Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

IN SASE(4a)
Autor : sfsfs - 2017-04-06
Citita de 13325 ori - Nota 7.14 (44 voturi)
Abdul
Înainte să joc fotbal în România am jucat în ligile inferioare din Franţa.
Înainte sa joc în Franţa am fost mus apoi crew manager pe un pachebot sub pavilion francez, zona restaurantelor…adică eram şeful personalului care răspundea de etajul alocat acestora.
Înainte să fiu mus apoi crew manager am fost un amărât de şmecheraş într-un prăfuit târg din Africa Subsahariană spre coasta Atlanticului.
Înainte să fiu un şmecheraş am fost o mână de om cu puţulica în ţărână cum se zice aici în România.
Înainte să fiu o mână de om am fost un boţ circumcis în buna tradiţie musulmană. Și când spun bună , asta înseamnă că e foarte bună…Te face de mic să fi conştient de sexualitatea ta.
Și am fost…
Și sunt…
Foarte…
Amicul ,,din off’’ ne-a provocat în împrejurări care nu au nici o importanţă , pe mine , pe Florin şi pe Claudiu să le convingem pe doamnele noastre să fie iubite toate trei odată…în şase.Totul urma a fi filmat de către el – nu l-am putut refuza date fiind împrejurările în care ne-a provocat – pentru uzul nostru…de dormitor. Mai greu sau mai uşor , mai la cald sau mai la rece,mai devreme sau mai târziu Cri,Carla şi Mihaela n-au mai opus nici o rezistenţă la insistenţele noastre însă toţi trei am rămas cu vaga senzaţie că de fapt abia aşteptau să fie ,,convinse’’.
Întâmplările spuse de fiecare din noi amicului ,,din off’’ sunt parte a provocării iar fetele au marşat entuziaste şi la acestă idee pe lângă la aceea de a fi filmate…Amicul urmează să strângă la un loc cele şase experinţe trăite de noi plus cea finală în care el va povesti cu propriile sale cuvinte ceea ce va imortaliza pe filmul pe care îl va trage cu noi…şi îl va pune pe site-ul acesta , de data aceasta pentru uzul dumneavoastră…
Aşa că va trebui să mă supun şi eu bucuros condiţiei de a vă povesti din experienţele trăite de mine…şi credeţi-mă că nu mie uşor să aleg…hai să zicem din cele de pe pachebotul francez.
Tot ceea ce veţi citi aici a fost mai întâi povestit Cristinei în franceză , de abia după ce hotărârea de a ne iubi partenerele împreună cu prietenii mei fusese luată.
Pe pacursul a două zile,timp în care sexul a fost principala noastră hrană i-am povestit iubitei mele ceea ce vroia şi nu vroia să audă…Versiunea în română nu o pot aprecia la justa sa valoare , este opera în exclusivitate a Cristinei iar dacă vă va plăcea este 90% meritul ei…
Aşadar…
Pe ,,OASIS’’ , pentru oamenii ce căutau să se smulgă o bucată de vreme din rutina cotidianului , timpul şi grijile lumii erau suspendate.Locul lor era luat de o dulce aromire a simţurilor biciuite de soare şi aerul sărat al oceanului.Femeile erau de toate vârstele şi pe toate gusturile , erau soţii , amante , mame , fiice ale unor bărbaţi care aveau ochi şi erau interesaţi de toate la un loc.Acolo în mijlocul imensităţii mării statutele sociale de căsătorit/necăsătorit dispăreau , toţi bărbaţii făcând curte aproape tuturor femeilor, totul , sau aproape totul era permis între ei pe bază de consimţământ . Intruziunea vreunui membru al echipajului în imensul carusel erotic era tabu , de neacceptat .
Le vedeai…le miroseai din felul în care se întindeau languros pe şezlonguri , din felul în care sorbeau pierdute din băuturile fine , din micile gesturi cochete de recunoştinţă şi afecţiune faţă de parteneri , pe cele ce au avut parte în noaptea precedentă sau dimineaţa tocmai scursă de sex pe săturate.
