Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatain vacanta
Autor : fortalove - 2019-03-27
Citita de 14160 ori - Nota 8.51 (98 voturi)
Eu si sotia am hotarat sa mergem in vacanta in Spania. Era o locatie cunoscuta pentru noi, deja mergeam pentru a treia oara in acelasi loc. In vara asta ne-am gandit sa mai luam o familie cu noi. Sunt un cuplu, sot, sotie si ne cunoastem de f. multa vreme. Fiecare cuplu are cam 10-12 ani, iar relatia noastra de prietenie dintre cupluri dureaza de 15-20 de ani, deci suficient de mult incat sa nu avem multe lucruri de descoperit.
Asa ca am plecat toti 4 la mare, cu avionul, iar copii i-am lasat in grija bunicilor. De la inceput am avut senzatia ca vacanta asta o sa fie una speciala. Sotia mea si sotia prietenului meu, Tatiana, s-au ocupat de organizare. Eu si Vali faceam tot felul de scenarii, in gluma , si le spuneam fetelor ca noi vrem sa facem plaja undeva la nudisti. Fetele radeau si cam atat....
Am ajuns in Spania, ne-am cazat, totul a fost perfect organizat. In prima zi am facut plaja, am vizitat diferite locatii, iar seara ne-am asezat la o terasa, la un vin.
La terasa am discutat diferite teme si inevitabil, ca orice cuplu vechi am ajuns la subiecte mai delicate, de natura sexuala si mai apoi la swing. Parerile erau impartite, iar la un moment dat Tatiana il intreaba pe Vali cum ar reactiona daca ea s-ar culca cu mine. Pentru moment s-a facut liniste, ne uitam unii la altii si apoi catre Vali. Vali s-a uitat la mine si la sotia mea, apoi f. calm si-a intors privirea catre Tatiana si a spus: Cred ca ar fi cea mai excitanta imagine la care m-as putea uita. Am ras toti, dupa care am continuat discutia, dar mai mult in gluma. Cand am ajuns in camera de hotel eram exitat, discutia despre swing avusese un efect de click. Sotia mea s-a dus sa faca un dus, iar dupa cateva minute am intrat si eu. Am inceput sa ne spalam, sa ne saruram si apoi s-o facem acolo, in cabina dusului. In timp ce o faceam , i-am soptit: cum ar fi daca in locul meu ar fi Vali? Nu mi-a raspuns, dar am simtit ca aproape instantaneu a ajuns la orgasm. Am terminat apoi dusul si ne-am retras in camera. Inainte de a ne culca a venit langa mine, m-a sarutat si m-a intrebat: chiar vrei sa o fac cu Vali? M-am uitat la ea si i-am spus ca pentru mine ar fi ceva f. excitant, dar doar daca si ea simte la fel. Discutia s-a oprit aici si ne-am culcat.
A doua zi, de dimineata, la micul dejun ne-am intalnit cu Tatiana si Vali si am hotarat sa mergem pe o plaja izolata, la cativa kilometrii de statiune. Dupa ce am terminat micul dejun, ne-am urcat in masina si am plecat. Eu cu Vali stateam in fata, iar sotiile in spate. Pe drum am auzit ca fetele discuta foarte intens in spate, dar cum radioul mergea destul de tare, nu mi-am dat seama despre ce vorbeau. Oricum dupa 20 de minute am ajuns la plaja. O plaja frumoasa, cu nisip, iar pe margine era o padure de pin. Spre un capat al plajei era o stanca compacta, care intra in apa si apoi se facea un golfulet. Paja nu era foarte aglomerata, dar am ales sa mergem spre golfuletul acela, mai retras. Cand am ajuns acolo am vazut ca majoritatea faceau nudism. Vali a intrebat ce facem, iar fetele au zis ca plaja e mai frumoasa aici si sa ramanem. Am zis: ok, dar atunci ar trebui sa dam si noi jos costumele de bae. Asa ca ne-am dezbrcat toti 4.
