Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIN SASE(1)
Autor : sfsfs - 2015-12-07
Citita de 19463 ori - Nota 8.41 (137 voturi)
Din off
În burgul transilvan din mijlocul ţării plictisul dat de relativa stabilitate este la el acasă dar şi plictisul îţi dă idei , îţi stimulează dorinţe ascunse . Aici se vor spune câteva poveşti reale în cea mai mare parte , fantezii în rest.Voi veţi hotărî care este reală şi care nu . Aşezaţi-vă comod pe canapeaua din living,spuneţi-le povestitorilor bun venit, domnii să-şi apropie partenerele luându-le uşor pe după umeri , doamnele să-şi aşeze graţios capetele pe umerii partenerilor şi să îl îmbrăţişeze drăgăstos cu ambele mâini pe după mijloc şi urmăriţi poveştile ca pe un film…Un film din care nu vor lipsi pasaje fierbinţi sau acele cuvinte…cuvintele acelea...
Florin
La vremea la care se petreceau cele ce urmează , Carla , soţia mea era o încântătoare femeie de 40 de ani . Și atunci , ca şi acum , îşi aranja părul într-o tunsoare bob totdeauna vopsită blond închis , manichiura şi pedichiura de un roşu aprins impecabile…un adevărat fetiş al mâinilor şi picioarelor . Coapsele împlinite urcă şi se desăvârşesc în şoldurile care dulce de tot se arcuiesc spre talie care deşi nu mai era ca la 25 de ani îţi sugerau totuşi din plin impresia de amforă . O pereche de sâni peste medie ca mărime – sigur voluptatea lor atunci la 25 de ani ca şi la 40 a fost şi este unul din motivele pentru care am fost îndrăgostit şi mă aduce într-o stare de semierecţie când soţia mea se fâţâie prin preajmă - cu areole mari şi sfârcuri proeminente completau imaginea de femeie ajunsă la maturitate deplină , sigură pe sine …
Cât despre mine – Florin – sunt un ochelarist de doar 1,70 m , nici nu ştiu cum de m-am ales cu aşa o soţie – o doamnă din cap până în picioare .
Vara acelui an era una călduroasă . Mă târam într-una din zile în maşina cu clima dată la maximum spre biroul Carlei pentru a o lua de la serviciu şi să mergem acasă .
Urmărind-o pe Carla îndreptându-se spre maşină nu m-am putut abţine să nu-i remarc pentru a căta oară mersul sigur şi graţios , sexualitatea ce deborda din fiecare pas ce-l făcea , trupul drapat de rochiţa de vară înflorată , picioarele încălţate în sandalele sexi cu toc mediu , machiajul de vară delicat … Am simţit o sfârşeală sub vintre şi o idee pe care o coceam de mult se cerea pusă acum în practică.
Ideea era pe cale să se tuflească şi eu odată cu ea când odată urcată în maşină mă privi cumva cu grabă şi îmi spuse :
- Flo … am uitat să-ţi spun de dimineaţă dar la ora 3 am programare la Mihaela .
- OK , am spus … Ochii mi-au zburat spre bordul maşinii , era 3 fara un sfert …
Eram pe cale să mă aleg doar cu speranţa că şi mâine este o zi dar problema mea era urgentă…Rotiţele au început să mi se învârtească în canicula după amiezii . Mihaela era manichiurista , pedichiurista şi cosmeticiana Carlei . ,,S-ar putea să fie chiar mai bine aşa’’ mi-a trecut prin gând dând cheie şi pornind maşina de pe loc . Totuşi pentru a masca cu totul ce aveam în cap am adăugat ca şi când eram cu mintea în altă parte :
- E cazul? Parcă ai fost acum o lună…
- O…dragule ! În loc să fii bucuros că vei avea parte de ceva special…
- Sunt…şi nu numai eu!
- Mmmhhh…văd…gânguri încântată şi aruncă o privire spre şliţul care se umfla văzând cu ochii.