Juliette…
Puntea era inundată in dimineaţa aceea de soarele tropical care totuşi la ora aceea încă nu era extrem de dogoritor.Era doar atât de fierbinte încât deocamdată doar aţâţa uşor simţurile biciuite peste noapte de tot felul de experienţe care mai de care mai diverse. Erau destul de puţini matinali pe puntea principală , majoritatea dintre ei ieşind pe şezlonguri doar pentru a-şi continua leneveala sub soarele aromitor.Mirosea deocamdată doar discret a parfum bun şi intuitive a mult sex.
Oarecum izolate de puntea principală , pe laterale existau un număr de separeuri semideschise ,ferite de soare pentru activităţi private ale pasagerilor noştri . Din acea zonă mi-am început în acea dimineaţă rondul discret dar obligatoriu printre clienţi. Uniforma mea consta la acel interval orar dintr-un tricou şi şort albe , ambele cu logo-ul companiei şi al pachebotului plus pantofii de tenis.
De pe o uşă a unui apartament ieşi continuându-şi drumul cam la 10 metri în faţa mea un cuplu destul de ciudat , el măsliniu , tipul de mediteranean păros dar solid şi cu început promiţător de burtă , mic de statură , cam la 50 de ani , ea mai înaltă cam cu 12 cm decât el , brunetă , mlădioasă şi forme împlinite , până în 40 de ani.El purta tipul acela de slip bărbătesc în vogă până prin anii ’90 adică destul de minimal (caraghios aş zice acum după 15 ani de la perioada de glorie), ea însă purta un perfect outfit pentru o doamnă a anilor 2010.Aşadar : o pălărie cu boruri ample şi ondulate asortată cu nişte ochelari de soare semiopaci , combinaţia fiind ff sexy.Apoi costumul de plajă deux-piece alb imaculat cu un croi decent care lăsa şi nu lăsa imaginaţia să zburde însă în cazul femeii din faţa mea lăsa extrem de mult imaginaţia la lucru pentru simplul fapt că ştia să-l poarte şi să se mişte în el.Peste chilot purta o eşarfă de dantelă transparentă turcoaz legată deasupra şoldului drept.
Tipul îşi ţinea aproape de el perechea într-un mod posesiv şi ostentativ cu mâna dreaptă încolăcită în jurul mijlocului ei în timp ce ea îl ţinea aprope matern şi protector pe după umerii laţi şi bronzaţi.Discutau probabil ceva foarte intim şi provocator , ea fiind aplecată spre urechea lui şi chicotindu-i ceva în ureche.
Pe neaşteptate , doamna se opri din mersul legănat , şi continuând să-l ţină pe tip pe după umeri se întoarse cu faţa către el . Se aplecă spre el şi începură să se sărute pasional el continuând să înainteze cu tipa agăţată de el şi împingând-o până găsi intrarea unui separeu .
-Nu eşti tandru deloc…îi reproşă tipa prefăcându-se supărată dar încântată în acelaşi timp de nerăbdarea batalului.
M-am oprit urmărind intrigat scena , moment în care ea fiind cu faţa spre mine mă observă…Îşi scoase ochelarii de soare remarcându-i splendizii ochi verzi care din penumbra borului pălăriei mă fixară cu interes peste umărul tipului în timp ce flexându-şi într-un gest feminin gamba piciorului îi spuse suficient de tare în ureche încât să aud şi eu:
-Armand iubitule…păstreză-te pentru la noapte după dineu…moţata neagră e la locul ei şi-o să fie toată-toată a ta...Vreau nu doar să mă fuţi…vreau să mă adori…
-Juliette , sunt două zile de când mă ţii la regim iubito…
-Aniversarea noastră de 15 ani , merită aşteptarea , nuuu…?
Armand păru să se calmeze puţin , însă mâna dreaptă i se strecură hoţeşte în slipul soţiei frământând pasional şoldul şi fesele acum dezgolite .