Prima reactie a fost ca ne masuram intre noi din priviri si am inceputsa radem. Am realizat ca ne stim de atatia ani, dar niciodata nu ne-am vazut asa. Vali s-a uitat la mine si mi-a spus: vezi ce sani frumosi are Tatiana? Era adevarat, Tatiana e o tipa la 36 de ani, par cret, bruneta, 1,55 inaltime, corp bine proportionat, sani cam de cupa C-D, epilata complet. Pe de alta parte, Vali este un tip atletic, 1,80 inaltime siiii...cu un penis imens. Stiam de la Tatiana ca ne spunea ca Vali are un penis de 25 cm in erectie si f. gros si ca are probleme daca nu e excitata bine. Sotia mea e satena, 1,75 inaltime, bine proportionata, cu sani f. frumosi, cupa D. Deci dupa cateva minute de tatonare, ne-am intins prosoapele si am inceput sa ne obisnuim unii cu altii. Vali si Tatiana au intrat in apa, iar eu si sotia am ramas la plaja. Cand s-au departat, i-am spus sotiei: Vali chiar are o scula mare!
Sotia: Te-a impresinat si pe tine?
Eu: Da, il stiam doar din povestile tale, ce iti spunea Tatiana.
Sotia: Mi-a tot spus despre el ca e mare, ca de multe ori nu are rabdare si ca o ustura cand o fac. Femeile, ca si barbatii , cu cat sunt mai inalti, cu atat au organele genitale sunt mai dezvoltate. Bine, mai sunt si exceptii, dar in general cam asta e regula.
Eu: Cred ca mai e mai mult pe masura ta decat pe a ei.
Sotia sa uitat la mine lung si a zambit, apoi a spus:
Sotia: Tu ai vorbit cu Tatiana?
Eu : Nu ! De ce?
Sotia: De ceva vreme imi tot spune ca ar trebui sa il incerc pe Vali, ca as fi pe masura lui.
In momentul ala am avut erectie aproape instantaneu. Cum sotia statea cu spatele in bratele mele, a simtit imediat erectia mea. S-a intors spre mine si m-a intrebat: Iti doresti atat de mult sa ma culc cu Vali?
Eu: Suntem de atata vreme impreuna si sunt convins ca sunt tentatii si din partea ta. Mai bine asa decat fiecare separat. Cum crezi?
Sotia: Si cum va fi dupa? Asta e inceputul! Si apoi?
Eu: Apoi va fi cum vrem noi, cum stabilim noi...
Nu a mai zis nimic, a ramas in bratele mele si priveam spre Vail si Tatiana, care ne faceau semne sa intram in apa.
Tatiana avea o saltea pe care se urcase, iar Vali o impingea, o mai rasturna din cand in cand. Am luat si noi o minge de plaja si am intrat in apa. In timp ce Tatiana plutea pe saltea, noi trei jucam volei. Vali o servea pe sotia mea si am observat ca ii arunca mingi inalte pt. ca ea sa sara si se uita dupa sanii ei. Dupa cateva minute de joaca Tatiana striga s-o impinga cineva mai spre larg. Vali imi spune s-o imping eu ca el are treaba, asa ca ma duc. Tatiana statea pe spate si m-a rugat s-o imping de la picioare si nu de la cap. Cand am inceput s-o imping am avut exact imaginea vaginului ei. M-a uitat cu atentie si am costat ca e excitata. Am impins-o destul de departe, pana a spus stop si s-a intors pe burta. M-a rugat sa vin pana la ea sa vorbim ceva.
Tatiana: Auzi, putem vorbi ceva fara sa te superi?
Eu: Sigur, s-a intimplat ceva?
Tatiana: Stii , eu si Vali ne gandim de multa vreme sa facem schimb de parteneri si ne-am gandit s-o facem cu voi. Cu sotia ta am vorbit, dar cam ezita si am zis sa te intreb si pe tine.
Eu: Pai eu nu as zice nu si vad ca sotia mea pare destul de interesata de Vali; in timpul asta am intors salteaua ca Tatiana s-o vada pe sotia mea cum se harjoneste cu Vali. Vali ii aruncase o minge inalta, iar sotia mea alerga prin apa dupa minge, iar Vali alergase dupa ea si a prins-o de mijloc. In momentul ala am vazut-o pe sotia mea ca tresare. Vali a lut-o usor in brate si a plimbat-o prin apa. Am vazut ca a sarutat-o pe gat, iar ea nu a schitat nici un gest, apoi i-a zis ceva la ureche.
Tatiana mi-a zis: Ai ceva impotriva?