Acoperi drăgăstos umflătura din pantaloni cu palma , zâmbi şi îşi muşcă uşor buza de jos cu ochii nedezlipiţi de la ştoiul care începea să se contureze destul de clar în pantalon. După cum o ştiam , deja era pregătită să îmi ofere ceva bun , bun …Totuşi se reculese nu înainte de a mai trece înnebunitor două degete peste mătărânga sculată acum aproape la maxim :
- Iubi ai răbdare până la şase…Mă aranjez cu manichiura , cu pedichiura…cu păsărica … Vii la salon , mă duci acasă şi apoi mă iei şi mă ţii în pulă , da?
Cu greu mă concentram la drum , simţeam că dacă m-aş descheia la şliţ aş putea să-mi sprijin bărbia în vârful sculei . Știa cum să mă înnebunească…Dar ea nu ştia totuşi ce aveam în minte … vroiam să văd dacă poate să treacă anumite bariere . De mult vroiam acest lucru … şi chiar mai multe…Vreau să fiu bine înţeles , deşi ne vorbeam pe şleau între noi totuşi eram destul de convenţionali în relaţia cu cei din jur . Carla , deşi se îmbrăca şi vorbea adecvat în toate situaţiile din exteriorul căminului nostru , făcea un joc seducător vorbindu-mi fără perdea în situaţiile intime.Pentru vară avea o colecţie de rochiţe care mai de care mai sexi dar nu de prost gust iar în anotimpul rece purta doar deux-piece-uri în culori sobre însă cu o croială foarte feminină.
- M-am gândit la un roşu pentru unghii şi un triunghiuleţ…la păsă sau un V…sau…o bandă de vreo doua degete lăţime…continuă să mă tortureze cu un surâs ispititor…Mh? Ce ţi-ar plăcea pentru următoarele două săptămâni? mă întrebă în timp ce îmi arăta două degete unite ca şa ştiu vezi Doamne cam la ce să mă aştept.
- Pffffuuu! am încercat un răspuns şi privind-o cu ochii împăienjeniţi …
- Mmmmm ! sună bine…mă ironiză în timp ce se îndreptă de spate şi îşi cambră sânii…
Apoi mă sărută din vârful buzelor îşi puse ochelarii de soare , deschise portiera maşinii , păşi graţios afară şi intră în salonul Mihaelei .Îmi zâmbi din spatele geamului şi se depărtă în umbra încăperii care avea să mi-o redea numai bună de ronţăit.O adoram…


Trei ore au trecut numai eu ştiu cum . La şase făra cinci eram în maşină în faţa salonului aşteptând-o pe Carla pe care o puteam zări prin geamul uşii , cu mâna pe clanţă şi stând de vorbă cu Mihaela parcă în mod voit amânând ieşirea. Amâna ieşirea doar pentru a mă fierbe şi mai mult , era o poveste întreagă şi cu Mihaela …Atât pot să spun deocamdată : 30 de ani , înaltă de 1,75 , păr castaniu-blond , picioare superbe , mijloc desăvârşit şi sâni peste ai Carlei ca şi mărime ( avea un bebe de 6 luni pe care îl alăpta bineînţeles ) . Soţul ei Claudiu , un tip masiv , tăcut , totuşi cu lipici la femei , prieten de-al meu .
Când în sfârşit a ieşit pe uşa salonului după efuziunile feminine de rigoare ( Mihaela mă observase stând în maşină şi după un gest cochet de fluturare a degetelor îmi zâmbiră amândouă , apoi Carla îi spuse ceva mai la ureche după care mă priviră semnificativ fiecare în felul ei ) am avut revelaţia - în timp ce se apropia - unui crin pe deplin înflorit . Cei câţiva paşi până la maşină îi făcu aproape ca pe cat-walk sub privirea mea parcă hipnotizată iar din spatele geamului Mihaela privind-o îşi rotunji buzele într-un ,,O’’ admirativ îmi căută privirea şi cu un gest mai mult decăt sugestiv îndoi braţul drept din cot cu pumnul strâns , îl ţinu câteva secunde mai sus de orizontală şi începu să-l balanseze în sus şi în jos în timp ce cu pumnul strâns lovi de câteva ori muchia mesei alăturate…
Vedeam toată scena parcă in reluare , parcă nu eram eu , aveam emoţii ca şi când femeia - felină care se apropia de maşină nu era femeia mea ci parcă era prima femeie … prima care promitea să îmi dea fructul dorit.
