarea spre casa. Distantierea mea fata de prietenele mele cu care crescusem s-a manifestat si cu colegele mele de clasa si poate de asta nu este surprinzator ca o saptamana mai tarziu eram buna prietena cu Patricia. Am iesit la suc dupa scoala... apoi am chiulit la ora de sport... apoi la Istorie... Eram usor fascinata de noua mea prietena... La barul unde mergeam o stiau toti si o strigau Patty. Patty incepuse sa cam profite de mine dar nu-mi pasa foarte tare... in 2 saptamani ii transferasem credit pe telefon de 2 ori... platisem sucurile si cafelele si ii cumparasem 4 pachete de tigari. Dar nu-mi pasa foarte tare. Am fost chiar bucuroasa sa-i dau sa poarte o bluza de-a mea. I se potrivea bine caci desi era mai lata in solduri decat mine bustul era ca al meu. Amandoua purtam sutien cu burete “sa para mai mari”. Tot in astea 2 saptamani ne-am impartasit viata. Povestea ei era asemanatoare cu a mea. La 10 ani fusese abuzata de un vecin care trebuia sa aibe grija de ea cat merg ei la tara la o inmormantare. Nu o penetrase, doar o pipaise pe unde n-ar fi trebuit si o pusese sa i-o suga de cateva ori. Nu spusese nimic la nimeni doar ca vecinul incercase din nou cateva luni mai tarziu si ea nu a mai tinut secretul. Nu s-a lasat cu Politie... vecinul s-a intremat la spital catvea zile dupa bataia administrata de tatal Patriciei si a preferat sa plateasca niste bani, ca totul sa ramana asa. Rusinea era prea mare si parintii ei au acceptat. Doar ca Patricia nu a uitat. A urmat un sir de prieteni dar prima oara a facut sex la 12 ani. Baiatul avea 18. A enumerat 5 baieti dar am avut puternica impresie ca sunt mult mai multi. Deci daca ea minte... antunci am mintit si eu.... Nici o vorba despre viol... primul meu barbat a fost Dani... In Italia Ionica se numea Gabi si avea 23 de ani. Si cu asta basta.
Aventura mea alaturi de Patricia avea sa inceapa cu un apel telefonic primit de ea. Prietenul ei o chema undeva. Vreau sa merg si eu? De ce nu? Hai. Iarasi chiuleam. Era abia a doua ora. Patricia mai primi un mesaj si dupa ce-l citi ma intreba:
“Fata, ai niste maruntis sa luam un pachet de tigari?”
Aveam. In urmatoarea pauza am si plecat, eu cu ghiozdanul in spate... ea cu o poseta mai mare... oricum mai mult de 3 caiete nu cred ca avea.
Am mers printre blocuri pana la o alee ingusta. Cunosteam zona, nu era nimic neobisnuit. Patricia suna la interfon si o voce de barbat ne invita sa urcam. Etajul 2- apartamentul 11... o usa murdara ce avea nevoie disperata de un strat proaspat de vopsea. Un tanar bine facut ne deschise usa. Il stiam, el era Moldo... prietenul Patriciei. N-arata rau deloc... Era bine construit... parul gelat... si barbia proeminenta era incadrata de o linie subtire de pilozitate bine intretinuta. Am mai zis ce frumos i se conturau pectoralii prin tricoul stramt? MMMMMMM! Fluturasii astia nebuni...
Un hol intunecos cu linoleum vechi ducea spre sufrageria ce mirosea puternic a fum de tigara. Mobila saracacioasa si batraneasca. In contrast era un coltar “din era noastra” pe zacea tolanit un tip ce nu am reusit sa-i citesc varsta. Parul lui tuns scurt era usor grizonat la tample dar fata il incadra “sub 30 de ani”.
El era Vicky, ma anunta Patricia.
Vicky se ridica sa dea mana cu mine. Era mic de statura si slabut si era plin de tatuaje pe maini. Asta ma puse pe ganduri serios si ma facu sa ma intreb ce caut eu de fapt aici.
“Ati adus tigari?”
Patricia ii arunca pachetul de Marlboro cumparat de mine si el il desfacu si ne oferi tigari. Hmmm... din banii mei... Am refuzat tigara si cand Vicky insista sa iau una.