Eu: Nu chiar imi place.
Amandoi ne-am uitat de la distanta cum Vali o duce usor pe sotia mea spre mal si cand apa le-a ajuns sub talie s-au asezat in fund in apa. Sotia mea s-a asezat langa Vali si au inceput sa se mangaie.
Tatiana a sarit in apa si am inceput sa ne sarutam, apoi am inceput sa intru sub apa si s-o saut pe sani si tot asa ne-am apropiat de mal , pana unde puteam sta in picioare. Curentul apei ne-a dus cam la 100 de metri de Vali si sotia mea, iar salteaua era langa noi. Ne sarutam, ne mangaiam, i-am atins vaginul, iar ea a inceput sa ma masturbeze incet, apoi mi-a soptit: In sfarsit o p.... normala! Dupa cateva clipe mi-a zis ca vrea s-o incerce, asa ca si-a pus picioarele in jurul taliei mele si am intrat in ea. Ne-am mis**t incet, sperand ca cei de pe plaja sa nu ne remarce. Ne-am f... inca vre-o 5 minute, dupa care ne-am apropiat usor de sotii nostrii. Tatiana mi-a zis ca vrea sa raman in ea atata timp cate ne deplasam in apa, asa ca s-a intors cu spatele la mine, eu am penetrat-o, iar ea cu picioarele statea desfacute in jurul taliei mele, cu mainile se tinea de saltea, usor urcata pe saltea. Mainile mele erau pe sanii ei si ne deplasam usor, astfel incat realizam si o penetrare discreta. Cu cat ne apropiam mai mult se vedea tot mai clar ca sotia mea il masturba usor pe Vlad, iar el ii intorcea gestul. Am incetinit putin in apropierea lor pentru a nu-i deranja, dar si pentru ca Tatiana incepuse sa se contracte si ii simteam spasmele orgasmului. Am continuat usor, iar Tatiana m-a tras cu putere spre ea, asa ca am apucat-o de coapse si am inceput sa intru mai puternic in ea, cu riscul de a fi vazuti de cei de pe plaja. Nu cred ca a durat mai mult de jumatate de minut si s-a intors spre mine spunandu-mi sa imi dau drumul in ea. Eram f. excitat si nu mi-a trebuit prea mult sa termin in vaginul primitor al Taniei. Ne-am uitat spre sotii nostrii si l-am vazut pe Vali ca are niste spasme, semn ca ajunsese la orgasm. I-am mai lasat 2-3 minute si ne-am apropiat. Cand am ajuns langa ei amandoi erau rosi la fata, de la excitatie.
Sotia mea s-a uiat fix spre mine, iar eu i-am facut un semn de ok. Tatiana a intrebat: A fost ok?
Vali s-a uitat spre sotia mea, iar ea a spus: Ai avut dreptate, trebuie incercat!
Am ras toti 4 si am iesit din apa. Pe plaja am mai facut glume si am stat pana ne-am us**t, iar apoi ne-am indreptat spre masina. Eu m-am urcat la volan si Tatiana mi-a zis ca vine in fata. Pe drum Tatiana ma tot atingea pe penis, prin slip, apoi si-a bagat mana in slipul meu si ma masturba. Faceam eforturi considerabile sa ma concentrez la drum. Apoi Tatiana mi-a soptit sa ma uit putin in oglida de mijloc la ce se intimpla in spate. Cand am fixat-o , la inceput nu reuseam sa imi fac o imagine, apoi am realizat ca Vali si sotia mea erau intrun 69 perfect, el era dedesupt, intins pe bancheta, iar ea era deasupra. Noi avem un jeep cu parbrize fumurii in spate, deci nu se vede nimic de afara. In momentul ala am simtit ca explodez de excitatie. Am inceput s-o aud pe sotia mea cum are orgasme prelungite, Vali o lingea cu mare arta. In timpul asta Tatiana incepuse sa imi fac o felatie. Eram inebunit de excitatie. Mi-a iesit in cale o intersectie cu un drum forestier si nu am ezitat nici o clipa sa intru pe el. Am oprit intrun loc ferit. Vali m-a intrebat ce fac si i-am raspuns ca nu mai pot conduce. A zis, ok si si-a continuat actiunea. Am iesit din masina, a venit si Tatiana si am inceput sa ne sarutam, apoi am inceput sa-i ling sanii, am intins-o pe jos si am inceput sa-i ling pasarica. Nu a durat mult si am simtit ca are orgasm. Dupa ce a terminat, mi-a zis sa ma ridic