Urcă pe scaunul din dreapta având acelaşi surâs promiţător şi care parcă nu îmi era adresat mie ci urmărea o scenă ce i se derula prin faţa ochilor . Machiajul discret era proaspăt refăcut , rujul fiind de asemenea aplicat probabil câteva minute inainte.Nu am putut să nu remarc de asemenea roşul manichiurii şi pedichiurii impecabile în timp ce îşi punea picior peste picior şi îşi netezea rochia înflorată peste coapse . Rochia vaporoasă se mula perfect peste pulpa dreaptă până deasupra genunchiului expunând gamba cu pielea solară şi lucioasă .
- Carla , am spus în timp ce demaram , eşti păcatul pe pământ…dar eşti păcătoasa mea şi vreau să păcătuiesc cu tine până mor…
Zâmbi încântată în timp ce lăsă parasolarul şi deschise oglinda acestuia . Îşi verifică cochetă – Dumnezeu stie de ce încă o dată – machiajul şi culoarea rujului , apoi se aplecă spre mine şi îmi susură în ureche :
- Mihaela mi-a aranjat o inimioară…e numai bună să o mănânci şi să ronţăi la ea cât vrei tu…Apoi cu limba mă linse uşor şi fierbinte pe ureche…
- Ooooh! Carla ar trebui să ajungem şi teferi ca să…
Se depărtă un pic ca şi când şi-ar fi luat seama însă doar ca să atace şi mai provocator . Îşi schimbă poziţia punându-şi acum piciorul stâng peste cel drept apoi uşor şi înnebunitor cu mâna lipită de coapsă dezveli până la şold piciorul stâng în întregime.Degetul arătător se strecură sub lateralul chilotului şi îl trase până spre genunchi nedezlipinduşi privirea de la mine . Repetă mişcarea pe partea dreaptă şi după ce se ondulă graţios ridicându-se un pic de pe scaun , rulă dantela neagră minusculă de-a lungul coapselor şi gambelor şi rămase cu ea atârnând de un deget fluturândumi-o un pic prin faţă . Chiloţelul zbură pe bancheta din dreapta şi gânguri prelungin silabele înebunitor:
- Când ajungem acaaaaasă poţi mă iei din garaaaaaj şi să mă duci în puuuulă până sus în dormitor…
- Cred că o vei păţi … bine de tot în seara asta! am zâmbit şi eu enigmatic.
- Să te văd cum o să ridici steagul pentru onor! Vreau să mă onorezi cum trebuie!
Greu,foarte greu să rezişti la aşa ceva , mai ales când eşti la volan.
Se relaxă apoi lăsându-şi capul pe tetieră , închizându-şi ochii şi lungindu-se comod în scaun iar cu braţele cumva îmbrăţişându-se.Era o după amiază splendidă ce nu se grăbea să se topească în înserare , lumina puternică încă făcând-o pe Carla să îşi ducă un braţ peste ochi şi să toarcă încetişor în aşteptare…Pădurea ce înconjura oraşul ca un semicerc se iţea în drumul nostru cu promisiuni şi chemări…
Când Carla realiză că nu ne aflam pe drumul spre casă mă privi uimită …Uimirea i se transformă în nedumerire şi apoi în înţelegere după ce i-am aruncat o privire mijită şi am facut semn cu capul spre drumul forestier ce se ramifica printre copaci . Mă întrebă cu un oftat fals surprins şi jucăuş :
- Ooohh!Flo , vrei pizdă aici…în poieniţă ?