Patricia mai fusese aici cu siguranta... Nu pierduse nici o secunda, cu tigara aprinsa intre degete isi incalecase prietenul si-l saruta pe gat. Trageam cu coada ochiului la ei... si eu as fi vrut sa-l sarut pe Moldo... Moldo... era urat numele... dar asa ii spunea si Patty. La un metru de mine, pe acelasi coltar, Vicky nu parea sa-i bage in seama si isi savura tigara privind la televizorul vechi dat pe Mute. Era pe Antena 1. Pe o masuta improvizata... la indemana lui Vicky, trona un calculator vechi cu un monitor soios. Din cand in cand Vicky, care era stapanul casei... scotocea prin winamp alegand melodii... hip hop in general. Vicky incerca sa intretina atmosfera intrebandu-ma despre scoala si eu ii raspundeam cu banalitati. Langa noi Patricia numai ca nu se ineca cu limba barbatului ei si chicotea strident cand acesta incerca sa-i bage mana in blugi sa o atinga pe fese. Am vazut ca si Vicky tragea cu ochiul mai ales ca stand calare pe Moldo, Patricea isi bomba prin postura fundul si bikini ei roz devenira vizibil... MMMMMMMMM... Mi-am reasezat usor pozitia sa nu mai simt fosnetul aripilor unor fluturasi netrebtnici.
Si ce sexi mi se parea Moldo cand cuprindea fesele generoase ale Patriciei si le framanta facand bicepsii sa i se incoarde... Ah, Dumnezeule. Vicky ma atinse pe mana si am tresarit.
“Tinerico... o tigara?”
Am strambat teatral din nas. Tinerico? Cine se credea? Am intins mana si am primit o tigara. Vicky mi-a oferit foc si eu am tras primul meu fum de tigara. M-am inecat groaznic si toti au inceput sa rada de mine... Tusind napraznic am ras si eu. Cred ca trecu vreo ora, timp in care am mai pufait 2 tigari. La inceput s-au straduit sa ma invete sa trag in piept dar nu reuseam... era bun si asa. Ma simteam extraordinar... mi se parea super cool sa fumezi si ma simteam mai in largul meu... Vicy tot repeta o anume melodie in winamp si sa ma dau mare ii invatasem refrenul. Cantam o data cu Vicky si radeam unii la altii. Ma relaxasem. Uitasem ca chiulisem de la ore ca sa vin aici... iar eu nu chiulisem niciodata.
Pe ProTV incepuse un film in reluare si Vicky oprise muzica sa auzim sonorul televizorului. Patricia se plictisi repede si incepu sa se inece din nou cu limba lui Moldo. Treaba paru sa se incinga si m-am simtit cam stinghera. Ce se intampla langa mine parea preludiul unui act sexual. Am schimbat privir cu Vicky si acesta tusi teatral apoi rase. Iubaretii se simtira si se oprira.
Bausem un pahar de cola rasuflat si mi-a venit la baie. Intoarsa in sufragerie am descoperit ca iubaretii disparusera.
“S-au dus in dormitor... sa discute”, ma informa Vicky pe un ton serios.
Da pe dracu. Nu-s proasta. Mi se pusese un nod in gat gandindu-ma ca Patty se zbate goala sub Moldo... Oare e deja goala... oare e deja in ea? Fluturasii mei incepura vanzoleala lor binecunoscuta.
“Pai... merg si eu atunci acasa”...
“Mai stai! sari el. Un’ te grabesti... las ca ei discuta, se impaca imediat si revin... Hai, mai ia o tigara...”
Adevarul e ca nu voiam sa plec, asa ca m-am trantit langa el pe coltar.
“Da-mi foc.” I-am cerut inainte sa-mi asez tigara intre buze.
“Ssssst!” ma susui el si am tacut... L-a incepu n-am inteles de ce radea dar apoi l-am auzit si eu... Apartamentul lui Vicky era semi-decomandat si dormitorul era separat de sufragerie printr-o simpla usa. De dupa usa, in rimt sacadat se auzea destul de bine inconfundabilul scartait al arcurilor patului. Am eu 14 ani... dar de acum stiu siu eu bine ce inseamna scartaitul acela.
