Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIN SEXTET
Autor : saqqqara - 2013-02-07
Citita de 17998 ori - Nota 8.40 (80 voturi)
CONTINUARE LA SERIA “CADOUL DE NUNTA” SI “DUPA NUNTA”.
Toti trei ne-am rasturnat pe canapea, eu si Nelu de o parte si de alta, iar Carmen la mijloc, care satisfacuta se freca pe mamelele intinzandu-si pe ele resturile de mehlem, cand iarasi i-a sunat telefonul.
- Of al naibii…, mai bine il inchideam…, bombani Carmen.
- Alo…, da…, aaa… buna Mia, ce surpriza…, ce faci scumpa mea…, sunt aici la Valea Doftanei…, cu baietii…, cum care baieti, cu Marius si Nelu, tu ce faci si eu voiam sa te vad, imi propusesem sa trec maine pe la Campina…, a esti in sat…, ai trecut pe la ai tai…, singura…, barbata-tu e plecat dupa marfa…, stai fa taci un pic…, daca tot ramai in noaptea asta aici de ce nu ne faci o vizita. Nelu ne-a povestit numai putin de la nunta ta…, da…, fa, cum te-au luat la «furat» banditii in padure..., ia zi cum a fost…, am inteles ca super…, bravo…, hai ma pe la noi, draga de tine n-o sa dormi singurica…, a esti cu frate-tu…, aaa… inteleg, pentru el ai venit perversa mica, nu te saturi…, bine fa si care-i problema, adu-l si pe el, abia astept sa-ma «cunoasca» la fel de adanc ca si pe tine…, sper ca nu ai nimic impotriva sa-l impartim putin…, ei lasa fa… lu’ mat-ta ii spuni ca veniti sa ne aratati pozele de la nunta…, ce…, zici ca maica ta ti-a pregatit ceva bun de mancare…, lasa ca si baietii au pregatite niste portii bune, bune de tot de «smantanta», stii si tu cat o au de buna, nu cred ca ai si uitat, eu am si luat o gustare…, tocmai ma lingeam pe gurita…, asaaa…fa…, asa te vreau…, acum te recunosc, in regula, te asteptam…, noi am si facut incalzirea…, stai asa Mia, sa nu uit, fa nu cumva sa-ti iei chilotii pe tine…, ha, ha, ha…, asa iubito, veniti repede, va asteptam.
- Ati inteles bulangiilor, intr-un sfert de ceas vine si Mia cu frate-su, iar Misu trebuie sa apara si el.
- Ooo, va fi tare daca vine si Gelu…, s-a bucurat Nelu, …te sparge ala, are o pula…, sunt un pic invidios pe el pentru ce pula are, stie Mia de ce nu se satura de ea !
- Ahhh… brutelor ce mi-ati facut la catsuit…, ma duc sa ma aranjez putin.
- Lasa fa ca esti super si bulangiului de Gelu ii plac gagicile care miros a pula, o sa te futa si mai tare, il lasam sa ti-o traga el primul…, ce zici Marius ? …o va umple de mehlem pe gagica, mai ales prima data tasneste din pula lui ca dintr-o fantana, am facut impreuna posta mai multe gagici, al naibi, da trei numere fara probleme.
- … !!!
N-am apucat sa ne lungim prea mult la vorba ca am auzit ciocanituri in usa. Nelu si-a pus prosopul in jurul salelor si s-a dus sa deschida.
- Au si sosit ! si in camera a intrat Mia cu un vlajgan brunetel, inalt, bine facut si lat in umeri, care am inteles ca este Gelu, dar si cu Misu.
- Buna…, ne saluta Mia, el este frate-miu Gelu, iar domnul tocmai parca masina in fata portii si ne-a spus ca este invitatul vostru.
- Poti sa-mi spui Misu, frumoaso, iar pe voi va sarut dragilor…, dar vad ca nu ati avut rabdare !
- Lasa Misule, ca urma scapa turma, sa-ti prezint, Mia si Gelu, iar el este Nelu, prietenii nostrii de aici.
- Mi-a povestit Carmen de ei, te pup iubito!
- Si eu pe tine…,
- Vad ca ati si inceput distractia.
