Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In grup mereu e mai bine
Autor : RazvyB - 2023-02-25
Citita de 7085 ori - Nota 6.19 (59 voturi)
La 18 ani viata e altfel. Hormonii urla in tineri de parca ar vrea sa se buseasca zilnic. Candva am avut si eu varsta majoratului, doar ca in anul 2004. Futusem o singura fata pana atunci, dar o futusem bine, in toate gaurile. Amandoi am fost virgini si ne-am dezvoltat aptitudinile sexuale impreuna. Eram inca impreuna. De vreo doi ani si cu carnetul de sofer proaspat luat am plecat impreuna alaturi de inca doi prieteni si sora unuia dintre eo la mare in Eforie. Am inchiriat un apartament in regim hotelier, dar ceva mic, nu prea mare. Ca doar eram elevi si aveam nevoie de cluburi si de mare si mai putin de un loc de dormit.

Eram obsedat de sex pe atunci, de parca acum sunt mai bine?! Si pentru ca nu futusem decat o fata, as mai fi futut aproape pe oricine, doar ca sa am parte de diversitate. Gagica-mea si ea era perversa si mai mereu excitata. Nu sa dadea in laturi de la nimic. Ii dadeam la vremea aceea cate vreo 2-3 numere cand reuseam sa ne vedem, pentru ca invatam in licee diferite si nici nu locuiam in acelasi oras. Imi inghitea sperma precum beau oamenii apa, fara sa strambe din nas si din cand in cand o mai primea si in cur, dar statea putin prea incordata.

In una dintre seri am inceput sa jucam Fifa intre baieti, iar fetele voiau sa iasa. Le-am zis ca mai juca o ora si ca iesim mai pe seara. Nu, ele voiau atunci sa iasa. Gagica-mea s-a pus in fata ecranului exact cand prietenul meu putea sa-mi dea gol. Bah, da-o la o parte pe asta, ca ti-o fut, sa mor io!

Roxana, cealalata tipa, cand auzi ce spune Marcel zise ca in cazul asta sta si ea in fata TV-ului, ca poate o fute altcineva si incepura sa rada amandoua.

Gagica-ta cred ca e nefututa, ca e deja enervanta. O impinse intr-o parte, dar ea se intoarse. Bai Eugene, eu ti-o fut, sa mor io, ca ma enerveaza tare.

Fute-o tata! Dar cu o conditie: o fut si eu pe sora`ta.

Marcel: Bine tata, dar pun si eu o conditie. Te uiti mai intai cum ti-o fut si il mai lasi si pe Emi sa-i dea si el un numar.

Da, da, ziceau fetele si marmota invelea ciocolata.

Nici nu apucara sa mai faca misto o data, ca a mea gagica se trezi luata de ceafa pe la spate si trantita in pat, apoi trasa de picioare pana cand genunchii ajunsesera pe covor si burta pe saltea. Blugii ii avea multati pe cur si evazati la baza, asa cum nu se mai poarta acum. Incepu cu degetele si palma sa-i maseze pizda prin blugi incercand parca sa-i introduca putin degetul in vagauna.

O deschise la nasture, apoi la prohab si ii lasa blugii in jos. Se duse cu limba sa-i linga pizda si se lovi de flocii ei mare. O intreaga padure era acolo. Da, femeia mea nu stia pe atunci sa se epileze la pizda.

Moamaa, ce e frate padurea asta, ca imi e frica sa nu-mi pierd pula in ea ea.

Tipa se simtii usor jenata, dar Emil baga o gluma: Tu bag-o acolo si vezi daca padurea e uda.

Era uda. Lichidul ei seminal era alb, vascos si dens si mirosea mereu parca a primavara. Ma exicita s-o vad rabatata in fata altui barbat, dar si mai tare ma bucura ca e doar o moneda de schimb pentru a fute si eu altceva. Marcel se desfacu` la prohab. Avea un shakalaka mai mare decat al meu. Mai lung, dar si mai gros. Era tare si excitata si o baga direct in ea pana la capat. Intra ca unsa, fara nicio piedica sau durere. Era asteptata. O lua de coada ei lunga si ii trase capul in sus, in timp ce se impingea tare in ea.

Bah, dar e buna bunaaa. Si o regula la foc automat. E calda tare in interior si destul de stransa, imi place cum se simte. Emile, vrei sa simti si tu?

Emil nu era asa potent. Avea o pula medie spre mica, dar era excitat. S-a dus si el pe la spate, desi ma asteptam sa inceapa cu o muie si i-a bagat-o si el in pizda.
Omu` se impingea cu aceeasi forta ca si Marcel, dar ea nu mai gemea atat de tare. Se vedea ca Marcel avea feromonii mai potriviti si de el era atrasa. Marcel se duse cu pula lui plina de lichid vaginal si i-o baga in gura. Ioana incepu din nou sa geama, in timp ce pula ii lovea omuletul din gat si coaiele ii plesneau buzele.

Emile, da-te la o parte, ca vreau s-o fut si eu. Mi se scula atat de tare, ca parca voiam sa contribui la gangbang, nu s-o fut pe Roxana.

Emil: Hai s-o futem toti 3 in acelasi timp.

Se ridica deasupra ei, stand totusi pe la spate si i-o baga cu grija in cur, in timp ce eu m-am pozitionat la spatele ei, usor sub Emil si i-am bagat-o in pizda. Gagica-mea era plina de pula si gemea si vibra..., in timp ce Roxana era excitata si parca isi astepta randul. I-am dat-o asa vreo 5 minute si cand am simtit ca ne vine a ne da drumu`, am facut o mica pauza, ca sa prelungim durata. Am iesit toti din ea si am intors-o pe spate, in pozitia misionarului. Marcel i-a reintrodus pula in pizda, iar Emil a venit pe deasupra ei si o futea in gura. Noroc ca ...



    Login