Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

in club
Autor : ababa - 2011-08-14
Citita de 9715 ori - Nota 7.35 (23 voturi)
buna. sunt o tipa de douazeci si ceva de ani careia ii place sa faca sex cam oriunde si oricand. desi mi-am indeplinit majoritatea fanteziilor, mai sunt cateva fantezii pe care nu cred ca o sa am vreodata ocazia sa le pun in aplicare. astept comentariile si chiar criticile voastre, atata timp cat sunt constructive :)

eram intr-o noapte in club cu iubitul meu si alti cativa prieteni, fete si baieti. avand in vedere ca eu eu ma imbat foarte repede, am convenit sa bem cu randul, ca unul din noi sa fie in permanenta lucid. bineinteles ca in seara respectiva era randul meu sa beau, si cum nu-mi trebuie mult, dupa o suta de tarie eram deja in starea aia de euforie pe care ti-o da alcoolul pana sa te imbeti cu totul.

inca de la inceputul serii am observat ca in grupul nostru aparuse o persoana noua... un tip, la vreo 30 de ani, brunet, cu ochi albastri, imbracat cu o camasa alba descheiata cat sa i se vada primele fire de par de pe piept, camasa care facea un contrast foarte excitant pentru mine in momentul ala cu pielea lui bronzata... ce mai, genul de tip care imi face hormonii sa innebuneasca din secunda in care il vad.

trebuie sa mentionez ca inainte de a pleca spre club ibitul meu a avut grija sa imi faca "incalzirea", ca promisiunea ca o sa fie o seara de neuitat si ca acela va fi doar inceputul. asa ca, avand in vedere ca eram deja excitata si nesatisfacuta in momentul acela, pasarica mea s-a udat instantaneu, si singurul motiv pentru care nu am sarit pe el in momentul acela era ca intre noi erau vreo 5 persoane.

cum alcoolul incepuse deja sa isi faca efectul, am inceput sa dansez din ce in ce mai lasciv, mangaindu-ma pe sani, ridicandu-mi "accidental" fustita care abia imi acoperea fundul, si cum nu aveam nimic pe sub fustita, ma asiguram, la fel de "accidental", ca frumosul brunet misterios imi vede bucile si pasarica uda...

dar nu numai brunetul a observat ca nu aveam chiloti pe mine, ci si iubitul meu, care a venit prin spatele meu si mi-a bagat un deget in pizda pe neasteptate, in timp ce ma saruta pe gat. mi-a spus ca se uita la mine de cateva minute bune si ca ala a fost un avertisment ca a vazut ca sunt excitata si sa nu cumva sa ma duc sa ma distrez fara el... avand in vedere galagia din club, a fost nevoit sa se lipeasca de mine ca sa il pot auzi, asa ca am simtit ca avea o erectie cum rar am vazut la el. i-am zambit si mi-am lipit fundul de pantalonii lui, in timp ce degetele lui inca faceau un du-te vino furtunos in pizda mea, dandu-i de inteles ca nu mai voiam sa mai astept. dar iubitul meu (sa-l numim adi) nu era de acceeasi parere, asa ca s-a intors la masa ca sa isi terminebautura si sa mai vorbeasca cu niste prieteni de-ai nostri. atuncea mi-am adus aminte de brunet si m-am intors sa-l caut cu privirea. spre marea mea surprindere, era la vreo jumatate de metru de mine si se uita la mine cu o privire patimasa... am inceput sa il masor din cap pana in picioare, dar privirea mea s--a oprit la jumatatea drumului, unde era evident deja ca avea pula sculata. incantata, i-am facut din ochi si m-am urcat pe masa la care adi isi servea bautura. masa fiind destul de inalta, a trebuit sa ma ajut de un scaun, dar asta era perfect de vreme ce asa puteam sa ii arat frumosului brunet ce efect are asupra pasaricii mele.

odata ajunsa pe masa am observat ca incepeau sa se uite mai multe persoane la mine... majoritatea baieti, dar si cateva fete. dj-ul vazand asta, a pus o melodie de strip-tease, asa ca eu m-am conformat. am inceput sa ma joc cu fustita, cand o dadeam mai in jos, cand o ridicam, am lasat bretelele de la maieutul pe care il purtam sa cada (si asa nu acoperea el prea multe), pana ce, la fel de "accidental" ca si mai inainte, a iesit la iveala un sfarc tare si jucaus, dornic de atentie, iar fustita mea cea scurta lasa sa se vada toata piersicuta mea cea zemoasa si dornica de o pula tare.