- Normal, aici toti sunt fara fasoane si nu vrem sa pierdem timpul…, faceti-va comozi, nu asteptati invitatii speciale…, Marius toarna niste coniac la toata lumea…, hai sa te pup si pe tine scumpa mica…, si ii aplica lui Mia pe gura o ventuza, cautand sa-i intre cu limba intre buze.
- Ah…, ce-ti miroase gura a pula…, ii replica Mia.
- Fugi fa de aici, sa nu-mi spui ca de cand te-ai maritat nu ti-o mai place gustul pulii?
- Pe dracu…, sunt mai mult statuta, abia astept sa ma fut ca o curva…,
- Si eu care vroiam sa te incing cu un afrodisiac, i-a soptit Mia.
- Ete pula, afrodisiac… !
- Nu fi fraiera fa…, cand vreau sa nu ma satur de pula si sa mi-o trag numai in orgasme eu imi dau pe pizda cu o crema speciala, in cateva minute nici nu stii cum iti ard lindicul si buzele pizdei.
- Dar Marius… ?
- Stii bine, am facut-o impreuna cu tine si Nelu prima data, dar il excita de mult ideea sa ma tavalesc cu mai multi, vrea sa ma vada cum ma misc ca o curva, iar acum avem ocazia.
- Daca tu spui de ce nu…, iar Carmen a si tras-o intr-un colt al camerei unde intr-un dulapior avea pregatite accesorii pentru placerii perverse, i-a ridicat in sus rochia…
- Ei, asa fara chilotei…, hai fa cracaneaza-te putin…, si Carmen i-a intins un tub de crema, … unge-te fa bine pe pizda, bagat-i putin si inauntru, asa…, unge-ti bine si lindicul…, asa, o sa vezi ce bine te vei simti.
- Sa fie…, dar la pulele de aici si la cat ma frige pe mine in pizda…, rase Mia
- Lasa, lasa o sa vezi. Mai am si un alt cadou pentru tine, ii spuse Carmen care a scos dintr-o cutie un pulan din jelly rosu, gros, cu venaturi proieminente si un cap noduros.
- Oooo, da…, merci, e super ca ala al tau, mi-a placut data trecuta cand m-ai facut cu el la pizda…, si incantata o saruta pe Carmen…, abia astept sa-l incerc, hai ca vreau o seara beton, exclama Mia mangaind incantata jucaria, apoi si-a aruncat hainele dupa ea si s-a indreptat catre Misu etalandu-si pizda, fiind clar ca si pusese ochii pe «smecheru’ de la Bucuresti».
- Ohooo…, ce trup misto ai… , nu-mi arati si floricica, fluiera admirativ Misu, iar Mia flatata isi undui soldurile in fata lui si cu doua degete isi desfacu buzele pizdei, deja inrosite de efectele cremei, jucandu-se cu pulanul intre craci.
- Vino mai aproape scumpete…, a invitat-o Misu, …nu vrei sa impartim impreuna o gura de coniac…? intinzandu-i paharul de coniac din care tocmai sorbea.
- Nu mai atat… ? rase cu tupeu Mia, care a luat o gura coniac in timp ce-l mangaia pe prohab…, apoi il descheie la curea…, jos cu ei…, si-i trase pantalonii in vine, continunand sa-i frece pula prin chiloti, pe care repede ii trase si pe ei in jos, apucandu-i pula cu o mana si-i incepu o laba de incalzire.
- Dragilor nu credeam ca aveti aici asa comoara, dar trebuia sa-mi inchipui ca cine se aseamna se aduna…, rase el spre Carmen, in timp ce isi baga degetele in pizda lui Mia, … ce uda esti fa, numai buna de pula..., ah ce gaurica incinsa avem aici !
- Ce zici ma, toate femeile normale vor sa se simta uneori curve, voi barbatii sa aveti pula pentru ele !
- Asa crezi tu…, ii replica Misu, in timp ce a plesnit-o de cateva ori peste buci pe Mia, care a gungurit incantata. Apoi Misu isi scoase la reprezeala toate hainele dupa el si se lasa pe un fotoliu, bine cracanat si-o trase pe Mia spre el.
