Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In care Antonella ia lectii de la Unchiul Genu
Autor : toni-iasi - 2023-06-29
Citita de 12354 ori - Nota 1.61 (466 voturi)
O vacanță la unchiul Genu – nerușinări în familie în anii 90
Antonella tocmai luase bacul cînd maică-sa i-a zis ”Nu vrei să mergi la Mangalia la soră-mea?”. Antonella era o fată de 18 ani, care nu avea relații cu băieți, dar avea în ea niște tensiuni sexuale foarte mari. Antonella zisese da, și peste cîteva zile intra în apartamentul mătușii Dana. Unde, imediat, fusese foarte tulburată de unchiul Eugen, zis Genu, care era mai tînăr ca mătușa, avînd 35 de ani. Era profesor de sport și semăna cu Kevin Costner, un blond de un metru optzeciși doi.
Dimineața, mătușa Dana pleca la serviciu și Antonella rămînea singură cu unchiul Genu, care o mînca din ochi, mai ales că ea era o fetișcană înaltă, cu păr negru și ochii verzi, o minune de fată cu o gură roșie și cărnoasă, ca o cireșică, care îl băga în boli pe unchi.
La cafea, în primele dimineți, unchiul începuse s-o chestioneze despre viața ei sexuală, iar ea jenată, dar tulburată, îi spusese voalat că e virgină, dar că ar vrea un ”iubit”. Vorbeau în sufragerie, ea în halat, și el în pijama, lăsînd-o să i vadă erecția sub pijama și el mereu cu ochii la picioarele ei goale. Antonella vorbea greu, încercînd să nu se uite la ce el îi arăta el, fără jenă. Îi era rușine de ce făcea el, dar simțea și o tulburare grea. Nu știa ce să facă, era așa de ciudat, unchiul ei să i arate așa umflătura aia...
Apoi în ziua a 4-a unchiul Genu făcu marea poznă, atrăgînd-o și pe frumoasa fetișcană într-o experiență sexuală matinală fierbinte, în care el avu marile plăceri sexuale ale unei ejaculări ilicite, iar ea își ostoi curiozitatea de a afla ce e plăcerea de bărbat alintînd un penis adevărat.
Se trezise pe la 6, mătușa era deja plecată, și afară ploua, și totul era gri și trist, cum e la mare cînd plouă. Dormise rău, visînd incontinuu bărbați goi, ceva ce nu mai pățise. Apoi Antonella mergînd spre bucătărie la cafea, în dreptul băii, se opri cu respiratia tăiată pentru că unchiul Genu, gol-pușcă, cu ușa băii larg deschisă, se bărbierea lăngă chiuvetă, calm, la pîntec avînd destins, arcuit și vînos și ridicat la 45 grade un mădular erect cît toate zilele, mare cît o banană! Bine bărbierit, ca și testiculele enorme de sub el, zvîcnitor, ca în filmele cu Tom Byron.
Antonella simți deodată o căldură mare, amestecată cu rușine, dar nu fugi. Rămase dreaptă în ușa băii holbîndu-se la unchiul gol ce i arăta erecția aia animalică.
Unchiul îi zîmbi crispat și îi zise gîfîind, în timp ce se rădea: ”Bună dimineața scumpo. Vai, scuze, am uitat să închid ușa. Glumesc, nu am uitat nimic. Am lăsat-o așa...pentru tine. Te deranjează că s așa?”.
Antonella - cu ochii pe penisul enorm - îngăimă ceva, greu de înțeles.
”Unchiule... Eu... Ăăăă...”
Ochii ei frumoși nu se putea desprinde de organul erect care acolo zvîcnea în aer, ca un animal ciudat. Într-adins omul îl făcea să se miște în sus și-n jos, acum și el străbătut de mari plăceri, mai ales că vedea că prea-dulcea fetișcană nu fuge revoltată de pe hol.
”Ce e Antonella? Văd că nu fugi. E interesant să vezi un penis de-adevăratelea?”.
Unchiul Genu acum clătea crema de ras de pe obraji și se dădea cu aftershave. Și el tremura tare de ceea ce făcea. Antonella continua să stea dreaptă în ușa băii uitîndu-se la bărbatul gol, și în nări fetei îi veni mirosul incitant de aftershave Str-8.
Unchiul Genu era gata bărbierit. Se uită iar la ea, acum gîfîind fără reținere.
”Scumpeteo, acum eu știu că ai vrea să mîngîi un penis matur cu degetele tale de fetișcană. Oare mă înșel? Păi hai în baie și fă-o. Fă ceva să fericești un bărbat însurat de 35 ani al cărui nevastă nu vrea să facă din astea înafara patului.”.
