Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputul unei prietenii minunate (partea 4)
Autor : lizuzambet - 2011-01-22
Citita de 23149 ori - Nota 8.39 (74 voturi)
Dupa ce m-am spalat si mi-am schimabt tamponul sub privirile scarbite dar curioase ale varului meu m-am imbracat si am iesit in curte. O zi de vara fierbinte ca si celelalte. Iliuta a vrut sa mergem la scaldat dar datorita problemei mele am refuzat. Pe la 6 seara Iliuta a revenit si profitand de faptul ca Mamaie era plecat prin vecini, m-a convins sa i-o mai sug odata ceea ce am facut cu placere caci eram teribil de plictisita. De aceasta data el a stat in picioare, privind atent pe geam in timp ce eu ii sugeam carnatul tare cu pofta nebuna. Parca nu ma saturam. In perioada in care Iliuta fusee la balacit eu derulasem in minte ce se intamplase mai devreme si cautasem cai prin care sa devin mai buna la supt. Acum nici n-am mai fost nevoie sa isi mai dea el la laba caci prinsesem spilul si imi sincronizasem miscarea mana gura. Si s-a terminat repede-repede, lasandu-ma cu mana in chiloti tanjind dupa atentie. Dar el, usurat, s-a imbracat in haine mai bune si a disparut in sat unde stiam ca se intalneste cu ceilalti prieteni de-ai lui...
Saptamana a trecut greu, caci Mamaie ne trezea dimineata la 4 si ceva si ne lua la camp, la prasit. Eram distrusi, si eu si varu-meu. Eram obisnuiti sa ne culcam tarziu si dupa un somn de 2-3 ore eram rupti. Munceam cot la cot pana pe la 11, cu pauza de masa... apoi cand caldura ne sufoca- plecam acasa. Pe la 4-5 ne reintorceam si sapam pana pe la 8-9, uneori si zece. Va dati seama ca nu eram facuta pentru munca asta... dar eu si Iliuta eram singurele ajutoare ale Mamaii. Unchiu Ionel si matusa Lenuta, parintii lui Iliuta, erau plecat de mai putin de doi ani in Grecia. Stiu ca trimisesera niste bani ca Mamaie sa plateasca zilieri, sa sape. Dar Mamaie le stie pe ale ei si a pastrat banii, spre disperarea noastra. Iliuta era obisnuit, chiar daca nu-i placea, dar eu eram disperata. Facusem bataturi groaznice in palme si aveam o stare de oboseala continua. Abia asteptasem Duminica, zi de odihna de la Domnul... pe care Mamaie o respecta cu sfintenie. Si apoi, parca nici de Iliuta nu mai avusesem chef. In primele zile de prasit fusesem si la ciclu, nu?
Iliuta incercase in fiecare zi sa ma faca sa i-o sug dar am refuzat. La insistentele lui, Vineri, intr-o pauza de munca, mi-a bagat-o in gura ascunsi in lanul de pap’soi. Mamaie sapa la 100 de metri mai incolo iar eu sugeam pula varului meu fara sa ma folosesc de maini. Neavand control pula intra foarte des adanc in gat si uite asa am invatat sa accept pula tot mai mult in gatlej, fara sa ma inec. Cand s-a terminat, Iliuta literalmente mi-a umplut gura cu sperma si a fost o placere sa inghit toata cantitatea aia de zeama de barbat. In continua cursa de invatare l-am intrebat cum de acum e asa de multa iar in ultimile dati era putina si nici asa de consistenta, Si am aflat ca daca face pauza, coaiele produc si mai multa sperma... si atunci curge multa... si groasa. Plus ca cica el e inca pustan dar barbatii maturi produc si ma mi multa. Si mai multa? Hmmm, INTERESANT!