- Hai pustoaico treci la aparat…, iar aceasta fara alta invitatie se lasa in genunchi pe covor, intre picioarele lui, ii apuca pula cu amandoua mainile, i-a belit-o din ce in ce mai repede pana cand aceasta s-a facut ca un par, apoi i-a luat-o in gura. Se pare ca pentru Misu era prea putin, a apucat-o de par, si-a impins pula in gura ei, in acelasi timp saltand din sale si a inceput s-o futa la cioc.
- Gelule tu ce stai…, hai nu fi timid…, si sa sti ca poti sa-mi spui Carmen…, si in acelasi timp si ea incepu sa se ocupe de dezbracatul lui…, ce vad eu aici…, chiar ca este super…, mai exclama Carmen mangaindu-l pe pula, apoi a ingenucheat intre picioarele baiatului luandu-i pula in gura.
- Imi place…, esti epilat…, si-i continua sa-i ia pula la mozolit…, asaaaa sa-o facem mare…, ahhh ce zdravana e…, si-a inceput sa i-o beleasca, … doamne ce cap mare poate sa aiba. Adevarul ca Gelu era cel mai dotat dintre noi si eram curios sa vad cum va putea Carmen sa-i ia monstru la o muie adanca.
- Asaaa…, freac-o bine…, a gemut Gelu, …i-o la muie fa…, iar in scurt timp aratandu-i ca nu e un timid, s-a rascacarat, infipt bine pe picioare, a apucat-o si el pe Carmen de cap, a tras-o mai bine spre el si i-a infipt jumatate de pula in gura, apoi zvagnind din cur a incercat sa i-o bage pe toata pana in gat. Carmen a horcait de cateva ori, a respins-o odata si a tras aer mult in piept.
- Hai fa deschide mai mult ciocul … !
- Ahhh…, ce mare o ai…, dar nu s-a dat batuta si-a a inghitit-o din nou, lasandu-l pe Gelu sa si-o bage toata.
- Asa fa inghite-o pana la coie…, la randul ei Carmen salta din cur si cu o mana se agata de un bulan a lui Gelu si cu celalalt a inceput sa se frece de zor la pizda.
- Iti place fa, bucuroasa de cunostinta… ? rase Gelu
- Ihhhiii…, reusi sa bolboroseasca Carmen
Curand, amandoua gagicile grohaiau cu pulele in gura, iar printre buze le siroiau balele. Nelu, privi un timp cum o lua Carmen la muie, stand capra in fata lui Gelu, miscand vioaie din cur, apoi si el s-a aplecat in genunchi asezat in fata curului ei, a plesnit-o peste fese, o flecmat-o pe despicatura bucilor si-a inceput sa-si frece pula in lungul ei, iar cu degetele de la o mana i-a cautat gaoaza, lund-o la largit, iar eu am luat flaconul de lubrefiant si i-am turnat din el in gaura curului si pe pula lui Nelu. Gelu s-a oprit din pompatul in muie, atat cat sa-i permita lui Nelu sa-si infiga capul matarangii in gaura ei maronie, iar gagica zvagni din sale si mai mult de jumatate din pula i-se adanci in cur, geamatul prelung fiindu-i inabusit de pula lui Gelu care isi relua miscarea de dute-vino in gatul ei. Dupa un timp Nelu se rasturna pe spate, intinzandu-se pe covor, tragand-o peste el si pe Carmen. Aceasta, cracindu-se mult, s-a lasat cu spatele pe pieptul lui, si-a proptit mainile si picioarele de podea asezandu-se din nou cu curul in pula lui Nelu, care ii intra pana la coie. Forata adanc de pula baiatului, trupul lui Carmen a inceput sa zvacneasca spasmodic, iar mamele ei mari ii saltau nebuneste, oferindu-mi o imagine care m-a excitat in mod deosebit, bucuros de bucuria ei. Gelu a lasat-o un timp sa joace cu curul in pula lui Nelu, apoi s-a aplecat intre bulanele ei, intai, scurt timp, a lins-o in pizda, apoi s-a sprijinit numai intr-o mana si cu cealalalta si-a potrivit pula la intrarea in pizda lui Carmen si-a infipt-o in ea pe toata.