Mai mult târând-o dispărură în separeu fără ca ea să se opună prea mult iar de acolo începură să se audă imediat lungi oftaturi întretăiate.Am stat locului cam un minut , apoi încet şi trăgând în continuu cu coada ochiului în stânga mea am trecut prin dreptul separeului.Acolo , imediat în dreapta , făra a încerca să se ascundă nici unul , Juliette rezemată de perete , cu chilotul costumului de plajă coborât şi întins la maxim între genunchii depărtaţi , primea torcând de plăcere asaltul nestăpânit al soţului. Preţ de secunde bune mi-am întretăiat privirea cu cea a Juliettei , Armand fiind cufundat cu faţa congestionată între sânii eliberaţi din sutien.Atât cât am putut trage cu ochiul la menajul intim ce se petrecea la doi paşi de mine , Juliette , în ciuda dulcilor proteste şi aniversării pentru care îşi pusese soţul la dietă , era deja înfiptă în pula nu foarte lungă dar de o grosime incredibilă ce îi lăsase pe burtica atât de sexi curbată dar fără colăcei dâre de lichid vâscos. În lumina soarelui am notat uşoara roşeaţă din obraji când ne-am zâmbit complice , ea muşcându-şi uşor buza de jos iar eu depăşind tulburat intrarea în separeul rămas singur martor al suspinelor de plăcere ale cuplului.Am mai apucat să aud întrebarea gâfâită a soţului şi răspunsul ca un suspin al Juliettei:
-Cu ce o să te parfumezi la noapte pizdo?
-…,,Deshabillez-moi’’ între ţâţe şi pe gât…,,J’adore’’ la pisicuţă…mulţumit?
N-am mai auzit răspunsul lui Armand dar presupun că n-a fost nici unul ci doar că s-a înfipt mai abitir în pizda legală.
Depăşind zona , mi-am reaşezat erecţia într-o poziţie mai confortabilă , izolând culoarul de acces cu cordonul pe care îl agăţam în orele de menţinere a curăţeniei şi igienizare.Puteau să se desfăşoare acum în voie.

Dineul programat pentru seara aceea de la ora opt era un eveniment tradițional la trecerea Ecuatorului.Ținuta era obligatorie : pentru domni frac sau redingotă, cămașă albă și papion negru iar doamnele rochii de seară al căror croi , culoare și model erau lăsate la latitudinea imaginației și curajului fiecăreia.Din experiență știam ca doamnele în mijlocul nemărginirii apelor nu duceau lipsă nici de imaginație și nici de curaj.
Cu fiecare oră care trecea , nerăbdarea și agitația mai ales a doamnelor creștea.Era primul dineu adevărat de la plecarea din Le Havre . Ceea ce fusese până acum , nu puteau fi trecute decât la capitolul petreceri mai mult sau mai puțin ad-hoc , ținuta fiind mai mult spre casual.De data aceasta doamnele erau ardeau de dorința etalării toaletelor , coafurilor si parfumurilor.De aceea , de pe la cinci după-amiaza nu mai erau decât câțiva bărbați în jurul unou licori și țigări de foi pe puntea principală , pe cele secundare și separeuri.Cei care lipseau probabil își acompaniau consoartele sau amantele în alegerea desuurilor și rochiilor pentru dineu.Pe la șase și ultimii care se țineau macho dispărură astfel că în afara cabinelor și apartamentelor era pustiu.Era ca un ritual , indiferent de grup : înainte de fiecare dineu important , acolo în mijlocul oceanului , doamnele erau foarte disponibile .Nu știu , aerul , soarele tropicelor,nerăbdarea de a fi în centrul atenției într-un loc atât de strălucitor ,toaletele și parfumurile amețitoare sau toate la un loc duceau invariabil la aceleși lucru cu ceva timp înainte:gemete întretăiate și sacadate pe toate tonalitățile posibile , clar audibile pe culoarele navei.
Cu o oră înainte încep și eu să mă pregătesc.După duş mă duc gol în faţa oglinzii unde încep cu ciorapii negri cu jartiere sub genunchi.Perfect întinşi.Îmi trag un suspensor minimal PUMP ce îmi lipeşte frumos şi cuminte penisul de abdomen dar lasă liber glandul semiumflat.În caz de erecţie –şi credeţi-mă că de fiecare dată este cazul- evit situaţiile jenante de tip cort direcţionând-o în sus unde putea fi mai uşor mascată de veston.