Si Acum era Duminica. Inca o zi innabusitoare. De data aceasta n-am scapat si Mamaie m-a luat cu ea la Biserica. Nebunie curata, Mamaie era sa ne prinda in actiune. Iliuta se trezise inainte mea si s-a strecurat in pat langa mine. M-am trezit cu pula lui sculata atingandu-ma pe buze asa ca am supt-o cu ochii inchisi pana m-am trezit de-a binelea. Apoi a bagat-o in mine si nu a apucat decat sa-mi starneasca fluturasii mei dragi cand Mamaie aproape a intrat peste noi. Iliuta abia a avut timp sa sara la el in pat si sa se faca adormit. Phiuuuu! A fost aproape.
Cand ne-am intors soarele era sus in varful cerului. In fata portii era parcata o Dacie alba ce am recunoscut-o. Oricum, pe bancuta de la poarta statea Iliuta, Gica si Sile.
“Sar’mana”, inganara ei.
“Si-i cu voi, mai baieti?”
“Miergim la scaldat la garla, Mamaie”.
Toti trei baieti erau la bustul gol si toti aveau pielea inegrita de soare. Gica era cel mai bun prieten al lui Iliuta. Stiam ca-s in aceiasi clasa. Si mai stiam ca ramasese repetent intr-a cincea. Deci era cu un an mai mare decat mine si varu-miu.
In timp ce Iliuta ii explica lu Mamaie ca a dat de mancare la oratanii si ca a pus apa in troaca la pui eu am tras cu ochiu la Sile.
Sile era fratele mijlociu al lui Gica. Ei stateau mai in sus pe ulita. Sile avea 17 sau 18 ani, nu eram sigura. Nu-mi placea de el. Fata lui exprima parca cruzime, desi cred ca exageram. Probabil aveam impresia asta fiindca inca de cand eram mici, el fiind mai mare, ne strica jocurile, si ii chinuia pe baieti. Soarele ii batea in ochi si ma privea chioras. Imi intalni privirea si ranji, aratandu-si caria dintre cei doi dinti din fata. Iiigh, ce dezgustator. Apoi am observat ca incerca sa palmeze o sticla de bere. Mda... nici nu cred ca are permis de conducere, dar conduce si mai si bea.
“Hai fa, Lizuca... vii la garla?”
Mamaie intrase deja in ograda, inchizand poarta in urma ei, sa nu iasa puii. Eu eram imbracata frumos, de biserica ,cu sandalele bune, niste pantalonasi treisfert azurii si o camasa alba. Si-mi era cald...
“Da, normal ca vin. Da’ trebe sa mananc”...
“Las ca facim gratar, a luat Sile si Gica carnii... si di pui si di porc”.
Mmmmmm, suna bine. Muream de foame.
“Da’ Olguta nu vine cu noi?”
Iliuta paru sa fie in incurcatura, dar vorbi Gica.
“Olguta-i dusa deja cu Ana a lu’ Vladu”.
Ah, pai bine atunci...
“Stai oleaca sa ma schimb”...
“Pai haidii rapidii ca-i doisp’cii dija, mai oleaca si si facii nopatii d’amu”... glumi varu-miu.
Am fugit in casa si m-am schimbat de haine. Mi-am luat costumul meu de baie galben-lamaie, din doua piese. Mi-l cumparase mama din Italia si IL ADORAM. Imi venea atat de bine. Mi-am tras peste si o rochie subtire de vara si am iesit sa-i cer lu Mamaie un prosop. Mamaie imi alese unul mai mare si dupa ce am pupat-o am fugit catre poarta. Baietii ma asteptau in masina, cu toate geamurile lasate. Sile era la volan fumand, iar pe scaunul din dreapta, frate-su Gica sorbea ultima gura de bere din sticla. Am urcat in spate, langa Iliuta. Nici n-am inchis bine portiera ca Sile si demarase. Gica umbla la casetofonul masinii si manelele incepura sa tipe. El si cu Iliuta incepura sa cante dar eu nu-i bagam in seama. Era innebunitor de cald. In scurt timp am iesit din sat dar in loc sa facem stanga spre locul de scalda, Sile vira dreapta. Drumul parea sa duca in josul raului, unde nu mai fusesem niciodata.
“Da’ unde mergem, bai Iliuta?”
“La gratar”.
“Pai ai zis ca mergem la garla, la scalda”...?