Și eu care credeam că am reuşit să o dezechilibrez din siguranţa ei!Reuşisem doar pentru moment , îşi revenise uimitor de repede şi îmi dăduse replica aceasta seducătoare .Aveam o soţie pe cinste!Nu se fâstâcise , era sigură pe sexualitatea sa , vroia să o faca acolo şi eram mulţumit pentru acest lucru dar mai ales recunoscător divinităţii pentru că existau locuri ca acelea în care ne aflam .
Am virat stânga pe drumul de pământ ce şerpuia şi urca lin printre dealurile împădurite. Știam că nu era prea umblat , când şi când câte un transport de lemne sau grupuri de drumeţi de week-end.Am înaintat cam un kilometru timp în care mi se încolăci cu braţele după gât şi oftând excitată mă linse pe gât şi pe obrazul drept ba reuşi şi să îmi bage câteva clipe limba fierbinte în gură gemând în timp ce febril cu mâna dreaptă mă deschie la şliţ şi îmi scoase la lumină mătarînga sculată .
Îmi era sculată de zile mari.
Deși eram de 15 ani împreună , de fiecare dată când o vedea așa ca acum arcuită în sus scotea un ,, ooooh " prelung și mă privea încântată ca și când i-aș fi făcut cel mai drăguț compliment.Și nu greșea deloc...Căci pentru cine dacă nu pentru ea se învârtoșa și se îngroșa semeață în mâna ei , pentru cine dacă nu pentru ea se ițea acum din culcușul de piele capul vânăt și lucios pe care abia putea să-l cuprindă în palmă?Cu un deget culese o picătură de sămânţă din vârf și delicat începu să o întindă de-a lungul pulii pe venele îngroșate .
Am parcurs așa doar eu știu cum vreun kilometru pe drumul șerpuitor din pădure fără ca soția mea să se oprească din a-mi dezmierda mătărânga și să mă lingă pe gât .Apoi când totul a devenit prea greu de suportat îmi gemu în ureche:
-Trage aici pe dreapta...vreau să-ți dau pizdă aici...
-Mmmmh!Carla ...Iubito...
N-am tras pe nici o dreapta,cred că mașina s-a oprit singură și a rămas înțepenită în viteza a doua pe mijlocul drumului...Cine mai avea vreo treabă să tragă pe dreapta și aiureli de-astea...Eram ocupat cu lucruri stringente ca de pildă sa cobor bretelele rochiței Carlei , să-i desfac de la spate sutienul și să-mi îndes nasul și gura între sânii generoși...
Neabandonându-mi pula din strânsoarea minunată a palmei , mă încălecă.Cumva printre gâfâituri și gesturi precipitate i-am făcut loc trăgând scaunul mai în spate și spătarul ajustat la 45 de grade.
-Doar un pic să ne futem aici...oooooh ce pulă ți s-a sculat Flo iubitule ...
-Pentru tine iubito...i-am răspuns frământându-i apreciativ o țâță cu o mână în timp ce ce cu gura o morfoleam pe cealaltă...Soția mea are într-adevăr sâni de iubit și frământat .Sfârcul din gură era deja cât o alună iar celălalt se cerea și el dezmierdat așa cum îl vedeam eu cu coada ochiului răsărind cât un vârf de deget din mijlocul areolei roz...
-Uite , uită-te iubire ce am pentru tine...
Și cu mâna ei ca de zeiță apucă tivul rochiței înflorate îl ridică cu un gest feminin și mă lăsă să văd cum sub inimioara de păr pubian delicios aranjat buzele pizdei se frecau de ștoiul meu prins ca dintr-un ghidaj . Dâre de lichid vâscos - albicios rămâneau pe vâna îngroșată la maxim de pe spatele pulii...și făceau alunecarea să sune ca un clipocit...
-Carla , te rog ...ajunge...te stropesc dacă mai continui așa...Mmmhhh!
-Să nu îndrăznești cumva să termini acum...Ce? n-ai mai văzut pizdă?