Vestonul alb încheiat la toţi nasturii cromaţi peste plastronul fără cămaşă asortat cu papionul roşu , pantalonul negru cu vipuşcă de mătase şi pantofii de lac negru constituiau uniforma obligatorie a personalului ce avea acces în sala dineului.O insignă vizibilă ataşată în drepta vestonului pe care scria ,,ABDUL a votre disposition’’.
Apoi parfumul meu preferat ,,Terre d’Hermes’’ şi iată-mă pregătit pentru serviciu prelungit.
Dineul începuse de vreo două ore , simţurile erau încă treze…O vazusem pe Juliette coborând la braţul lui Armand şi îi admirasem – nu singurul , rochia de seară , o combinaţie de roşu cu negru având un V adânc între sâni , spatele aproape complet gol exact până acolo unde începea curbura divină a şoldurilor . Pe laterale tăietura era mai mult decât îndrăzneaţă , era de-a dreptul neruşinată , unindu-se practic cu croiul spatelui printr-un savant artificiu.La fiecare pas pe care îl făcea mlădiindu-se din mijlocul apetisant , un mic spaţiu clar-obscur se căsca între materialul rochiei şi coapsă punând obsedant aceeaşi întrebare:purta sau nu purta?
Eram în afara sălii principale a petrecerii pe o laterală a punţii, atent la cel mai mic detaliu care n-ar fi fost pe placul oaspeţilor noştri când din lateral stânga ieşi Juliette cu un pahar de şampanie în mână şi se sprijini de balustrata privindu-mă în timp ce mă apropiam.Mărturisesc că eram tulburat dar făceam tot posibilul să n-o arăt.
Când mai aveam trei paşi până la ea m-am oprit prevenitor şi politicos în lateral şi am salutat-o.Stătea în plină lumină , rezemându-şi un picior în spate pe traversa balustradei.Din coafura bogată savant dozată între sexy şi auster îi atârnau studiat câteva şuviţe .
-Bună seara doamnă…Pot să vă fiu de folos?
Nu se grăbi să-mi răspundă arborând acelaşi zâmbet şi expresie complice de azi dimineaţă.Am îndrăznit şi eu mai mult începând să o examinez mai atent.Piciorul stâng sprijinit pe traversă lăsa în voie privirea-mi să se bucure de rotunjimea şi fineţea coapsei dezvelite dar nu atât de mult încât să pot da răspunsul la obsedanta întrebare.
-Bună seara…Abdul , şi se întinse un pic ca să îmi poată citi numele.Sânii jucară elastic sub rochia superbă când reveni la poziţia rezemată parcă în aşteptare.
Schimbă studiat piciorul de sprijin pe balustradă , numai bine să remarc sandalele sexy cu toc de 12 cm precum şi pedichiura roşie perfectă.
-Spune-mi Abdul e chiar adevărat ce scrie pe ecusonul tău…? Și îşi mască zîmbetul maliţios sorbind o gură de şampanie.Eşti chiar la dispoziţia…şi a mea?
-Și a dumneavoastră doamnă şi a soţului dumneavoastră şi…
-Șşşşşş…şi îmi puse un deget parfumat pe buze pentru a mă face să tac.Am înţeles…Zîmbi din nou complice şi îmi spuse:
-M-ai văzut azi dimineaţă într-o postură…hai să zicem indecentă . Ai văzut destul încât să nu fim aşa scorţoşi domnule…
-Hai Abdul vino mai aproape , nu muşc…decât dacă…şi lăsă imaginaţiei mele tulburate să intuiască în ce cazuri superb domnă din faţa mea ar muşca.
M-am apropiat la o distanţă fară echivoc în ceea ce priveşte intenţiile noastre şi ea îşi strecură mâna printre nasturii vestonului trăgându-mă uşor şi mai mult către ea.
-Cât ai văzut te-a mulţumit?Și sorbi iarăşi o mică gură de şampanie privindu-mă enigmatic pe sub sprâcenele dese de brunetă.
-Doamnă…
-Juliette…aici şi un pic mai târziu pentru tine sunt şi voi fi Juliette…
-Juliette…eşti o femeie superbă . Nici un bărbat n-ar putea spune că a văzut suficient din tine.