“Lasa, fa Lizuca” se baga si Gica de pe locul din fata mea, “miergim in alta partii... unde-i mai ghinii ca nu-s toti fanfaronii... “
Am strambat nemultumita din nas.
“Da’ n-ai spus ca e si Olguta? E si ea acolo unde mergem noi acum?”
Gica rase si se intoarse inspre inainte. Arunca sticla goala pe geam si incepu iar sa cante. Ah, muream de ciuda ca ma pacalisera. Aveam de gand sa cobor si sa merg pe jos pana la locul unde ne scaldam de obicei. N-aveam deloc chef sa imi petrec duminica cu retardatii astia.
“Bai Sile, du-ma la garla acolo unde-s toti sau opreste ca merg eu pe jos”.
Sile ma privi in oglinda retrovizoare si-si arata caria. Masina continua sa mearga imperturbabila prin hartoapele drumului.
“Oh da, ce amuzant!!! Ce sa-ti povestesc!!!!”
Eram supernervoasa. Iar ei cu glumele lor de prost gust. Sile ma privi din nou in oglinda retrovizoare si atunci mi-a picat fisa. O fisa grea ce a picat greu... greu de tot. Infectul de Iliuta le povestise. Acum eram dusa la loc ferit... unde sa fiu numai cu ei.
Mi s-au strepezit dintii de frica. Gica si.... SILE... Ighhhh!!!! Scarbos!!!
Si apoi... Daca Iliuta le-a spus lui Gica si lui Sile... poate spune si la altii. Poate Gica spune sau a spus deja si la altii. Oh, Doamne Dumnezeule!!! Eram pierduta. Avea sa afle si Mamaie, si mama si TATA!!! Oh, ce ma fac?!!
Imi venea sa plang. Mi-am tras genuchii la piept privind pierduta pe geam. Ne apropiam de un loc unde raul facea un cot iar maul era populat ed un crang des de salcii. Sile ne ducea exact catre ele. Deja nu mai mergeam pe drumeag ci direct pe camp. Exact cum am banuit, masina se opri doar cand se pierdu intre salciile batrane, aproape de apa. Imi cam tremurau genunchii cand m-am dat jos din masina. Gica era deja in apa topaind si improscand apa in toate directiile. La umbra salciilor soarele nu avea tata putere. Era placut. Ce loc frumos.
Imi era frica si stomacul mi se facuse ghem.
Sile deschisese portbagajul si era ocupat sa scoata plasele cu mancare. Baietii nu mintisera in privinta asta, chiar voiau sa faca gratar. Hmmmm, da... nu e rau locul...
“Iliuta!”
“Si vriei, ah?”
“Vino-ncoa... vreau sa vorbesc cu tine”...
M-am tras intr-un loc mai ferit unde nu puteam fi auziti. Furisandu-se in spatele fratelui sau mai mare, Gica aruncase apa ce-o carase in causul palmelor unite peste nebanuitorul Sile. Surprins acesta se lovi cu capul de portbagaj si blestemand groaznic azvarli iute un ciot de lemn dupa frate-sau nimerindul peste gambe. Alte blesteme. Am zambit.
“Si-i fa?”
Am abordat o fata severa.
“Tu i-ai spus lu astia ce facem noi doi?”
“Nu fa, nu ni-ica!!!”
Dar mintea, si o stiam.
“Tu esti nebun, bai prostule?!!!”
Furia mea friza paroxismul.
“Tu esti dobitoc, boule?”
Imbecilul trase cu ochiul catre prietenii sai care acum se impacasera si lucrau cot la cot sa descarce.
“M-am laudat ca prostu’. Am fost di-valii in sat, am baut berii cu ei la banca la Camin si zicia di tinii, ca ci buna iesti. Si... nu stiu. Am vrut sa ma dau greata la iei... si i-am spus...”
Tremuram de furie dar si de frica. Nu-mi venea sa cred cat de prost putea sa fie Iliuta.
“Da’ nu zicii la niminia... au jurat!”
“Ce?!!?? Oh, daaaaa... au jurat....”