Adevărul este că ne place să purtăm un astfel de dialog...Face parte din joc , din preludiul pe care îl adorăm amândoi.
Însă acum toată situația era mult mai excitantă decât în dormitorul nostru.Aici eram pe un drum în pădure unde puteam fi oricând văzuți și recunoscuți...Tocmai acest lucru ne potența dorința de a avea un act sexual într-un loc aproape public , lucru de care era conștientă și Carla și pe care era dornică să-l experimenteze și ea.
Acum , cu rochia strânsă în jurul taliei , cu vederea neobturată de nimic am urmărit fascinat ca de fiecare dată , dar de fiecare dată parcă chinuitor de diferit cum se saltă dintr-un genunchi , cum cu o mână își potrivește capul pulii în dreptul labiilor pe care le dezmiardă câteva momente cu un oftat de mulțumire ,apoi același cap lucios îl plimbă pe părul pubian aspruț lăsând urme albicioase de lichid seminal pe blănița proaspăt tunsă.
Cu un geamăt de nesfârșită plăcere se înfipse în pulă , îmi luă captivă fața între țâțe apoi în timp ce dintre noi exala un miros covârșitor de sexe încinse amestecate cu mirosuri diafane de parfumuri pentru zone intime , mă încolăci cu brațele după gât și am început un război al limbilor care pe care dublat de micile oftaturi excitate ale Carlei…
Cam un minut am futut-o așa , ea doar săltându-și fundul și înfigându-se la loc în mătărângă.Fleoșc,fleoșc,fleoșc,fleoșc se auzea în mașină cu o frecvență din ce în ce mai mare și din ce în ce mai zgomotos.Un sunet la fel de excitant pe cât de dulce și fierbinte era penetrarea .
-Câtă pulă ai iubire pentru mine…gemea…câtă pulă ai în mine…
-Nu te opri Carla , nu te opri…cântă-mi iubito , cântă-mi…o rugam eu în timp ce cu ambele mâini îi frământam ţâţele ce sălatau voluptuous în ritmul în care o futeam.
Acum nu mai stătea prabuşită peste mine , se lăsase pe spate sprijinindu-se cu coatele pe bord şi spatele pe volan lăsându-mi o vedere completă asupra sexelor noastre întrepătrunse…figura îi era răvăşită de plăcerea pe care o savura cu ochii închişi.Acum eu eram cel ce imprimam ritmul futaiului.La fiecare lovitură scotea un mic ţipăt şi mă încuraja cu contre să nu slăbesc vigoarea penetrării.
-Carla eşti divină…te iubesc…pizdă dulce ce eşti! O alintam în timp ce mâinile îmi alergau pe trupul ei , conturându-I şoldurile de clepsidră , mijlocul unduitor şi abdomenul dulce…
-Cât de bine fuţi iubire….mmmmhhh! Ce bine e în pulă…
Cuvinte…cuvinte pe care atunci când Carla era în extax sexual şi mi le gemea nu sunau vulgar.Sunau erotic ca un violoncel , gura i se rotunjea într-un fel doar al ei care mă înnebunea atunci când le rostea…Cuvintele nu îi ieşeau doar din gură , le susura într-un fel cântat-gutural parcă din adâncul insondabil al trăirilor sale.
Am încetinit un pic ritmul în care o pompam pentru a nu termina atât de repede delicioasa preocuparecu care ne desfătam.Apoi având ochii întredeschişi îşi muşcă colţul buzei de jos şi în vreme ce leneş intra şi ieşea din mătărânga neobosită îşi puse o mână la locul în care sexele asudate se uneau. Zâmbi apreciativ când cu două degete nu reuşi să-mi încercuiască pula , luând-o apoi în palmă şi dezmierdând-o în timp ce intram şi ieşeam în pizda fierbinte şi primitoare.
Se retrase un pic din măciucă şi se alintă galeş culegând cu unghiile o sfoară de lichid vâscos albicios ce unea capul pulii de labile răsfrânte.