Și am avut şi eu acelaşi zîmbet complice.Eram acum masculul în căutarea femeii iar pe ea o simţeam gata de pentru a se oferi.Era femeia care nu îşi mai apăra ovulul . Ovulul era pe cale să fie dăruit.Surpriza din noaptea aceea va fi modul în care urma să-l dăruiască spre fecundare.
-Oooo…Oooo…şi mă ameninţă drăgălaş cu un deget ridicat.Se întinse spre urechea mea şi îmi şopti căt putea de ademenitor o femeie ca ea : eşti cam vrăjitor Abdul şi mă topesc după vrăjitori.Ai vrea să vezi mai mult?Ai vrea să vezi TOT?
Reveni în poziţia de aşteptare rezemată pe balustradă aşteptându-mi răspunsul precum o regină.
-Juliette , nu e cazul să pui întrebarea asta…zău!
-Vino în faţa mea…
Am păşit ca beat în faţa ei aşteptâd-o pe ea să facă ce avea de făcut.
-Ține…şi îmi întinse paharul cu şampanie.
Muzica din sala dineului aproape că nu mai exista în auzul meu în schimb simţeam clar ritmul în care pulsul m¬i se accelera trimiţând valuri de sânge în toate extremităţile corpului meu şi cu precădere în cel mai important pe moment.Preţ de câteva moment am simţit dureros de plăcut cum erecţia mi se strecoară printre pantalon şi abdomen lăsândum-mi la vedere , dacă vestonul ar fi fost descheiat ,glandul belit şi jumătate de pulă.
Ea ghici ce se întâmplă pentru că nedezlipindu-şi privirea de la mijlocul meu începu încet de tot să dea la o parte somptuoasa rochie dezvelindu-şi pe rând genunchii apoi tot mai sus amândouă picioarele .Treptat ce taina coapselor superbe m-i se revela încet , prea încet , se dezvelea cu totul şi şoldul curbat şi plin , nestrangulat de nici o aţă de chilot , oferindu-mi răspunsul la întrebare:nu purta.Când grădina cu trandafiri se dezvălui cu totul , primul gând a fost că în viaţa mea nu văzusem o pizdă aşa de…efectiv de frumoasă.Ascunsă cochet între coapsele satinate şi lucioase , crăpătura pizdei urca rozaliu printre labiile micuţe , brune şi răsfrânte în afară. Erau ca două petale de trandafir , potrivit de mari iar roua excitaţiei le glazura fermecător . Buzele mari dodoloaţe cât trebuie erau făra pată sau iritaţii , perfect rase.Sus deasupra clitului micuţ şi iţit discret , feminitatea era încununată de o blăniţă neagră şi sofisticat tunsă în model de inimioară.Un micuţ diamant deasupra clitului desavârşea opera de artă.
-Știi…eu şi Armand aniversăm după petrecere…şi îşi ridică privirea fixându-mă invitativ…
Îmi luă şampania din mână făra să mă slăbească din priviri şi turnă cu grijă şi foarte delicat câteva picături sub buricul dezvelit.Două urme de lichid lucitor se pierdură printre buclele negre şi tunse rămânând prinse acolo ca două bobiţe de rubin.
-Ai vrea să bei şampanie de acolo?şi îşi accentuă invitaţia desfăcându-şi labiile cu două unghii roşii şi lucitoare.
-Juliette…întrebările tale sunt un preludiu pentru tine şi Armand?Te exciţi punândumi-le…?Sigur că vreau să-ţi beau orice din pizdă…
Și m-am aplecat să culeg cu limba picăturile lucitoare însă ea foarte rapid lăsă cortina rochiei peste grădina feminităţii ei.Se juca iar mie îmi plăcea la nebunie acel joc frustrant deşi simţeam în timp ce mă aplecam erecţia împungându-mă în buric.Delicios!
-Ascultă Abdul…şi dosul palmei îi coborî spre umflătura acum vizibilă din veston până ajunse acolo unde făcându-şi podul palmei manşon pe pula mea începu un dute-vino studiat la limita suportabilului…eşti invitatul meu , dar doar al meu pentru la noapte în dormitorul nostru…Armand este un barbat puternic din toate punctele de vedere , gelos şi razbunator…Iar tu îţi poţi pierde jobul.Aşa că doar dacă eşti foarte curajos poţi să ajungi să te joci în mine…şi prin jardiniera mea cu flori…Pizda mea nu e pentru cei fără coaie şi laşi…Cum vom face? Dă-mi numărul tău şi vei primi la ora potrivită semnalul ca poţi…invada.