Fara sa vreau m-am imbujorat si am simtit tensiune in toate zonele erogene. Nu ma mai futusem de aproape doua luni si tanjeam. Fluturii se agitara in colivia lor roz si involuntar mi-am strang coapsele. Doamne, ce cald s-a facut!...
Vicky rase complice si se apropie de usa apoi bubui cu pumnul in ea....
“Baaaaaaaa, ce faceti acolo? Sper ca nu fumati?”
Nu stiam ca facea referire la un banc si mi se parea stupid sa le ceara asta, cand e evident ca si-o trageau in patul in care el dormea.
“Moldovene, stii regula!” mai striga Vicky dupa care se apleca sa scrumeze.
Avea niste pantaloni de training vechi pe el si nu parea sa poarte chiloti... ii puteam ghici erectia prin material. Aaah!
“Ce regula?” am intrebat eu cu naivitate.
Vicky ranji si am observat ca are o carie in partea din stanga sus, intre incisivi.
“ Sa nu se slobozeasca si sa nu-si stearga pula de cearceafurile mele.”
El pufni in ras iar eu m-am rosit la fata si m-am simtit ca ultima proasta. Vicky se tranti langa mine si apuca mouse-ul. Muzica se facu auzita in boxele mici.
“Tinerico, ai prieten?”
Intrebarea directa ma lua prin surpindere.
“Ce?... Nu... “
Grizonatul ridica sprancenele a mirare.
“Cum... o fata misto ca tine? Cred ca nu vrei tu sa ai prieten acum... si ii gonesti... “
“Daaaaa... imi stiu de frica”...
“Cred ca stau la coada...”
“Daaa... nu sta nici dreacu....”
Adevarul e ca baietii imi dadeau mult mai multa importanta decat la inceputul vacantei. Vicy isi aprinse penultima tigara si am observat ca nu-mi mai oferise.
“Fumam amandoi”.
Trase cateva fumuri adanci si poi mi-o intinse privindu-ma patrunzator in ochi.
“Imi place de tine. Patty a mai adus fete pe aici... da’ numa’ proaste tamaie...”
Incercam sa nu ma dau de gol dar devenisem atenta.
...” tu in schimb esti desteapta, cu tine pot schimba 2 vorbe... si arati si bine”...
“Unde naiba vezi tu ca arat bine? Nu vezi ce slaba sunt?”
Cuvintele lui ma incantau. M-am asezat mai bine si am bombat usor pieptul.
“Cum sa fi slaba, Lizuca... esti belea de buna... Ai de maiculita mea... pai ai abia 15 ani... peste 1 an sa vezi ce corp de fotomodela o sa ai.”
15 ani?
“Daaaa, cre’ca... io si fotomodelu.”
“Ba, tu vorbesti serios?” vocea lui parea suparata. “O stii pe sora lu Moldo? La 15 ani arata exact ca tine... la 16 ani prezenta moda pentru carnatul ala de Marculescu”.
Cuvintele lui imi faceau enorma placere. Urma o pauza intre doua melodii si scartaitul se auzi din nou.
Vicky rase si am zambit si eu. Imi placea de el. Grizonatul se apropie de mine, sprijinite de coltar capetele noastre erau la cativa centimetri distanta.
“Tu crezi ca as minti daca nu ar fi pe bune? Pai ce interes as avea sa mint? Chiar imi placi... chiar arati bine...”
Avea ochi verzi... Avea buze subtiri incadrate de barba veche de cateva zile. Ici colo zaream fire albe.
“... m-am bucurat cand mi-ai spus ca nu ai prieten... asa poate am si eu o sansa...”
Facu o pauza sa ia tigara dintre degetele mele apoi trase in piept. Eu rasuflam greoi. Imi crescuse pulsul o data cu activitatea fluturasilor.
Era randul meu sa trag dar Vicky intoarse filtrul catre mine sa fumez din mana lui. Mi-am intins gatul si am pus buzele pe tigara... Momentul imi paru suprasaturat de sexualitate si am simtit fluturasii vibrand.
