Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In birou cu familia si prietenii
Autor : lexus1 - 2010-05-20
Citita de 10008 ori - Nota 6.60 (10 voturi)
Sunt George, 39 de ani tip gen:
Era o zi normala de servici, aranjam niste dosare... Cand am primit un telefon cu numar privat... neinteresat, inchid telefonul crezand ca e o farsa facuta de prietenii mei, Telefonul sunase incontinuu, tot cu numar privat... ma gandeam ca imi blocheaza apelurile .. asa ca am raspuns . Era o voce straina, de femeie; mult prea senzoala
A spus doar ca azi mi se va intampla un lucru nou,ceva de genu: ''surpriza placuta''(nu mai pot reproduce exact) prea putin important totusi.
Am ramas ultimul la munca , argumentand ca trebuie sa caut un cadou pentru sotia mea (era craciunul)
am dat sa inchid, l-am sunat pe prietenul meu Mihai si am zis ca trec pe la el sa bem ceva (eram foarte obosit)... cand sa ies pe hol ( pe la 23:00) erau 3 siluete imbracate in costume negre, lucioase .
Am ramas tintuit locului... nu puteam sa imi dau seama cine erau, era foarte intuneric... mi-am dat seama ca erau toate femei.
Una dintre acele siluete se apropria lent de mine... Inima imi batea tare, vroiam sa fac ceva... sa ma apar dar mersul ei imi amortise mintea, ''prietenasul'' meu incepea sa se trezeasca de emotiile pe care le simteam.
Incepeam sa ma retrag usor spre biroul meu...faceam pasi mici parca inutili. La un moment dat toate incep sa se aproprie.
ajuns in biroul meu, toate acele ''fiinte'' erau mult prea aproape, si m-am oprit fix in dulapul din stanga calculatorului,
una dintre ele aprinse lumina (echii mei erau obisnuiti cu intunericul deja asa ca nu am putut distinde nimik din ce se intampla fiind aproape orbit de lumina puternica)
Cea mai apropriata silueta am destinso intr-un tarziu , era chiar sotia(Adela 35 de ani) mea imbracata intrun fel de costum de piele care scartaia mult , avea forme frumoase, evidentiate de pielea neagra a costumului , par blond (facea contrast evident) si un fundulet maricel si nazdravan:)
Celelalte 3 nu le-am putut recunoaste.
Ade' se lipeste de mine si incepe sa imi desfaca camasa fara sa scoata nici un cuvant... una dintre ele se instaleaza confortabil la calculator... cautand ceva evervata
cealalta incepe sa o ajuta inlaturandu-mi articolele vestimentare.
-Ade' ce nai... am fost oprit imediat de ea facandu-mi semn sa inchid''pliscul''
Ajunsa la pantaloni cealalta imi palpeaza organul... usor surprinsa (era erectat la maxim )
Am ajuns in chiloti, celelalte fete incep sa se dezbrace usor de costumul acela negru.
Ade' a sarit pe mine sarutandu-ma cu patima, i-am raspuns foarte repede trezindu-ma la realitate :) Deodata , face o genoflexiune rapida si ma elibereaza de chiloti care nu mai retineau nimik oricum.
incepe un sex oral bestial, lingea, sugea, inghitea incontinuu. Alta fata (Dina) , incepea sa ma sarute de foc, am ridicat-o si am inceput sa ii ling buzele, si lindicul, ea statea pe umerii mei , ma tinea strans de par... vorbea foarte vulgar,excitandu-ma enorm, totusi cea dea 3 a era inca pe PC , aproape nebagandu-ne in seama.
simt o fulgerare, venita din zona de care avea Ade' grija, Ma muscase destul de tare , aproape o scapasem pe Dina care avu imediat dupa acea primul orgasm, unul destul de brutal ( aproape imi smulse tot parul din cap)
Ade' ma apuca de fese , indesandu-si tot organul meu in gat, simteam ca nu mai respira, am incercat sa ma retrag... dar m-a trasese de fese nelasandu-ma sa ma indeparteaz,
nu puteam sa mai fac nici o miscare, simteam si eu orgasmul aproape, am incercat sa o las jos pe Dina, dar nici ea nu ma lasa, m-au apucat niste spasme destul de brutale, si mi-am dat drumu in gura lu' Ade.
Ea sa indepartat unpic, avea gura plina, A inghitit tot si am lasat-o pe Dina jos,
Ambele mi-au poruncit aproape simultan sa ma culc pe podea, execut...Ana' (cea de la PC) ni s-a alaturat intrun final, S-a dezbracat ff repede, scotand la iveala o ''bucatica'' foarte sexy si ingrijita, sfarcurile erau tari si indreptate in sus putin... erotic.
am facut un 69 in lant, aproape 15 minute, Ade mi-a luato toata in gura dinou, ii simteam gatul stramt...
deodata s-au ridicat toate... parca conduse de o mana invizibila... in acelas timp Mihai intra pe usa ingrijorat ca nu aparusem pana atunci, (usa de la intrare era deschisa asa ca se invitase singur inauntru)
-Ce se...?! foarte excitat de momentul acela ... a ramas nemiscat , insa ''geamanul lui malefic'':)) s-a trezit aproape scotandu-i pantalonii,
Ana observand situatia se oferise sa il scape de haine.
-Geo da vad ca nu stai degeaba!
-Ehh... si tu acuma... Ma ajuti?
-Doar suntem prieteni! zise el cu gura pana la urechi
M-am ridicat lenes de pe podea... Ade era deja pregatita, era pusa pe un fotoliu mare care il aduse langa biroul meu, cu cracii...



    Login