După ce i-am satisfăcut cererea , răpitoarea îşi trecu un arătător printre sâni iar celălalt prin jardinieră şi mi le aduse în dreptul nărilor unde mirosurile de parfum , un pic de sudoare şi de pizdă se sublimau divin:
-,,Deshabillez-moi’’ et ,,J’adore’’…ça c’est suffit?
Era mai mult decât suficient ca să trec peste bariera oricărei temeri…dar aveam convingerea că întâlnirea din afara sălii petrecerii nu fusese deloc întâmplătoare.Cu atât mai bine îmi place să fiu în anumite moment un instrument al plăcerii femeilor.
Îmi întoarse spatele dezgolit de rochia un pic umflată de briza uşoară şi păşi în sala dineului în timp ce eu rămas năuc mi-am descheiat vestonul şi cu batista mi-am şters abundenţa de lichid vâscos de pe gland şi vână , gândindu-mă că într-adevăr mi-ar prinde bine acum de urgenţă o masturbare.Am părăsit rapid gândul lăsându-mă în voia reveriei unor scene foarte fierbinţi şi pentru care trebuia să ma păstrez intact.

La ora unu şi jumătate stăteam întins pe pat cu toate simţurile treze , semisprijinit de tăblia patului din cabina mea , cu un wisky cu gheaţă în mână din care sorbeam câte puţin şi regulat.Erecţia dată de aşteptarea sufocantă mă chinuia deşi nu era aşa acută ca în prezenţa Juliettei dar totuşi îmi dădea crampe în stomac.
,,Uite aşa face omul ulcer…din futut…’’mă amuză un gând , moment în care ecranul telefonului se aprinse iar semnalul cunoscut pentru SMS umplu camera şi alungă tensiunea.
SMS-ul era lung apoi urma un link.
,,Mă pregătesc să mă fut.Vino în 10 minute.Când vei intra în dormitorul meu , vei avea pe tine doar plastronul alb şi simpaticul papion roşu .Nici n-ai observat cât de bine ne-am asortat în seara asta pe punte.Dacă observai îmi spuneai.Dar tu…tu ţi-ai holbat ochii doar la pisicuţa mea ceea ce nu m-a deranjat totuşi…M-a excitat.Uşa de la apartamentul 231 este descuiată , iar tu vei intra întâi în bucătăria alaturată de camera unde vei auzi ţipetele mele.De acolo vei urmări show-ul care sper că te va mulţumi apoi vei intra în patul meu când îti voi face eu semn.Voi şti când şi că eşti acolo.Poate între timp îmi va veni o nouă idee dar vei şti din timp.Mille baises…Ah… să nu uit.Când vei intra în dormitor obligatoriu să o ai sculată şi să treci prin dreptul geamului luminat de afară.Ok?’’
Răspunsul meu la SMS a fost doar un emoticon din care curgea transpiraţie din belşug.
Al ei ,,Răule…nu te-ai uitat la link’’
Am apăsat pe link şi pe ecran aparu sala de baie a apartamentului lor cu uşa spre dormitor uşor intredeschisă.Juliette se filma în timpul pregătirilor pentru noaptea fierbinte din faţă.
