Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In Turcia
Autor : sharestory - 2016-10-09
Citita de 14746 ori - Nota 6.92 (48 voturi)
Amandoi ne doream, dar nimeni nu dorea sa discute despre asta. Intr-un final, iau eu initiativa, simt ca este momentul propice sa ii "arunc pastila". Eram pe canapea, goi, gata sa facem sex. Ma gandesc sa schimb putin registrul si sa o excit povestindu-i o fantezie care ma tot framanta de ceva timp, sexul in 3, ea si 2 barbati. Cu o mana la pasarica ei proaspat rasa, ii povestesc cum 2 tipi ar profita de pasarica ei si de gurita ei, ba chiar ar atenta si la funduletul ei. In timp ce ii povesteam, am simtit cum pasarica ei se umezeste si cum labiile se ingroasa. Imi spune sa nu ma opresc si sa incerc sa o penetrez usor. Mintea mea si imaginatia mea o iau razna si imi ies din gura tot felul de fantezii, iar ea era incredibil de excitata. Se intoarce pe burta, ridica usor funduletul si imi spune sa o fut asa pana are orgasm. Ma conformez, cu toate ca imi era foarte greu sa ma m-ai controlez. Reusim sa terminam amandoi in acelasi timp, excitat fiind enorm de gemetele ei.
Dupa nimeni nu a mai scos o vorba, ca si cum nimin nu s-ar fi intamplat. Dar ne-am facut o obisnuinta ca de fiecare data cand facem sex, sa ii povestesc cum as vedea o relatie intre ea si alt barbat.
Acum 3 ani in urma am fost in concediu in Turcia. Totul era de vis, camera, mancarea, peisajul, femeile si barbatii. Nu ne-am imprietenit cu nimeni, dar erau destule cupluri care imi atrageau atentia, nu stiu daca si ei. Intr-o zi la masa de dimineata, imi arata un tip, un turc, care statea singur la masa. Imi spune ca ii place cum arata si in gluma, imi spune ca s-ar juca un pic cu el. Radem amandoi si ne vedem de bucate. Dupa dusul de pranz, intram in pat, in asternuturile de un alb imaculat si incepem sa ne sarutam si sa ne mangaiem. Ma manaca undeva sa ii pomenesc de turcul de dimineata, iar ea incepe sa se excite si sa imi spuna ce nebunii ar vrea sa faca cu el. Trece si dupa amiaza, iar pe seara ne-am propus sa mergem la petrecerea de la piscina.
Eu imbracat lejer, ea intr-o rochita scurta, sandalute cu toc si cam atat. Incercam tot felul de bauturi care mai de care m-ai ciudate si incercam sa socializam, dar nu prea avem cu cine pentru ca era plini de rusi care nu vorbeau engleza. Pe la 23 imi sare in fata un chip cunoscut, era turcul de la masa de dimineata.Ii arat si ei pe cine am vazut si incercam sa o urmaresc daca o intereseaza sau nu. Cam nu il scapa din ochi. Avand curajul dat de alcool, ii zic direct daca ar vrea sa o faca cu el, iar eu sa ii privesc! Izbucneste in ras si imi spune ca sunt vise. Ok zic, bine ca am scapat doar cu un avertisment verbal. Totusi in 30 minute imi spune daca poate sa danseze cu el, iar eu "aprob pozitiv". Ii vad cum se apropie unul de altul si cum se ating rusinos. Risc totul si plec in camera. Ii trimit un mesaj si o anunt ca ii astept in camera cu lumina stinsa. Sa ii zica si lui conditiile, iar daca este de acord, sa faca abstractie de mine.
Eram super excitat si aveam fluturi in stomac. Cum se oprea liftul, cum ma uitam sa vad cine este. In 20 min de la sosirea mea in camera, aud liftul din nou, ma duc la usa si ma uit pe vizor. era el si sotia mea. Am inlemnit, nu imi venea sa cred. Parca ma cuprindea un sentiment de gelozie, dar cel de curiozitate era mult mai mare. Ma duc pe un scaun si astept sa inceapa spectacolul.
Lumina era stinsa si intrezaream doar siluetele. Intra in camera si incep sa se sarute de la usa. O intoarce cu spatele la perete se lipeste de fundul ei si p saruta pe gat, iar mainile ii aluneca pe talia ei mica si pe picioare. Ii ridica rochita si da de un fund mare si ferm, dar fara chilotei. Scoate un sunet de mirare si se apleaca, ii departeaza fesele si incepe sa ii linga pizda, iar cu mainile sa ii alinte sanii ei mici. Apoi, el se pune la marginea patului, se dezbraca, isi scoate penisul erect si gros, iar ea incepe sa il suga cu pofta. Ved...



    Login