-Nici nu mi-ai spus dacă-ţi place cum m-am aranjat…răule…şi îşi întinse sucurile iubirii de pe degetele delicate pe blăniţă şi până sus pe sfârcuri.Drept răspuns mi-am aşezat măciuca îndoită la maxim în sus şi roşie vânătă de dorinţă pe pubisul ei umflat.
-Bestie!Animalule! Și Carla nu mi se adresa mie în timp ce având ochii închişi şi respirând accelerat din nou se freca unduitor din şolduri cu pubisul de capul tumefiat al pulii…
-Cred că nu îl întrec pe Claudiu…am premeditat replica în ciuda stării de excitaţie în care eram-sau poate ca tocmai de aceea-şi pr care de mult vroiam sa o plasez.
Ca sa atenuez din surpriza gândului acum dezvăluit mi-am vârât înapoi ştoiul între labile primitoare şi am început din nous ă o fut cu poftă revigorată.Înca cinci minute de de bucurie ţipata din partea Carlei m-au făcut sa ajung la limita ejaculări dar prinzând-o de copsele şi şoldurile ce mă călăreau precum o amazoană , i-am şoptit cu respiraţia întretăiată:
-Nu vrei să ieşim acum afară?
-Mmmmmmm…se pisici ea sărutându-mă aprobator…poţi să mă fuţi unde vrei tu iubitule!
Am deschis portiera iar Carla puse un picior cu pedichiura perfectă pe sol delectându-mă intenţionat cu imaginea delicioasă a pizdei care se desprinse cu un clipocit din pulă apoi puse şi celălalt picior pe sol şi îşi lăsă rochiţa să o îmbrace la loc.Superb! Căută pe bancheta din spate în poşetă scoase un ruj şi în oglinda retrovizoare îşi refăcu machiajul , apoi mă chemă din privire sa fac şi eu ceva…stăteam ca vrăjit şi aproape fără să vreau pula mi se bălăngăni de câteva ori în sus şi în jos aprobator având parcă o viaţă a ei independentă de mine.
Am tras maşina în sfârşit pe dreapta drumului apoi am scăpat de pantalon ieşind apoi şi eu sub cerul liber în înserarea care începea să se aştearnă încet după o superbă zi de vară.Am luat-o pe Carla de mână şi nu îşi putu reprima un mic zâmbet de satisfacţie femininină văzâdu-mă mergând alături de ea cu darabela de pulă ţintind încă spre cer şi lucioasă în lumina amurgului .
Ne-am oprit după vreo sută de metri distanţa de la care era vizibil înca drumul pe care tocmai îl părăsisem . Carla se întoarse spre mine şi ma încolăci practic cu braţele pe după gât şi cu una din coapse pe după piciorul meu.Mă sărută oftând cu buze moi şi fierbinţi apoi se desprinse de mine întorcându-se cu spatele şi se sprijini cu mâinile în faţă de un copac dar nu înainte de a-şi coborî bretelele rochiţei iar cu un gest delicat ridică tivul rochiei până în talie unde o înnodă . Eram aşezaţi în paralel cu drumul aşa că oricine ar fi trecut pe acolo şi s-ar fi uitat mai atent putea sa-mi vadă femeia în timp ce se pregătea să fie luată prin spate .
-De ce mi-ai spus de Claudiu?îmi aruncă peste umăr întinzându-şi fundul către mine cu picioarele uşor depărtate.M-am aplecat peste spatele ei fără să-i răspund încă , dar foarte dornic să-i cupez sânii şi să le apreciez delicioasa greutate.Am îndreptat-o de spate continuînd să o mamelesc domol şi în timp ce mă încolăcea de gât am pătruns-o de la spate aşa dea-mpicioarelea. Ușor , ușor aproape fără să-și dea seama am reușit să ne rotim un pic așa fel încât acum era expusă total cu fața spre drum cu vederea acum neobturată de copaci.Când după câteva momente de plăcere savurate de ea cu ochii închiși realiză situația , mă ,,certă' înfigîndu-se și mai vârtos în pulă:
-Flooo...nebunule , ce faaaci??? Ne poate vedea oricine aici...
