Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In vizita
Autor : emi1975 - 2022-09-04
Citita de 13440 ori - Nota 6.15 (274 voturi)
Eram la birou intr-o sedinta cand primesc un mesaj pe whatsapp de la un fost coleg de munca Radu:
“Salutare! Ce program ai diseara? “
Ii raspund:
“Salut! Ca de obicei…birou, acasa si retur.”
“Diseara sunt prin oras si voiam sa te scot la o bere”
“😀La ora 6 plec de la munca. Ne vedem in centru?”
“Da. Ne sunam”
Cu Radu am lucrat 5 ani impreuna, chiar mi-a fost si sef o perioada. Ne-am inteles mereu super. Era un tip usor arogant dar de treaba. M-a ajutat de cateva ori. Am muncit dar ne-am si distrat super cand am lucrat impreuna. Ne-am intalnit la o terasa in centru.
- Ce faci batrane? Ma strange de mana si ma trage spre el sa ne salutam barbateste
- Bine fac. Tu ce faci pe aici?
- Uite, am niste intalniri pe la voi. Am ajuns in seara asta si maine dupa amiaza plec . Am zis sa te sun sa vad ce mai zici
- Bine ai facut. Luam ceva de baut?
- Luam!
Am inceput seara cu un rand de beri sa ne stingem setea. Am comandat si de mancare. Seara a inceput sa treaca repede. O anuntasem pe Manuela ca ies in oras cu Radu. Se cunosteau . Cu Radu am fost un Revelion impreuna. Ne-am intins la vorba pana pe la 11. 30 cand ospatarii terminasera de strans terasa.
- Hai sa mergem, ii propun eu. Unde esti cazat? Te las la hotel
- Nu mi-am luat inca cazare. Caut acum ceva .
- Vezi ca e nush ce conferinta prin oras. S-ar putea sa nu gasesti.
- Eh, cum sa nu gasesc. Bag pe Booking imediat.
Il vad ca sta tacut pret de secunde bune.
- Gasesti?
- Bai, nu prea. 700 de lei ceva ok sau hosteluri. Ce naiba conferinta e de e totul luat. Nici nu ma gandeam sa nu gasesc.
- Auzi, hai ca stai la mine. Am unde sa te culc fara probleme.
- Eh, stai sa mai caut. Imposibil sa nu gasesc ceva.
- Hai omule la mine. Mai si bem ceva.
- Manuela ce o sa zica? Si imi zambeste
- Manuela oricum doarme la ora asta. Nu o sa zica nimic. Hai sa mergem
La revelionul petrecut impreuna, mai spre dimineata cand Radu se imbatase o luase pe Manuela la dans. Au facut putin spectacol atunci. Manuela cu o fusta scurta pe atunci, mulata la corp, tocuri cui..il incinsese putin oe Radu. Eh, si ei i-a placut.
Am ajuns acasa. Manu dormea. Ne-am pus la pe canapele si am desfacut o sticla de vin rosu. Am inceput sa mai povestim. Radu era divortat si nu s-a mai recasatorit . Traia relatii pasagere. Mi-a povestit ce femei a avut. Ce a facut. Avea ce sa povesteasca… Radu e un tip elegant, inalt, curat care miroase mereu bine. Ca femeie te atrage asa…
Vad ca se aprinde lumina pe scari si se aud pasi. Apare dupa scara Manu. Dar nu doar ca apare…sa va povestesc cum apare. Ca eu m-am blocat cand am vazut-o. Era ravasita de somn…o deranja lumina din camera si avea ochii aproape inchisi. Nici nu vedea in camera. Parul brunet cu fire drepte era ravasit de perna dar ii statea super. Ca dupa o partida de sex. Era imbracata in pijama. Mult spus pijama. Era in neglijeul ei scurt si neagru, cel transparent pe care il scotea la ocazii( adica atunci cand nu faceam sex o perioada si voia sa ma incite sa o fut) . Am ramas masca. Sanii i se vedeau la perfectie si aratau magnific! Perfect rotunzi, nelasati si cu areolele maronii si de dimensiuni mici. Purta bikini tot negri. Dar si acestia transparenti. I se vedea pizda rasa complet si proeminenta maronie a pizdei. Doamne, ce imagine! Eu ma blocasem, ea oricum nu vedea bine ce este in camera din cauza luminii puternice si a faptului ca era adormita.