- Asaaa… baga-mi in pizda pula aia ta mare…, o vreau toata…, haaai… ! Chiar daca nu era la prima tragere in doua pule, brutalitatea cu care a fost strapunsa in pizda de toata pula imensa a lui Gelu a facut-o apoi pe Carmen sa tipe prelung,
- Auuu…, ce mare o ai…, ahhh…, raspunzandu-i insa si cu contre puternice si miscand din bazin facand ca pulele sa-i foreze cat mai adanc pizda, dar si curul. Mi-e nu-mi ramasese de cat sa-mi frec pula si sa privesc incantat cum iubita mea prietena este facuta sandvis, fututa de doua pule care o faceau sa se miste in ele atat de fericita, scuturata de un orgasm care parea ca nu se termina.
Si Misu schimbase pozitia, s-a intins cu spatele pe canapea si-a tras-o pe Mia cu fata spre el.
- Hai fa sa vad cum sari in pula…, iar Mia abia astepta, si-a potrivit pula la intrarea in pizda, coborand incet, iar Misu a saltat scurt din bazin intrand in ea pana la coie.
- Ahhh…, auuu…, da…, asaaaa…, toata… ! a exclamat Mia saltand in pula, … fute-ma, … fute-ma tare, asaaa…, ce bine eeee…, iar curul ii salta fara oprire, parand sa fie dornic sa-i intre si-n el ceva tare. Curul micut, cu buci de fetiscana, era prea irezistibil, eu am plesnit-o de cateva ori peste el, facandu-i semn lui Misu sa se opreasca un pic si pentru inceput am luat noua ei jucarie, i-am dat-o pe la gura sa-o umple de bale, i-am turnat o portie de lubrefiant in gaoaza, apoi i-am potrivit pulanul in cur, forand-o incet. Gaurica maronie i-a cedat usor, normal la cat era de obisnuita sa fie fututa acolo, sfincterul lasand sa-i patrunda jucaria in cur din ce in ce mai adanc, facand-o pe Mia sa-si miste din ce in ce mai repede bucile, mai ales ca si Misu isi reluase pompatul in pizda.
- Asaaa…, da…, baga-l adanc, asaaaa… ! a gemut de placere pustoaica, … mai vreau, haaai…, m-a indemnat ea, asa ca, in timp ce il rasuceam i-l si miscam in cur intr-un rapid dute-vino.
- Acum iti vreau si carnea fierbinte a pulii, haaai fute-ma…, a gemut ea. Nu m-am lasat rugat si profitand de un moment de pauza facut de Misu, i-am scos pulanul din cur, mi-am lubrefiat bine pula si am calarit-o pe Mia, iar pula i-a intrat usor in gaoaza deja foarte dilatata, in curand pompandu-i in cur in acelasi ritm cu Misu, care nu-i slabea pizda, in care simteam cum isi infige cu forta pula.
Ceilalti trei, transpirati si gemand la fel ca si noi, continuau si ei, dar baietii facusera schimbul la gaurele, Gelu intins pe covor o futea pe Carmen in cur, iar Nelu isi baga pula in pizda ei. Probabil mai obositi, ei au spart insa gasca mai repede, desertandu-se satisfacuti, Gelu pe buci, iar Nelu pe burta lui Carmen. Apoi cei doi au ramas intinsi cu spatele covor, frecandu-si alene pulele, iar Carmen, stropita pe tot corpul de sperma, s-a ridicand eliberandu-se de catsuit-ul care ii ajunsese ca o zdreanta.
Gelu ne-a privit un timp cum eu si Misu o futem pe sor-sa, care salta voioasa in doua pule, iar cand ne-am oprit a apucat-o pe Mia cu o mana de gat si cu cealalata de sale, a asezat-o pe covor, punand-o in patru labe, cu curul in sus si-a plesnit-o cu sete peste buci.
- Tarfa cum iti place sa te tavalesti…, iti sparg gaoaza curva ordinara!
Insa Carmen, placut surprinsa, s-a lasat data la intors, saltandu-si curul in care Gelu si-a infipt cu brutalitate pula pana la coie, parca vrand s-o pedepseasca.
- Auuu…, ahhh…, ce monstru esti… !
- Zat curva…, taci si rabda fa…, putoare ordinar...



    Login