si a inceput sa mi-o suga. Era altfel decat eram obisnuit si o facea bine. Cum stateam in picioare, a vazut prin usa intre deschisa a masinii, momentul in care Vali a asezat-o pe sotia mea intr-o pozitie mai confortabila, pe spate si a penetrat-o usor. Cred ca a avut un orgasm instantaneu, aproape, care s-a prelungit multa vreme, nu mai stiu cat, pentru ca eu si Tatiana am inceput s-o facem si din cand in cand o auzeam pe sotia mea cum geme si i se schimba vocea, apoi nu am mai auzit nimic pentru ca nu mai conta decat Tatiana. O faceam ca doi nebuni, ca atunci cand eram adolescent, intram in ea cand tandru, cand violent, apoi am penetrat-o pe la spate, apoi a venit deasupra. La un moment dat am simtit ca nu mai pot si am explodat in ea, aveam senzatia ca tone de sperma ejaculez, atat de intens era orgasmul. Am ramas asa o vreme, apoi ne-am ridicat, ne-am sters si ne-am luat costumele de bae pe noi. Vali si sotia mea erau mai la distanta de masina si ne priveau. Instinctiv m-am uitat spre vaginul sotiei si am vazut ca slipul ei era inca ud de la sperma lui Vali care curgea din vaginul ei. Ne-am urcat in masina si am plecat spre hotel. Pe drum, pana la hotel, am schimbat impresii despre ceea ce am facut si toti am fost de acord ca a fost cea mai mare nebunie, parca eram la varsta adolescentei.
La hotel, ne-am retras spre camerele noastre, urmand sa ne vedem spre seara. Cand am ajuns in camera ne-am dus sa facem dus. Aveam o cabine de dus incapatoare, cat pot intra doua persoane in ea. Ne-am spalat unul pe celalat, insitam pe sanii sotiei, apoi in zona genitala, ea imi spala f. insistent penisul... Am intrebat-o cum de a decurs asa de repede actiunea intre ea si Vali, in apa. Mi-a zis ca dupa ce am plecat s-o imping pe Tatiana cu salteaua, Vali i-a spus ca o sa ii dea mingi tot mai inalte pentru ca ii plac sanii ei si ca oricum eu voi sta mai mult cu Tatiana. Apoi mingea i-a dat o minge mai inalta si cand s-a dus dupa ea s-a trezit cu Vali ca o prinde de talie. In momentul ala i-a simtit penisul exact intre picioare. A zis ca a fost o senzatie stranie, de jena si excitatie. Vali si-a dat seama imediat seama ca ezitarea este un da mas**t si a luat-o in brate, ducand-o usor spre mal. A sarutat-o usor pe buze, apoi mai apsat, sotia mea reactionand poztiv. Apoi cand s-au asezat in fund Vali a inceput s-o masturbeze usor, iar sotia mea i-a raspuns in acelasi mod. Imi spunea ca in momentul in care i-a simtit penisul lui Vali in mana, o treceau valuri de excitatie, dar in acelasi timp era ingrijorata de marimea penisului care va intra in vaginul ei. Vali s-a uitat lla mine si la Tatiana si i-a spus ca probabil si noi facem acelasi lucru. Cat despre cele intimplate in masina, a zis ca in momentul cand a intrat in ea, pana Vali a intrat cu tot penisul in ea, a avut primul orgasm. A zis c-o intelege pe Tatiana pe de o parte, iar pe de alta parte si de Vali e nasol, pentru ca un asemenea penis nu e mereu un lucru placut. I-am povestit mai apoi despre mine si Tatiana... Dupa ce am terminat dusul, ne-am asezat in pat si am dormit cateva ore bune.
Spre seara ne-am intilnit cu Vali si Tatiana, in holul hotelului si am hotarat sa facem o plimbare prin statiune. Am mers pe un drum, care urmarea plaja, apoi din drumul acela asfaltat s-a facut un drum mai ingust, un fel de alee, care ducea spre o zona ce parea capatul plajei si in acea zona nu mai erau constructii. Acolo erau ceva terase, apoi dupa terase era doar plaja, iar pe margine erau pini negri. Am mers pana la capatul plajei , am vazut ca apa era foarte mica, pana la genunchi, cam 30 de metri de la mal si ne gandeam sa venim a doua zi in zona.