- Ce faci? Cand ai venit?
Ma intreaba pe mine nevazand ca mai este cineva pe cealalta canapea. Realizez ca nu l-a vazut pe Radu plus ca nu stia ca mai vin cu cineva.
- Am ajuns pe la 12.
- Cat e ceasul acum?
- E 2.
- Si nu te culci? Te-am asteptat
- Vad ca m-ai asteptat. Vede si Radu ca m-ai asteptat. Si ii arat cu mana in directia lui Radu.
Manu intoarce capul spre locul unde i-am indicat si statea Radu. Tresare cand il vede.
- Ce m-am speriat! Exclama Manu. Buna Radu!
- Buna, buna Manuela! Ce mai faci?
- Dormeam, ce sa fac. Tu ce mai faci? Brusc realizeaza ca este cam dezbracata si exclama :
- Aah, ma duc sa iau ceva pe mine!
Radu ii replica rapid pe un ton tupeist si usor dominant
- Stai linistita, oricum am vazut deja tot. Ce rost mai are sa te acoperi acum. Daca tot te-ai trezit stai cu noi pe canapea sa mai povestim. Promitem sa nu ne uitam, si incepe sa rada.
Manu incepe sa rada la replica lui Radu:
- Ce mai faci mai Radu?
Manu a raspund imediat la dominanta lui Radu. Nu eram foarte surprins, dar eram. Am lasat sa curga dialogul dintre cei doi. I-am intins paharul meu de vin rosu si Manuelei. Dupa cateva minute a si baut din el. Atmosfera era foarte destinsa. Am ras, am glumit, am barfit, am depanat amintiri. Manu a baut tot paharul de vin rosu. Se aprinsese in obraji. M-am ridicat sa merg la baie si am decis sa urc sa ma schimb si eu in ceva mai lejer. Ajung in dormitor si aud rasete de jos. Oare de ce rad? Intru in telefon si dau drumul la aplicatie de monitorizare video sa aud conversatia de la parter, stiind ca sunt la baie cu usa inchisa:
- Arati fenomenal, Manu! Il aud pe Radu. Ai sanii perfecti!
Manu radea la auzul complimentelor.
- Imi vine sa iti rup bikinii aia de nervi …
Manu radea si mai tare.
- Ce nebun esti! Semn ca nu ii displace conversatia.
Simtisem ca si Manu il placea pe Radu de la petrecerea de Craciun. Inchid aplicatia, iau un sort si un tricou pe mine si cobor:
- Unde ai disparut? Ma intreaba Manu
- La baie si apoi m-am schimbat.
Radu ametit bine de alcool incepe:
- Vali, ai o nevasta extraordinara Frumoasa, desteapta, eleganta…esti un norocos!
- Multumesc, Radu! Raspund eu
Manu se inrosise toata la auzul acestor laude . Asta si dorea Radu sa obtina.
Ridic paharul si zic:
- Sa ciocnim pentru asta! Am dat pe gat ultimul pahar si am decis sa ne retragem. Maine mergeam la munca totusi.
Radu urma sa doarma la mansarda. Ne-am ridicat din canapele si ne atrage atentia mie si lui Radu o pata pe canapea fix unde a stat Manu. Ne uitam unul la altul sa ne confirmam ca fiecare a vazut si a inteles ce este. Manu se excitase si i-a curs lubrefiere din pizda pe canapea, ca sa fim intelesi. Era clar. Voia pula! Iar norocosul eram eu. Am plecat si l-am condus la ultimul etaj.
- Urc imediat si cu lenjeria, striga Manu pe scari.
- Cu cea intima, intreaba tupeist Radu? Prefer fara …
Incepem sa radem toti la gluma lui cu tenta sexuala. Manu ii raspunde in continuarea glumei:
- Si cu cea intima!
Si am ras toti din nou.
Cobor la noi in dormitor. Ma schimb in sortul de dormit . O vad pe Manu cu bratul de lenjerii cum urca la mansarda. Asteptandu-ma la ceva replici intre cei doi dau drumul la camere.