-Te-ai rușina?am întrebat-o , aproape ridicând-o în pulă...
-Aaaaaaahh...pulărăule...
-Mh?Te-ai rușina pizdă?
Și ca să fiu mai convingător în a primi un răspuns am început să o fut zgomotos și cu țipete , ținând-o de coate și înfigându-mă în pizdă cumva de jos în sus prin spatele ei și tot din picioare.Peste umeri vedeam sânii Carlei zburând în toate direcțiile în ritmul frenetic în care ne futeam.
-Nu...nu...nu...nu mi-e rușine...vreau să fiu văzută cum mă fut...fute-mă...ah...fute-mă...pulă belită ce ești...
În liniștea pădurii singurul sunet distinct și de neconfundat era doar plesnetul - extrem de atavic și excitant de altfel - al mijlocului meu peste bucile soției mele pe care între timp o futeam trăgând-o de șolduri în mătărânga neostoită.
În timp ce am încetinit un pic ritmul i-am dezmierdat îndelung șoldurile răcoroase și catifelate , o mână mi-a alergat la sânul stâng pe care-l luă dintr-o dulce captivitate iar dreapta mi-am strecurat-o printre noi și i-am ridicat piciorul drept în aer.
-Nerușinatule...gemu încântată...să o arăți așa pe nevastă-ta în timp ce o fuți...
Cu o mână mă cuprinse de după gât iar cealaltă îi rătăci pe pulă în timp ce intra și ieșea din grădina cu trandafiri , îi verifică parcă grosimea încercuind-o cu două degete și se arătă mulțumită de ce găsi acolo pentru că în timp ce pipăia gemea pierdută cu ochii închiși.Poziția nu mai permitea aceeași violență și ritm dar era năucitor de excitantă acum Carla cuprinzându-mi semiîntoarsă gâtul cu ambele brațe și sărutându-mă lacomă...în timp ce rășchirată așa cum era acum cu fața la drum se expunea pe de-a-ntregul privirilor oricui .Se abandonă unui futai mai lent însă situația avea atâta erotism în ea , încât nu știam dacă mai pot mult timp să mă abțin să nu ejaculez în păsărica fierbinte.Ne priveam unul pe altul în ochii larg deschişi iar întrebarea Carlei la care nu vroisem intenţionat sa îi dau răspuns la început se insinua din nou între noi ca un al treilea participant . Spre surprinderea mea răspunsul veni din partea ei şi încă mult peste aşteptările mele:
-Știu iubitule la ce-ţi umblă mintea…mmmm…nu te opri…lasă-mă sa-ţi cânt ceva…o să-ţi placă…nu mă slăbi din pulă te rooog!
Și îmi cântă…şi mă încântă…se înfigea în pulă şi îmi cânta…se rotea din mijloc în opturi demenţiale şi îmi cânta…ofta şi gemea şi iar îmi cânta:
-Mihaela şi Claudiu de mult au pus ochii pe noi să ştii…dinainte să fie mămică dar sarcina şi naşterea ştii tu…aaaaaah secătură dulce şi nemernic vrăjitor vrei s-o fuţi pe Mihaela…? Și pe mine să mă fută unu’ ca şi Claudiu cu pula de 22…? Mmmmmh? Spune…
-Iubito…de unde…?
-Miha i-o măsoară…după ce îi dă câteva pule…i-o măsoară…e un joc iubitule de-al lor dar mi-ar plăcea şi mie să ţi-o măsor acum când fuţi…
-Mă termini Carla …mă termini…ce bine îţi stă în pulă …parcă te şi văd din faţă…i-am aruncat momeala.
-În pula lui Claudiu…nu-i aşa…?
-Ce-aţi mai bârfit pe...



    Login