Nervoasa am dat sa plec dar Iliuta ma prinse de brat.
“A zis ca nu zicii la niminia... dar vrea si ei”...
“CEEE?!!!?? “ m-am facut eu surprinsa, caci fluturasii desfaceau fir cu fir ghemul de teama din stomacul meu. Nu una... nu doua... ci 3 pule... Wow!!!! Chiar daca una din puli era a lui Sile...
“IDIOTULE... CRETINULE... BOULE... PROSTULE... BOULE... !!!!”
Mi-am tras sufletul. Fratii trasera cu ochiul de unde erau.
“Vor si ei?!? De ce nu i-ai spus si lu fratele lu Gica din Grecia, si lu varu-su, si lui, si lui ... si lui? Ce ei nu ar vrea, huh? Ca io asta sunt, sunt curva tuturor, nu?”
Iliuta parea depasit de starea mea de furie s incerca stangaci sa ma ia in brate si sa ma domoleasca.
“Nu ma atinge!!!... IDIOTULE!!!”
Si am plecat cu pasi mari si furiosi catre prosopul meu. M-am trantit in fund si priveam nervoasa in zare. Hmmmm... Gica. Statea in parte dinspre soare asa ca l-am privit chioras.
“Ce-i?”
S-a fastacit.
“Ni’ica”...
Era la fel construit ca si prietenul lui,destul de lat in umeri. Abdomen plat. Avea niste slipi negri pe el ce pareau cam vechi si banuiam ca-i mostenise de la Sile sau celalt frate.
Slipii lui Gica nu promiteau multe dar i-am scanat secunde multe incercand sa ghicesc ce se ascunde dupa panza. Probabil o pula, ca alui Iliuta. Prostul de Iliuta. Pula... Aaaah.
Hotarari, decizii... m-am ridicat in picioare.
“Bai Gica... ii rece apa?”
Nu era rece. Am avansat si stiam ca cei trei baieti nu ma scapa din priviri. Din cate am observat curentul era destul de rapid si apa mica deci nu era bun de inotat. Dar m-am lasat pe vine si apa mi-a ajuns la barbie. Uuuhhhhhh, ce bine era. Sile aprinsese un foc mic iar Iliuta cauta vreascuri prin jurul masinii. Amandoi aruncau din cand in cand cate o privire inspre mine. Cat despre Gica, acesta statea in apa pana la glezne si imi monitoriza fiecare miscare. Asa ca i-am dat spectacol. Cu gesturi incete m-am ridicat de pe vine, corpu-mi iesind din apa incet incet. Mi-am prins coada in maini stiind ca astfel imi bombez si pieptul. Aveam sfarcurile tari ca pietricelel de pe fundul garlei si se reliefau perfect prin materialul subtire al sutienului. Invaluit de privirea lacoma a baiatului am simtit si fluturii frematand. Nu mai e cale de intors.
Cu mainile inca aranjand parul ce nu trebuia aranjat am pasit incet catre un Gica fermecat.
Am trecut pe langa el si chiar l-am atins ca o boare de vant. Onduindu-mi soldurile nedezvoltate inca deplin m-am dus si mi-am luat prosopul de pe jos. Sile devenise atent.
Am cautat un petic cu soare si am intins prospoul, bombandu-mi curuletul obraznic cat de mult posibil. Ce faceam era super evident incat si Iliuta se oprise cu lemnele in brate. Dar mi-am continuat jocul.
“Gica, imi desfaci si mie asta, te rog frumos?”
Pana si vocea mea suna fals. Aveam un nod in gat dar nu mai voiam sa dau inapoi.
Gica aproape fugi spre mine. M-am intors cu spatele si doua maini tremurande imi desfacura snurul sutienului meu micut. Fara sa ezit mi-am dezvelit bobocii mei cu botic roz. Sfarcurile erau erecte si simteam o nevoie acuta sa ma ciupesc de ele. Fluturi roiau de zor in burtica mea mica. Puta mea mi se contracta de excitare. Uuuuuh, eram deja uda. Si nici nu incepusem inca. 3 pule....3!!!