O vad pe Manu cu incepe sa puna lenjeria pe pat. Cand se apleaca sa intinda colturile, neglijeul i se ridica peste fund aratandu-i curul si pizda care ii iesea dintre pulpe lui Radu. Acesta se uita fix la ea. Manu realiza ce facea si chipurile mai tragea cu mana de negjileu peste buci…dar nu avea cu ce sa acopere. La un moment dat il vad pe Radu ca se apropie de ea si ii baga mana prin spate la pizda. Aceasta se ridica brusc dar nu scoate niciun zgomot sa nu o aud. Radu o prinde cu o mana dupa gat, saruta pe lobul urechii iar cealalta mana i-a baga la pizda prin fata. Manu era prinsa ca in menghina. Ori tipa sa iasa din stransoare, ori statea. Si a stat. Ii placea. Totusi s-a desprins din pozitie, s-a uitat lung la Radu si a coborat fara sa spuna nimic. Inchid aplicatia. Intra in camera si o vad ravasita de intamplare. S-a fastacit putin ptin baie. Nu stia ce cauta, nu gasea ceva. Nu stia ce sa faca.
- Ah, am uitat sa ii duc o perna lui Radu.
- Eu ma bag la dus, ii spun. Si dau drumul la apa.
Manu pleaca din camera si eu dau drumul iar la camere.
Radu se schimba. Era chiar in pula goala. Care era sculata. Manu napusteste in camera cu perna in brate:
- Oh, scuze! Ti-am adus o perna . Si se apropie de Radu sa o puna pe pat.
Radu o prinde de mana si o trage in bratele lui fix pe pula sculata. Aceasta incremeneste. Radu vede ca nu se ridica si ii baga o mana pe sub neglijeu la sani:
- Ce faci? E Vali jos. Daca ne prinde?
Radu nu ii raspunse si isi continua asaltul. O vazuse la Manu ca nu se ridica. Isi baga si a doua mana oe sub neglijeu la celalalt san.
- Vali e la dus. Avem cateva minute, spuse Manu.
Era clar ca Manu si-a dat acordul ptr un futai scurt.
Il vad pe Radu cum o ridica usor din brate, ii trage urma de bikini, isi prinde pula cu mana si o ghideaza la Manu usor cu pizda in pula lui in pozitia sezut. Manu scoate un geamat scurt la inrarea pulii lui Radu in pizda ei . Aud plescaituri. Era uda rau Manu. Il vad pe Radu ca se ridica, o intoarce si o pune capra cu mainile pe pat. Incepe sa pompeze puternic. Manu gemea scurt incercand sa nu faca zgomot. O vad cum strange cearceafurile cu palmele. I se apropia orgasmul. Radu o prinde de par si ii trage capul pe spate. Ma uit la grimasa Manuelei. Strangea din ochi, deschide gura ca pentru un tipat puternic dar fara zgomot: avea orgasm!
Daca tot nu stiau ca ii vad, am zis sa ma distrez putin cu situatia. Si o strig pe Manuela:
- Manuu! Nu am prosop…asta mi-a venit pe moment.
Ma uit pe camere si ii vad cum Radu se retrage instant din pizda ei, Manu isi ridica chilotii pe ea, isi aranjeaza parul, se uita la Radu si fuge pe scari. Inchid telefonului il pun pe geamul dusului. Manu intra in baie ca si cand nimic nu s-a intamplat.
- Noroc ca are cine sa iti aduca prosopul.
- Te iubesc! Ii exclam eu in semn de multumire.
- Hai ca vreau si eu sa fac dus. Am transpirat de la vinul ala.
Manu facea mereu dus inainte de culcare. Practic facuse in seara aceasta, gasisem dusul cu apa cand am intrat. Nu am zis nimic. Am lasat lucrurile sa se intample. Era clar ca voia sa isi spele pizda sa nu o vad fleasca si sa pun intrebari.
Am intrat in pat si am asteptat-o . A durat putin dusul ei. Se tot auzea cum se freca la pizda sa o curete. Si-a schimbat si neglijeul cu un baby doll la fel de transparent si sexy. Era clar ca inca mai voia actiune.
Stinge lumina, apropie usa fara sa o inchida si aprinde veioza de langa pat. Se pune in pat. Astepta ceva. Pai daca tot astepta zic sa o iau si eu la pula. O sarut si Imi dau sortul jos. Ma ridic din pat si ma duc pe partea ei langa pat. Se uita l mine nestiind ce vreau sa fac.
- In seara asta imi sugi pula!
