Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

in gara din Alba iulia
Autor : tvlover - 2009-10-07
Citita de 7848 ori - Nota 4.25 (8 voturi)
Nu cu mult timp in urma, am avut putina treaba prin Alba Iulia. Eu sunt din Deva si m-am deplasat cu trenul. Am luat din oras lucrurile pentru care mersesem acolo si, la intoarcere, avand inca 2 ore pana la tren, am luat un coniac si o cafea in barul din incinta garii.
Cumparasem si un ziar si citeam linistit la masa. La un moment dat se apropie de mine un barbat la vreo 45 ani si imi cere respectuos o tigara. Pachetul era pe masa asa ca l-am servit cu o tigara si un foc. A aprin tigara si mi-a spus: am un trabuc dar eu nu fumez trabuc... daca vrei, iti dau tie... aratandu-mi cu un semn rapid zona dintre picioare.
Nu, nultumesc, am raspuns, desi intelesesem ce vrea sa spuna, si imediat am regretat caci el s-a dus cateva mese mai incolo.
M-am excitat pe loc gandindu-ma la ceea ce mi se ofera si am cautat sa ii intalnesc privirea, uitandu-ma insistent spre masa lui. La un moment dat privirile noastre s-au intalnit, a zimbit si mi-a facut un semn usor din cap sa il urmez.
S-a dus direct la grupul sanitar iar eu mi-am facut curaj si l-am urmat. Era intr-o cabina cu usa intredeschisa iar cand m-am apropiat mi-a facut semn cu degetul pe buze, sa tac si apoi mi-a facut semn sa intru in cabina.
Era mai inalt ca mine si destul de solid. M-a mangaiat putin pe fata si pe gat cu amandoua mainile apoi m-a impins usor de umeri, sa stau jos, pe marginea WC-ului.
La inceput m-a tinut.de cap si s-a frecat putin de fata mea cu pantalonii pe el... apoi i-a dat jos, pana la genunchi.
I-am luat-o direc...



    Login