Spre bucuria mea el facu ce eu inca nu aveam curajul sa fac. Se apropie de mine si ma saruta. I-am simtit gustul de tigara pe buze si asta ma excita groaznic. Fara sa vreau asta m-am tras langa el iar el imi cuprinse capul in mana si buzele noastre se strivira intre ele intr-un sarut patimas. Cu curaj, i-am strecurat limba mea mica intre buze si i-am cautat-o pe a lui. Barba aspra se freca de pielea fetei mele. Adoram asta... asta era cerificarea ca iubitul meu e barbat. Barbat adevarat! Mana de pe ceafa cobora pe gat si pe spate intr-un masaj excitant. Ma saruta cu rabdare si cu pasiune si imi placea la nebunie.
Fluturii lacrimau de placere in colivia lor minunata dar Ionica imi spusese ca nu pot sari pe barbat din secunda doi. Mana lui ajunsese pe fesa mea slabanoaga si o tapa usor, de test. Dar n-am zis nimic si urmatoarea tura curul meu imperb imi fu framnatat cu mai mult aplomb... cu mai multa dorinta. De fapt nu numai ca ma prinsese de fesa dar ma trasese inspre el si acum aveam piciorul lui intre coapse. Ca din greseala zona de deasupra genunchiului lui punea presiune pe zona mea inghinala... unde temperatura crescuse alarmant. Fluturasii varsau lacrimi excitati de fiecare asalt al limbii lui... Am simtit o mana ridicandu-mi nitel tricoul si o secunda mai tarziu o mana priceputa imi mangaia abdomenul plat... Inexorabil mana ajuse la sutien.
Am protestat de forma si cand sanu imi fu cuprins in palma invadatoare cu tot cu sutienul buretat am crezut ca se va opri... Dar aveam de a face cu un barbat experimentat. Cu o miscare dibace a mainii sutienul fu miscat cativa centimetri buni si piele sensibila si extrem de fierbinte a sanisorului meu facu cunostinta cu palma lui Vicky. Sfarcul imi fu ciupit tandru si se solidifica sub degtele pricepute.
Cu gura asatupata de saruturi excitante gemeam surd si imi doream sa scap de haine si sar pe Vicky. Fluturasii ma implorau sa bag pula in mine, sa poata sa o dezmierde cu lacrimile lor de fericire.
Vicky se desprinse de mine si eu protestai cu un geamat. Se intinse sa stinga tigara ce fumega fara rost in scrumiera plina. Am profitat si i-am bagat o mana sub tricou si l-am mangaiat pe spate. Vicky imi zambi si isi trase tricoul peste cap ramanand la bustul gol. Buzele ni se sudara din nou si dansul excitant al limbilor reincepu. Mana lui imi ridica de urgenta tricouasul si imi asalta din nou sanisorul trimitand impulsuri electrice fluturasilor prin intermediul sfarcului devenit extrem de sensibil. N-am vrut sa raman mai prejos si mana mea il mangaie pe pectorali. Vicky nu putea fi comparat nici o milisecunda cu Moldo dar nu conta pentru mine. Ce ma interesa acum era ce ascundea in pantaloni. Fara sa ezit l-am mangaiat pe abdomen si am coborat paana am simtit sub palma pula erecta. Am cuprins-o prin panza pantalonilor si grosimea ma dezamagi... dar era pula... si trebuie sa fie suficienta. Elasticul uzat nu opuse rezistenta si mana-mi scapa inauntrul pantalonilor. Par pubian tuns marunt imi gadila palma apoi am gasit premiul. Am insfacat carnatul fierbinte si l-am belit de proba... Vicky gemu usor si abdomenul i se contracta de cateva ori... Pula parea lunga dar nu groasa si asta ma frapa.... am tras de betelie si am eliberat-o...
Inimia mi-a stat in loc. Fluturasii eliberara noi lacrimi iar eu am simtit o dorinta apriga sa o iau in gura. Degetele mele ii cuprindeau pula cu usurinta dar lungimea ma frapa. Totodata era usor curbata catre stanga... Capatana era acoperita aproape in totalitate de pielea negricioasa. Gaurica din varful vinetiu baltea de sperma... ah, sperma.... imi era dor... imi era dor de o pula in gatlej... de o pula in pizda mea mica si nesatula... Voiam sa gust sperma din nou... sperma...ahh...



    Login