Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Inceputul (continuare) - Lucky
Autor : RedFox2023 - 2023-05-04
Citita de 8326 ori - Nota 3.90 (287 voturi)


Dupa cum v-ati dat seama cred inca de la finalul primei povestiri intitulata Inceputul, Lucky, cel pe care reusisem să-l intiparesc adanc in mintea sotiei mele Lavinia nu era nimeni altul decat Dragos, angajatul meu care de multe ori ne servea si ca sofer personal. Cu doar doua zile inainte de jocul nostru care l-a avut protagonist pe Lucky, Dragos, adica tot el, imi spusese ca trebuie sa-si caute alta chirie si ma rugase sa-l ajut daca pot pentru ca intr-o luna trebuia eliberata garsoniera. Chiar atunci in acea zi ii si aranjasem ceva la un amic care detine un bloc in Bucuresti doar pentru inchirieri. Acum insa ma bantuia alt gand, dar sa nu ne grabim.

Dupa intamplarea de marti am continuat sa ma joc cu imaginatia sotiei mele aducandu-l ca protagonist pe Lucky. Astfel, a doua zi, am legat-o din nou la ochi si am rugat-o sa se masturbeze in timp ce-si imagineaza ca e cu el si sa-mi spuna ce-si imagineaza. Era clar, gandul, imaginea din mintea ei a tipului tanar si bine facut care o futea mai bine si mai mult ca mine o innebunea. Nu mai aveam nevoie de niciun argument, ci de un scenariu care sa faca lucrurile sa se intample. Miercuri seara inainte de culcare i-am zis ca vineri imi iau liber, ea era oricum in vacanta fiind profesoara, si mergem inca de dimineata la casa noastra de la Dunare sa petrecem weekend-ul, dar ca il voi lua pe Dragos ca sofer pentru ca n-am chef de sofat. A fost de acord. Joi l-am instiinta pe tip ca va fi soferul meu de weekend, iar el mi-a spus ca oricum nu are nimic de facut asa ca imi sta la dispozitie si pe perioada sederii acolo daca am nevoie. Nu era prima oara, iar camere aveam destule asa ca i-am spus sa ramana cu noi. Tot joi, dar seara am reluat jocul cu Lavinia, tot in varianta blind, sugerandu-i de data asta sa-si imagineze cum ar fi sexul cu Lucky la casa de la Dunare. La final i-am spus ca imi doresc mult ca fanteziile ei cu Lucky sa devina realitate intr-o zi si ca mi-ar placea sa o stiu satisfacuta sexual pe deplin si chiar sa o privesc cu el. A zambit si nu a spus nimic doar mi-a facut semn de dojana cu degetul.

Vineri dimineata la 8 am plecat la drum, iar la 10 intram pe poarta casei noastre de vacanta. Am descărcat bagajele, am baut o cafea, dupa care l-am rugat pe Dragos sa ma ajute sa curatam si sa schimbam apa din piscina. In tmpul asta Lavi se schimbase intr-o rochie usoara si foarte scurta de plaja observand eu ca nu avea sutien pe sub ea si s-a asezat pe un sezlong tot in zona piscinei cu un fresh in mana apucandu-se sa butoneze telefonul. In timpul asta, Dragos, la bustul gol si purtand doar un short destul de stramt care arata fara drept de apel ca baiatul era mult mai dotat ca mine, isi vedea de treaba la piscina. Am plecat chipurile sa inspectez mica livada pe care o avem, dar urmarind pe ecranul telefonului camera de supraveghere a zonei in care se aflau cei doi. Nimic spectaculos doar ca i-am surprins privindu-se pe furiș, Lavinia de sub borurile palariei pe care o purta ca sa se protejeze de soare, iar el de fiecare data cand ea se ridica sa-si mai ia catea ceva sau sa-si admire florile de pe terasa. Si o facea trecand numai prin fata lui.

Dupa masa de pranz, Lavinia a spus ca se balaceste un pic in piscina apoi merge sa faca un mic somn de frumusete la amiaza. L-am invitat pe Dragos in balconul cel mare al casei de unde se vedea piscina si o puteam admira pe Lavi inotand. Trageam cu ochiul la Dragos si-l vedeam ca nu-si dezlipea privirea de la ea, iar dracoaica arata chiar super.

Dacă vrei, poți elibera garsoniera mai devreme ca să îți iei garanția pe ultima luna și poți sta la noi pana te muti la amicul meu, i-am spus la un moment dat, noi si in Bucuresti locuind tot la casa.

Sefu’, nu vreau sa va deranjez, a venit imediat raspunsul lui de baiat cu bun simt.

Deloc, omule, chiar ma asteapta o luna aglomerata si mi-ai fi mai la indemana pentru diverse treburi pe care oricum ti le cer.

Sa nu se supere doamna Lavinia, poate nu-i va conveni.

Stai linistit, va avea pe cine sa calareasca la cumparaturi, i-am raspuns razand dar gandindu-ma la cu totul alta calarie.

Va multumesc mult, atunci luni cer garantia si ma mut la dvs. O sa va dau acei bani dumneavoastra ca plata pentru luna in care ma gazduiti.

Nu e nevoie, dar degeaba nu va fi, altfel de plata iti voi cere.

Orice!

Vreau sa-mi seduci sotia, pe Lavinia.