privirile mele fugeau intre adi si frumosul brunet misterios... ii vedeam pe amandoi cum parca ma mancau din priviri si asta imi placea la nebunie. l-am vazut pe adi cum isi mangaia penisul erect prin pantaloni in timp ce ma mangaia pe fund cu cealalta mana (din cand in cand bagand cate unul sau 2 degete in fund sau in pasarica), si pe brunet ca a venit chiar in fata mea si se uita la pasarica mea ca si cum era singurul lucru din club in momentul ala. peste cateva secunde, il vad pe adi ca se indeparteaza si ii spune ceva la ureche brunetului si apoi pleaca impreuna. eu m-am dat jos de pe masa, profitand de ocazie ca sa le arat celor de langa mine un prim plan cu pizda mea, si ma duc dupa ei. ii gasesc pe scari avand o discutie care parea ca le absoarbe atentia la amandoi, si nu m-a observat nici unul din ei urcand. ajungand in dreptul lor, m-am uitat si la unul, si la celalalt, si m-am hotarat ca daca adi nu a vrut sa ma futa pana atunci, atunci o sa il fut eu pe el in momentul ala (ma excita gandul ca brunetul misterios era acolo si s-ar fi uitat la noi, neexcluzand totusi posibilitatea de a ni se alatura). asa ca ajung in dreptul lor, il apuc pe adi de pula cu o mana, in timp ce cu cealalta ii desfac cureaua de la pantaloni. el incearca sa riposteze, dar in momentul ala il strang si ma tare de pula tare ca piatra, dandu-i de inteles ca eu vreau sa mi-o traga atunci si acolo si ca nu accept un refuz. dupa ce se uita adanc in ochii mei pret de o secunda, intelege ca sunt hotarata si intra in jocul meu.

asa ca ii scot penisul chinuit din temnita si incep sa il sug cu pofta, bagandu-l in gura pe tot... senzatia pe care o simt cand capul pulii lui se loveste de cerul gurii mele este nemaipomenita. evident, ma lasasem in jos in asa fel incat sa fie si pasarica la vedere, in mod ostentativ, care inca tanjea dupa atentie. incep sa ma joc cu mana cealalta cu coaiele lui deja umflate, desi mai dadeam si cate o limba pe acolo din cand in cand. stiam ca brunetul e in spatele meu si se uita la noi, si asta ma facea sa il sug pe adi ca si cum ar fi fost sfarsitul lumii. bineinteles ca acest sentiment era si mai accentuat de faptul ca toti cei care ieseau sau intrau in club treceau pe langa noi si se uitau la mine sugandu-l pe adi.

au trecut asa vreo 2-3 minute cand, surpriza! o mana imi ridica fustita pe la spate si incepe sa ma pompeze cu simt de raspundere cu 2 degete. nu mica mi-a fost mirarea sa descopar ca posesorul degetelor era chiar frumosul brunet pe care l-am tachinat toata noaptea. ma uit inspre adi si il vad ca se uita cu foarte mult interes la cele 2 degete care imi explorau pasarica. atunci adi imi spune ca ar trebui sa ne ducem afara sa continuam, intrucat pe scari nu incapeau 2 persoane fara sa se frece una de cealalta. eu ma supun, ascultatoare, si ma ridic, dar continui sa ii frec pula cu mana in timp ce urcam, si trageam cu ochiul in spate sa ma asigur ca vine si brunetul cu noi.

masina era parcata foarte aproape de intrarea in club, asa ca am ajuns imediat la ea. eu ma asteptam sa ne urcam in masina si sa mergem acasa sa continuam, dar adi avea alte planuri. m-a luat in brate si m-a pus pe capota masinii. apoi a venit in fata mea si mi-a departat picioarele, in timp ce ii facea semn noului nostru prieten sa vina sa se infrupte din pizda mea. brunetul evident ca nu a stat pe ganduri si a inceput sa se plimbe usor cu limba printre labiile mele. ma uitam la adi si vedeam ca ii face placere ceea ce vedea, asa ca m-am lasat dusa de val. simteam cum eram fututa cu limba de brunet, iar adi se juca cu sanii mei si ma saruta pe gat in timp ce era cu ochii tot la ce facea brunetul (am uitat sa mentionez ca eram asezata de-a latul masinii). dupa putin timp imi arata pula lui si mi-o baga in gura. am inceput din nou sa i-o sug asa cum stiam eu mai bine, mainile lui adi imi framantau in continuare sanii, iar limba brunetului era toata in pasarica mea. ma uitam cand la unul, cand la celalalt, si ii vedeam cum fiecare se uita la ce facea celalalt. ma incercau senzatii noi si simteam cum orgasmul creste in mine. insa adi ii spune brunetlui ca vrea sa ma pedepseasca pentru ca l-am tachinat toata noaptea, si sa nu ma lase inca sa imi da drumul. asa ca in momentul in care a simtit ca sunt aproape, noul nostru prieten a incetinit ritmul pana si-a scos limba de tot din mine si a inceput din nou sa ma pompeze, de data asta cu un deget, si sa imi suga clitorisul. apoi fac schimb, adi trece intre picioarele mele, cu pula deja pregatita pentru atac, iar brunetul vine cu ea pregati...



    Login