- Vai, ce romantic esti…
Nu apuca sa termine de spus ca o apuc de cap si ii pun pula pe buze. Manu se conformeaza imediat si incepe sa o suga. La inceput usor apoi din ce in ce mai repede.
- Vreau sa ma futi! spuse ea
Ma asez in pat si o pun deasupra cu spatele la mine si cu fata la usa. Manu se arunca in pula si se trage usor pana spre capatul ei. Pizda era fierbinte si umeda. Incepe sa apara spuma alba la iesirea din pizda. In timpul actului artistic il vad pe Radu prin usa deschisa cum coboara scarile. Se uita la noi. Ma uit la el. Manu se opreste. L-a vazut si ea.
- Ma duc sa iau niste apa. Voi continuati, spunse Radu
Radu coboara scarile.
Manu se da jos din pula si se aseaza in pat lnga mine sub pilota.
- Nu am inchis usa.
- Eh, asta e, zic eu. Nu omoram pe nimeni.
La intoarcere Radu tupeist de fel se opreste pe la noi si strecoara capul in dormitor.
- Ma scuzati ! Am coborat usor sa nu deranjez.
- E vina nostra ca nu am inchis usa, zic eu.
- Nu imi e somn. Vad ca nici voua.
Si incepem toti sa radem.
- Pe Manu o manca pasarica si m-a rugat sa o scarpin
- Parea ca o scaprinai fix unde o manca dupa cum facea
- Ce amuzanti sunteti voi doi..si Manu se ridica goala de sub pilota si pleaca spre baie
- Ma duc sa fac pipi.
Era clar o invitatie ptr amandoi sa o futem. Altfe cum….
Manu inchise usa la baie.
- Radu, hai sa o futem amandoi, ilminvitvru.
- Ah, ok. Accept spuse el zambind si tragandu-si instant sortul jos ramanand in pula goala.
Manu iese din baie si ramane in usa?
- Ce faci Radu?
- Uite, am zis sa ii dau lui Vali o mana de ajutor.
- Pai, treci in pat lnga el si da-i mana aia de ajutor
Am inceput toti sa radem la gluma Manuelei cu privire la handjobul propus de ea.
- Si cum v-ati gandit sa faceti? Ne intarata ea
Ma luati pe rand sau amandoi odata?
- Hopa, doamna joca tare, spuse Radu.
Acesta o apuca de mana pe Manu si o puse capra cu mainile pe spatarul patului si cu fata la mine. Ii baga pula adanc din prima cu o miscare rapida . Manu scoate un tipat ascutit.
- Asa e bine?
- Ihim, este , raspunse Manu gafaind in bataile lui Radu.
Ma ridic din pat, o trag pe Manu usor de maini caree mine si o apuc se cap:
- Sa continuam ce am inceput! Si ii bag pula in gura.
Manu imi sugea pula in timp ce Radu o futea pe la spate. Bataile puternice ale lui Radu ii impingeau toata pula mea in gura Manuelei.
- Si inghite? Intreaba Radu
- Nu inghite, ii raspund eu
- Asta ramane de vazut, raspunse el.
Manu auzind dialogul deschise ochii in semn de dezaprobare, dar intensitatea futaiului nu ii lasa drept la replica. Radu o prinse cu mainile de sani si incepu sa dea violent in pizda Manuelei. Ma retrag din gura Manuelei lasa du-l pe Radu sa o futa. La un moment dat incetineste Radu.
- Radu, daca imi permiti. Si ma pun eu in spatele Manuelei sa o fut. Ii bag pula direct si o iau tare. Aceasta gafaia de placere , ardea si avea crema alba scursa din pizda la intrare. Am prins-o la fix . A avut un orgasm zgomotos . Ies din ea si o lasam cateva secunde sa isi revina. Se aseza pe pat. Radu se aseza langa ea, o intoarse pe o parte si o lua la pula iar. Manu gemea de placere.
Ma pun in pat si o asezam capra pe Manu. Radu o futea pe la spate, eu ii dadeam la muie prin fata. Manu lasa pula din gura si tipa in urma orgasmului provocat de pula lui Radu.
- Strajnica femeie ai, spuse Radu. Buna rau de pizda.
- Asa este. E si pacat sa o futi. Ca se strica
Manu se arunca rapusa de placere pe p...



    Login