Doamne fereste, cum sa fac asa ceva, e o capcana?

Deloc, am vazut ca o placi, am vazut cum o privesti, de mult nu de acum si am vazut cum te priveste ea. Si vreau sa incepi chiar de azi, voi pleca pentru 3 ore timp in care te rog sa te implici, vei primi si o marire de salariu de 50% pentru asta.

Cu Dragos perplex, i-am povestit tot ce se intamplase in ultima vreme, cum am simtit ca e neimplinita sexual suficient cu mine, cum am observat ca se excita la filmele cu mature futute de tineri si cum sunt sigur ca acel Lucky e chiar el. I-am lasat si doua pliculete dintr-un afrodisiac/excitant pentru femei pe care eu cu Lavinia il mai foloseam cateodata cand simteam ca ea nu era chiar atat de excitata. De obicei foloseam cate unul, dar l-am sfatuit sa-i ofere ceva de baut si sa-i puna doua ca sa o dezinhibeze de tot, mai ales ca era inodor, incolor si cu dizolvare instantanee. Saracul om era bulversat, dar totodata ii straluceau ochii in cap si mi s-a parut chiar ca a fost la un pas de erectie la un moment dat pentru ca si-a scos camasa si si-a pus-o in poala.

La ora 16 i-am anunat ca plec pana la un amic la Calarasi pentru a transa o afacere si lipsesc intre 3 si 4 ore. Am plecat, si m-am oprit undeva pe malul Dunarii, intr-un loc feeric dar izolat si aproape necirculat, am conectat tableta si am inceput sa urmaresc sistemul de camere al casei. Imagine si sonor de inalta fidelitate si definitie. Initial Lavinia s-a asezat din nou pe sezlong, iar el pe marginea piscinei la vreo 3 metri de ea, apoi i-a cerut permisiunea sa se aseze pe selongul de langa al ei, obtinand-o.

Norocos om, seful, a spus el mai mult balbaindu-se. Mi-as dori si eu un loc ca asta candva cu atata liniste si unde sa nu ai niciun vecin si pe nimeni care sa te deranjeze.

Da, ai dreptate, e foarte frumos aici, a raspuns sec Lavi.

Norocos si in viata, cu o sotie ca dumneavoastra, s-a balbait ca un pustan de clasa a saptea din nou.

Da? Crezi tu asta? Si care ar fi norocul asta, in ce ar consta?, l-a chestionat intorcand capul spre el.

Pai, sunteti o doamna, foarte eleganta, educata, foarte frumoasa, sexy, a recitat Dragos pe nerasuflate ca un scolar.

La 40 de ani in curand doar sexy nu sunt, cele tinere de varsta ta sunt acum, e randul lor, a replicat Lavinia.

Lasati ca v-am vazut azi in costum de baie la piscina, aratati mai bine decat multe de varsta mea... Cred merg sa imi iau un suc din frigider daca imi permiteti, doriti ceva de baut?

Da, fa si tu un fresh de ce gasesti pe acolo si pune si un strop de ceva tare, putina vodca, poti sa-ti faci si tu.

Dragos a plecat in bucataria interioara, iar in momentul cand el s-a intors cu spatele am vazut-o pe Lavi umezindu-si usora buzele cu limba. In secunda doi am primit un mesaj de la ea pe wp „ai ajuns la Calarasi?”. I-am spus ca sunt ca si ajuns. In bucatarie lui Dragos ii tremurau mainile ca la alcoolici cand desfacea plicurile cu afrodisiac. S-a intors cu bauturile si intre ei s-a asternut linistea pentru cateva momente, apoi...

Ce gasesti sexy la mine?, l-a bombardat Lavinia fara preaviz.

Aaaa, tot, aratati foarte bine, sunteti o doamna foarte atrgatoare. Chiar i-am spus sefului ca imi doresc o sotie ca dumneavoastra.

Da? I-auzi!

Da.

Te atrag femeile mature?

Ma atrageti dumneavoastra, a raspuns Dragos surprins de propriile cuvinte

E cald nu ti se pare? Eu intru in apa, a spus Lavinia scotandu-si rochia si ramanand in costum de baie. Nu vii la o balaceala:

Aaaa, ba da.

Ajunsi in apa Lavinia a inceput sa-l stropeasca si sa se alerge cu el prin piscina razand zgomotos si tachinandu-l in timp ce dorinta si excitatia i se citeau in priviri dovada ca afrodisiacul lucra deja, iar efectul lui avea sa fie de cateva ore bune fiind vorba si de doua plicuri. La un moment dat a intrat sub apa si a iesti cu bikini in mana socandu-l pe Dragos, apoi i-a sarit in spate lipindu-si sanii de corpul lui. L-a impins si s-a departat putin strigandu-i: „Ce te miri, a ziua ta norocoasa, te-as putea numi Lucky!”. Dragos a inteles atunci ca spusele mele erau reale si s-a repezit la ea a luat-o in brate si a inceput sa o sarute patimas pe gura si pe sani, ea raspunzandu-i cu pasiune la sarutari si incolacindu-si picioarele pe sub apa pe corpul lui. Apoi s-a desprins si-a pescuit bikinii si si i-a pus la loc si a plecat spre scara iesind din apa. Dragos a urmat-o in erectie fiind deja si...



    Login