Antonella scînci, roșie la față, foindu-se de pe un picior pe altul. Asudase toată și avea fluturi în stomac.
”Unchiule... Doamne, dar îs nepoata ta... Cum să fac eu așa ceva?”
El pufni. ”Of, iubito, noi doi nu suntem rude. Decît prin alianță. Hai, curaj, vino. Știu că tu dorești asta și că tot ce voiai era un bărbat așa mai nerușinat, care să te ademenească. Hai... Lecția de alintare a unui penis... Eu o să fiu obiectul tău didactic și o să împletim plăcutul cu utilul. Hm, ce zici frumoaso?... Uite tu vii și te așezi pe vasul veceului, că așa îmi place mie. Știi, din așa joacă nu o să rămîi gravidă...”
Avea o voca profundă și caldă și fiori grei treceau acum prin corpul fetei care știa de acum că va face tot ce-i cere bărbatul blond și gol. Afară se înseninase și acum baia era inundată de soarele de iulie, și penisul ăla enorm arăta și ma bestial, și ademenitor pentru fetișcana curioasă plină de hormoni.
Năucită de ce i se întîmpla, cu sîngele bubuindu-i în urechi, Antonella intră în baie și, cuminte se așeză pe vasul veceului. Unchiul o pupă pe gură, apoi îi scoase bluza de pijama, dezvelindu-i sînii feciorelnici, mari și tari, cu sfîrcuri rozulii și întărite.
Avid unchiul Genu îi alintă sînii cu palmele, uluit de pielea ei mătăsoasă, în timp ce penisul încă se mai mărise (ea se uita incontinuu la acel mădular enorm).
”Aaaah, fato, ce-mi place cum miroși a fată trezită din somn... Ciufulită, și excitată și speriată că un bărbat matur te pune la așa ceva. Am dreptate?”
Antonella gîfîia, mereu-mereu cu ochii fixați pe mădularul bestial, cu glandul umflat ca o prună. Pe care deja unchiul, care o apucase de păr, începuse gemînd să i-l plimbe pe umeri și pe la gît și pe sîni, făcăndu-si plăcerea frotajului cu pielea ei mătăsoasă și albă. Exact ca în filmele porno pe care i le arătase odată Mimi, vecina ei. El îi făcea porcăria asta, iar ea îl lăsa, cuminte, stînd pe veceu. Doamne.
Unchiul deci se atingea cu penisul de sînii ei și gemea de vibra baia.
”Oaaah... Oahhh... Antonellaaaaaa... Muuooor... Oaaaahhh...”
Unchiul Genu, privindu-i picioarele goale își atingea penisul de corpul ei și grohăia și icnea și camera de baie amplifica astea și sunetele plăcerii lui dădură fetei mari fiori de plăcere. Apoi Antonella se trezi că unchiul își pune penisul pe buzele ei și icnește.
”Acuma pupă-l, te rooog, pupă-l...”
Surprinsă fata îl împinse deoparte. Aoleu! Unchiul i-l dădea la gură, ca la o boarfă!! Penisul enorm mirosea a Str-8 și în capul Antonellei vuiau gînduri ciudate (unul fiind dacă apare acasă mătușa) apoi nu-i mai păsă și, stîrnită, și întrebîndu-se de ce face așa ceva, fetișcana începu să sărute țocăind glandul violaceu, făcînd pe bărbatul de lîngă ea să țipe de plăcerea enormă.
Plăcerea neașteptată dată de gura ei roșie și cărnoasă și acceptul ei uluitor era prea mult pentru săracul Genu care avea în glande sperma comprimată după 15 zile de neejaculare! Cu un miorlăit ciudat omul începu să ejaculeze, ușurîndu-se de tensiuni, în multe țîșnituri groase de spermă peste gîtul, umerii și sînii ei, cutremurat de spasmele unei ejaculări cataclismice.
”Oargh! Oargh! Oargh!”
Antonella stătu cuminte sub ploița aia de lichid seminal, lăsînd pe unchi să și facă plăcerile. De fapt nu era de fapt prea mirată de ce se întîmplase. Mai mult o îngrijora că țipetele lui de animal se aud la vecini. Zvîc-zvîc-zvîc. Văzuse țîșniturile. Doamne...
Gata, omul își golise glandele.
Lichidul alburiu al unchiului șiroia acum pe sînii ei frumoși spre burtă, cleios și cu un miros straniu. Alt șiroi îii curgea de pe umăr pe spinare...
Unchiul, golit, îi dădu un prosop și începu să scîncească.
”Te rog iartă-mă... Te rog iartă-mă... Te rog iartă-mă...”
Repeta aia ca un tîmpit, iar ei i se făcuse o greață mare și imediat ...



    Login