Ne-am intors la o terasa , cred ca era prima terasa si ne-am asezat sa bem un vin. In inceput sa vorbim despre cele intimplate. Vali s-a intors catre mine si mi-a spus:
Vali: Ai o sotie extraordinara!
Eu: Multumesc! Stiu asta! Sa stii ca nici sotia ta e la fel! Amandoi suntem doi norocosi!
Vali: Asa e!
Sotia mea: Baieti, lasati vrajeala, voi vreti ceva si acum incepeti cu complimentele.
Am ras toti, iar Tatiana a continuat:
Tatiana: Cred si eu ca suntem extraordinare, din moment ce avem grija de voi sa fiti satisfacuti si fericiti... Cred ca vacanta asta o sa fie de pomina.
Am tot discutat asa multa vreme, s-a lasat seara, muzica se auzea putin mai tare si am constat ca a inceput sa se danseze. Se facuse deja ora 22 si noi eram la a doua sticla de vin. Toti eram bine dispusi. Vali si Tatiana s-au ridicat sa danseze, urmati de mine si sotia mea. Cand am revenit la masa , Vali m-a intrebat : Pot dansa cu sotia ta? Am zis: normal ca da! Asa ca Vali si sotia mea s-au intros spre ringul de dans. Eu si Tatiana am ramas la masa. Ne uitam la ei cum dansea, sotia mea statea lipita de Vali, iar mana lui aluneca pe fundul ei. Dupa cateva momente Tatiana a zis:
Tatiana: Imi trece ceva nebunesc prin minte.
Eu: Spune!
Tatiana: Oare ce ar fi daca pe perioada concediului am face schimb de parteneri, adica noi doi si ei doi?
M-am uitat la ea si am zambit, era o idee excitanta.
Eu: Cred ca ar fi tare.
Intre timp ne uitam spre ringul de dans si constatam ca sotii nostri s-au retras, Vali era cu o mana pe fundul ei si o tragea spre el , iar cu cealalta ii masa un san, iar sotia mea cu o mana il tinea dupa cap pe Vali, iar cu cealalta ii masa penisul prin pantaloni.
Cand s-a terminat melodia, au revenit la masa, erau amandoi excitati bine. Tatiana le-a spus:
Tatiana: Se pare ca va-ti incalzit putin.
Vali: Nu ma pot abtine, sunt ca un copil, sper ca nu va suparati! (s-a uitat la mine si la Tatiana)
Eu: Nu , din contra , imaginea e super excitanta.
Tatiana: Chiar asa, pe mine ma cam deranjeaza chilotii, sunt cam uzi si as vrea sa-i dau jos. Tu cum esti? (s-a uitat catre sotia mea)
Sotia mea: Si eu trebuie sa-i scot! Hai!
Fetele au plecat, asa ca eu si Vali am inceput sa discutam ca baietii.
Vali: Iti vand un secret. Vezi ca Tatiana ar fi tentata sa incerce sex anal, noi am incercat, dar nu am reusit, din cauza mea, asa ca ar trebui sa incerci, daca si tu iti doresti asta.
Eu: Da, m-ar tenta, nevasta mea nu prea e incantata de idee, asa ca nu am experimentat.
Vali: Se mai schimba ele! Am simtit-o astazi ca a ezitat cand am mangaiat-o cu degetul in jurul anusului, s-a retras, dar cand era in culmea extazului, nu am mai asteptat si i l-am introdus direct si a avut un orgasm de am crezut ca o sa lesine.
Eu: Pe bune? Esti tare.
Vali: Eram atat de excitat ca nu prea realizam ce fac...Dar te rog , sa nu ii spui ca ti-am povestit, sigur o sa iti zica ea!
Eu: Ok!
Vali: Cu Tatiana cum te simti?
Eu: Sincer Tatiana mi-a facut un sex oral super,pana acum nu am terminat la ea in gura, dar mi-a spus ca urmatoarea tura n-o sa...



    Login