Am simtit corpul ud al lui Gica lipindu-se de al meu si palme aspre imi acoperira sanisorii. Masajul fu un pic prea brutal dar ma excita teribil. Ii simteam sexul tare in crapatura dintre fese. M-am rasucit catre el si mi-am lipit buzele de ale lui. Mana mea ii prinse pula prin materialul ud al slipilor. Hmmmm, daca apreciez corect... cam de aceeasi grosime cu a lui Iliuta. Gica isi facu scapata pula din manea mea caci se apleca sa-mi ia in gura un boboc. Limba lui fierbinte ma arse ca un fier inrosit pe sfarcul extrem de sensibil. Fluturii zornaiau din aripile lor micute si lacrimile lor imi umplura putulica. Ah, de ce futai va avea parte aceasta pizdica in dupa-amiaza asta. Un corp masiv ma lua in brate din spate. Gica se trase inapoi cand fratele lui mai mare prelua controlul. Maini batatorite, cu degete butucanoase si unghii urate imi acoperira sanii. ACEST masaj fu brutal... dar denotau dorinta mult timp reprimata. Am simtit o limba in dosul urechii si un miros de bere amestecat cu fum de tigara imi gadila neplacut nasucul. Miroasea si a transpiratie... Dar totul facea parte din decor si fluturasii plansera de excitare. Masajul brutal inceta iar mana aluneca pana intre picioarele mele subtiri. Vocea harsaita imi sopti greu in urechiusa:
“Lasa-i pi baietii aistia... iti dau io pula di cioban.... adevarat”.
Pula de cioban? Hmmm...
M-am intors cu fata spre el. Era inalt si masiv, cu o burta de bere. Era super paros, pe piept, pe burta, pe brate... ca o maimuta. In pantaloni am observat o umflatura ingrijorator de mare. INGRIJORATOR DE MARE!
Am intins mana si l-am atins pe ea. A gemut de placere si si-a aratat caria.
“Aiaaaah... curva mit-tica ci iesti”.
Avea ceva nedefinit in pantaloni pe post de pula. Era EXTREM de groasa. Sile ma prinse in brate si ma trase la pieptul lui paros, speriindu-ma oleaca. Tepii din barba lui intepara piela fina a fetei mele de adolescenta iar buzele lui se sudara de ale mele. Avea Buze groase carnoase, ce le-am gasit teribil de apetisante. Limba imi departa buzele si incepu sa se certe cu a mea. Gura lui avea gust de bere si tutun dar asta nu ma deranja deloc in acel moment ci doar aduga inca un element vulgar la vulgaritatea momentului. O pustoaica plapanda in bratele unei brute cu o pula monstruoasa. Hmmmm. Pula de cioban. Pizduta ma durea de incordare si Sile ma citi asa ca imi departa coapsele osoase si un deget gros ma apasa pe materialul bikineilor, exact intre buzisoare. Masa un pic prea tare dar ma simti crispandu-ma si se adapta din mers. Monstrul din pantalonii lui incepu sa svacneasca in momentul in care am inceput sa-mi culisez mana pe el. Ah, degetul ala infam intrase sub elastciul chiloteilor. Aaaah cum aluneca... ahhhh.... si i l-am umplut cu sucuri intime. Fluturasii zburdau fericiti. Nu mai puteam, eram fermecata de ce tineam in mana. M-am lasat in genunchi pe prosop in fata burtii paroase. Cu gesturi febrile Sile isi desfacu snurul pantalonilor trei sfert si ii trase in jos. Era sa fac atac de cord. In fata mea se balanganea amenintator un puloi gros ca un cartof. Avea pielea negricioasa si un cap micut si ascutit de un rosu aprins. Nu era lunga dar Doaaamneee... cat era de groasa... ca un cartof... Si avea capatana aia asa de micuta incat parea amuzant... daca n-ar fi fost atat de gros restul!!!! Si la baza lui, ascunse in tufa deasa de floci negrii stateau doua coaie masive... atat de mari incat cred abia cuprindeam unul intr-un pumn. Wow!!!! Asta e p...



    Login