Scena începea cu camera fixată pe un support , cu Juliette terminând-şi duşul şi ieşind din cabina translucidă fixând camera de filmat cu privirea .Se şterse de apă cu prsopul moale şi protector trecându-l obsedant peste ţâţe şi printre apoi printre coapsele depărtate ţinându-l de cele două capete , un picior fiind sprijinit de toaletă.Termină şi îşi aduse tot părul negru şi bogat în vârful capului unde îl fixă cu gesturi cochete şi aruncând ocheade dulci spre camera de filmat în timp ce îşi bâţâia provocator dintr-o parte în alta şoldurile ca de Venus din Millo.Scena continua cu cremuirea pe tot corpul insistând pe sâni şi pe labii cu mişcări lascive.Știa fata de ce anume dispune şi exploata la maxim…Câteva pufuri de parfum ,,J’adore’’ şi ,,Deshabillez-moi’’ la locurile bine ştiute nu înainte de a se ruja expert după care luă camera în palmă şi o plimbă foarte aproape de ţâţele cu areole mari maro închis şi sfârcuri proeminente apoi plimbând-o pe burtică în jos efectiv o lipi de blăniţa neagră-albăstrie ca pana corbului unde o frecă câteva clipe auzind chiar asprimea moţului frecându-se de microfon…Apoi ecranul se înnegri şi am dedus că şi-l băgase de-a dreptul în pizdă…Câteva secunde mai târziu apăru ea în cadru cu aceeaşi maliţiozitate/erotism în priviri.
,,Am o străbunică marocancă…de-aia s-a înnegrit imaginea…’’îmi şopti…
Îşi rotunji buzele rujate într-un sărut şi îmi transmise de asemenea în şoaptă ,,Te-am convins da…?Nu mă face să te aştept.Gata…pentru moment ţi-ajunge’’
Lăsă camera pe poliţa oglinzii şi ieşi lăsând intenţionat uşa sălii de baie întredeschisă.Din semiîntunericul camerei nu am desluşit decât vag nişte mişcări dar destul de clar am auzit foşnetele patului şi gângurelile dragăstoase ale Juliettei dar şi vocea groasă şi mulţumit-aprobatoare a soţului ce-şi aştepta nerăbdător consoarta pentru împerechere.

La ora două din noapte am intrat neauzit şi cu extreme precauţii în 231. Master-bedroom-ul se poziţiona în acele apartamente trecând printr-un hol apoi stânga spre o bucătărie , iar printr-o uşă direct în dormitorul din care încă de la intrare se auzea destul de clar şi distinct ceea ce se petrecea.Deja din bucătaria aflată în clar obscur cu tot cromul şi nichelul lucind palid , auzind-o pe Juliette ţipând de mama focului iar pe Armand icnind spasmodic , puteam bănui că joaca celor doi trecuse de la preludiu la lucruri serioase.Câte o plesnitură teribilă însoţea fiecare ţipăt şi icnet al celor doi soţi aflaţi în focul iubirii.
Dincolo de uşă în camera savant iluminată de o lumină caldă fără corpuri de iluminat aparente se desfăşura scena atât de zgomotoasă şi care mă făcu să am o erecţie rapidă cum rar mi se mai întâmplase.La fel de repede am scăpat de haine rămânând conform dorinţelor femeii pe care urma să o posed doar în plastronul alb legat la gât şi papionul roşu.Albul imaculat făcea un frumos contrast cu pielea mea neagră iar pe ceea ce îmi ieşea în afară ditre picioare eram foarte sigur.
,,Juliette n-o să fii nemulţumită de mine , chiar dacă va trebui să dau prioritate soţului şi să-mi aştept rândul’’ mi-am spus excitat fiind de ceea ce vedeam prin deschizătura uşii în timp ce îmi decalotam instrumentul plăcerii.Nu ştiam cum, dealtfel nu era treaba mea să gândesc scenariul în urma căruia aveam să mă aflu în patul ei , eu eram acolo doar să fut,să o fut…Treaba ei era să mermelească lucrurile astfel încât asta să se întâmple pentru că şi ea vroia.
Dincolo Juliette era luată pe la spate de pachetul păros şi rubicond de muşchi , de-ampicioarelea cu lovituri straşnice ce îi făceau ţâţele să salte elastic în sus şi în jos.Ca să ajungă să o penetreze Armand se chinuia eroic dar cu succes din vârful degetelor de la picioare ţinând-o strâns de sub ţâţe cu braţe puternice şi paroase . O futea cu metodiă şi zgomotos ca o maşină de cusut . Însă Juliettei , deşi era transfigurată de plăcere , cu maxilarele strânse printre care dădea drumul ţipetelor ca de înjunghiată îi lipsea ceea ce îi ceruse soţului de dimineaţă:adorarea.
-Nu te grăbi mo...



    Login